Προγνωστικά ημέρας

Νομιμες Εταιρειες Κυπρος

Όλες οι εταιρείες
 • BetMarket Newsletter

  Εγγραφείτε για αποκλειστικές προσφορές και σημαντικά στοιχηματικά νέα!

  Διεύθυνση Εmail*

Winmasters cy: Μπόνους και προσφορές

winmasters-bonus-eggrafis

Μπόνους εγγραφής 100% έως 150€

Η στοιχηματική εταιρεία Winmasters καλωσορίζει όλους τους νέους παίχτες με ένα μεγάλο δώρο! Ανοίξτε σήμερα λογαριασμό και λάβετε μπόνους 100% έως 150€ στην πρώτη σας κατάθεση.

Χρήσιμα σημεία που θα πρέπει να γνωρίζετε για να λάβετε το μπόνους εγγραφής 100% έως 150€ από την Winmasters:

 1. Ανοίξτε καινούριο λογαριασμό στην Winmasters πατώντας εδώ
 2. Κάντε την πρώτη σας κατάθεση (τουλάχιστον 10€). Εάν πραγματοποιήσετε κατάθεση από 50€ και πάνω θα λάβετε επιπρόσθετα 20€ δωρεάν στοίχημα
 3. Για να λάβεις το μπόνους, παρακαλούμε να συμπεριλάβεις στο σχετικό πεδίο τον ακόλουθο κωδικό μπόνους, κατά τη διαδικασία εγγραφής: CYBONUS150
 4. Το μπόνους θα πιστωθεί με βάση την πρώτη σας κατάθεση μετά το άνοιγμα του λογαριασμού. Η πρώτη κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία ανοίγματος του λογαριασμού σας
 5. Θα χρειαστεί να παίξεις το ποσό της κατάθεσης και του μπόνους 5 φορές σε Αθλητικά στοιχήματα με απόδοση τουλάχιστον 1,80, εξαιρώντας κάθε είδους χάντικαπ, draw-no-bet, και στοιχήματά Forecast/Tricast. Προκειμένου για ένα στοίχημα με πολλαπλές επιλογές να συνυπολογίζεται στις απαιτήσεις τζίρου, κάθε επιλογή θα πρέπει να είναι σε αποδόσεις ίσες ή μεγαλύτερες από 1.20 με συνολική απόδοση δελτίου τουλάχιστον 1,80. Ακολούθως το μπόνους θα μεταφερθεί από τον Αθλητικό λογαριασμό μπόνους στο Αθλητικό λογαριασμό μετρητών. Τα στοιχήματα συστήματος δεν υπολογίζονται για τις απαιτήσεις του τζίρου.

