• (ΕΛΒ2)Ξαμάξ21:00Γκρασχόπερς (2 @ 2.05)
Προγνωστικά ημέρας

Νομιμες Εταιρειες Κυπρος

Όλες οι εταιρείες
 • BetMarket Newsletter

  Εγγραφείτε για αποκλειστικές προσφορές και σημαντικά στοιχηματικά νέα!

  Διεύθυνση Εmail*

Fonbet cy: Μπόνους και προσφορές

fonbet-freebet-eggrafis

Freebet πρώτης κατάθεσης

Η στοιχηματική εταιρεία Fonbet καλωσορίζει όλους τους νέους παίχτες με ένα μεγάλο δώρο! Ανοίξτε σήμερα λογαριασμό και λάβετε Free Bet Εγγραφής 100% στην πρώτη σας κατάθεση.

Χρήσιμα σημεία που θα πρέπει να γνωρίζετε για να λάβετε το Freebet Εγγραφής 100% από την Fonbet:

 1. Ανοίξτε καινούριο λογαριασμό στον Fonbet πατώντας εδώ
 2. Μόλις γίνει η πρώτη κατάθεσή σας, θα λάβετε ένα free bet (δωρεάν στοίχημα) μέχρι και €250
 3. Ελάχιστη κατάθεση €5.00. Μέγιστη κατάθεση €250.00

Όροι και Προϋποθέσεις του Free Bet

 1. Αυτή η προσφορά απευθύνεται σε όλους τους εγγεγραμμένους πελάτες της Fonbet.
 2. Η προσφορά ισχύει από τις 00:00 10/01/2019 μέχρι νεωτέρας.
 3. Για την απαίτηση πονταρίσματος, λαμβάνονται υπόψη μόνο τα στοιχήματα τύπου «Μονό» ή «Παρολί» που τοποθετούνται και διευθετούνται από τις ενότητες Αθλήματα και Live του ιστότοπου.
 4. Τα δωρεάν στοιχήματα αξίας ίσης με το 100% της αρχικής κατάθεσης γίνονται διαθέσιμα όταν γίνει ποντάρισμα πενταπλάσιο της αξίας της αρχικής κατάθεσης. Για κάθε ποντάρισμα αξίας ίσης με το ποσό της αρχικής κατάθεσης, ο Συμμετέχων θα λάβει δωρεάν στοιχήματα αξίας ίσης με το 20% του ποσού της αρχικής κατάθεσης.

  Για παράδειγμα:

  Ο Συμμετέχων στην Προσφορά έκανε μια αρχική κατάθεση αξίας 20 EUR και τοποθέτησε ένα «Μονό» στοίχημα αξίας 20 EUR σε ένα γεγονός με απόδοση 2.0. Μετά τη διευθέτηση του στοιχήματος, ο Συμμετέχων θα λάβει ένα δωρεάν στοίχημα αξίας 4 EUR (ίσης με το 20% του ποσού της αρχικής του κατάθεσης).

