Νόμιμες Εταιρείες Κύπρος

 • BetMarket Newsletter

  Εγγραφείτε για αποκλειστικές προσφορές και σημαντικά στοιχηματικά νέα!

  Διεύθυνση Εmail*

Στοίχημα cy

στοίχημα cy

Το διαδικτυακό στοίχημα κερδίζει συνεχώς πόντους, ούσα μια από τις πλέον ανερχόμενες αγορές όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό συνεπάγεται και μια επακόλουθη νομοθεσία, που ορίζει το πλαίσιο δράσης των εταιριών, με σκοπό το δίκαιο του παιχνιδιού αλλά και την προστασία του παίκτη.

Αρμόδια αρχή στην Κύπρο είναι η ΕΑΣ (Εθνική Αρχή στοιχημάτων), η οποία συστήθηκε το 2012 και αποτελεί ανεξάρτητη διοικητική Αρχή με οικονομική ανεξαρτησία και αυτοτέλεια. Στις αρμοδιότητές της συμπεριλαμβάνονται η έκδοση κανονισμών και οδηγιών που αφορούν τo στοίχημα cy, με την ίδια να είναι υπεύθυνη και για την παρακολούθηση της τήρησής της.

Στο πλαίσιο αυτό έχει χορηγήσει μέχρι σήμερα σε έντεκα εταιρίες άδειες για τη νόμιμη δράση τους στη διαδικτυακή στοιχηματική αγορά της Κύπρου, αλλά λειτουργούν οι εννέα.

Η λίστα με τις εννέα νόμιμες εταιρίες είναι:

Παράλληλα, υπάρχει και μια δεύτερη λίστα, εκείνη με τις εταιρίες που δεν έχουν ολοκληρώσει τη νόμιμη διαδικασία και τους έχει επιβληθεί φραγή στη λειτουργία τους.

Φυσικά καμία λίστα δεν είναι οριστική, με την ΕΑΣ να αξιολογεί συνεχώς νέες αιτήσεις εταιριών που θέλουν να προσφέρουν νόμιμο διαδικτυακό στοίχημα, αλλά και προχωρά σε συνεχή έλεγχο στις ήδη αδειοδοτημένες.

Πέρα από τις άδειες τύπου Β, τις οποίες περιγράψαμε παραπάνω, υπάρχουν και οι άδειες Τύπου Α. Οι συγκεκριμένες άδειες αφορούν τη δυνατότητα που παρέχει η ρυθμιστική αρχή στις εταιρίες σχετικά με το επίγειο στοίχημα. Εν συντομία, όσες εταιρίες είναι στη λίστα Α μπορούν να έχουν τα δικά τους επίγεια καταστήματα.

Το 3+1 στο Στοίχημα για το Κυπριακό Πρωτάθλημα

Αναφορικά με τους αγώνες του Κυπριακού πρωταθλήματος, η αρμόδια ρυθμιστική αρχή έχει θεσπίσει έναν επιπλέον κανόνα που επιτρέπει μεν τον στοιχηματισμό, προσπαθώντας δε να διασφαλίσει πως αυτό δεν θα αποτελέσει λόγο αλλοίωσης της ομαλότητας.

Ο συγκεκριμένος κανόνας εν συντομία «συζητιέται» ως ο νόμος 3+1, που δεν επιτρέπει στον παίκτη να ποντάρει σε ένα μόνο γεγονός από το Κυπριακό πρωτάθλημα. Αν θέλει να ποντάρει σε ένα γεγονός, οφείλει να το συνοδέψει στο δελτίο του με επιπλέον τρεις επιλογές από τις υπόλοιπες διαθέσιμες αγορές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Bet365 είναι η μοναδική εταιρία που δεν προσφέρει Κυπριακούς αγώνες προς στοιχηματισμό αφού δεν ήταν σύμφωνη με αυτό τον κάνονα. Όλες οι υπόλοιπες εταιρίες που προσφέρουν στοίχημα στη Κύπρο επιτρέπουν τα πονταρίσματα σε κυπριακούς αγώνες με τον κανόνα 3+1.

Στοίχημα cy και Υπηρεσία Cash Out*

Μια από τις πιο πετυχημένες, εμπορικά, υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιριών είναι το Cash Out*. Η δυνατότητα δηλαδή που δίνει ο μπουκ στον παίκτη να «κλείσει» το στοίχημά του πριν ολοκληρωθεί, παίρνοντας μέρος του κέρδους του.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν ήταν σύννομη με όσα όριζε ο κανονισμός της ΕΑΣ μέχρι πρόσφατα, γιατί υπήρχαν φορολογικές ασάφειες στον τρόπο παροχής της. Κάτι που άλλαξε με το τροποποιητικό νομοσχέδιο για το διαδικτυακό στοίχημα που δρομολογήθηκε στις αρχές του έτους και η υπηρεσία ξεκίνησε σταδιακά να επιστρέφει στις εταιρίες από τον Απρίλιο του 2019.

