Νόμιμες Εταιρείες Κύπρος

 • BetMarket Newsletter

Megabet Plus Αξιολόγηση

Η Megabet Plus λειτουργεί με νόμιμη άδεια στην Κύπρο

megabet-plus cy
Κάνε την πρώτη σou κατάθεση και πάρε 100% μπόνους εγγραφής έως 300€!ΕΓΓΡΑΦΗ
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Υπέρ / Κατά

 • Bonus Εγγραφής
 • Διαθέτει Live Streaming
 • Πλούσιο Live Betting με πολλές πληροφορίες
 • Αρίστη γνώση της Κυπριακής αγοράς
 • Μοντέρνα πλατφόρμα με αρκετές καινοτομίες
 • Περισσότερα από 170 επίγεια καταστήματα
 • Κινήσεις καθημερινής ενδυνάμωσης προϊόντος
 • Εφαρμογή για iOS και Android
 • Cash Out*
 • Δεν υπάρχουν αγορές ασιατικών στοιχημάτων
 • Απουσία μη εμπορικών αθλημάτων
 • Εχουν παρατηρηθεί καθυστερήσεις στην τοποθέτηση live στοιχημάτων

Megabet Plus cy Bonus Εγγραφής

Η Megabet Plus cy καλωσορίζει όλους τους νέους παίκτες με ένα μεγάλο δώρο! Ανοίξτε σήμερα λογαριασμό και λάβετε μπόνους 100% μέχρι 300€ στην πρώτη σας κατάθεση, ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα:

 1. Ανοίξτε καινούριο λογαριασμό στην Megabet Plus πατώντας εδώ
 2. Κάντε την πρώτη σας κατάθεση (τουλάχιστον 10€)
 3. To μπόνους θα ενεργοποιηθεί στο λογαριασμό σας αμέσως μετά την κατάθεση

