Προγνωστικά ημέρας

Νομιμες Εταιρειες Κυπρος

Όλες οι εταιρείες
 • BetMarket Newsletter

  Εγγραφείτε για αποκλειστικές προσφορές και σημαντικά στοιχηματικά νέα!

  Διεύθυνση Εmail*

Meridianbet cy: Μπόνους και προσφορές

Μπόνους Εγγραφής 20€

Η στοιχηματική εταιρεία Meridianbet καλωσορίζει όλους τους νέους παίχτες με ένα δώρο! Επικυρώστε τον λογαριασμό σας και κερδίστε 20€ μπόνους.

Χρήσιμα σημεία που θα πρέπει να γνωρίζετε για να λάβετε το Μπόνους Εγγραφής 20€ από την Meridianbet:

 1. Ανοίξτε καινούριο λογαριασμό στην Meridianbet πατώντας εδώ
 2. Ενεργοποιήστε και επικυρώστε τον λογαριασμό σας
 3. Μετά την επικύρωση το μπόνους των 20€ θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας και θα μπορείτε να το τοποθετήσετε σε δελτία τα οποία θα περιέχουν τουλάχιστον 3 (τρείς) επιλογές, με ελάχιστη απόδοση 1.35 η κάθε μια.

Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Weekend Bonus 10%

Η στοιχηματική εταιρεία Meridianbet σας δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσετε έως και 20€ μπόνους για καταθέσεις που θα γίνουν κάθε Σαββατοκύριακο.

Χρήσιμα σημεία που θα πρέπει να γνωρίζετε για να λάβετε το Weekend Bonus 10% από την Meridianbet:

 1. Ανοίξτε καινούριο λογαριασμό στην Meridianbet πατώντας εδώ
 2. Κάντε κατάθεση σας το Σαββατοκύριακο από 10€ έως 200€
 3. Στοιχηματίσετε ολόκληρο το ποσό της κατάθεσης σε ένα ή περισσότερα δελτία, με τέσσερις (4) επιλογές τουλάχιστον ανά δελτίο, και ελάχιστη συνολική απόδοση ανά δελτίο το 5.00 και έπειτα να επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών, μετά την διευθέτηση όλων των δελτίων, για επικύρωση του μπόνους.

Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Red Thursday Bonus 100% έως 30€

Η στοιχηματική εταιρεία Meridianbet σας δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσετε έως και 30€ μπόνους για καταθέσεις που θα γίνουν την Πέμπτη μεταξύ 12:00 - 18:00!

Χρήσιμα σημεία που θα πρέπει να γνωρίζετε για να λάβετε το Red Thursday Bonus 100% έως 30€ από την Meridianbet:

 1. Ανοίξτε καινούριο λογαριασμό στην Meridianbet πατώντας εδώ
 2. Κάντε την πρώτη σας κατάθεση μεταξύ 12:00 - 18:00 την Πέμπτη έως 30€
 3. Στοιχηματίσετε ολόκληρο το ποσό της κατάθεσης (30€) σε ένα ή περισσότερα δελτία, με τέσσερις (4) επιλογές τουλάχιστον ανά δελτίο, και ελάχιστη συνολική απόδοση ανά δελτίο το 4.00 και έπειτα να επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών, μετά την διευθέτηση όλων των δελτίων, για επικύρωση του μπόνους.

Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Happy Monday Bonus 30%

Η στοιχηματική εταιρεία Meridianbet σας δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσετε έως και 30€ μπόνους για καταθέσεις που θα γίνονται την 1η Δευτέρα κάθε μήνα!

Χρήσιμα σημεία που θα πρέπει να γνωρίζετε για να λάβετε το Happy Monday Bonus 30% από την Meridianbet:

 1. Ανοίξτε καινούριο λογαριασμό στην Meridianbet πατώντας εδώ
 2. Κάντε κατάθεση τουλάχιστον 10€ την πρώτη Δευτέρα του μήνα. Για κάθε κατάθεση που κάνετε δικαιούστε μπόνους 30% έως 30€
 3. Στοιχηματίσετε ολόκληρο το ποσό της κατάθεσης σε ένα ή περισσότερα δελτία, με τρεις (3) επιλογές τουλάχιστον ανά δελτίο, και ελάχιστη συνολική απόδοση ανά δελτίο το 2.00.

Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Μπόνους 10€ για κάθε φίλο

Η στοιχηματική εταιρεία Meridianbet σας παροτρύνει να συστήσετε τους φίλους σας και να λάβετε μπόνους 10€ για κάθε έναν που συστήνετε.

Χρήσιμα σημεία που θα πρέπει να γνωρίζετε για να λάβετε το μπόνους σύστασης φίλου 10€ έως 150€ από την Meridianbet:

 1. Ανταμείβεστε για κάθε φίλο σας
 2. Ο νέος χρήστης (φίλος σας) θα πρέπει να στοιχηματίσει τουλάχιστον 10€, ελάχιστης απόδοσης 2.00 και να επιβεβαιώσει τον λογαριασμό του θα πρέπει να στείλει ένα email στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση info@meridianbet.com.cy εντός 7 ημερών με τον αριθμό ταυτότητας του, επιβεβαιώνοντας ότι προτάθηκε από εσάς
 3. Κάθε χρήστης που συστήνει τους φίλους του μπορεί να λάβει το ανώτερο 150€ μπόνους. Αυτό σημαίνει οτι μπορεί να προσκαλέσει το ανώτερο 15 φίλους του

Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Mobile Application Μπόνους

Η στοιχηματική εταιρεία Meridianbet σας παροτρύνει να στοιχηματίσετε εν κινήσει από το κινητό σας και να λάβετε έξτρα μπόνους μέχρι 15€.

Χρήσιμα σημεία που θα πρέπει να γνωρίζετε για να λάβετε το Mobile Application Μπόνους από την Meridianbet:

 1. Κατεβάστε τη νέα εφαρμογή Meridianbet για Android και iOS, και επωφεληθείτε του Mobile Application Μπόνους έως και €15 με το πρώτο σας στοίχημα εν κινήσει
 2. Κάντε κατάθεση στο λογαριασμό σας μέσω της εφαρμογής, με ελάχιστο ποσό κατάθεσης τα €10 (δέκα ευρώ)
 3. Το ποσό του μπόνους θα αναλογεί με την αξία του πρώτου δελτίου που έχετε δημιουργήσει μέσω της εφαρμογής.

Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Esports MoneyBack Μπόνους μέχρι 50%

Η στοιχηματική εταιρεία Meridianbet σου δίνει την ευκαιρία να σου επιστραφεί το 50% του πονταρίσματος σου από αγώνες Esports

Χρήσιμα σημεία που θα πρέπει να γνωρίζετε για να λάβετε το Esports MoneyBack Μπόνους μέχρι 50% από την Meridianbet:

 1. Πόνταρε σε 4 τουλάχιστον επιλογές με απόδοση 1.50 η κάθε μία ξεχωριστά με ελάχιστο ποντάρισμα 10€
 2. Σε περίπτωση που μία επιλογή θεωρηθεί χαμένη τότε θα μπορείς να ζητήσεις να σου επιστραφεί το 50% του πονταρίσματος σου

Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Μπονους Εγγραφης Στοιχηματικων Εταιρειων

fonbet logoFonbetFreebet έως 250€ και Cash Out* + 15€ Freebet
stoiximan logoStoiximanBonus 100% έως 100€ και Cash Out*
bet365 logoBet365Cash Out*
winmasters logoWinmastersBonus 100% έως 150€ και Cash Out* + 31€ Freebet
parimatch logoParimatchBonus 100% έως 150€
betonalfa logoBetonalfaBonus 100% έως 100€ και Cash Out*
ubet logoUbetBonus 100% έως 100€ και Cash Out* + 5€ Freebet
meridianbet logoMeridianbetBonus 20€ και Cash Out*
megabet-plus logoMegabet PlusBonus 100% έως 300€ και Cash Out*

Προγνωστικα Στοιχηματος

Στοιχηματικα Νεα

Top 5 Εταιριων Στοιχηματος - Επισκεπτες

ΝοΕταιρίαΒαθμολογία
1.bet365 logo
4.28/5 - 113 ψήφοι
2.stoiximan logo
4.23/5 - 128 ψήφοι
3.winmasters logo
4.15/5 - 164 ψήφοι
4.parimatch logo
4.11/5 - 173 ψήφοι
5.betonalfa logo
4.01/5 - 82 ψήφοι
 • Στοιχηματικες Εταιρειες

  Συγκεντρώσαμε για εσάς, τις στοιχηματικές εταιρείες που λειτουργούν με νόμιμη άδεια στην Κύπρο. Εδώ θα βρείτε αξιολογήσεις και αξιόπιστες πληροφορίες για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες.