Μπόνους Εγγραφής Στοιχηματικών Εταιρειών

ParimatchBonus 100% έως 100€ + 5€ Bonus και Cash Out*
StoiximanBonus 100% έως 100€ και Cash Out*
Bet365Cash Out*
WinmastersBonus 100% έως 111€ και Cash Out* + 10€ Freebet
FonbetFreebet έως 250€ και Cash Out*
BetonalfaBonus 100% έως 100€ και Cash Out*
UbetBonus 100% έως 100€ και Cash Out* + 5€ Freebet
MeridianbetBonus 100% έως 100€ και Cash Out*

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στοιχηματικά Νέα

Top 5 Εταιριών Στοιχήματος - Επισκέπτες

ΝοΕταιρίαΒαθμολογία
1.
4.24/5 - 106 ψήφοι
2.
4.16/5 - 118 ψήφοι
3.
4.15/5 - 159 ψήφοι
4.
4.14/5 - 151 ψήφοι
5.
4.02/5 - 55 ψήφοι
 • Στοιχηματικές Εταιρείες

  Συγκεντρώσαμε για εσάς, τις στοιχηματικές εταιρείες που λειτουργούν με νόμιμη άδεια στην Κύπρο. Εδώ θα βρείτε αξιολογήσεις και αξιόπιστες πληροφορίες για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες.

 • Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρείες στην Κύπρο

  Στο BetMarket.com.cy μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες. Επειδή τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν πολλές, ξεχωρίσαμε για εσάς, τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Κύπρο, που προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

 • Στοίχημα cy

  Ποιος ελέγχει τον στοιχηματισμό στην Κύπρο και τι γίνεται με τις άδειες στο διακτικτυακό και στο επίγειο στοίχημα; Διαβάστε τα πάντα για την εγχώρια αγορά και το stoixima cy.

 • Επιλογή Στοιχηματικής Εταιρείας

  Ποια είναι τα κριτήρια για την επιλογή της "σωστής" νόμιμης στοιχηματικής εταιρείας; Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις υπηρεσίες που θα πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε μια στοιχηματική εταιρεία.

 • Εγγραφή σε Στοιχηματική Εταιρεία

  Για να κάνει κάποιος εγγραφή σε μια στοιχηματική εταιρεία απαιτείται να ολοκληρώσει μια διαδικασία που δεν διαρκεί παραπάνω από 5 λεπτά. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να έχετε είναι ένας ηλεκτρονικός λογαριασμός (email).

 • Μπόνους Εγγραφής Εταιρίες Στοιχήματος

  Θα πρέπει να διεκδικείτε τα μπόνους εγγραφής που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Διότι το να παίζετε με το διπλάσιο ποσό από αυτό που καταθέσατε, με χρήματα που δεν είχατε, είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Ενημερωθείτε για το μπόνους εγγραφής καθώς και για όλα τα μπόνους που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχήματος.

 • Μπόνους και Προσφορές Στοιχηματικών Εταιρειών

  Οι περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων στη Κύπρο προσφέρουν μπόνους εγγραφής στο στοίχημα καθώς και άλλες προσφορές, για να προσελκύσουν νέους πελάτες. Διαβάστε αναλυτικά σημαντικές πληροφορίες για τα μπόνους και τις προσφορές των στοιχηματικών εταιρειών.

 • Υπηρεσίες Στοιχηματικών Εταιρειών

  Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τις υπηρεσίες (ζωντανό βίντεο, ζωντανή συνομιλία, μεθόδους πληρωμής κτλ) που προσφέρουν οι εταιρείες στοιχήματος. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να στοιχηματίζετε με το λιγότερο δυνατό ρίσκο και κόστος. Δείτε αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιρειών.

 • Εξυπηρέτηση Πελατών Στοιχηματικών Εταιρειών

  Οι περισσότερες εταιρείες στοιχήματος προσφέρουν διάφορες υπηρεσίες για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Οι παίχτες που επιθυμούν να γραφτούν σε μία εταιρεία στοιχήματος παίρνουν πολύ σοβαρά υπ' όψιν τους τις υπηρεσίες αυτές. Διαβάστε για την εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρείες.

 • Στοίχημα live (Ζωντανό Στοίχημα)

  Το στοίχημα live (ζωντανό στοίχημα) είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος παιξίματος για τους παίχτες του στοιχήματος. Οι παίχτες έχουν να επιλέξουν από μια γκάμα αθλητικών γεγονότων μπροστά στην οθόνη τους, παρακολουθώντας παράλληλα το αθλητικό γεγονός που θέλουν να ποντάρουν.

 • Λίστα Φραγής Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων

  Η λίστα φραγής των στοιχηματικών εταιρειών, αφορά την επικαιροποιημένη λίστα φραγής ιστοσελίδων που δεν αιτήθηκαν άδειας κλάσης Β`, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) και περιέχει ιστοσελίδες που δεν είναι αδειοδοτημένες για την διεξαγωγή διαδικτυακού στοιχήματος.