Όροι και Προϋποθέσεις του Μπόνους

 1. Αυτή η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31/12/2021, 23:59 GMT
 2. Αυτή η προσφορά μπόνους είναι διαθέσιμη μόνον σε πελάτες που κατοικούν στις ακόλουθες χώρες: Κύπρος
 3. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για τους νέους πελάτες που δεν έχουν προηγουμένως κάνει κατάθεση με πραγματικά χρήματα στο Αθλητικό λογαριασμό μετρητών τους της winmasters και ισχύει μόνο μια φορά ανά πελάτη.
 4. Για να λάβεις το μπόνους, παρακαλούμε να συμπεριλάβεις στο σχετικό πεδίο τον ακόλουθο κωδικό μπόνους, κατά τη διαδικασία εγγραφής: CYBONUS150
 5. Για να μπορέσει ο παίκτης να λάβει το μπόνους πρέπει να πραγματοποιήσει ελάχιστο ποσό κατάθεσης αξίας 10€.Για παράδειγμα αν ένας χρήστης κάνει κατάθεση 200 ευρώ θα λάβει 150 ευρώ μπόνους, αν κάνει κατάθεση 125 ευρώ θα πάρει 125 ευρώ μπόνους.
 6. Το μπόνους θα πιστωθεί με βάση την πρώτη σου κατάθεση μετά το άνοιγμα του λογαριασμού. Η πρώτη κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία ανοίγματος του λογαριασμού σου, για να μπορέσεις να λάβεις το μπόνους.
 7. Θα χρειαστεί να παίξεις το ποσό της κατάθεσης και του μπόνους 5 φορές σε Αθλητικά στοιχήματα με απόδοση τουλάχιστον 1,80, εξαιρώντας κάθε είδους χάντικαπ, draw-no-bet, και στοιχήματά Forecast/Tricast. Προκειμένου για ένα στοίχημα με πολλαπλές επιλογές να συνυπολογίζεται στις απαιτήσεις τζίρου, κάθε επιλογή θα πρέπει να είναι σε αποδόσεις ίσες ή μεγαλύτερες από 1.20 με συνολική απόδοση δελτίου τουλάχιστον 1,80. Ακολούθως το μπόνους θα μεταφερθεί από τον Αθλητικό λογαριασμό μπόνους στο Αθλητικό λογαριασμό μετρητών. Τα στοιχήματα συστήματος δεν υπολογίζονται για τις απαιτήσεις του τζίρου.
 8. Στοιχήματα που τοποθετήθηκαν σε αγώνες/παιχνίδια/αγορές με 0% γκανιότα, δεν προσμετρούνται σε οποιονδήποτε απαιτούμενο τζίρο.
 9. Ακυρωμένα στοιχήματα/αγώνες ή συμμετέχοντας που δεν αγωνίστηκαν ή γεγονότα τα οποία για οποιονδήποτε λόγο διευθετήθηκαν με απόδοση (1.00), δεν συμπεριλαμβάνονται στον υπολογισμό του μπόνους.
 10. Εάν -για τη συγκεκριμένη προσφορά μπόνους- η απαίτηση του τζίρου από ποντάρισμα δεν έχει ικανοποιηθεί εντός 100 ημερών από την πρώτη κατάθεση, όλα τα χρήματα μπόνους και τα κέρδη θα ακυρωθούν.
 11. Τυχόν αναλήψεις που ζητούνται πριν από την ολοκλήρωση απαίτησης του τζίρου του μπόνους θα οδηγήσουν στην ακύρωση της προσφοράς και τυχόν χρήματα στο Αθλητικό λογαριασμό μπόνους και αντίστοιχα κέρδη θα κατάσχονται.
 12. Ο παίκτης δεν επιτρέπεται να τοποθετήσει στοιχήματα υψηλότερα από την αρχική κατάθεση του μέχρι να ολοκληρώσει τις απαιτήσεις του τζίρου. Π.χ. αν ο παίκτης έχει κάνει μια κατάθεση των 50 ευρώ και έλαβε ένα μπόνους των 50 ευρώ, θα πρέπει να τοποθετήσει στοιχήματα (σύμφωνα με τις απαιτήσεις ελάχιστης απόδοσης μπόνους)που είναι ίσα ή μικρότερα στο αρχικό ποσό κατάθεσης των 50 ευρώ ,πριν ξεκινήσει να στοιχηματίζει μεγαλύτερα ποσά. Σε περίπτωση παραβίασης αυτού του κανόνα, όλα τα μπόνους και τα συναφή κέρδη θα κατάσχονται.
 13. Επαναλαμβανόμενα μονά και pulse bet στοιχήματα που τοποθετούνται στο ίδιο γεγονός θα προσμετρούν στην εκπλήρωση των απαιτήσεων τζίρου. Πέραν του πρώτου στοιχήματος σε μία επιλογή που προσμετρά στην εκπλήρωση των απαιτήσεων τζίρου του μπόνους, τα επιπρόσθετα στοιχήματα στην ίδια επιλογή επίσης θα προσμετρούν στις απαιτήσεις τζίρου του μπόνους.
 14. Στοιχήματα που τοποθετούνται στην ίδια αγορά αλλά αντίθετη/διαφορετική επιλογή θα θεωρούνται σαν αντικρουόμενα του πρώτου και επομένως δεν θα προσμετρούν στις απαιτήσεις τζίρου του μπόνους.
 15. Στοιχήματα που τοποθετήθηκαν και διευθετήθηκαν σε αγορές ενισχυμένων αποδόσεων (wm Price Boost) δεν θα προσμετρούνται στην εκπλήρωση των απαιτήσεων τζίρου.
 16. Ο υπολογισμός των απαιτήσεων τζιραρίσματος του μπόνους μετράει από τη στιγμή που το ποσό του μπόνους πιστώθηκε στον winmasters λογαριασμό σου. Αφού ο παίχτης λάβει το μπόνους του και ξεκινήσει να ποντάρει, τα πρώτα χρήματα που ξοδεύονται για τα πονταρίσματα είναι τα μετρητά και κατόπιν αφού αυτά εξαντληθούν γίνεται η χρήση των ποσού μπόνους. Κατά την διάρκεια εκπλήρωσης των όρων μπορεί να τύχει κάποιο ποντάρισμα να γίνει μερικώς από μετρητά χρήματα και μερικώς από χρήματα μπόνους, οπότε και τα κέρδη θα αποδοθούν ανάλογα στα πορτοφόλια μετρητών ή Μπόνους. Αυτό θα γίνεται στην περίπτωση όπου τα μετρητά χρήματα που βρίσκονται στον «Αθλητικό Λογαριασμό Μετρητά» δεν αρκούν για την τοποθέτηση του στοιχήματος.
 17. Αυτή η προσφορά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με, ή να συμβάλει στην επιλεξιμότητα για, καμία άλλη προσφορά.
 18. Ισχύουν επίσης οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις της winmasters. Σε περίπτωση που οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις συγκρούονται με τους ειδικούς όρους, οι ειδικοί όροι θα υπερισχύουν.
winmasters-epistrofi-xrimaton-sto-miden-miden

Επιστροφή χρημάτων στο 0-0

Η στοιχηματική εταιρεία Winmasters προσφέρει επιστροφή χρημάτων στα στοιχήματα σας εάν το τελικό αποτέλεσμα είναι 0-0. Ποντάρατε σε παιχνίδι και αυτό ήρθε ισόπαλο χώρις τέρματα; Τότε το ποντάρισμα θα σας επιστραφεί στο λογαριασμό μετά την λήξη του παιχνιδιού.

Χρήσιμα σημεία που θα πρέπει να γνωρίζετε για την επιστροφή χρημάτων της Winmasters:

 1. Εάν δεν είστε παίκτης της Winmasters ανοίξτε καινούριο λογαριασμό πατώντας εδώ
 2. Μόνο μονά στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί πρίν την έναρξη του αγώνα λαμβάνουν μέρος στην προσφορά
 3. Το μέγιστο ποσό που μπορεί να επιστραφεί ανά στοίχημα είναι 50 ευρώ
 4. Αγορές που υποστηρίζονται: Ακριβές Σκορ, Ημίχρονο/Τελικό, O/U 2.5
 5. Πρωταθλήματα που υποστηρίζονται: Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, Aγγλιά Premier League, Ιταλία Serie A, Γερμανία Μπουντεσλίγκα, Ισπανία Πριμέρα Ντιβιζιόν, Γαλλία Liga 1, Ρουμανία Liga 1, UEFA Champions League και UEFA Europa League

