Προγνωστικά ημέρας

Νόμιμες Εταιρείες Κύπρος

 • BetMarket Newsletter

  Εγγραφείτε για αποκλειστικές προσφορές και σημαντικά στοιχηματικά νέα!

  Διεύθυνση Εmail*

Μπόνους και Προσφορές Στοιχηματικών Εταιρειών στην Κύπρο

bonus-kai-prosfores-stoiximatikon-etaireion

Οι περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων στη Κύπρο προσφέρουν μπόνους εγγραφής στο στοίχημα καθώς και άλλες προσφορές, για να προσελκύσουν νέους πελάτες. Οι παίχτες που επιθυμούν να γραφτούν σε μία στοιχηματική εταιρεία παίρνουν πολύ σοβαρά υπ’ όψιν τους τα μπόνους και τις προσφορές που κάθε εταιρεία προσφέρει.

Το πιο γνωστό μπόνους είναι το μπόνους εγγραφής και το λαμβάνουν οι παίχτες κατά την εγγραφή τους, με την πρώτη κατάθεση στην στοιχηματική εταιρεία που επέλεξαν. Το ποσό που πιστώνεται στους λογαριασμούς τους εξαρτάται από το ποσό που έκαναν κατάθεση, από την εκάστοτε στοιχηματική εταιρεία. Το πιο σύνηθες μπόνους εγγραφής που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρείες, είναι το 100% μέχρι 100€. Δηλαδή, κάνουν μια κατάθεση 100€ και λαμβάνουν ως επιβράβευση επιπλέον 100€ (σύνολο 200€).

Πολλές εταιρείες, όμως, δεν στέκονται μόνο στο μπόνους εγγραφής και προσφέρουν πολλά και διαφορετικά μπόνους. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν το μπόνους σύστασης φίλου, το μπόνους γενεθλίων, το μπόνους επανασύνδεσης, το μπόνους αφοσίωσης, η επιστροφή στο 0-0, το πριμ στο παρολί και πολλά άλλα.

Τι θα πρέπει να προσέχετε πριν αποδεχτείτε ένα μπόνους

Πριν αποδεχτείτε το οποιοδήποτε μπόνους θα πρέπει να διαβάσετε αναλυτικά τους όρους που το συνοδεύουν και να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στα παρακάτω σημεία:

 • Τζιράρισμα (rollover): Ένα μπόνους που πιστώνεται στον λογαριασμό σας για να γίνει αναλήψιμο θα πρέπει να στοιχηματιστεί κάποιες φορές (ανάλογα την εταιρεία).
 • Ελάχιστη απόδοση και στοιχηματικές αγορές: Σε πολλές εταιρείες για να προσμετρηθεί ένα στοίχημα στο rollover θα πρέπει να έχει τοποθετηθεί σε αγώνα ή αγώνες με κάποια ελάχιστη απόδοση (συνήθως 1,50) και σε συγκεκριμένες στοιχηματικές αγορές (για παράδειγμα μπορεί τα ασιατικά χάντικαπ να μην προσμετρώνται).
 • Ενεργοποίηση μπόνους ή προσφοράς: Σε πολλές στοιχηματικές εταιρείες απαιτείται κάποια ενέργεια από τον χρήστη για να πιστωθεί το μπόνους στον λογαριασμό του. Για παράδειγμα μπορεί να χρειαστεί να εισάγετε κάποιο κωδικό προσφοράς ή να στείλετε email στην εταιρεία.

Όλα τα παραπάνω παρουσιάζονται αναλυτικά, στο BetMarket.com.cy, για κάθε στοιχηματική εταιρεία. Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε συνοπτικά τις προσφορές κάθε εταιρείας και κάνοντας κλικ στο κουμπί που βρίσκεται στο δεξί μέρος κάθε γραμμής θα δείτε αναλυτικά όλα τα μπόνους και τις προσφορές της στοιχηματικής εταιρείας καθώς και αναλυτικές πληροφορίες για τους όρους και τις προϋποθέσεις που τα συνοδεύουν.

