Νόμιμες Εταιρείες Κύπρος

 • BetMarket Newsletter

Fonbet cy: Μπόνους και προσφορές

fonbet-freebet-eggrafis

Freebet πρώτης κατάθεσης

Η στοιχηματική εταιρεία Fonbet καλωσορίζει όλους τους νέους παίχτες με ένα μεγάλο δώρο! Ανοίξτε σήμερα λογαριασμό και λάβετε Free Bet Εγγραφής 100% στην πρώτη σας κατάθεση.

Χρήσιμα σημεία που θα πρέπει να γνωρίζετε για να λάβετε το Freebet Εγγραφής 100% από την Fonbet:

 1. Ανοίξτε καινούριο λογαριασμό στον Fonbet πατώντας εδώ
 2. Μόλις γίνει η πρώτη κατάθεσή σας, θα λάβετε ένα free bet (δωρεάν στοίχημα) μέχρι και €250
 3. Ελάχιστη κατάθεση €5.00. Μέγιστη κατάθεση €250.00

Όροι και Προϋποθέσεις του Free Bet

 1. Ελάχιστη κατάθεση €5.00. Μέγιστη κατάθεση €250.00.
 2. Αφού γίνει η αρχική κατάθεση, οι Πελάτες μπορούν να λάβουν free bet (δωρεάν στοιχήματα) συνολικής αξίας έως 25 €.
 3. Εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που κάνατε την αρχική σας κατάθεση στην ιστοσελίδα Fonbet.com.cy, πρέπει να τοποθετηθούν ένα ή περισσότερα στοιχήματα συνολικής αξίας ίσης με το ποσό της αρχικής κατάθεσης και με απόδοση 1,5 ή περισσότερο. Για παράδειγμα, αν η αρχική σας κατάθεση είναι 200 €, τότε δικαιούστε να λάβετε free bet συνολικής αξίας 200 €. Σε αυτήν την περίπτωση, για να λάβετε το free bet, πρέπει να τοποθετήσετε ένα ή περισσότερα στοιχήματα με απόδοση 1,5 και συνολική αξία 200 €.
 4. Για την προϋπόθεση πονταρίσματος λαμβάνονται υπόψη μόνο τα στοιχήματα τύπου «Μονό» ή «Παρολί» που τοποθετούνται και διευθετούνται από τις ενότητες Αθλήματα και Live της ιστοσελίδας.
 5. Γίνονται δεκτά μόνο τα στοιχήματα που μετά τον υπολογισμό έχουν συνολική απόδοση 1,5 ή περισσότερο. Για παράδειγμα, τα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν σε «Σύνολο γκολ πάνω από 3» δεν θα γίνουν δεκτά στην προϋπόθεση πονταρίσματος, αν μπουν ακριβώς τρία γκολ στο ματς, επειδή η απόδοση του στοιχήματος μετά τον υπολογισμό ισούται με 1. Αυτό το στοίχημα γίνεται δεκτό ανεξάρτητα από το αν είναι στοίχημα που έχει κερδίσει ή χάσει («νίκη» ή «ήττα»).
 6. Τα free bet πιστώνονται στον λογαριασμό του Πελάτη εντός 48 ωρών από την στιγμή που πληρούνται οι προϋποθέσεις για τη λήψη του free bet.
 7. Τρόπος απόκτησης των free bet:
  7.1 Το πλήθος και η ονομαστική αξία των free bet που γίνονται διαθέσιμα σε έναν Πελάτη εξαρτώνται από το ποσό της αρχικής κατάθεσης του Πελάτη. Ο μέγιστος αριθμός free bet είναι δεκατρία (13) και η μέγιστη δυνατή ονομαστική αξία του κάθε free bet είναι 20 €.

  7.2 Για καταθέσεις έως και 250 €, προβλέπεται ένα free bet αξίας ίσης με το 100% του ποσού κατάθεσης. Για παράδειγμα, αν ένας Πελάτης κάνει μια αρχική κατάθεση 18 €, τότε δικαιούται ένα free bet αξίας 18 €. Σε αυτήν την περίπτωση, για να λάβετε το free bet, πρέπει να τοποθετήσετε ένα ή περισσότερα στοιχήματα με απόδοση 1,5 και συνολική αξία 18 €.