Όροι και Προϋποθέσεις της Προσφοράς

 1. Η προσφορά ισχύει για όλους τους υφιστάμενους πελάτες της winmasters.
 2. Η προσφορά Cash Back είναι διαθέσιμη μόνο για στοίχημα πριν τον αγώνα για Ακριβές Σκορ ή Ημίχρονο / Τελικό και Ημίχρονο / Τελικό & O/U 2.5 για τα παρακάτω πρωταθλήματα: Aγγλική Premier League, η ιταλική Serie A, η γερμανική Μπουντεσλίγκα, η ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Γαλλική Λίγκα 1, Ρουμανία Liga 1, το UEFA Champions League και UEFA Europa League.
 3. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη για τα παιχνίδια που αναφέρονται στη σελίδα προώθησης για πριν τον αγώνα και Ημίχρονο / Τελικό Ακριβές Σκορ αγορές. Αν το παιχνίδι τελειώσει 0-0, θα σας επιστρέψουμε το ποντάρισμά σας.
 4. Μόνο μονά στοιχήματα πληρούν τις προϋποθέσεις
 5. Το μέγιστο ποσό που μπορεί να επιστραφεί ανά στοίχημα είναι 50 ευρώ.
 6. Θα πιστώσουμε το λογαριασμό σας μέσα σε 24 ώρες μετά το τέλος του παιχνιδιού που είναι διαθέσιμη για επιστροφή μετρητών.
 7. Αν παραβιαστεί οποιοσδήποτε όρος ή υπάρχουν στοιχεία ότι μια σειρά από στοιχήματα που τοποθετούνται από πελάτη ή από ομάδα πελατών, δίνουν εγγυημένο κέρδος λόγω μπόνους εγγραφής, ενισχυμένης πληρωμής, δωρεάν στοιχημάτων ή στοιχημάτων χωρίς ρίσκο ή άλλης προσφοράς, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, η winmasters διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει το μπόνους και είναι στην αποκλειστική ευχέρειά της να διευθετήσει τα στοιχήματα στις σωστές αποδόσεις, να ακυρώσει τα δωρεάν και τα χωρίς ρίσκο στοιχήματα ή να ακυρώσει τα στοιχήματα που χρηματοδοτήθηκαν από την προσφορά κατάθεσης. Επιπλέον η winmasters διατηρεί το δικαίωμα να επιβάλει χρέωση στον πελάτη μέχρι και ίση με την αξία του μπόνους, του δωρεάν στοιχήματος, του στοιχήματος χωρίς ρίσκο ή της επιπλέον πληρωμής για να καλύψει σχετικά διοικητικά έξοδα. Επιπλέον διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε από οποιονδήποτε πελάτη να προσκομίσει επαρκή αποδεικτικά έγγραφα, πριν προχωρήσουμε στην πίστωση οποιουδήποτε μπόνους, δωρεάν στοιχήματος, στοιχήματος χωρίς ρίσκο ή προσφοράς στο λογαριασμό του.
 8. Οι προσφορές της winmasters προορίζονται για παίκτες που παίζουν για ψυχαγωγία και είναι στην αποκλειστική κρίση της winmasters να περιορίσει το δικαίωμα των πελατών να συμμετάσχουν σε ολόκληρη ή μέρος οποιασδήποτε προσφοράς.
 9. Η winmasters διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να ακυρώσει, να ζητήσει την επιστροφή ή να αρνηθεί οποιαδήποτε προσφορά κατά απόλυτη κρίση της.
 10. Η προσφορά παραμένει έγκυρη και υπόκειται στους Όρους και τις Προϋποθέσεις, όπως αυτές έγιναν δεκτές κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης της προσφοράς.
winmasters-bonus-sta-paroli

60% μπόνους στα παρολί

Η στοιχηματική εταιρεία Winmasters σας προσφέρει 60% επιπλέον κέρδη στα παρολί στοιχήματα σε ποδόσφαιρο, καλαθόσφαιρα και τένις.

Χρήσιμα σημεία που θα πρέπει να γνωρίζετε για να λάβετε 60% μπόνους στα παρολί από την Winmasters:

 1. Τοποθετήστε στοιχήματα πολλαπλασιαστή 4 επιλογών ή περισσότερων στο ποδόσφαιρο, τένις, και καλαθόσφαιρα. Όλες οι επιλογές πρέπει να γίνουν πριν την έναρξη των παιχνιδιών
 2. Ελάχιστη απόδοση ανα αγώνα: 1,35
 3. Αν το δελτίο σας κερδίσει θα λάβετε το μπόνους βάση του πιο κάτω πίνακα:
 4. Αριθμός επιλογώνΜπόνους
  45%
  510%
  615%
  720%
  825%
  930%
  1035%
  1140%
  1245%
  1350%
  14+60%
 5. Η προωθητικη ενέργεια είναι διαθέσιμη μόνο για παρολί στοιχήματα που συμπεριλαμβάνουν αγώνες από: Ποδόσφαιρο: Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, Τσάμπιονς Λίγκ, Γιουρόπα Λίγκ, Ρουμανία – Λίγκα 1, Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ Αγγλία – Τσάμπιονσιπ Αγγλία – League One, Αγγλία – League Two, Γερμανία – 1.Bundesliga, Γερμανία – 2.Bundesliga, Ισπανία – Primera Division, Ιταλία – Σέριε Α, Γαλλία – Ligue 1, Βέλγιο – Jupiler League, Πορτογαλία – Πριμέιρα Λίγκα, Ολλανδία – Ερεντιβίζιε, Ελβετία – Σούπερ Λιγκ, Τουρκία – Σούπερ Λίγκα, Σκωτία – Πρέμιερ Λιγκ, Ελλάδα – Σούπερ Λιγκ, Πολωνία – Ekstraklasa, Ιρλανδία – Πρέμιερ, Κίνα – Σούπερ Λιγκ, Ουγγαρία – NB I, Τσεχία – 1.Liga, Βραζιλία – Serie A, Χιλή – Πριμέρα Λίγκα, Μεξικό – Primera Div, Αυστραλία – Πρωτάθλημα Α, Φινλανδία – Veikkausliiga, Δανία – Σουπερλίγκεν, Ρωσία – Premier Liga, Ιαπωνία – J-Λιγκ 1, Νορβηγία – Tippeligaen, Σουηδία – Allsvenskan, USA – MLS, Κόπα Λιμπερταδόρες, Διεθνή φιλικά παιχνίδια, Μπάσκετ: Ευρωμπάσκετ, Ευρωλίγκα, WNBA, NBA, Ισπανία ACB, Ελληνική Α1, Ιταλία Lega 1 Τουρκία Σούπερ Λίγκι Τένις: Γκραν Σλαμ, ATP World Tour (250,500,1000), WTA
 6. Τα επιπλέον κέρδη θα πιστωθούν στο λογαριασμό σας μετά την διευθέτηση του στοιχήματος σας

