Προγνωστικά ημέρας

Νομιμες Εταιρειες Κυπρος

Όλες οι εταιρείες
 • BetMarket Newsletter

  Εγγραφείτε για αποκλειστικές προσφορές και σημαντικά στοιχηματικά νέα!

  Διεύθυνση Εmail*

Megabet Plus cy: Μπόνους και προσφορές

megabet-plus-bonus-eggrafis

Μπόνους εγγραφής 100% έως 300€

Η στοιχηματική εταιρεία Megabet Plus καλωσορίζει όλους τους νέους παίχτες με ένα μεγάλο δώρο! Ανοίξτε σήμερα λογαριασμό και λάβετε μπόνους 100% έως 300€ στην πρώτη σας κατάθεση.

Χρήσιμα σημεία που θα πρέπει να γνωρίζετε για να λάβετε το μπόνους εγγραφής 100% έως 300€ από την Megabet Plus:

 1. Ανοίξτε καινούριο λογαριασμό στην Megabet Plus πατώντας εδώ
 2. Καταθέστε τουλάχιστον €10 και θα έχετε το δικαίωμα για 100% αντίστοιχο μπόνους για να στοιχηματίσετε με αυτό
 3. Το μέγιστο ποσό μπόνους είναι €300
 4. Σε περίπτωση που η αρχική κατάθεση ξεπερνά τα €300 το επιτρεπόμενο μπόνους εξακολουθεί να υφίσταται στα €300
 5. Για να κάνετε ανάληψη από τον λογαριασμό σας θα πρέπει να έχετε διευθετημένα στοιχήματα αξίας 8 φορές του μπόνους
 6. Εάν δεν επιθυμείτε να λάβετε την προσφορά του 100% Μπόνους Εγγραφής και να υπόκεισθε στους συγκεκριμένους περιορισμούς, όρους και προϋποθέσεις της προσφοράς θα πρέπει να επιλέξετε την επιλογή όχι μπόνους κατά την κατάθεση σας ή να ενημερώσετε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών προτού τοποθετήσετε οποιοδήποτε στοίχημα