  7.3 Η ονομαστική αξία των free bet που λαμβάνονται από μια κατάθεση 100 € είναι 20 €, και το πλήθος των free bet θα είναι ίσο με το ποσό της κατάθεσης διά 20, στρογγυλοποιημένο προς τα πάνω. Για παράδειγμα, αν ένας Πελάτης κάνει μια αρχική κατάθεση 19,90 €, τότε δικαιούται ένα free bet αξίας 20 €. Για να λάβετε το free bet, πρέπει να τοποθετήσετε ένα ή περισσότερα στοιχήματα με απόδοση 1,5 και συνολική αξία 19,90 €. Αν ένας Πελάτης κάνει μια αρχική κατάθεση 40 €, τότε ο Πελάτης δικαιούται δύο μεμονωμένα free bet με ονομαστική αξία 20 € το καθένα.

  7.4 Για να μπορούν να λάβουν περισσότερα από ένα free bet, οι Πελάτες πρέπει να κάνουν μια αρχική κατάθεση 40 € ή περισσότερα. Για παράδειγμα, αν ένας Πελάτης κάνει μια αρχική κατάθεση 200 €, ο Πελάτης δικαιούται να λάβει δέκα μεμονωμένα free bet αξίας 20 € το καθένα. Για να λάβετε τα free bet, πρέπει να τοποθετήσετε ένα ή περισσότερα στοιχήματα με απόδοση 1,5 και συνολική αξία 200 €.

 8. Τα free bet παραμένουν ενεργά για επτά ημέρες αφότου δημιουργηθούν.
 9. Η Προσφορά free bet περιορίζεται σε μία ανά Πελάτη (άτομο, οικία, ηλεκτρονική συσκευή και διεύθυνση IP).
 10. Η Προσφορά free bet είναι διαθέσιμη για τους νέους πελάτες που κάνουν εγγραφή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μετά την πρώτη επιτυχή κατάθεση.
 11. Αν ο πελάτης ανοίξει περισσότερους από έναν λογαριασμούς με σκοπό να διεκδικήσει πολλαπλές προσφορές εγγραφής ή διεκδικήσει μια προσφορά από διπλότυπους λογαριασμούς ή διεκδικήσει μια προσφορά από λογαριασμό που δημιουργήθηκε με ψευδή στοιχεία, διατηρούμε το δικαίωμα να κλείσουμε αυτούς τους λογαριασμούς, να ακυρώσουμε τυχόν στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί, όπως και όλα τα συγκεντρωμένα κέρδη, καθώς επίσης και να ακυρώσουμε την προσφορά για τους λογαριασμούς του συγκεκριμένου πελάτη.
 12. Σε περίπτωση που μια επιλογή στοιχήματος ακυρωθεί, το free bet θα ακυρωθεί επίσης. Τα στοιχήματα μπορούν να ακυρωθούν σύμφωνα με τις παραγράφους 1.6, 1.7, 2.1, 2.3, 2.5 της ενότητας Κανόνες Στοιχηματισμού. Παρακαλούμε να ανατρέξετε στις αντίστοιχες ενότητες των αθλημάτων για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένα αθλήματα.
fonbet-bonus-paroli

Μπόνους παρολί

Η στοιχηματική εταιρεία Fonbet σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε μπόνους σε παρολί.

Χρήσιμα σημεία που θα πρέπει να γνωρίζετε για τo «Μπόνους παρολί» από την Fonbet:

 1. Το παρολί πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 6 γεγονότα
 2. Οι πιθανότητες για κάθε γεγονός στο παρολί πρέπει να είναι τουλάχιστον 1.6
 3. Θα πάρετε πίσω το ποντάρισμά σας αν χάσετε ένα από τα γεγονότα και κερδίσετε όλα τα άλλα

Όροι και Προϋποθέσεις του Μπόνους

 1. Το παρολί πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 6 γεγονότα
 2. Οι πιθανότητες για κάθε γεγονός στο παρολί πρέπει να είναι τουλάχιστον 1.6
 3. Κερδίζετε το παρολί σας αν μαντέψετε σωστά όλα τα αποτελέσματα
 4. Θα πάρετε πίσω το ποντάρισμά σας αν χάσετε ένα από τα γεγονότα και κερδίσετε όλα τα άλλα
 5. Οποιοδήποτε στοίχημα από οποιοδήποτε άθλημα μπορεί να συμπεριληφθεί στο BONUS ΠΑΡΟΛΙ
 6. Αν το στοίχημά σας δεν συμμορφώνεται έστω και με έναν από τους παραπάνω κανόνες, το παρολί σας δεν θα θεωρείται bonus παρολί
 7. Αν ένα ή περισσότερα γεγονότα ακυρωθούν, αλλά τουλάχιστον τέσσερα αποτελέσματα έχουν βγει θετικά, το παρολί παραμένει μπόνους
 8. Το μπόνους δεν ισχύει σε στοιχήματα συστήματος