 • Καλυτερες Στοιχηματικες Εταιρειες στην Κυπρο

  Στο BetMarket.com.cy μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες. Επειδή τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν πολλές, ξεχωρίσαμε για εσάς, τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Κύπρο, που προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

 • Stoixima cy

  Ποιος ελέγχει τον στοιχηματισμό στην Κύπρο και τι γίνεται με τις άδειες στο διαδικτυακό και στο επίγειο στοίχημα cy; Διαβάστε τα πάντα για την εγχώρια αγορά και το stoixima cy.

 • Επιλογη Στοιχηματικης Εταιρειας

  Ποια είναι τα κριτήρια για την επιλογή της "σωστής" νόμιμης στοιχηματικής εταιρείας; Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις υπηρεσίες που θα πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε μια στοιχηματική εταιρεία.

 • Εγγραφη σε Στοιχηματικη Εταιρεια

  Για να κάνει κάποιος εγγραφή σε μια στοιχηματική εταιρεία απαιτείται να ολοκληρώσει μια διαδικασία που δεν διαρκεί παραπάνω από 5 λεπτά. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να έχετε είναι ένας ηλεκτρονικός λογαριασμός (email).

 • Στοιχηματικες Εταιριες Μπόνους

  Θα πρέπει να διεκδικείτε τα μπόνους εγγραφής που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Διότι το να παίζετε με το διπλάσιο ποσό από αυτό που καταθέσατε, με χρήματα που δεν είχατε, είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Ενημερωθείτε για το μπόνους εγγραφής καθώς και για όλα τα μπόνους που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχήματος.

 • Μπονους και Προσφορες Στοιχηματικων Εταιρειων

  Οι περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων στη Κύπρο προσφέρουν μπόνους εγγραφής στο στοίχημα καθώς και άλλες προσφορές, για να προσελκύσουν νέους πελάτες. Διαβάστε αναλυτικά σημαντικές πληροφορίες για τα μπόνους και τις προσφορές των στοιχηματικών εταιρειών.

 • Στοιχημα Live

  Το στοίχημα live είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος παιξίματος για τους παίχτες του στοιχήματος. Οι παίχτες έχουν να επιλέξουν από μια γκάμα αθλητικών γεγονότων μπροστά στην οθόνη τους, παρακολουθώντας παράλληλα το αθλητικό γεγονός που θέλουν να ποντάρουν.

 • Υπηρεσιες Στοιχηματικων Εταιριων

  Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τις υπηρεσίες (ζωντανό βίντεο, ζωντανή συνομιλία, μεθόδους πληρωμής κτλ) που προσφέρουν οι εταιρείες στοιχήματος. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να στοιχηματίζετε με το λιγότερο δυνατό ρίσκο και κόστος. Δείτε αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιριών.

 • Εξυπηρετηση Πελατων Στοιχηματικων Εταιριων

  Οι περισσότερες εταιρίες στοιχήματος προσφέρουν διάφορες υπηρεσίες για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Οι παίχτες που επιθυμούν να γραφτούν σε μία εταιρεία στοιχήματος παίρνουν πολύ σοβαρά υπ' όψιν τους τις υπηρεσίες αυτές. Διαβάστε για την εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες.

 • Λιστα Φραγης Εθνικης Αρχης Στοιχηματων (ΕΑΣ)

  Η λίστα φραγής των στοιχηματικών εταιρειών, αφορά την επικαιροποιημένη λίστα φραγής ιστοσελίδων που δεν αιτήθηκαν άδειας κλάσης Β`, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) και περιέχει ιστοσελίδες που δεν είναι αδειοδοτημένες για την διεξαγωγή διαδικτυακού στοιχήματος.