Όροι και Προϋποθέσεις του Μπόνους

 1. Το ποσό Μπόνους πιστώνετε άμεσα με την πρώτη σας κατάθεση. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λάβετε το μπόνους, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω ζωντανής συνομιλίας, είτε στο support@megabetplus.com.cyαναφέροντας το αίτημα σας.
 2. Το μίνιμουμ ποσό Μπόνους είναι €10 και το μέγιστο €300.
 3. To ποσό Μπόνους θα πιστωθεί αυτόματα στον λογαριασμό σας μετά την πρώτη σας κατάθεση. Για να ποντάρετε το Μπόνους, θα πρέπει να έχετε στοιχηματίσει το ποσό της αρχικής σας κατάθεσης τουλάχιστο μία (1) φορά και τα στοιχήματα σας πρέπει να είναι διευθετημένα. Το τζιράρισμα του μπόνους ξεκινά να προσμετράτε από τη πρώτη στιγμή που θα χρησιμοποιηθεί μέρος του μπόνους για να στοιχηματίσετε.
 4. Για στοιχηματικούς σκοπούς θα χρησιμοποιούνται πρώτα τα διαθέσιμα μετρητά και ακολούθως το ποσό Μπόνους. Τυχόν κέρδη θα κατανέμονται ανάλογα με την πηγή προέλευσης του αρχικού στοιχήματος. Για παράδειγμα, έχετε καταθέσει €40 και έχετε πάρει €40 Μπόνους. Τοποθετείται ένα
  στοίχημα €50 με απόδοση 3. Τα πρώτα €40 θα αφαιρεθούν από τα διαθέσιμα μετρητά και τα υπόλοιπα €10 από το διαθέσιμο Μπόνους.
 5. Εάν υποβάλετε αίτημα ανάληψης πριν την ανατροπή του τζίρου τότε θα αφαιρεθεί το Μπόνους και οποιαδήποτε κέρδη που σχετίζονται με αυτό. Επίσης θα ακυρωθεί η προσφορά Πρώτης Κατάθεσης.
 6. Πρέπει να έχετε διευθετημένα στοιχήματα αξίας 8 φορές το μπόνους για σκοπούς ανατροπής του τζίρου και να δικαιούστε να κάνετε κάποια ανάληψη.
 7. Οποιαδήποτε μονά στοιχήματα που τοποθετούνται σε αποδόσεις μικρότερες από 1.50 (1/2) δεν θα υπολογίζονται για τις απαιτήσεις ανατροπής του τζίρου. Σε πολλαπλά στοιχήματα τουλάχιστον μία επιλογή πρέπει να έχει απόδοση 1.50 (1/2) ή μεγαλύτερη, για να υπολογίζονται για τις απαιτήσεις ανατροπής του τζίρου.
 8. Μόνο στοιχήματα που τοποθετούνται στην πρώτη επιλογή οποιουδήποτε συνδυασμού αγοράς/αγώνα, εξίσου πριν τον αγώνα και Σε-Εξέλιξη, θα υπολογίζονται για τις απαιτήσεις ανατροπής τζίρου. Οποιαδήποτε επακόλουθα στοιχήματα που τοποθετούνται σε άλλες επιλογές στον ίδιο συνδυασμό αγοράς/αγώνα δεν θα υπολογίζονται για τις απαιτήσεις ανατροπής του τζίρου. Αυτός ο όρος εφαρμόζεται σε συνδυασμό με τους άλλους περιορισμούς. Για παράδειγμα, αφότου έχετε αποκτήσει δικαίωμα γι’ αυτή την προσφορά, ένα στοίχημα στην Ρεάλ Μαδρίτης να
  κερδίσει την Βαλένθια, στην αγορά Τελικού Αποτελέσματος και σε αποδόσεις του 1,50 (1/2), θα υπολογίζεται για τις απαιτήσεις ανατροπής του τζίρου. Ωστόσο ένα επακόλουθο στοίχημα που τοποθετείται στην Βαλένθια, στην αγορά Τελικού Αποτελέσματος στον ίδιο αγώνα, εξίσου πριν τον αγώνα αλλά και Σε-Εξέλιξη, δεν θα υπολογίζεται για τις απαιτήσεις ανατροπής του τζίρου. Όπου το πρώτο σας στοίχημα σε οποιονδήποτε συνδυασμό αγοράς/αγώνα είναι μικρότερης απόδοσης από 1.50 (1/2), αυτό και οποιαδήποτε επακόλουθα στοιχήματα σε αυτό τον συνδυασμό αγοράς/αγώνα, δεν θα μετρούν για τις απαιτήσεις τζίρου.
 9. Στοιχήματα σε Ασιατικό Χάντικαπ και Στοίχημα Γκολ τοποθετημένα εξίσου πριν τον αγώνα και Σε-Εξέλιξη, δεν υπολογίζονται για τις απαιτήσεις ανατροπής του τζίρου.