Όροι και Προϋποθέσεις της Προσφοράς

 1. Η προσφορά ισχυεί για όλους τους νέους και υφιστάμενους πελατες της winmasters από τις ακόλουθες χώρες: Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βραζιλία, Κύπρος, Κροατία, Γεωργία, Εσθονία, Λιθουανία, Μαυροβούνιο, Καζακστάν, Λευκορωσία, Εσθονία, Λιθουανία, Γεωργία, Τουρκμενιστάν, Κιργιστάν, Τατζικιστάν, Ρουμανία, Πολωνία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη,Τσεχία, Ουγγαρία, Λιθουανία, Μολδαβία, Σερβία, Ρωσία, Σλοβενία, Σλοβακία, Ουζμπεκιστάν, Ουκρανία.
 2. Η προωθητικη ενέργεια είναι διαθέσιμη μόνο για παρολί στοιχήματα που συμπεριλαμβάνουν αγώνες απο: Ποδόσφαιρο: Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, Τσάμπιονς Λίγκ, Γιουρόπα Λίγκ, Ρουμανία – Λίγκα 1, Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ Αγγλία – Τσάμπιονσιπ Αγγλία – League One, Αγγλία – League Two, Γερμανία – 1.Bundesliga, Γερμανία – 2.Bundesliga, Ισπανία – Primera Division, Ιταλία – Σέριε Α, Γαλλία – Ligue 1, Βέλγιο – Jupiler League, Πορτογαλία – Πριμέιρα Λίγκα, Ολλανδία – Ερεντιβίζιε, Ελβετία – Σούπερ Λιγκ, Τουρκία – Σούπερ Λίγκα, Σκωτία – Πρέμιερ Λιγκ, Ελλάδα – Σούπερ Λιγκ, Πολωνία – Ekstraklasa, Ιρλανδία – Πρέμιερ, Κίνα – Σούπερ Λιγκ, Ουγγαρία – NB I, Τσεχία – 1.Liga, Βραζιλία – Serie A, Χιλή – Πριμέρα Λίγκα, Μεξικό – Primera Div, Αυστραλία – Πρωτάθλημα Α, Φινλανδία – Veikkausliiga, Δανία – Σουπερλίγκεν, Ρωσία – Premier Liga, Ιαπωνία – J-Λιγκ 1, Νορβηγία – Tippeligaen, Σουηδία – Allsvenskan, USA – MLS, Κόπα Λιμπερταδόρες, Διεθνή φιλικά παιχνίδια, Μπάσκετ: Ευρωμπάσκετ, Ευρωλίγκα, WNBA, NBA, Ισπανία ACB, Ελληνική Α1, Ιταλία Lega 1 Τουρκία Σούπερ Λίγκι Τένις: Γκραν Σλαμ, ATP World Tour (250,500,1000), WTA
 3. Μόνο τα πριν τον αγώνα στοιχήματα προκρίνονται για τις απαιτήσεις της προώθησης. Στοιχήματα συστήματος δεν ισχύουν για αυτή την προσφορά.
 4. Για να είναι ένας χρήστης κατάλληλος για αυτή την προσφορά θα πρέπει να τοποθετήσει παρολί στοίχημα με 4 ή περισσότερες επιλογές που να συμπεριλαμβάνουν μόνο αγώνες από τα πρωταθλήματα που ορίστηκαν πιο πάνω και θα λάβουν το έξτρα μπόνους τους βάση του πιο κάτω πίνακα:
 5. Κάθε επιλογή στο δελτίο πρέπει να έχει απόδοση 1,35 ή περισσότερο, προκειμένου να πληρεί τις προϋποθέσεις.
 6. Στοιχήματα σε ασιατικό Χάντικαπ (συμπ. Over/under ασιατικά), δεν προκρίνονται για αυτή την προωθητική ενέργεια.
 7. Στοιχήματα που τοποθετήθηκαν με δωρεάν κουπόνι ή μικτό ποντάρισμα δεν υπόκεινται σε αυτή την προωθητική προσφορά.
 8. Τα Cash Out στοιχήματα δεν υπόκεινται σε αυτή την προωθητική προσφορά.
 9. Αν μία από τις επιλογές ακυρωθεί ή δεν είναι έγκυρη το στοίχημα δεν προκρίνεται για αυτή την προσφορά.
 10. Τα επιπλέον κέρδη θα προστεθούν στο λογαριασμό του κάθε παίχτη μετά που θα διευθετηθεί το στοίχημα.
 11. Το μέγιστο ποσό μπόνους που δίνεται σε κάθε παίχτη/λογαριασμό ανά μέρα είναι 750 ευρώ. Ότι ποσό μεγαλύτερο από αυτό θα κατάσχεται.
 12. Όλες οι προωθητικές προσφορές της winmasters είναι για σκοπούς ψυχαγωγίας και η winmasters μπορεί, κατά την απόλυτα διακριτική της ευχέρεια να μειώσει το δικαίωμα του πελάτη να συμμετάσχει σε όλη ή σε μέρος της όποιας προσφοράς.
 13. Η winmasters διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να ακυρώσει, να επαναδιεκδίκησε ή να αρνηθεί όποια προσφορά κατά την διακριτική της ευχέρεια.
 14. Η κατάχρηση του μπόνους θα έχει ως αποτέλεσμα στον παραβάτη τον αποκλεισμό από όλες τις προωθητικές ενέργειες ή τα μπόνους.
 15. Η προσφορά παραμένει έγκυρη και υπόκειται στους Όρους και Προϋποθέσεις, οι οποίοι έγιναν αποδεκτοί κατά την διάρκεια της ενεργοποίησης της προσφοράς.
winmasters-bonus-deka-euro-gia-kathe-filo

Μπόνους 10€ για κάθε φίλο

Η στοιχηματική εταιρεία Winmasters σας παροτρύνει να συστήσετε τους φίλους σας και να λάβετε μπόνους 10€ για κάθε έναν που συστήνετε.