 5. Για την εκπλήρωση της απαίτησης πονταρίσματος αυτής της Προσφοράς, λαμβάνονται υπόψη τα ακόλουθα στοιχήματα: -κερδισμένα στοιχήματα με απόδοση 2,0 ή υψηλότερη, -κάθε χαμένο στοίχημα με οποιαδήποτε απόδοση. Οι απαιτήσεις πονταρίσματος μπορούν να εκπληρωθούν με την τοποθέτηση ενός μεγάλου στοιχήματος ή μερικών μικρότερων. Τα δωρεάν στοιχήματα θα πιστώνονται στον λογαριασμό του Πελάτη μόνο αφού τηρηθούν οι απαιτήσεις πονταρίσματος και πληρούνται οι απαιτούμενοι όροι του από τα υπολογισμένα στοιχήματα.
 6. Ο αριθμός και η ονομαστική αξία των δωρεάν στοιχημάτων που λαμβάνονται εξαρτάται από το ποσό της αρχικής κατάθεσης στον στοιχηματικό λογαριασμό του συμμετέχοντα στην Προσφορά. Ελάχιστο ποσό κατάθεσης– 5,00 EUR. Μέγιστο ποσό κατάθεσης – 250 EUR.
 7. Η αρχική κατάθεση του Πελάτη πρέπει να γίνει μέσα σε 45 ημέρες από την ημερομηνία εγγραφής του στοιχηματικού του λογαριασμού. Η απαίτηση πονταρίσματος για αυτήν την Προσφορά πρέπει να εκπληρωθεί εντός 45 ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η αρχική κατάθεση. Εάν η απαίτηση πονταρίσματος δεν εκπληρωθεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι Πελάτες δεν θα πληρούν τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για τη συμμετοχή τους σε αυτήν την Προσφορά.
 8. Οι συμμετέχοντες στην Προσφορά δικαιούνται έως και 5 δωρεάν στοιχήματα. Η ονομαστική αξία κάθε δωρεάν στοιχήματος είναι ίση με το 20% της αρχικής κατάθεσης στον στοιχηματικό λογαριασμό του συμμετέχοντα στην Προσφορά.
 9. Σε περίπτωση νίκης, τα κέρδη που προκύπτουν από το στοίχημα θα μεταφέρονται στον καταχωρημένο στοιχηματικό λογαριασμό του Πελάτη. Τα κέρδη που μεταφέρονται στον καταχωρημένο στοιχηματικό λογαριασμό του Πελάτη θα είναι ίσα με το κερδισμένο ποσό, μείον την ονομαστική αξία του δωρεάν στοιχήματος. Τα δωρεάν στοιχήματα δεν μπορούν να εξαργυρωθούν ή να πιστωθούν στο υπόλοιπο του καταχωρημένου στοιχηματικού λογαριασμού του Πελάτη. Στην περίπτωση που ένα δωρεάν στοίχημα κερδίζει, μόνο τα καθαρά κέρδη πληρώνονται στον Πελάτη. Η ονομαστική αξία του δωρεάν στοιχήματος δεν επιστρέφεται.
 10. Τα στοιχήματα που τοποθετούνται με τη χρήση δωρεάν στοιχήματος δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε καμία Προσφορά.
 11. Τα δωρεάν στοιχήματα γίνονται δεκτά για οποιοδήποτε γεγονός, αλλά μόνο για την τοποθέτηση «Μονού» ή «Παρολί» στοιχήματος, δεδομένου ότι η ονομαστική αξία του δωρεάν στοιχήματος δεν υπερβαίνει το μέγιστο όριο στοιχηματισμού του λογαριασμού του Πελάτη.
 12. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μην κάνει δεκτό οποιοδήποτε δωρεάν στοίχημα, αν γνωρίζει ή έχει βάσιμες υποψίες ότι ο Πελάτης κάνει κατάχρηση του συστήματος δωρεάν στοιχημάτων ή αν ο Πελάτης σκόπιμα και δόλια εκμεταλλεύεται τυχόν σφάλματα του παιχνιδιού, για να παρακάμψει την Προϋπόθεση πονταρίσματος και τους Όρους & Προϋποθέσεις της ιστοσελίδας.
 13. Τα στοιχήματα απαίτησης πονταρίσματος μπορούν να πραγματοποιηθούν από όλες τις μεταγενέστερες καταθέσεις στον στοιχηματικό λογαριασμό του Πελάτη, σύμφωνα με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις αυτής της Προσφοράς.
 14. Αν το ποσό ενός μεταγενέστερου στοιχήματος πληροί τις προϋποθέσεις λήψης ενός δωρεάν στοιχήματος αλλά υπερβαίνει το ποσό της αρχικής κατάθεσης στον στοιχηματικό λογαριασμό του Πελάτη, ο Πελάτης και πάλι θα λάβει ένα δωρεάν στοίχημα με ονομαστική αξία το 20% της αρχικής κατάθεσης, ανεξαρτήτως του ποσού στοιχήματος.
 15. Τα δωρεάν στοιχήματα πιστώνονται στον λογαριασμό του Πελάτη εντός 48 ωρών από την στιγμή που οι πληρούνται οι προϋποθέσεις για την απόκτηση του δωρεάν στοιχήματος. Τα δωρεάν στοιχήματα ισχύουν για 30 ημέρες από τη στιγμή που αυτά θα προστεθούν στον λογαριασμό του Πελάτη.
 16. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη στους εγγεγραμμένους Πελάτες της Fonbet. Τα δωρεάν στοιχήματα μπορούν να αποκτηθούν και να χρησιμοποιηθούν μόνο μετά την πρώτη επιτυχή αρχική κατάθεση στον στοιχηματικό λογαριασμό του Πελάτη.
 17. Σε περίπτωση που μια επιλογή στοιχήματος ακυρωθεί ή μηδενιστεί, το δωρεάν στοίχημα θα ακυρωθεί επίσης. Τα στοιχήματα μπορούν να ακυρωθούν ή να μηδενιστούν σύμφωνα με τις παραγράφους 1.5, 1.6, 1.7, 2.1, 2.3, 2.5 της ενότητας Κανόνες Στοιχηματισμού. Παρακαλούμε να ανατρέξετε στις αντίστοιχες ενότητες των αθλημάτων για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένα αθλήματα.
 18. Τα άκυρα στοιχήματα δεν θα προσμετρώνται στην απαίτηση πονταρίσματος.
 19. Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις της Προσφοράς θα πρέπει να διαβάζονται σε συνδυασμό με τους Όρους και Προϋποθέσεις και τους Κανόνες Στοιχηματισμού που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα Fonbet.com.cy. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις και συμφωνούν να τους τηρούν σε όλη τη διάρκεια της συμμετοχής τους στον διαγωνισμό.
fonbet-bonus-paroli