 10. Ακυρωμένα στοιχήματα ή στοιχήματα στα οποία έγινε πρόωρη εκταμίευση (cashout) ή στοιχήματα σε αγώνες που ματαιώθηκαν ή συμμετέχοντες που δεν αγωνίστηκαν ή γεγονότα που για οποιοδήποτε λόγο διευθετήθηκαν με απόδοση τη μονάδα (1.00), δεν συμπεριλαμβάνονται στον υπολογισμό του τζιραρίσματος.
 11. Αν ο απαιτούμενος τζίρος για την προσφορά αυτή δε συμπληρωθεί εντός 90 ημερών από την απόκτηση της προσφοράς, οποιαδήποτε ποσά που θα υπάρχουν στο υπόλοιπο μπόνους θα αφαιρεθούν.
 12. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη σε πελάτες που διαμένουν στην Κύπρο.
 13. Μπορείτε να έχετε μόνο ένα ενεργό μπόνους κάθε φορά. Για να αποκτήσετε ένα άλλο μπόνους, πρέπει πρώτιστα το ενεργό μπόνους να συμπληρωθεί ή να κλείσει.
 14. Αυτή η προσφορά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά εγγραφής.
 15. Αν παραβιαστεί οποιοσδήποτε όρος ή υπάρχουν στοιχεία ότι μια σειρά από στοιχήματα που τοποθετούνται από πελάτη ή από ομάδα πελατών, δίνουν εγγυημένο κέρδος λόγω μπόνους εγγραφής, ενισχυμένης πληρωμής, δωρεάν στοιχημάτων ή στοιχημάτων χωρίς ρίσκο ή άλλης προσφοράς, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει το μπόνους και είναι στην αποκλειστική ευχέρειά της να διευθετήσει τα στοιχήματα στις σωστές αποδόσεις, να ακυρώσει τα δωρεάν και τα χωρίς ρίσκο στοιχήματα ή να ακυρώσει τα στοιχήματα που χρηματοδοτήθηκαν από την προσφορά κατάθεσης. Επιπλέον, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επιβάλει χρέωση στον πελάτη μέχρι και ίση με την αξία του μπόνους, του δωρεάν στοιχήματος, του στοιχήματος χωρίς ρίσκο ή της επιπλέον πληρωμής για να καλύψει σχετικά διοικητικά έξοδα. Επιπλέον διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε από οποιονδήποτε πελάτη να προσκομίσει επαρκή αποδεικτικά έγγραφα, πριν προχωρήσουμε στην πίστωση οποιουδήποτε μπόνους, δωρεάν στοιχήματος, στοιχήματος χωρίς ρίσκο ή προσφοράς στο λογαριασμό του. Οι προσφορές της Εταιρείας προορίζονται για παίκτες που είναι εγγεγραμμένοι παίκτες και είναι στην αποκλειστική κρίση της να περιορίσει το δικαίωμα των πελατών να συμμετάσχουν σε ολόκληρη ή μέρος οποιασδήποτε προσφοράς. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα ενημερώνονται οι παίκτες από πριν.
 16. Όλες οι προσφορές πελατών περιορίζονται σε μία ανά άτομο, οικογένεια, διεύθυνση νοικοκυριού, διεύθυνση email, τηλεφωνικό αριθμό, ίδιο αριθμό λογαριασμού πληρωμής (π.χ. χρεωστική ή πιστωτική κάρτα) και υπολογιστή που μοιράζεται π.χ. δημόσια βιβλιοθήκη ή χώρο εργασίας. Διατηρούμε το δικαίωμα να αποσύρουμε την διαθεσιμότητα όποιας προσφοράς ή όλων των προσφορών σε οποιοδήποτε πελάτη ή ομάδα πελατών ανά πάσα στιγμή και κατά αποκλειστική και απόλυτη κρίση μας. Οι προσφορές ισχύουν μόνο για πελάτες που έχουν κάνει κατάθεση μετρητών στηv Εταιρεία.
 17. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να ακυρώσει, να ζητήσει την επιστροφή ή να αρνηθεί οποιαδήποτε προσφορά αφού λάβει έγκριση από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων. Νοείται ότι οι παίκτες που έχουν λάβει ήδη την προσφορά θα δεσμεύονται από τους όρους με τους οποίους αποδέχτηκαν την προσφορά
megabet-plus-bonus-sto-paroli