Όροι και Προϋποθέσεις του Μπόνους

 1. Καταθέστε τουλάχιστον €10 και θα έχετε το δικαίωμα για ένα 100% αντίστοιχο μπόνους για να στοιχηματίσετε με αυτό. Το μέγιστο ποσό μπόνους που δικαιούστε είναι €300 και στην περίπτωση που η αρχική σας κατάθεση ξεπερνά τα €300 το επιτρεπόμενο μπόνους εξακολουθεί να υφίσταται στα €300. Η κατάθεσή που υπολογίζεται για τους σκοπούς της προσφοράς είναι η πρώτη κατάθεση που γίνεται μετά την εγγραφή.
 2. Καταθέσεις οι οποίες γίνονται μέσω NETeller, Skrill ή Skrill 1-Tap δεν θα μετράνε σαν καταθέσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις.
 3. Το μέγιστο μπόνους που μπορείτε να λάβετε είναι €300. Σε περίπτωση που η αρχική σας κατάθεση ξεπερνά τα €300 το επιτρεπόμενο μπόνους εξακολουθεί να υφίσταται στα €300.
 4. Πρέπει να έχετε διευθετημένα στοιχήματα αξίας 8 φορές το μπόνους για σκοπούς ανατροπής του τζίρου και να δικαιούστε να κάνετε κάποια ανάληψη.
 5. Μόνο τα υπόλοιπα που αναλογούν στο Μπόνους θα μετρούν για την εκπλήρωση της προσφοράς. Για παράδειγμα μια αρχική κατάθεση €500 λαμβάνει το μέγιστο μπόνους των €300. Τα €600 του μπόνους (€300 κατάθεση και €300 μπόνους) θα είναι μη αναλήψιμα και τα υπόλοιπα €200 θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη. Σε περίπτωση που κάποιος στοιχηματίσει και τα €800 θα χρησιμοποιηθούν και τα 2 υπόλοιπα του λογαριασμού αλλά μόνο τα €600 θα μετρούν για τις απαιτήσεις ανατροπής του τζίρου.
 6. Για σκοπούς διευθέτησης το μη αναλήψιμο υπόλοιπο (μπόνους) χρησιμοποιείται πρώτο και το αναλήψιμο υπόλοιπο χρησιμοποιείται όταν μηδενιστεί το μη αναλήψιμο υπόλοιπο.
 7. Οποιαδήποτε μονά στοιχήματα που τοποθετούνται σε αποδόσεις μικρότερες από 1.50 (1/2) δεν θα υπολογίζονται για τις απαιτήσεις ανατροπής του τζίρου. Σε πολλαπλά στοιχήματα τουλάχιστον μία επιλογή πρέπει να έχει απόδοση 1.50 (1/2) ή μεγαλύτερη, για να υπολογίζονται για τις απαιτήσεις ανατροπής του τζίρου.
 8. Στοιχήματα σε Ασιατικό Χάντικαπ και Στοίχημα Γκολ τοποθετημένα εξίσου πριν τον αγώνα και Σε-Εξέλιξη, δεν υπολογίζονται για τις απαιτήσεις ανατροπής του τζίρου.
 9. Μόνο στοιχήματα που τοποθετούνται στην πρώτη επιλογή οποιουδήποτε συνδυασμού αγοράς/αγώνα, εξίσου πριν τον αγώνα και Σε-Εξέλιξη, θα υπολογίζονται για τις απαιτήσεις ανατροπής τζίρου. Οποιαδήποτε επακόλουθα στοιχήματα που τοποθετούνται σε άλλες επιλογές στον ίδιο συνδυασμό αγοράς/αγώνα δεν θα υπολογίζονται για τις απαιτήσεις ανατροπής του τζίρου. Αυτός ο όρος εφαρμόζεται σε συνδυασμό με τους άλλους περιορισμούς. Για παράδειγμα, αφότου έχετε αποκτήσει δικαίωμα γι’ αυτή την προσφορά, ένα στοίχημα στην Ρεάλ Μαδρίτης να κερδίσει την Βαλένθια, στην αγορά Τελικού Αποτελέσματος και σε αποδόσεις του 1,50 (1/2), θα υπολογίζεται για τις απαιτήσεις ανατροπής του τζίρου. Ωστόσο ένα επακόλουθο στοίχημα που τοποθετείται στην Βαλένθια, στην αγορά Τελικού Αποτελέσματος στον ίδιο αγώνα, εξίσου πριν τον αγώνα αλλά και Σε-Εξέλιξη, δεν θα υπολογίζεται για τις απαιτήσεις ανατροπής του τζίρου. Όπου το πρώτο σας στοίχημα σε οποιονδήποτε συνδυασμό αγοράς/αγώνα είναι μικρότερης απόδοσης από 1.50 (1/2), αυτό και οποιαδήποτε επακόλουθα στοιχήματα σε αυτό τον συνδυασμό αγοράς/αγώνα, δεν θα μετρούν για τις απαιτήσεις τζίρου.
 10. Αν ο απαιτούμενος τζίρος για την προσφορά αυτή δε συμπληρωθεί εντός 90 ημερών από την απόκτηση της προσφοράς, οποιαδήποτε ποσά που θα υπάρχουν στο υπόλοιπο μπόνους θα αφαιρεθούν.
 11. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη σε πελάτες που διαμένουν στην Κύπρο.
 12. Μπορείτε να έχετε μόνο ένα ενεργό μπόνους κάθε φορά. Για να αποκτήσετε ένα άλλο μπόνους, πρέπει πρώτιστα το ενεργό μπόνους να συμπληρωθεί ή να κλείσει.
 13. Αυτή η προσφορά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά εγγραφής.
 14. Αν παραβιαστεί οποιοσδήποτε όρος ή υπάρχουν στοιχεία ότι μια σειρά από στοιχήματα που τοποθετούνται από πελάτη ή από ομάδα πελατών, δίνουν εγγυημένο κέρδος λόγω μπόνους εγγραφής, ενισχυμένης πληρωμής, δωρεάν στοιχημάτων ή στοιχημάτων χωρίς ρίσκο ή άλλης προσφοράς, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει το μπόνους και είναι στην αποκλειστική ευχέρειά της να διευθετήσει τα στοιχήματα στις σωστές αποδόσεις, να ακυρώσει τα δωρεάν και τα χωρίς ρίσκο στοιχήματα ή να ακυρώσει τα στοιχήματα που χρηματοδοτήθηκαν από την προσφορά κατάθεσης. Επιπλέον, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επιβάλει χρέωση στον πελάτη μέχρι και ίση με την αξία του μπόνους, του δωρεάν στοιχήματος, του στοιχήματος χωρίς ρίσκο ή της επιπλέον πληρωμής για να καλύψει σχετικά διοικητικά έξοδα. Επιπλέον διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε από οποιονδήποτε πελάτη να προσκομίσει επαρκή αποδεικτικά έγγραφα, πριν προχωρήσουμε στην πίστωση οποιουδήποτε μπόνους, δωρεάν στοιχήματος, στοιχήματος χωρίς ρίσκο ή προσφοράς στο λογαριασμό του.
 15. Οι προσφορές της Εταιρείας προορίζονται για παίκτες που είναι εγγεγραμμενοι παίκτες και είναι στην αποκλειστική κρίση της να περιορίσει το δικαίωμα των πελατών να συμμετάσχουν σε ολόκληρη ή μέρος οποιασδήποτε προσφοράς. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα ενημερώνονται οι παίκτες από πρίν.
 16. Όλες οι προσφορές πελατών περιoρίζονται σε μία ανά άτομο, οικογένεια, διεύθυνση νοικοκυριού, διεύθυνση email, τηλεφωνικό αριθμό, ίδιο αριθμό λογαριασμού πληρωμής (π.χ. χρεωστική ή πιστωτική κάρτα) και υπολογιστή που μοιράζεται π.χ. δημόσια βιβλιοθήκη ή χώρο εργασίας. Διατηρούμε το δικαίωμα να αποσύρουμε την διαθεσιμότητα όποιας προσφοράς ή όλων των προσφορών σε οποιoδήποτε πελάτη ή ομάδα πελατών ανά πάσα στιγμή και κατά αποκλειστική και απόλυτη κρίση μας. Οι προσφορές ισχύουν μόνο για πελάτες που έχουν κάνει κατάθεση μετρητών στηv Εταιρεία.
 17. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να ακυρώσει, να ζητήσει την επιστροφή ή να αρνηθεί οποιαδήποτε προσφορά κατά απόλυτη κρίση της.

