Νόμιμες Εταιρείες Κύπρος

 • BetMarket Newsletter

Megabet Plus Αξιολόγηση

Η εταιρεία λειτουργεί με νόμιμη άδεια στην Κύπρο

Η στοιχηματική εταιρεία Megabet Plus είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα στοιχημάτων στην Κύπρο. Ξεκίνησε σαν L.P. Meridian (Cyprus) LTD, όταν και αγόρασε την Megabet και την μετονόμασε σε Megabet Plus. Στην συνέχεια, τον Ιανουάριο του 2013 ενσωματώθηκε με την Top Sport και τον Δεκέμβριο του 2013, με την ΒΗΤΑ BET και την BETENA. Η ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy ανήκει στην Megabet Plus Ltd. Η Cleverpath Holdings Ltd έχει υπογράψει συμφωνία με την Megabet Plus Ltd, σύμφωνα με την οποία θα διαχειρίζεται και θα χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα κατά την δική της κρίση, έχοντας εξασφαλίσει την σχετική άδεια από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου (ΕΑΣ).

Αποτέλεσμα όλων αυτών των κινήσεων είναι να θεωρείται από τις σημαντικότερες εταιρίες στοιχημάτων Παγκύπρια, με πάνω από 170 επίγεια καταστήματα. Διαθέτει μια καινοτόμο, ολοκαίνουργια και πρωτοποριακή διαδικτυακή πλατφόρμα, όπου ο παίχτης του στοιχήματος μπορεί να απολαύσει πληθώρα αγώνων και αγορών, με πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις. Επιπρόσθετα, προσφέρει 19.000 αγώνες σε ζωντανή μετάδοση βίντεο (live streaming), μπόνους εγγραφής καθώς και άλλες πλούσιες προσφορές, διάφορους μεθόδους πληρωμής, στατιστικά ανά αθλητικό γεγονός, 24ωρο live στοίχημα και 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών για βοήθεια, σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Φυσικά, οι υπηρεσίες της προσφέρονται και για «έξυπνες» συσκευές (smartphone) όπως iPhone, Android και ταμπλέτες.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Κύπρο

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ποδόσφαιρο – Μπάσκετ – Τένις – Βόλεϊ – Μποξ – Ράγκμπι – Χόκεϊ επί Πάγου

Μπόνους Εγγραφής Megabet Plus

Η Megabet Plus καλωσορίζει όλους τους νέους παίκτες με ένα μεγάλο δώρο! Ανοίξτε σήμερα λογαριασμό και λάβετε μπόνους 100% μέχρι 100€ στην πρώτη σας κατάθεση, ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα:

 1. Ανοίξτε καινούριο λογαριασμό στην Megabet Plus πατώντας εδώ
 2. Κάντε την πρώτη σας κατάθεση (τουλάχιστον 10€)
 3. To μπόνους θα ενεργοποιηθεί στο λογαριασμό σας αμέσως μετά την κατάθεση