Χρήσιμα σημεία που θα πρέπει να γνωρίζετε για να λάβετε το μπόνους σύστασης φίλου 10€ έως 50€ από την Winmasters:

 1. Ανταμείβεστε για κάθε φίλο σας
 2. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μπόνους για να παίξετε στα αθλητικά στοιχήματα της winmasters
 3. Μπορείτε να μοιραστείτε την ίδια στοιχηματική εμπειρία με 5 φίλους σας
 4. Κάθε ένας από τους φίλους σας θα λάβει ένα γενναιόδωρο Μπόνους Καλωσορίσματος
 5. Ένας χρήστης μπορεί να συστήσει ένα φίλο του και να πάρει το μπόνους μόνο εαν είναι εγγεγραμμένος χρήστης της winmasters τουλάχιστον 30 μέρες
 6. Κάθε χρήστης που συστήνει τους φίλους του μπορεί να λάβει το ανώτερο 50€ μπόνους. Αυτό σημαίνει οτι μπορεί να προσκαλέσει το ανώτερο 5 φίλους του
 7. Ο νέος χρήστης (“Referee”) πρέπει να στείλει ένα email στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση support@winmasters.com εντός 48 ωρών (και αφού έχει ήδη παίξει τουλάχιστον ένα στοίχημα) με τίτλο “Σύστησε ένα φίλο” συμπεριλαμβάνοντας το όνομα χρήστη του μέλους που τον σύστησε όπως επίσης το όνομα χρήστη το δικό του
 8. Ο χρήστης για να λάβει το μπόνους, θα πρέπει πρώτα ο “Referee” να έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον μια ελάχιστη κατάθεση 10€ και να έχει παίξει τουλάχιστον ένα αθλητικό στοίχημα πριν στείλει το email στο support@winmasters.com
 9. Όταν ο φίλος σας εγγραφεί και κάνει μια κατάθεση, πρέπει να στείλει ένα email στη ηλεκτρονική διεύθυνση support@winmasters.com με θέμα “Σύστησε ένα φίλο”. Πρέπει να συμπεριλάβει το όνομα χρήστη το δικό σας ή την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (emai)
 10. Το ποσό των 10€ ανά εγγεγραμμένο φίλο σας θα πιστώνεται εντός 48 ωρών στον λογαριασμό σας

Όροι και Προϋποθέσεις του Μπόνους

 1. Για να λάβετε μέρος σε αυτό το διαγωνισμό ο χρήστης που συστήνει τους φίλους του θα πρέπει να είναι εγγεγραμένο μέλος της winmasters τουλάχιστον 15 μέρες, θα πρέπει να έχει πραγματοποιήσει καταθέσεις συνολικής αξίας τουλάχιστον 50€ και θα πρέπει να έχει ήδη παίξει τουλάχιστον ένα ελάχιστον αθλητικό στοίχημα.
 2. Για να λάβετε μέρος σε αυτό το διαγωνισμό πρέπει να συστήσετε τους φίλους σας στη winmasters. Η διαδικασία σύστασης θα πρέπει να ολοκληρώνετε αυστηρά εντός 48 ωρών. Παράδειγμα: O φίλος σας γίνεται μέλος της winmasters στις 1/1/2016, θα πρέπει να πραγματοποιήσει τουλάχιστον μια ελάχιστη κατάθεση 10€ (με τους περιορισμούς της ελάχιστης απόδοσης του μπόνους), εσείς θα πρέπει να στείλετε ένα ενημερωτικό email στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της winmasters εως τις 3/1/2016.
 3. Απαγορεύεται η σύσταση μελών της ίδιας οικογενείας ή νοικοκυριού ή που μοιράζονται την ίδια χρεωστική / πιστωτική κάρτα ή λογαριασμό ηλεκτρονικής πληρωμής, διεύθυνση IP και/ ή ηλεκτρονικό υπολογιστή.
 4. Το ποσό μπόνους του χρήστη που συστήνει φίλους του είναι βασισμένο στους γενικούς Ο&Π της winmasters και είναι διαθέσιμο μόνο για να παιχτεί μόνο σε αθλητικά στοιχήματα.
 5. Κάθε χρήστης μπορεί να συστήσει το ανώτερο μέχρι 5 φίλους του και μπορεί να λάβει το ανώτερο το ποσό των 50€ μπόνους.
 6. Η winmasters διατηρεί κάθε νόμιμο δικαίωμα να παρακρατήσει ή να ακυρώσει το μπόνους από τον χρήστη σε περίπτωση που διαπιστωθεί μη συμμόρφωση με τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχει η εταιρία καθώς και με πιθανή κακόβουλη συμπεριφορά χρηστών η οποία δεν συνάδει με το πνεύμα της προωθητικής ενέργειας. (Abusing)
 7. Ο χρήστης έχει το ανώτερο 3 ημέρες μετά την εγγραφή του, για να καταθέσει, να παίξει τουλάχιστον ενα ελάχιστο αθλητικό στοίχημα και να επικοινωνήσει με την εξυπηρέτηση πελατών της winmasters δηλώνοντας το όνομα χρήστη του ατόμου που τον σύστησε. Εάν ο νέος χρήστης δεν πληρεί τις προυποθέσεις του διαγωνισμού, τότε ο χρήστης που πρότεινε το νέο μέλος δεν θα έχει δικαίωμα στο μπόνους. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της winmasters θα ενημερώσει τον χρήστη που σύστησε φίλους του για την πίστωση του μπόνους στο λογαριασμό του.
 8. H winmasters έχει το δικαίωμα να επικοινωνήσει με τον/τους νέους χρήστη/ες με σκοπό να ταυτοποιήσει τη διαδικασία σύστασης φίλου.
 9. Η προσφορά αυτή δεν ισχύει για πελάτες οι οποίοι έχουν ήδη ένα λογαριασμό στη winmasters
 10. Συμμετέχοντας στο διαγωνισμό, συμφωνείτε οτι δεσμεύεστε από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, και ότι η απόφαση της winmasters είναι τελική και δεσμευτική για όλα τα θέματα που σχετίζονται με αυτή την Προσφορά.
 11. Η προσφορά είναι διαθέσιμη από 20/07/2015 00:00 (CET), έως 30/06/2017, ώρα 23:59 (CET).
 12. Aυτή η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε άλλο ενεργό μπόνους, μπορεί να εξαργυρωθεί υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχετε άλλο ενεργό μπόνους.
winmasters-bonus-ananeosis

Μπόνους ανανέωσης 100% έως 50€

Η στοιχηματική εταιρεία Winmasters επιβραβεύει τους παίχτες της με μπόνους ανανέωσης! Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, κάντε κατάθεση και λάβετε μπόνους ανανέωσης 100% έως 50€.