Μπόνους Εγγραφής Στοιχηματικών Εταιρειών

Stoiximan100% έως 100€
Bet365Λεπτομέρειες
Parimatch100% έως 100€ + 5€ Δωρεάν Μπόνους
Winmasters100% έως 111€
FonbetFreebet έως 250€
Meridianbet100% έως 100€
Betonalfa100% έως 100€
Ubet100% έως 200€ + 5€ Freebet (Αποκλειστικό)
Megabet Plus100% έως 100€

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στοιχηματικά Νέα

Top 5 Εταιριών Στοιχήματος - Επισκέπτες

ΝοΕταιρίαΒαθμολογία
1.
4.26/5 - 93 ψήφοι
2.
4.21/5 - 107 ψήφοι
3.
4.17/5 - 136 ψήφοι
4.
4.15/5 - 120 ψήφοι
5.
4.02/5 - 42 ψήφοι

Ετικέτες - Tags

 • Στοιχηματικές Εταιρείες

  Συγκεντρώσαμε για εσάς, τις στοιχηματικές εταιρείες που λειτουργούν με νόμιμη άδεια στην Κύπρο. Εδώ θα βρείτε αξιολογήσεις και αξιόπιστες πληροφορίες για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες.

 • Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρείες στην Κύπρο

  Στο BetMarket.com.cy μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες. Επειδή τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν πολλές, ξεχωρίσαμε για εσάς, τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Κύπρο, που προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

 • Επιλογή Στοιχηματικής Εταιρείας

  Ποια είναι τα κριτήρια για την επιλογή της "σωστής" νόμιμης στοιχηματικής εταιρείας; Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις υπηρεσίες που θα πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε μια στοιχηματική εταιρεία.

 • Εγγραφή σε Στοιχηματική Εταιρεία

  Για να κάνει κάποιος εγγραφή σε μια στοιχηματική εταιρεία απαιτείται να ολοκληρώσει μια διαδικασία που δεν διαρκεί παραπάνω από 5 λεπτά. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να έχετε είναι ένας ηλεκτρονικός λογαριασμός (email).

 • Μπόνους Εγγραφής Εταιρίες Στοιχήματος

  Θα πρέπει να διεκδικείτε τα μπόνους εγγραφής που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Διότι το να παίζετε με το διπλάσιο ποσό από αυτό που καταθέσατε, με χρήματα που δεν είχατε, είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Ενημερωθείτε για το μπόνους εγγραφής καθώς και για όλα τα μπόνους που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχήματος.

 • Μπόνους και Προσφορές Στοιχηματικών Εταιρειών

  Οι περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων στη Κύπρο προσφέρουν μπόνους εγγραφής στο στοίχημα καθώς και άλλες προσφορές, για να προσελκύσουν νέους πελάτες. Διαβάστε αναλυτικά σημαντικές πληροφορίες για τα μπόνους και τις προσφορές των στοιχηματικών εταιρειών.

 • Υπηρεσίες Στοιχηματικών Εταιρειών

  Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τις υπηρεσίες (ζωντανό βίντεο, ζωντανή συνομιλία, μεθόδους πληρωμής κτλ) που προσφέρουν οι εταιρείες στοιχήματος. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να στοιχηματίζετε με το λιγότερο δυνατό ρίσκο και κόστος. Δείτε αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιρειών.

 • Εξυπηρέτηση Πελατών Στοιχηματικών Εταιρειών

  Οι περισσότερες εταιρείες στοιχήματος προσφέρουν διάφορες υπηρεσίες για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Οι παίχτες που επιθυμούν να γραφτούν σε μία εταιρεία στοιχήματος παίρνουν πολύ σοβαρά υπ' όψιν τους τις υπηρεσίες αυτές. Διαβάστε για την εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρείες.

 • Στοίχημα live (Ζωντανό Στοίχημα)

  Το στοίχημα live (ζωντανό στοίχημα) είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος παιξίματος για τους παίχτες του στοιχήματος. Οι παίχτες έχουν να επιλέξουν από μια γκάμα αθλητικών γεγονότων μπροστά στην οθόνη τους, παρακολουθώντας παράλληλα το αθλητικό γεγονός που θέλουν να ποντάρουν.

 • Λίστα Φραγής Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων

  Η λίστα φραγής των στοιχηματικών εταιρειών, αφορά την επικαιροποιημένη λίστα φραγής ιστοσελίδων που δεν αιτήθηκαν άδειας κλάσης Β`, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) και περιέχει ιστοσελίδες που δεν είναι αδειοδοτημένες για την διεξαγωγή διαδικτυακού στοιχήματος.