Μπόνους στο παρολί

Η στοιχηματική εταιρεία Megabet Plus σας προσφέρει, εφόσον το στοίχημα σας κερδίσει, μπόνους στο παρολί.

Χρήσιμα σημεία που θα πρέπει να γνωρίζετε για να λάβετε το μπόνους στο παρολί από την Megabet Plus:

 1. Αυτή η προσφορά ισχύει στις επιστροφές των κερδών
 2. Το μέγιστο μπόνους που μπορείτε να λάβετε είναι €1000. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
 3. Αν το στοίχημά σας κερδίσει, θα προσθέσουμε τα ακόλουθα μπόνους στα καθαρά σας κέρδη:
 4. Αριθμός επιλογώνΜπόνους
  35%
  410%
  515%
  620%
  730%
  840%
  950%
  1060%
  1170%
  1280%
  1390%
  14+100%

Όροι και Προϋποθέσεις του Μπόνους Παρολί

 1. Μέγιστο μπόνους 1000 ευρώ.
 2. Ισχύει μόνο για τις Διοργανώσεις Ποδοσφαίρου: Champions League, Europa League, World Cup Qualifiers – Europe (Ανδρών), Α’ Κατηγορία Κύπρου, Super League Ελλάδας, Premier League, Primera Division, Bundesliga, Serie A, Ligue 1.
 3. Ισχύει μόνο για τις Αγορές Ποδοσφαίρου: 1X2, Over/Under, GG/NG
 4. Ισχύει μόνο για τις Διοργανώσεις Μπάσκετ: NBA, Euroleague, Champions League, Πρωτάθλημα Ισπανίας.
 5. Ισχύει μόνο για τις Αγορές Μπάσκετ: Νίκη, Χάντικαπ, Over/Under
 6. Αν οι επιλογές σας αναβληθούν/ακυρωθούν τότε το μπόνους θα ισχύει ακόμα, αλλά το ποσοστιαίο μπόνους που προστίθεται θα αντικατοπτρίζει τον πραγματικό αριθμό νικητήριων επιλογών. Για παράδειγμα, ένα πολλαπλό στοίχημα 8 επιλογών με 7 νικητήρια και 1 που αναβλήθηκε θα λάβει μπόνους 30% επί των επιστροφών του.
 7. Επιλογές θα θεωρούνται έγκυρες για τον υπολογισμό της προσφοράς, εφόσον έχουν απόδοση μεγαλύτερη ή ίση του 1.30.Μικρότερες αποδόσεις δε θα υπολογίζονται. Για παράδειγμα αν σε ένα δελτίο με 7 επιλογές ,οι 2 από αυτές έχουν απόδοση μικρότερη του 1,30 ενώ οι υπόλοιπες ίση ή μεγαλύτερη, θα λάβει μπόνους 10% στα καθαρά κέρδη.
 8. Το μέρος μπόνους από τις επιστροφές σας θα προστίθεται στο λογαριασμό σας μια μέρα μετά τη λήξη του αγώνα της τελευταίας σας επιλογής.
 9. Αν παραβιαστεί οποιοσδήποτε όρος ή υπάρχουν στοιχεία ότι μια σειρά από στοιχήματα που τοποθετούνται από πελάτη ή από ομάδα πελατών, δίνουν εγγυημένο κέρδος λόγω μπόνους εγγραφής, ενισχυμένης πληρωμής, δωρεάν στοιχημάτων ή στοιχημάτων χωρίς ρίσκο ή άλλης προσφοράς, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει το μπόνους και είναι στην αποκλειστική ευχέρειά της να διευθετήσει τα στοιχήματα στις σωστές αποδόσεις, να ακυρώσει τα δωρεάν και τα χωρίς ρίσκο στοιχήματα ή να ακυρώσει τα στοιχήματα που χρηματοδοτήθηκαν από την προσφορά κατάθεσης. Επιπλέον, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επιβάλει χρέωση στον πελάτη μέχρι και ίση με την αξία του μπόνους, του δωρεάν στοιχήματος, του στοιχήματος χωρίς ρίσκο ή της επιπλέον πληρωμής για να καλύψει σχετικά διοικητικά έξοδα. Επιπλέον διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε από οποιονδήποτε πελάτη να προσκομίσει επαρκή αποδεικτικά έγγραφα, πριν προχωρήσουμε στην πίστωση οποιουδήποτε μπόνους, δωρεάν στοιχήματος, στοιχήματος χωρίς ρίσκο ή προσφοράς στο λογαριασμό του.
 10. Οι προσφορές της Εταιρεία προορίζονται για παίκτες που παίζουν για ψυχαγωγία και είναι στην αποκλειστική κρίση της να περιορίσει το δικαίωμα των πελατών να συμμετάσχουν σε ολόκληρη ή μέρος οποιασδήποτε προσφοράς.
 11. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να ακυρώσει, να ζητήσει την επιστροφή ή να αρνηθεί οποιαδήποτε προσφορά κατά απόλυτη κρίση της.
megabet-plus-epistrofi-xrimaton

Επιστροφή χρημάτων

Η στοιχηματική εταιρεία Megabet Plus σας επιστρέφει τα χρήματα σας, εάν χάσετε μία επιλογή.