Bonus και Προσφορές Megabet Plus cy

Δείτε αναλυτικά την παρουσίαση για τα bonus και τις προσφορές που προσφέρει στους πελάτες της η Megabet Plus cy.

Bonus και προσφορές Megabet Plus

Αγορές Megabet Plus cy

 • Ελάχιστο Στοίχημα1€
 • Bonus Εγγραφής
 • Cash Out*
 • Ασιατικό Χάντικαπ
 • Ειδικά Στοιχήματα
 • Live Betting
 • Live Streaming*

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που η Megabet Plus cy παρουσίασε τη νέα της πλατφόρμα, που είναι γεμάτη καινοτομίες, υπό έναν πολύ μοντέρνο σχεδιασμό.

Το live στοίχημα τείνει να εξελιχθεί σε ένα από τα όπλα της εταιρίας, χάρη και στην εξαιρετική σελίδα του live betting. Εκεί όπου ο παίκτης μπορεί να βρει πάρα πολλά στοιχεία για τα παιχνίδια που διεξάγονται, πλούσια στατιστικά και μοναδικές πληροφορίες.

Παράλληλα, κάθε αλλαγή απόδοσης συνοδεύεται με αλλαγή χρωματισμού της τιμής. Κάτι που είναι διακριτό και στην πρώτη σελίδα της.