Όροι και Προϋποθέσεις του Μπόνους

 1. Καταθέστε τουλάχιστον €10 και θα έχετε το δικαίωμα για ένα 100% αντίστοιχο μπόνους για να στοιχηματίσετε με αυτό. Το μέγιστο ποσό μπόνους που δικαιούστε είναι €100 και στην περίπτωση που η αρχική σας κατάθεση ξεπερνά τα €100 το επιτρεπόμενο μπόνους εξακολουθεί να υφίσταται στα €100. Η κατάθεσή που υπολογίζεται για τους σκοπούς της προσφοράς είναι η πρώτη κατάθεση που γίνεται μετά την εγγραφή.
 2. Καταθέσεις οι οποίες γίνονται μέσω NETeller, Skrill ή Skrill 1-Tap δεν θα μετράνε σαν καταθέσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις.
 3. Το μέγιστο μπόνους που μπορείτε να λάβετε είναι €100. Σε περίπτωση που η αρχική σας κατάθεση ξεπερνά τα €100 το επιτρεπόμενο μπόνους εξακολουθεί να υφίσταται στα €100.
 4. Πρέπει να έχετε διευθετημένα στοιχήματα αξίας 8 φορές το μπόνους για σκοπούς ανατροπής του τζίρου και να δικαιούστε να κάνετε κάποια ανάληψη.
 5. Μόνο τα υπόλοιπα που αναλογούν στο Μπόνους θα μετρούν για την εκπλήρωση της προσφοράς. Για παράδειγμα μια αρχική κατάθεση €300 λαμβάνει το μέγιστο μπόνους των €100. Τα €200 του μπόνους (€100 κατάθεση και €100 μπόνους) θα είναι μη αναλήψιμα και τα υπόλοιπα €200 θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη. Σε περίπτωση που κάποιος στοιχηματίσει και τα €400 θα χρησιμοποιηθούν και τα 2 υπόλοιπα του λογαριασμού αλλά μόνο τα €200 θα μετρούν για τις απαιτήσεις ανατροπής του τζίρου.
 6. Για σκοπούς διευθέτησης το μη αναλήψιμο υπόλοιπο(μπόνους) χρησιμοποιείται πρώτο και το αναλήψιμο υπόλοιπο χρησιμοποιείται όταν μηδενιστεί το μη αναλήψιμο υπόλοιπο.
 7. Οποιαδήποτε μονά στοιχήματα που τοποθετούνται σε αποδόσεις μικρότερες από 1.50 (1/2) δεν θα υπολογίζονται για τις απαιτήσεις ανατροπής του τζίρου. Σε πολλαπλά στοιχήματα τουλάχιστον μία επιλογή πρέπει να έχει απόδοση 1.50 (1/2) ή μεγαλύτερη, για να υπολογίζονται για τις απαιτήσεις ανατροπής του τζίρου.
 8. Στοιχήματα σε Ασιατικό Χάντικαπ και Στοίχημα Γκολ τοποθετημένα εξίσου πριν τον αγώνα και Σε-Εξέλιξη, δεν υπολογίζονται για τις απαιτήσεις ανατροπής του τζίρου.