Μπόνους παρολί

Η στοιχηματική εταιρεία Fonbet σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε μπόνους σε παρολί.

Χρήσιμα σημεία που θα πρέπει να γνωρίζετε για τo «Μπόνους παρολί» από την Fonbet:

 1. Το παρολί πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 6 γεγονότα
 2. Οι πιθανότητες για κάθε γεγονός στο παρολί πρέπει να είναι τουλάχιστον 1.6
 3. Θα πάρετε πίσω το ποντάρισμά σας αν χάσετε ένα από τα γεγονότα και κερδίσετε όλα τα άλλα

Όροι και Προϋποθέσεις του Μπόνους

 1. Το παρολί πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 6 γεγονότα
 2. Οι πιθανότητες για κάθε γεγονός στο παρολί πρέπει να είναι τουλάχιστον 1.6
 3. Κερδίζετε το παρολί σας αν μαντέψετε σωστά όλα τα αποτελέσματα
 4. Θα πάρετε πίσω το ποντάρισμά σας αν χάσετε ένα από τα γεγονότα και κερδίσετε όλα τα άλλα
 5. Οποιοδήποτε στοίχημα από οποιοδήποτε άθλημα μπορεί να συμπεριληφθεί στο BONUS ΠΑΡΟΛΙ
 6. Αν το στοίχημά σας δεν συμμορφώνεται έστω και με έναν από τους παραπάνω κανόνες, το παρολί σας δεν θα θεωρείται bonus παρολί
 7. Αν ένα ή περισσότερα γεγονότα ακυρωθούν, αλλά τουλάχιστον τέσσερα αποτελέσματα έχουν βγει θετικά, το παρολί παραμένει μπόνους
 8. Το μπόνους δεν ισχύει σε στοιχήματα συστήματος

Μπονους Εγγραφης Στοιχηματικων Εταιρειων

stoiximan logoStoiximanBonus 100% έως 100€ και Cash Out*
bet365 logoBet365Cash Out*
winmasters logoWinmastersBonus 100% έως 111€ και Cash Out* + 30€ Freebet
parimatch logoParimatchBonus 100% έως 120€ + 10€ Bonus Χωρίς Κατάθεση
betonalfa logoBetonalfaBonus 100% έως 100€ και Cash Out*
fonbet logoFonbetFreebet έως 250€ και Cash Out*
ubet logoUbetBonus 100% έως 100€ και Cash Out* + 5€ Freebet
meridianbet logoMeridianbetBonus 20€ και Cash Out*

Προγνωστικα Στοιχηματος

Στοιχηματικα Νεα

Top 5 Εταιριων Στοιχηματος - Επισκεπτες

ΝοΕταιρίαΒαθμολογία
1.bet365 logo
4.28/5 - 113 ψήφοι
2.stoiximan logo
4.23/5 - 128 ψήφοι
3.winmasters logo
4.15/5 - 164 ψήφοι
4.parimatch logo
4.11/5 - 173 ψήφοι
5.betonalfa logo
4.01/5 - 82 ψήφοι
 • Στοιχηματικες Εταιρειες

  Συγκεντρώσαμε για εσάς, τις στοιχηματικές εταιρείες που λειτουργούν με νόμιμη άδεια στην Κύπρο. Εδώ θα βρείτε αξιολογήσεις και αξιόπιστες πληροφορίες για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες.