Εκεί, που πέραν των κλασσικών (πχ κουμπί αναζήτησης ή φίλτρα για χρονική έναρξη αναμετρήσεων), ο χρήστης μπορεί να βρει τα δημοφιλή στοιχήματα της ημέρας, τις αγορές που κλείνουν σύντομα, αλλά και έτοιμα δελτία για… κάθε γούστο (υψηλού, μέτριου και χαμηλού ρίσκου).

Τρεις σημαντικές καινοτομίες που πρέπει να αναφερθούν είναι ο μετρητής στοιχημάτων, που δείχνει τις διαθέσιμες επιλογές σε κάθε άθλημα, οι τελευταίες αλλαγές αποδόσεων οι οποίες είναι συγκεντρωμένες σε ένα σημείο αλλά και η δυνατότητα αποθήκευσης του κουπονιού με τις αγορές που επιλέγει ο χρήστης.

Επίσης να σημειώσουμε πως η εταιρία διαθέτει και ειδικά κουπόνια ψυχαγωγίας και διασκέδασης, όπως αυτό με τη Eurovision ή τα βραβεία Oscar.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ποδόσφαιρο – Καλαθόσφαιρα – Τένις – Χόκεϊ Επί Πάγου – Χειρόσφαιρα – Πετόσφαιρα – Ποδόσφαιρο Σάλας – Φόρμουλα 1 – Μοτοσυκλέτα

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η στοιχηματική εταιρεία δεν διαθέτει αγορές eSports.

Παίξτε νόμιμα στην Megabet Plus

Πρόσθετες Στοιχηματικές Υπηρεσίες

 • Πριμ στο παρολί: Αύξηση αποδόσεων σε κερδισμένα δελτία τουλάχιστον τριών επιλογών.
 • Επιστροφή χρημάτων: Επιστρέφονται τα χρήματα σε παρολί που έχει χαθεί μόνο μία επιλογή.

Εξυπηρέτηση Πελατών Megabet Plus cy

 • Emailsupport@megabetplus.com.cy
 • Τηλέφωνο+357 24202800
 • Live Chat
 • Ελληνική Εξυπηρέτηση
 • Ωράριο Επικοινωνίας24 ώρες

Η Megabet Plus cy παίρνει άριστα στο κομμάτι της επικοινωνίας, που προσφέρεται 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα τόσο μέσω της τηλεφωνικής υποστήριξης όσο και με την υπηρεσία live chat.

Παράλληλα, μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με την εταιρία με e-mail, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα επικοινωνία αλλά και μέσω των γραφείων της.

Καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες Κύπρος

Megabet Plus cy Mobile Έκδοση / App

 • Τρόποι ΠαιχνιδιούInternet, Κινητό, Ταμπλέτα
 • Εφαρμογή iOS
 • Εφαρμογή Android

Με την αλλαγή της πλατφόρμας η Megabet Plus cy βελτίωσε πάρα πολύ και την έκδοση για κινητές συσκευές, που είναι πλέον σε πολύ καλό επίπεδο.

Η εταιρία έχει δημιουργήσει και ειδικές εφαρμογές για λειτουργικά iOS και Android.

Παίξτε νόμιμα στην Megabet Plus

Η Γνώμη μας

Οι κινήσεις της Megabet Plus cy τα τελευταία χρόνια δείχνουν ισχυρή θέληση να γίνει ο νούμερο ένα παίκτης στην αγορά της Κύπρου. Πρώτα εξάπλωσε το δίκτυο των επίγειων καταστημάτων της, απορρόφησε μικρότερες εταιρίες αυξάνοντας το μερίδιο αγοράς και μετά προχώρησε στην ολοκληρωτική αλλαγή και της online πλατφόρμας της.

Έχοντας ως δεδομένη αυτή τη θέληση και με τη γνώση της αγοράς που της δίνει το στοιχείο τοπικού χαρακτήρα σε συνδυασμό με το πλούσιο πλέον background της, την κάνει αναμφίβολα έναν δυνατό παίκτη.