Χρήσιμα σημεία που θα πρέπει να γνωρίζετε για να λάβετε το μπόνους ανανέωσης 100% έως 50€ από την Winmasters:

 1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην winmasters
 2. Καταθέστε τουλάχιστον 10€, χρησιμοποιώντας τον κωδικό μπόνους: RELOAD217CY
 3. Απολαύστε το 100% μπόνους ανανέωσης έως 50€
 4. Η προσφορά αυτή είναι διαθέσιμη μόνο προς επιλεγμένους χρήστες της winmasters. Αν οι χρήστες δεν είναι δικαιούχοι για την συγκεκριμένη προωθητική προσφορά δεν μπορούν να διεκδικήσουν το μπόνους.Αυτή η ειδική προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλα ενεργά μπόνους

Όροι και Προϋποθέσεις του Μπόνους

 1. Το μπόνους της winmasters είναι 100% έως το μέγιστο ποσό των 50 Ευρώ στην κατάθεση.
 2. Αυτή η προσφορά μπόνους είναι διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένους πελάτες που προέρχονται από την Κύπρο. Η προσφορά αυτή είναι διαθέσιμη μόνο στον παραλήπτη της συγκεκριμένης προσφοράς και δεν είναι μεταβιβάσιμη
 3. Για να λάβετε το μπόνους σας, παρακαλούμε κάντε μια κατάθεση, χρησιμοποιώντας τον κωδικό μπόνους “RELOAD217CY”.
 4. Οι καταθέσεις που προκρίνονται για το μπόνους πρέπει να είναι τουλάχιστο 10 ευρώ.
 5. Πρέπει να ποντάρετε το ποσό κατάθεσης και του μπόνους τουλάχιστον 5 φορές πριν κάνετε ανάληψη. Οι απαιτήσεις του μπόνους σας μπορούν να εκπληρωθούν μόνο όταν παίζετε Αθλητικό στοίχημα.
 6. Η συμπλήρωση των απαιτήσεων του μπόνους πρέπει να γίνει εντός 60 ημερών από την ημέρα που λάβατε το μπόνους σας.
 7. Όποια μονά στοιχήματα τοποθετήθηκαν σε αποδόσεις και πολλαπλά στοιχήματα συνολικής απόδοσης ή μικρότερης του 1.80 δεν θα προσμετρηθούν για τις ανάγκες των απαιτήσεων του μπόνους. Όποιοδήποτε είδος στοιχήματος χάντικαπ, Forecast/Tricast εξαιρείται. Τα στοιχήματα συστήματος δεν υπολογίζονται για τις απαιτήσεις του τζίρου. Τα στοιχήματα συστήματος δεν υπολογίζονται για τις απαιτήσεις του τζίρου.
 8. Για ένα πολλαπλό στοίχημα να μετρήσει προς την εκπλήρωση απαιτήσεων του μπόνους, η κάθε επιλογή πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερη του 1.20 (και συνολικές αποδόσεις σε πολλαπλό στοίχημα 1.80).
 9. Ο παίκτης δεν επιτρέπεται να τοποθετήσει στοιχήματα υψηλότερα από την αρχική κατάθεση του μέχρι να ολοκληρώσει τις απαιτήσεις του τζίρου. Π.χ. αν ο παίκτης έχει κάνει μια κατάθεση των 50 ευρώ και έλαβε ένα μπόνους των 50 ευρώ, θα πρέπει να τοποθετήσει στοιχήματα (σύμφωνα με τις απαιτήσεις ελάχιστης απόδοσης μπόνους)που έιναι ίσα ή μικρότερα στο αρχικό ποσό κατάθεσης των 50 ευρώ ,πριν ξεκινήσει να στοιχηματίζει μεγαλύτερα ποσά.Σε περίπτωση παραβίασης αυτού του κανόνα, όλα τα μπόνους και τα συναφή κέρδη θα κατάσχονται.
 10. Λαμβάνοντας μέρος σε αυτή την προωθητική προσφορά, δέχεστε τους Όρους και Προύποθέσεις της προσφοράς καθώς και τους γενικούς Όρους και Προύποθέσεις μας (Όρος 13)
 11. Η winmasters διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ακυρώσει ή να αρνηθεί την όποια προωθητική προσφορά με την διακριτική της ευχέρεια χωρίς να δώσει προειδοποίηση.
winmasters-bonus-dorean-stoiximatos-pente-euro

Μπόνους δωρεάν στοιχήματος 5€

Η στοιχηματική εταιρεία Winmasters προσφέρει στους παίχτες της μπόνους δωρεάν στοιχήματος. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και στοιχηματίστε δωρεάν με το αξίας 5€ κουπόνι σας!

Χρήσιμα σημεία που θα πρέπει να γνωρίζετε για να λάβετε το μπόνους δωρεάν στοιχήματος 5€ από την Winmasters:

 1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην winmasters
 2. Αυτή η προσφορά μπόνους είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένους πελάτες που είναι δικαιούχοι για το δωρεάν στοίχημα
 3. Το ποντάρισμα πρέπει να τοποθετηθεί σε αποδόσεις τουλάχιστον (1,80) ή μεγαλύτερες, εξαιρουμένων όλων των ειδων Χάντικαπ,Forecast/Tricast. Για να προσμετρηθεί ένα πολλαπλό στοίχημα στο τζίρο απαιτήσεων, η κάθε επιλογή πρέπει να είναι με απόδοση 1,20 και οι ελάχιστες συνολικες αποδόσεις 1,80. Τα στοιχήματα συστήματος δεν υπολογίζονται για τις απαιτήσεις του τζίρου
 4. Αν οι απαιτήσεις τζίρου του μπόνους δεν εκπληρωθούν εντός 20 ημερών, όλα τα χρήματα του μπόνους και τα κέρδη θα κατάσχονται