 9. Μόνο στοιχήματα που τοποθετούνται στην πρώτη επιλογή οποιουδήποτε συνδυασμού αγοράς/αγώνα, εξίσου πριν τον αγώνα και Σε-Εξέλιξη, θα υπολογίζονται για τις απαιτήσεις ανατροπής τζίρου. Οποιαδήποτε επακόλουθα στοιχήματα που τοποθετούνται σε άλλες επιλογές στον ίδιο συνδυασμό αγοράς/αγώνα δεν θα υπολογίζονται για τις απαιτήσεις ανατροπής του τζίρου. Αυτός ο όρος εφαρμόζεται σε συνδυασμό με τους άλλους περιορισμούς. Για παράδειγμα, αφότου έχετε αποκτήσει δικαίωμα γι’ αυτή την προσφορά, ένα στοίχημα στην Ρεάλ Μαδρίτης να κερδίσει την Βαλένθια, στην αγορά Τελικού Αποτελέσματος και σε αποδόσεις του 1,50 (1/2), θα υπολογίζεται για τις απαιτήσεις ανατροπής του τζίρου. Ωστόσο ένα επακόλουθο στοίχημα που τοποθετείται στην Βαλένθια, στην αγορά Τελικού Αποτελέσματος στον ίδιο αγώνα, εξίσου πριν τον αγώνα αλλά και Σε-Εξέλιξη, δεν θα υπολογίζεται για τις απαιτήσεις ανατροπής του τζίρου. Όπου το πρώτο σας στοίχημα σε οποιονδήποτε συνδυασμό αγοράς/αγώνα είναι μικρότερης απόδοσης από 1.50 (1/2), αυτό και οποιαδήποτε επακόλουθα στοιχήματα σε αυτό τον συνδυασμό αγοράς/αγώνα, δεν θα μετρούν για τις απαιτήσεις τζίρου.
 10. Αν ο απαιτούμενος τζίρος για την προσφορά αυτή δε συμπληρωθεί εντός 90 ημερών από την απόκτηση της προσφοράς, οποιαδήποτε ποσά που θα υπάρχουν στο υπόλοιπο μπόνους θα αφαιρεθούν.
 11. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη σε πελάτες που διαμένουν στην Κύπρο.
 12. Μπορείτε να έχετε μόνο ένα ενεργό μπόνους κάθε φορά. Για να αποκτήσετε ένα άλλο μπόνους, πρέπει πρώτιστα το ενεργό μπόνους να συμπληρωθεί ή να κλείσει.
 13. Αυτή η προσφορά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά εγγραφής.
 14. Αν παραβιαστεί οποιοσδήποτε όρος ή υπάρχουν στοιχεία ότι μια σειρά από στοιχήματα που τοποθετούνται από πελάτη ή από ομάδα πελατών, δίνουν εγγυημένο κέρδος λόγω μπόνους εγγραφής, ενισχυμένης πληρωμής, δωρεάν στοιχημάτων ή στοιχημάτων χωρίς ρίσκο ή άλλης προσφοράς, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει το μπόνους και είναι στην αποκλειστική ευχέρειά της να διευθετήσει τα στοιχήματα στις σωστές αποδόσεις, να ακυρώσει τα δωρεάν και τα χωρίς ρίσκο στοιχήματα ή να ακυρώσει τα στοιχήματα που χρηματοδοτήθηκαν από την προσφορά κατάθεσης. Επιπλέον, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επιβάλει χρέωση στον πελάτη μέχρι και ίση με την αξία του μπόνους, του δωρεάν στοιχήματος, του στοιχήματος χωρίς ρίσκο ή της επιπλέον πληρωμής για να καλύψει σχετικά διοικητικά έξοδα. Επιπλέον διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε από οποιονδήποτε πελάτη να προσκομίσει επαρκή αποδεικτικά έγγραφα, πριν προχωρήσουμε στην πίστωση οποιουδήποτε μπόνους, δωρεάν στοιχήματος, στοιχήματος χωρίς ρίσκο ή προσφοράς στο λογαριασμό του.
 15. Οι προσφορές της Εταιρείας προορίζονται για παίκτες που παίζουν για ψυχαγωγία και είναι στην αποκλειστική κρίση της να περιορίσει το δικαίωμα των πελατών να συμμετάσχουν σε ολόκληρη ή μέρος οποιασδήποτε προσφοράς.
 16. Όλες οι προσφορές πελατών περιoρίζονται σε μία ανά άτομο, οικογένεια, διεύθυνση νοικοκυριού, διεύθυνση email, τηλεφωνικό αριθμό, ίδιο αριθμό λογαριασμού πληρωμής (π.χ. χρεωστική ή πιστωτική κάρτα) και υπολογιστή που μοιράζεται π.χ. δημόσια βιβλιοθήκη ή χώρο εργασίας. Διατηρούμε το δικαίωμα να αποσύρουμε την διαθεσιμότητα όποιας προσφοράς ή όλων των προσφορών σε οποιoδήποτε πελάτη ή ομάδα πελατών ανά πάσα στιγμή και κατά αποκλειστική και απόλυτη κρίση μας. Οι προσφορές ισχύουν μόνο για πελάτες που έχουν κάνει κατάθεση μετρητών στηv Εταιρεία.
 17. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να ακυρώσει, να ζητήσει την επιστροφή ή να αρνηθεί οποιαδήποτε προσφορά κατά απόλυτη κρίση της.
megabet-plus banner

Bonus και Προσφορές Megabet Plus cy

Δείτε αναλυτικά την παρουσίαση για τα bonus και τις προσφορές που προσφέρει στους πελάτες της η Megabet Plus.

Αξιολόγηση Επισκεπτών

Βαθμολογήστε την εταιρεία στοιχήματος σε ότι αφορά, την ποικιλία των αθλημάτων και των στοιχημάτων, την εξυπηρέτηση πελατών και τις προσφορές.

Megabet Plus Αξιολόγηση
3.7/5 (73.18%) 44 ψήφοι

Γενικές Πληροφορίες

Όνομα:Megabet Plus
Ιστοσελίδα:https://www.megabetplus.com.cy
Τρόποι Παιχνιδιού:Internet, Κινητό, Ταμπλέτα
Μπόνους Εγγραφής:100% έως 100€
Ελάχιστο Στοίχημα:1.00€
Ζωντανή Μετάδοση:Ναι
Ασιατικό Χάντικαπ:Μη διαθέσιμο
Τρόποι Πληρωμής:
Ελληνική Γλώσσα:Ναι
Ζωντανή Συνομιλία:Ναι
Ωράριο Επικοινωνίας:24 ώρες
Τηλέφωνο:+357 24202800
Επικοινωνία:support@megabetplus.com.cy
Ελάχιστη Κατάθεση:10€
Ελάχιστη Ανάληψη:10€
Χρέωση Αναλήψεων:Όχι