Σίγουρα υπάρχουν και στοιχεία που πρέπει να βελτιώσει, ειδικά στα μη εμπορικά αθλήματα που δεν έχει καλή παρουσία, αλλά τα βήματά της μέχρι σήμερα δείχνουν πως κοιτάζει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Γενικές Πληροφορίες

 • Ιστοσελίδαwww.megabetplus.com.cy
 • ΓλώσσαΕλληνικά
 • Χρονολογία2013
 • ΆδειαCleverpath Holdings Linited
 • Ισχύς Άδειας13/05/2019 - 12/05/2021

Η Megabet Plus cy είναι μια εταιρία που δυναμώνει χρόνο με τον χρόνο. Ξεκίνησε σαν L.P. Meridian (Cyprus) LTD, αγοράζοντας τη Megabet, με την τελευταία να μετονομάζεται σε Megabet Plus. Το μεγάλο βήμα έγινε το 2013, όταν απορρόφησε άλλες τρεις στοιχηματικές εταιρίες (Top Sport, BHTA BET, BETENA), αυξάνοντας κατακόρυφα τη δυναμική της.

Το αποτέλεσμα αυτής της συγχώνευσης ήταν η δημιουργία ενός οργανισμού, που αναπτύσσεται συνεχώς και έχει καταφέρει να θεωρείται από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο, με εκατοντάδες επίγεια καταστήματα.

Η ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy ανήκει στην MegabetPlus Limited, εταιρία η οποία έχει συσταθεί στην Κύπρο με έδρα στην οδό Ελευθερίας 41, Michaelas Court, Αραδίππου, Λάρνακα, Κύπρος και η οποία κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α και Κλάσης Β (A010) και λειτουργεί νομίμως σύμφωνα με τους κανόνες που ορίζει η Εθνική Αρχή Συστήματος. Η Cleverpath Holdings Limited σύμφωνα με σχετική συμφωνία θα διαχειρίζεται και θα χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα κατά την δική της κρίση, προσφέροντας μέσα από την πλατφόρμα της, υπηρεσίες διαδικτυακού αθλητικού στοιχήματος.

Μέθοδοι Συναλλαγών

 • ΚαταθέσειςΠιστωτικές/Χρεωστικές κάρτες, Τραπεζικές καταθέσεις, Paysafecard, Skrill, Neteller, Neosurf
 • ΑναλήψειςΠιστωτικές/Χρεωστικές κάρτες, Τραπεζικές καταθέσεις, Paysafecard, Skrill, Neteller

Όρια

 • Ελάχιστη Κατάθεση10€
 • Ελάχιστη Ανάληψη10€

Διάρκεια Αναλήψεων

 • Ewallets24 ώρες
 • Χρεωστικές/Πιστωτικές Κάρτες1 με 4 ημέρες
 • Τραπεζικά Εμβάσματα1 με 4 ημέρες

Μπόνους Εγγραφής Στοιχηματικών Εταιρειών

StoiximanBonus 100% έως 100€ και Cash Out*
Bet365Cash Out*
ParimatchBonus 100% έως 100€ + 5€ Bonus και Cash Out*
WinmastersBonus 100% έως 111€ και Cash Out* + 10€ Freebet
FonbetFreebet έως 250€ και Cash Out*
MeridianbetBonus 100% έως 100€ και Cash Out*
BetonalfaBonus 100% έως 100€ και Cash Out*
UbetBonus 100% έως 100€ και Cash Out*
Megabet PlusBonus 100% έως 300€ και Cash Out*

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στοιχηματικά Νέα

Top 5 Εταιριών Στοιχήματος - Επισκέπτες

ΝοΕταιρίαΒαθμολογία
1.
4.24/5 - 102 ψήφοι
2.
4.20/5 - 113 ψήφοι
3.
4.17/5 - 144 ψήφοι
4.
4.13/5 - 141 ψήφοι
5.
4.10/5 - 50 ψήφοι
 • Στοιχηματικές Εταιρείες

  Συγκεντρώσαμε για εσάς, τις στοιχηματικές εταιρείες που λειτουργούν με νόμιμη άδεια στην Κύπρο. Εδώ θα βρείτε αξιολογήσεις και αξιόπιστες πληροφορίες για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες.

 • Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρείες στην Κύπρο

  Στο BetMarket.com.cy μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες. Επειδή τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν πολλές, ξεχωρίσαμε για εσάς, τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Κύπρο, που προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

 • Στοίχημα cy

  Ποιος ελέγχει τον στοιχηματισμό στην Κύπρο και τι γίνεται με τις άδειες στο διακτικτυακό και στο επίγειο στοίχημα; Διαβάστε τα πάντα για την εγχώρια αγορά και το stoixima cy.

 • Επιλογή Στοιχηματικής Εταιρείας

  Ποια είναι τα κριτήρια για την επιλογή της "σωστής" νόμιμης στοιχηματικής εταιρείας; Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις υπηρεσίες που θα πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε μια στοιχηματική εταιρεία.

 • Εγγραφή σε Στοιχηματική Εταιρεία

  Για να κάνει κάποιος εγγραφή σε μια στοιχηματική εταιρεία απαιτείται να ολοκληρώσει μια διαδικασία που δεν διαρκεί παραπάνω από 5 λεπτά. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να έχετε είναι ένας ηλεκτρονικός λογαριασμός (email).

 • Μπόνους Εγγραφής Εταιρίες Στοιχήματος

  Θα πρέπει να διεκδικείτε τα μπόνους εγγραφής που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Διότι το να παίζετε με το διπλάσιο ποσό από αυτό που καταθέσατε, με χρήματα που δεν είχατε, είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Ενημερωθείτε για το μπόνους εγγραφής καθώς και για όλα τα μπόνους που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχήματος.

 • Μπόνους και Προσφορές Στοιχηματικών Εταιρειών

  Οι περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων στη Κύπρο προσφέρουν μπόνους εγγραφής στο στοίχημα καθώς και άλλες προσφορές, για να προσελκύσουν νέους πελάτες. Διαβάστε αναλυτικά σημαντικές πληροφορίες για τα μπόνους και τις προσφορές των στοιχηματικών εταιρειών.

 • Υπηρεσίες Στοιχηματικών Εταιρειών

  Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τις υπηρεσίες (ζωντανό βίντεο, ζωντανή συνομιλία, μεθόδους πληρωμής κτλ) που προσφέρουν οι εταιρείες στοιχήματος. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να στοιχηματίζετε με το λιγότερο δυνατό ρίσκο και κόστος. Δείτε αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιρειών.

 • Εξυπηρέτηση Πελατών Στοιχηματικών Εταιρειών

  Οι περισσότερες εταιρείες στοιχήματος προσφέρουν διάφορες υπηρεσίες για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Οι παίχτες που επιθυμούν να γραφτούν σε μία εταιρεία στοιχήματος παίρνουν πολύ σοβαρά υπ' όψιν τους τις υπηρεσίες αυτές. Διαβάστε για την εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρείες.

 • Στοίχημα live (Ζωντανό Στοίχημα)

  Το στοίχημα live (ζωντανό στοίχημα) είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος παιξίματος για τους παίχτες του στοιχήματος. Οι παίχτες έχουν να επιλέξουν από μια γκάμα αθλητικών γεγονότων μπροστά στην οθόνη τους, παρακολουθώντας παράλληλα το αθλητικό γεγονός που θέλουν να ποντάρουν.

 • Λίστα Φραγής Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων

  Η λίστα φραγής των στοιχηματικών εταιρειών, αφορά την επικαιροποιημένη λίστα φραγής ιστοσελίδων που δεν αιτήθηκαν άδειας κλάσης Β`, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) και περιέχει ιστοσελίδες που δεν είναι αδειοδοτημένες για την διεξαγωγή διαδικτυακού στοιχήματος.