Όροι και Προϋποθέσεις του Μπόνους

 1. Αυτή η προσφορά μπόνους είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένους πελάτες που είναι δικαιούχοι για το δωρεάν στοίχημα.
 2. Το ποντάρισμα πρέπει να τοποθετηθεί σε αποδόσεις τουλάχιστον (1.80) ή μεγαλύτερες, εξαιρουμένων όλων των ειδών Χάντικαπ,Forecast/Tricast. Για να προσμετρηθεί ένα πολλαπλό στοίχημα στο τζίρο απαιτήσεων, η κάθε επιλογή πρέπει να είναι με απόδοση 1.20 και οι ελάχιστες συνολικές αποδόσεις 1.80. Τα στοιχήματα συστήματος δεν υπολογίζονται για τις απαιτήσεις του τζίρου.
 3. Αυτή η προσφορά δωρεάν μπόνους ισχύει μόνο για το sportsbook. Οι προϋποθέσεις για το δωρεάν στοίχημα σας μπορούν να εκπληρωθούν μόνο παίζοντας από το sportsbook.
 4. Θα χρειαστεί να παίξετε το ποσό του δωρεάν στοιχήματος 7 φορές.
 5. Όταν οι απαιτήσεις τζίρου εκπληρωθούν, τα χρήματα του μπόνους θα μετατραπούν σε μετρητά (αληθινά χρήματα).
 6. Αν οι απαιτήσεις τζίρου του μπόνους δεν εκπληρωθούν εντός 20 ημερών, όλα τα χρήματα του μπόνους και τα κέρδη θα κατάσχονται.
 7. Το μέγιστο ποσό μπόνους που μπορεί να κερδηθεί και να γίνει ανάληψη από το δωρεάν στοίχημα είναι 50ευρώ. Ότι ποσό μεγαλύτερο από αυτό μετά από 30 μέρες θα ακυρώνεται.
 8. Στοιχήματα σε ασιατικό Χάντικαπ και draw no bet markets, τόσο pre-live όσο και στο live στοίχημα, δεν προκρίνονται για αυτή την εκπλήρωση των απαιτήσεων τζίρου της προώθησης.
 9. Ακυρωμένα στοιχήματα/αγώνες οι συμμετέχοντες που δεν έλαβαν μέρος στην κούρσα ή γεγονότα που για τον οποιονδήποτε λόγο κατάληξαν σε απόδοση (1.00) δεν συμπεριλαμβάνονται στον υπολογισμό του μπόνους.
 10. Οποια στοιχήματα συμβάλλουν στα κριτήρια για να καταστείτε δικαιούχος ενός δωρεάν στοιχήματος δεν μπορούν μετά να γίνουν ανάληψη.
 11. Επαναλαμβανόμενα και αντικρουόμενα στοιχήματα δεν θα μετρήσουν στον υπολογισμό του τζίρου του μπόνους.
 12. Ο υπολογισμός του τζίρου μετρά από τη στιγμή που πιστώθηκε το ποσό του μπόνους στον winmasters λογαριασμό σας.
 13. Η winmasters διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να ακυρώσει, να επαναδιεκδικήσει ή να αρνηθεί όποια προσφορά κατά την διακριτική της ευχέρεια.
 14. Η προσφορά είναι διαθέσιμη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, μπορείτε να πληροφορηθείτε από την εξυπηρέτηση πελατών για την διαθεσιμότητα της προσφοράς.
 15. Ισχύουν οι γενικοί όροι και κανονισμοί και γενικοί όροι του μπόνους (Όρος 13).
winmasters-zita-to-kai-egine

Ζήτα το και έγινε

Η στοιχηματική εταιρεία Winmasters δίνει στους παίχτες της την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους στοίχημα. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και ζητήστε το στοίχημα που επιθυμείτε!

Χρήσιμα σημεία που θα πρέπει να γνωρίζετε για το “Ζήτα το και έγινε” από την Winmasters:

 1. Μόνο παίχτες που προέρχονται από Κύπρο επιτρέπεται να λάβουν μέρος στην προσφορά αυτή
 2. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για αθλητικά γεγονότα
 3. Οι αιτήσεις πρέπει να σταλούν μέσω email στο stoixima@winmasters.com.cy, τουλάχιστον 48 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα που επιθυμείτε να βγούνε αποδόσεις. Ο λογαριασμός email πρέπει να είναι ο ίδιος με τον λογαριασμό που έχετε καταχωρήσει κατά την διάρκεια εγγραφής λογαριασμού στη winmasters
 4. Οι καινούριες αποδόσεις που δημιουργήθηκαν θα είναι διαθέσιμες στην κατηγορία Ειδικά «Ζήτα το και έγινε» στα Αθλήματα

Όροι και Προϋποθέσεις του Μπόνους

 1. Μόνο παίχτες που προέρχονται από Κύπρο επιτρέπεται να λάβουν μέρος στην προσφορά αυτή.
 2. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για αθλητικά γεγονότα.
 3. Οι αιτήσεις πρέπει να σταλούν μέσω email στο stoixima@winmasters.com.cy, τουλάχιστον 48 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα που επιθυμείτε να βγούνε αποδόσεις. Ο λογαριασμός email πρέπει να είναι ο ίδιος με τον λογαριασμό που έχετε καταχωρήσει κατά την διάρκεια εγγραφής λογαριασμού στη winmasters.
 4. Οι χρήστες πρέπει να έχουν ενεργό λογαριασμό στην winmasters την ώρα της αίτησης. Το όνομα χρήστη του ενεργού λογαριασμού πρέπει να συμπεριληφθεί μαζί με την αίτημα σας για δημιουργία στοιχήματος στο ίδιο email.
 5. Οι καινούριες αποδόσεις που δημιουργήθηκαν θα είναι διαθέσιμες στην κατηγορία Ειδικά «Ζήτα το και έγινε» στα Αθλήματα.
 6. Οι χρήστες θα λάβουν ένα email επιβεβαίωσης όταν το αίτημα τους για δημιουργία στοιχήματος θα δημοσιευτεί.
 7. Οι νέες αποδόσεις που θα δημιουργηθούν θα είναι διαθέσιμες μόνο για στοιχηματισμό πριν την έναρξη του αγώνα.
 8. Η winmasters διατηρεί το δικαίωμα να δώσει προτεραιότητα σε κάποια αιτήματα κατά την δική της διακριτική ευχέρεια.
 9. Οι αποδόσεις μπορεί να αλλάξουν.
 10. Η winmasters διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί συγκεκριμένες αιτήσεις κατά την δική της διακριτική ευχέρεια.
 11. Ισχύουν Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις της winmasters.