Παίξτε 5 επιλογές και πάνω στα αθλήματα που περιλαμβάνονται στους όρους και προϋποθέσεις και εάν χάσετε μόνο μία επιλογή, σας επιστρέφουν τα χρήματα σας πίσω!

Όροι και Προϋποθέσεις

 1. Ελάχιστη απόδοση ανά επιλογή 1,35.
 2. Ελάχιστος αριθμός επιλογών ανά κουπόνι 5.
 3. Η προσφορά ισχύει για στοιχήματα που τοποθετούνται τόσο πριν την έναρξη των αγώνων όσο και κατά την διάρκεια.
 4. Ισχύει μόνο για τις Διοργανώσεις Ποδοσφαίρου: Champions League, Europa League, World Cup Qualifiers – Europe (Ανδρών), Α’ Κατηγορία Κύπρου, Super League Ελλάδας, Premier League, Primera Division, Bundesliga, Serie A, Ligue 1.
 5. Ισχύει μόνο για τις Αγορές Ποδοσφαίρου: 1X2, Over/Under, GG/NG
 6. Ισχύει μόνο για τις Διοργανώσεις Μπάσκετ: NBA, Euroleague, Champions League, Πρωτάθλημα Ισπανίας.
 7. Ισχύει μόνο για τις Αγορές Μπάσκετ: Νίκη, Χάντικαπ, Over/Under
 8. Μέγιστο ποσό επιστροφής €35. Π.χ, εάν τοποθετήσετε ένα στοίχημα αξίας 50 ευρώ με 5 επιλογές,με ελάχιστη απόδοση ανά επιλογή 1,35 στις αγορές και διοργανώσεις που αναφέρονται πιο πάνω και χάσετε 1 επιλογή,τότε θα σας επιστρέψουμε 35 ευρώ.
 9. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει το αργότερο 24 ώρες μετά το τέλος της τελευταίας χρονικά επιλογής σας.
 10. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να ακυρώσει, να ζητήσει την επιστροφή ή να αρνηθεί οποιαδήποτε προσφορά κατά απόλυτη κρίση της.

Μπονους Εγγραφης Στοιχηματικων Εταιρειων

fonbet logoFonbetFreebet έως 250€ και Cash Out* + 15€ Freebet
stoiximan logoStoiximanBonus 100% έως 100€ και Cash Out*
bet365 logoBet365Cash Out*
winmasters logoWinmastersBonus 100% έως 150€ και Cash Out* + 31€ Freebet
parimatch logoParimatchBonus 100% έως 150€
betonalfa logoBetonalfaBonus 100% έως 100€ και Cash Out*
ubet logoUbetBonus 100% έως 100€ και Cash Out* + 5€ Freebet
meridianbet logoMeridianbetBonus 20€ και Cash Out*
megabet-plus logoMegabet PlusBonus 100% έως 300€ και Cash Out*

Προγνωστικα Στοιχηματος

Στοιχηματικα Νεα

Top 5 Εταιριων Στοιχηματος - Επισκεπτες

ΝοΕταιρίαΒαθμολογία
1.bet365 logo
4.28/5 - 113 ψήφοι
2.stoiximan logo
4.23/5 - 128 ψήφοι
3.winmasters logo
4.15/5 - 164 ψήφοι
4.parimatch logo
4.11/5 - 173 ψήφοι
5.betonalfa logo
4.01/5 - 82 ψήφοι
 • Στοιχηματικες Εταιρειες

  Συγκεντρώσαμε για εσάς, τις στοιχηματικές εταιρείες που λειτουργούν με νόμιμη άδεια στην Κύπρο. Εδώ θα βρείτε αξιολογήσεις και αξιόπιστες πληροφορίες για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες.