 • Καλυτερες Στοιχηματικες Εταιρειες στην Κυπρο

  Στο BetMarket.com.cy μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες. Επειδή τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν πολλές, ξεχωρίσαμε για εσάς, τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Κύπρο, που προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

 • Stoixima cy

  Ποιος ελέγχει τον στοιχηματισμό στην Κύπρο και τι γίνεται με τις άδειες στο διαδικτυακό και στο επίγειο στοίχημα cy; Διαβάστε τα πάντα για την εγχώρια αγορά και το stoixima cy.

 • Επιλογη Στοιχηματικης Εταιρειας

  Ποια είναι τα κριτήρια για την επιλογή της "σωστής" νόμιμης στοιχηματικής εταιρείας; Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις υπηρεσίες που θα πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε μια στοιχηματική εταιρεία.

 • Εγγραφη σε Στοιχηματικη Εταιρεια

  Για να κάνει κάποιος εγγραφή σε μια στοιχηματική εταιρεία απαιτείται να ολοκληρώσει μια διαδικασία που δεν διαρκεί παραπάνω από 5 λεπτά. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να έχετε είναι ένας ηλεκτρονικός λογαριασμός (email).

 • Στοιχηματικες Εταιριες Μπόνους

  Θα πρέπει να διεκδικείτε τα μπόνους εγγραφής που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Διότι το να παίζετε με το διπλάσιο ποσό από αυτό που καταθέσατε, με χρήματα που δεν είχατε, είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Ενημερωθείτε για το μπόνους εγγραφής καθώς και για όλα τα μπόνους που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχήματος.

 • Μπονους και Προσφορες Στοιχηματικων Εταιρειων

  Οι περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων στη Κύπρο προσφέρουν μπόνους εγγραφής στο στοίχημα καθώς και άλλες προσφορές, για να προσελκύσουν νέους πελάτες. Διαβάστε αναλυτικά σημαντικές πληροφορίες για τα μπόνους και τις προσφορές των στοιχηματικών εταιρειών.

 • Στοιχημα Live

  Το στοίχημα live είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος παιξίματος για τους παίχτες του στοιχήματος. Οι παίχτες έχουν να επιλέξουν από μια γκάμα αθλητικών γεγονότων μπροστά στην οθόνη τους, παρακολουθώντας παράλληλα το αθλητικό γεγονός που θέλουν να ποντάρουν.

 • Υπηρεσιες Στοιχηματικων Εταιριων

  Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τις υπηρεσίες (ζωντανό βίντεο, ζωντανή συνομιλία, μεθόδους πληρωμής κτλ) που προσφέρουν οι εταιρείες στοιχήματος. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να στοιχηματίζετε με το λιγότερο δυνατό ρίσκο και κόστος. Δείτε αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιριών.

 • Εξυπηρετηση Πελατων Στοιχηματικων Εταιριων

  Οι περισσότερες εταιρίες στοιχήματος προσφέρουν διάφορες υπηρεσίες για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Οι παίχτες που επιθυμούν να γραφτούν σε μία εταιρεία στοιχήματος παίρνουν πολύ σοβαρά υπ' όψιν τους τις υπηρεσίες αυτές. Διαβάστε για την εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες.

 • Λιστα Φραγης Εθνικης Αρχης Στοιχηματων (ΕΑΣ)

  Η λίστα φραγής των στοιχηματικών εταιρειών, αφορά την επικαιροποιημένη λίστα φραγής ιστοσελίδων που δεν αιτήθηκαν άδειας κλάσης Β`, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) και περιέχει ιστοσελίδες που δεν είναι αδειοδοτημένες για την διεξαγωγή διαδικτυακού στοιχήματος.