Μπόνους Εγγραφής Στοιχηματικών Εταιρειών

Freebet έως 250€
100% έως 100€
Λεπτομέρειες
100% έως 111€
100% έως 100€
100% έως 100€ + 5€ Δωρεάν Μπόνους
100% έως 100€
100% έως 50€ + 5€ Freebet (Αποκλειστικό)
100% έως 100€

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στοιχηματικά Νέα

Top 5 Εταιριών Στοιχήματος - Επισκέπτες

ΝοΕταιρίαΒαθμολογία
1.
4.3/5 - 69 ψήφοι
2.
4.2/5 - 83 ψήφοι
3.
4/5 - 104 ψήφοι
4.
3.8/5 - 55 ψήφοι
5.
3.7/5 - 44 ψήφοι

Ετικέτες - Tags

 • Στοιχηματικές Εταιρείες

  Συγκεντρώσαμε για εσάς, τις στοιχηματικές εταιρείες που λειτουργούν με νόμιμη άδεια στην Κύπρο. Εδώ θα βρείτε αξιολογήσεις και αξιόπιστες πληροφορίες για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες.

 • Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρείες στην Κύπρο

  Στο BetMarket.com.cy μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες. Επειδή τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν πολλές, ξεχωρίσαμε για εσάς, τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Κύπρο, που προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

 • Επιλογή Στοιχηματικής Εταιρείας

  Ποια είναι τα κριτήρια για την επιλογή της "σωστής" νόμιμης στοιχηματικής εταιρείας; Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις υπηρεσίες που θα πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε μια στοιχηματική εταιρεία.

 • Εγγραφή σε Στοιχηματική Εταιρεία

  Για να κάνει κάποιος εγγραφή σε μια στοιχηματική εταιρεία απαιτείται να ολοκληρώσει μια διαδικασία που δεν διαρκεί παραπάνω από 5 λεπτά. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να έχετε είναι ένας ηλεκτρονικός λογαριασμός (email).

 • Μπόνους Εγγραφής Εταιρίες Στοιχήματος

  Θα πρέπει να διεκδικείτε τα μπόνους εγγραφής που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Διότι το να παίζετε με το διπλάσιο ποσό από αυτό που καταθέσατε, με χρήματα που δεν είχατε, είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Ενημερωθείτε για το μπόνους εγγραφής καθώς και για όλα τα μπόνους που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχήματος.

 • Μπόνους και Προσφορές Στοιχηματικών Εταιρειών

  Οι περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων στη Κύπρο προσφέρουν μπόνους εγγραφής στο στοίχημα καθώς και άλλες προσφορές, για να προσελκύσουν νέους πελάτες. Διαβάστε αναλυτικά σημαντικές πληροφορίες για τα μπόνους και τις προσφορές των στοιχηματικών εταιρειών.

 • Υπηρεσίες Στοιχηματικών Εταιρειών

  Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τις υπηρεσίες (ζωντανό βίντεο, ζωντανή συνομιλία, μεθόδους πληρωμής κτλ) που προσφέρουν οι εταιρείες στοιχήματος. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να στοιχηματίζετε με το λιγότερο δυνατό ρίσκο και κόστος. Δείτε αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιρειών.

 • Εξυπηρέτηση Πελατών Στοιχηματικών Εταιρειών

  Οι περισσότερες εταιρείες στοιχήματος προσφέρουν διάφορες υπηρεσίες για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Οι παίχτες που επιθυμούν να γραφτούν σε μία εταιρεία στοιχήματος παίρνουν πολύ σοβαρά υπ' όψιν τους τις υπηρεσίες αυτές. Διαβάστε για την εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρείες.

 • Στοίχημα live (Ζωντανό Στοίχημα)

  Το στοίχημα live (ζωντανό στοίχημα) είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος παιξίματος για τους παίχτες του στοιχήματος. Οι παίχτες έχουν να επιλέξουν από μια γκάμα αθλητικών γεγονότων μπροστά στην οθόνη τους, παρακολουθώντας παράλληλα το αθλητικό γεγονός που θέλουν να ποντάρουν.

 • Λίστα Φραγής Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων

  Η λίστα φραγής των στοιχηματικών εταιρειών, αφορά την επικαιροποιημένη λίστα φραγής ιστοσελίδων που δεν αιτήθηκαν άδειας κλάσης Β`, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) και περιέχει ιστοσελίδες που δεν είναι αδειοδοτημένες για την διεξαγωγή διαδικτυακού στοιχήματος.