 • Καλυτερες Στοιχηματικες Εταιρειες στην Κυπρο

  Στο BetMarket.com.cy μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες. Επειδή τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν πολλές, ξεχωρίσαμε για εσάς, τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Κύπρο, που προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

 • Stoixima cy

  Ποιος ελέγχει τον στοιχηματισμό στην Κύπρο και τι γίνεται με τις άδειες στο διαδικτυακό και στο επίγειο στοίχημα cy; Διαβάστε τα πάντα για την εγχώρια αγορά και το stoixima cy.

 • Επιλογη Στοιχηματικης Εταιρειας

  Ποια είναι τα κριτήρια για την επιλογή της "σωστής" νόμιμης στοιχηματικής εταιρείας; Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις υπηρεσίες που θα πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε μια στοιχηματική εταιρεία.

 • Εγγραφη σε Στοιχηματικη Εταιρεια

  Για να κάνει κάποιος εγγραφή σε μια στοιχηματική εταιρεία απαιτείται να ολοκληρώσει μια διαδικασία που δεν διαρκεί παραπάνω από 5 λεπτά. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να έχετε είναι ένας ηλεκτρονικός λογαριασμός (email).

 • Στοιχηματικες Εταιριες Μπόνους

  Θα πρέπει να διεκδικείτε τα μπόνους εγγραφής που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Διότι το να παίζετε με το διπλάσιο ποσό από αυτό που καταθέσατε, με χρήματα που δεν είχατε, είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Ενημερωθείτε για το μπόνους εγγραφής καθώς και για όλα τα μπόνους που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχήματος.

 • Μπονους και Προσφορες Στοιχηματικων Εταιρειων

  Οι περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων στη Κύπρο προσφέρουν μπόνους εγγραφής στο στοίχημα καθώς και άλλες προσφορές, για να προσελκύσουν νέους πελάτες. Διαβάστε αναλυτικά σημαντικές πληροφορίες για τα μπόνους και τις προσφορές των στοιχηματικών εταιρειών.

 • Στοιχημα Live

  Το στοίχημα live είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος παιξίματος για τους παίχτες του στοιχήματος. Οι παίχτες έχουν να επιλέξουν από μια γκάμα αθλητικών γεγονότων μπροστά στην οθόνη τους, παρακολουθώντας παράλληλα το αθλητικό γεγονός που θέλουν να ποντάρουν.

 • Υπηρεσιες Στοιχηματικων Εταιριων

  Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τις υπηρεσίες (ζωντανό βίντεο, ζωντανή συνομιλία, μεθόδους πληρωμής κτλ) που προσφέρουν οι εταιρείες στοιχήματος. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να στοιχηματίζετε με το λιγότερο δυνατό ρίσκο και κόστος. Δείτε αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιριών.

 • Εξυπηρετηση Πελατων Στοιχηματικων Εταιριων

  Οι περισσότερες εταιρίες στοιχήματος προσφέρουν διάφορες υπηρεσίες για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Οι παίχτες που επιθυμούν να γραφτούν σε μία εταιρεία στοιχήματος παίρνουν πολύ σοβαρά υπ' όψιν τους τις υπηρεσίες αυτές. Διαβάστε για την εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες.

 • Λιστα Φραγης Εθνικης Αρχης Στοιχηματων (ΕΑΣ)

  Η λίστα φραγής των στοιχηματικών εταιρειών, αφορά την επικαιροποιημένη λίστα φραγής ιστοσελίδων που δεν αιτήθηκαν άδειας κλάσης Β`, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) και περιέχει ιστοσελίδες που δεν είναι αδειοδοτημένες για την διεξαγωγή διαδικτυακού στοιχήματος.