Μπονους Εγγραφης Στοιχηματικων Εταιρειων

fonbet logoFonbetFreebet έως 250€ και Cash Out* + 15€ Freebet
stoiximan logoStoiximanBonus 100% έως 100€ και Cash Out*
bet365 logoBet365Cash Out*
winmasters logoWinmastersBonus 100% έως 150€ και Cash Out* + 31€ Freebet
parimatch logoParimatchBonus 100% έως 150€
betonalfa logoBetonalfaBonus 100% έως 100€ και Cash Out*
ubet logoUbetBonus 100% έως 100€ και Cash Out* + 5€ Freebet
meridianbet logoMeridianbetBonus 20€ και Cash Out*
megabet-plus logoMegabet PlusBonus 100% έως 300€ και Cash Out*

Προγνωστικα Στοιχηματος

Στοιχηματικα Νεα

Top 5 Εταιριων Στοιχηματος - Επισκεπτες

ΝοΕταιρίαΒαθμολογία
1.bet365 logo
4.28/5 - 113 ψήφοι
2.stoiximan logo
4.23/5 - 128 ψήφοι
3.winmasters logo
4.15/5 - 164 ψήφοι
4.parimatch logo
4.11/5 - 173 ψήφοι
5.betonalfa logo
4.01/5 - 82 ψήφοι
 • Στοιχηματικες Εταιρειες

  Συγκεντρώσαμε για εσάς, τις στοιχηματικές εταιρείες που λειτουργούν με νόμιμη άδεια στην Κύπρο. Εδώ θα βρείτε αξιολογήσεις και αξιόπιστες πληροφορίες για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες.

 • Καλυτερες Στοιχηματικες Εταιρειες στην Κυπρο

  Στο BetMarket.com.cy μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες. Επειδή τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν πολλές, ξεχωρίσαμε για εσάς, τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Κύπρο, που προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

 • Stoixima cy

  Ποιος ελέγχει τον στοιχηματισμό στην Κύπρο και τι γίνεται με τις άδειες στο διαδικτυακό και στο επίγειο στοίχημα cy; Διαβάστε τα πάντα για την εγχώρια αγορά και το stoixima cy.

 • Επιλογη Στοιχηματικης Εταιρειας

  Ποια είναι τα κριτήρια για την επιλογή της "σωστής" νόμιμης στοιχηματικής εταιρείας; Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις υπηρεσίες που θα πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε μια στοιχηματική εταιρεία.

 • Εγγραφη σε Στοιχηματικη Εταιρεια

  Για να κάνει κάποιος εγγραφή σε μια στοιχηματική εταιρεία απαιτείται να ολοκληρώσει μια διαδικασία που δεν διαρκεί παραπάνω από 5 λεπτά. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να έχετε είναι ένας ηλεκτρονικός λογαριασμός (email).

 • Στοιχηματικες Εταιριες Μπόνους

  Θα πρέπει να διεκδικείτε τα μπόνους εγγραφής που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Διότι το να παίζετε με το διπλάσιο ποσό από αυτό που καταθέσατε, με χρήματα που δεν είχατε, είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Ενημερωθείτε για το μπόνους εγγραφής καθώς και για όλα τα μπόνους που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχήματος.

 • Μπονους και Προσφορες Στοιχηματικων Εταιρειων

  Οι περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων στη Κύπρο προσφέρουν μπόνους εγγραφής στο στοίχημα καθώς και άλλες προσφορές, για να προσελκύσουν νέους πελάτες. Διαβάστε αναλυτικά σημαντικές πληροφορίες για τα μπόνους και τις προσφορές των στοιχηματικών εταιρειών.

 • Στοιχημα Live

  Το στοίχημα live είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος παιξίματος για τους παίχτες του στοιχήματος. Οι παίχτες έχουν να επιλέξουν από μια γκάμα αθλητικών γεγονότων μπροστά στην οθόνη τους, παρακολουθώντας παράλληλα το αθλητικό γεγονός που θέλουν να ποντάρουν.

 • Υπηρεσιες Στοιχηματικων Εταιριων

  Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τις υπηρεσίες (ζωντανό βίντεο, ζωντανή συνομιλία, μεθόδους πληρωμής κτλ) που προσφέρουν οι εταιρείες στοιχήματος. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να στοιχηματίζετε με το λιγότερο δυνατό ρίσκο και κόστος. Δείτε αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιριών.

 • Εξυπηρετηση Πελατων Στοιχηματικων Εταιριων

  Οι περισσότερες εταιρίες στοιχήματος προσφέρουν διάφορες υπηρεσίες για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Οι παίχτες που επιθυμούν να γραφτούν σε μία εταιρεία στοιχήματος παίρνουν πολύ σοβαρά υπ' όψιν τους τις υπηρεσίες αυτές. Διαβάστε για την εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες.

 • Λιστα Φραγης Εθνικης Αρχης Στοιχηματων (ΕΑΣ)

  Η λίστα φραγής των στοιχηματικών εταιρειών, αφορά την επικαιροποιημένη λίστα φραγής ιστοσελίδων που δεν αιτήθηκαν άδειας κλάσης Β`, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) και περιέχει ιστοσελίδες που δεν είναι αδειοδοτημένες για την διεξαγωγή διαδικτυακού στοιχήματος.