ΕταιρείαΜπόνους ΕγγραφήςΕπιστροφή στο 0-0Πριμ στο ΠαρολίΠληροφορίες
100% έως 100€iParimatch
100% έως 100€iStoiximan
ΛεπτομέρειεςBet365
100% έως 111€iWinmasters
Freebet έως 250€Fonbet
100% έως 100€iBetonalfa
100% έως 100€iUbet
100% έως 100€iMeridianbet
100% έως 300€iMegabet Plus

Οι καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρείες με νόμιμη άδεια στην Κύπρο

Bet365

Βίντεο
Ναι
Live Chat
Ναι
Τηλέφωνο
Ναι

logo-bet365
Stoiximan
100 Μπόνους

Βίντεο
Ναι
Live Chat
Ναι
Τηλέφωνο
Ναι

logo-stoiximan
Parimatch
100 Μπόνους

Βίντεο
Ναι
Live Chat
Ναι
Τηλέφωνο
Ναι

logo-parimatch

Μπόνους Εγγραφής Στοιχηματικών Εταιρειών

ParimatchBonus 100% έως 100€ + 5€ Bonus και Cash Out*
StoiximanBonus 100% έως 100€ και Cash Out*
Bet365Cash Out*
WinmastersBonus 100% έως 111€ και Cash Out* + 10€ Freebet
FonbetFreebet έως 250€ και Cash Out*
BetonalfaBonus 100% έως 100€ και Cash Out*
UbetBonus 100% έως 100€ και Cash Out* + 5€ Freebet
MeridianbetBonus 100% έως 100€ και Cash Out*

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στοιχηματικά Νέα

Top 5 Εταιριών Στοιχήματος - Επισκέπτες

ΝοΕταιρίαΒαθμολογία
1.
4.24/5 - 106 ψήφοι
2.
4.16/5 - 118 ψήφοι
3.
4.15/5 - 159 ψήφοι
4.
4.14/5 - 151 ψήφοι
5.
4.02/5 - 55 ψήφοι
 • Στοιχηματικές Εταιρείες

  Συγκεντρώσαμε για εσάς, τις στοιχηματικές εταιρείες που λειτουργούν με νόμιμη άδεια στην Κύπρο. Εδώ θα βρείτε αξιολογήσεις και αξιόπιστες πληροφορίες για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες.

 • Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρείες στην Κύπρο

  Στο BetMarket.com.cy μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες. Επειδή τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν πολλές, ξεχωρίσαμε για εσάς, τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Κύπρο, που προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

 • Στοίχημα cy

  Ποιος ελέγχει τον στοιχηματισμό στην Κύπρο και τι γίνεται με τις άδειες στο διακτικτυακό και στο επίγειο στοίχημα; Διαβάστε τα πάντα για την εγχώρια αγορά και το stoixima cy.

 • Επιλογή Στοιχηματικής Εταιρείας

  Ποια είναι τα κριτήρια για την επιλογή της "σωστής" νόμιμης στοιχηματικής εταιρείας; Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις υπηρεσίες που θα πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε μια στοιχηματική εταιρεία.

 • Εγγραφή σε Στοιχηματική Εταιρεία

  Για να κάνει κάποιος εγγραφή σε μια στοιχηματική εταιρεία απαιτείται να ολοκληρώσει μια διαδικασία που δεν διαρκεί παραπάνω από 5 λεπτά. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να έχετε είναι ένας ηλεκτρονικός λογαριασμός (email).

 • Μπόνους Εγγραφής Εταιρίες Στοιχήματος

  Θα πρέπει να διεκδικείτε τα μπόνους εγγραφής που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Διότι το να παίζετε με το διπλάσιο ποσό από αυτό που καταθέσατε, με χρήματα που δεν είχατε, είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Ενημερωθείτε για το μπόνους εγγραφής καθώς και για όλα τα μπόνους που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχήματος.

 • Μπόνους και Προσφορές Στοιχηματικών Εταιρειών

  Οι περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων στη Κύπρο προσφέρουν μπόνους εγγραφής στο στοίχημα καθώς και άλλες προσφορές, για να προσελκύσουν νέους πελάτες. Διαβάστε αναλυτικά σημαντικές πληροφορίες για τα μπόνους και τις προσφορές των στοιχηματικών εταιρειών.

 • Υπηρεσίες Στοιχηματικών Εταιρειών

  Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τις υπηρεσίες (ζωντανό βίντεο, ζωντανή συνομιλία, μεθόδους πληρωμής κτλ) που προσφέρουν οι εταιρείες στοιχήματος. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να στοιχηματίζετε με το λιγότερο δυνατό ρίσκο και κόστος. Δείτε αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιρειών.

 • Εξυπηρέτηση Πελατών Στοιχηματικών Εταιρειών

  Οι περισσότερες εταιρείες στοιχήματος προσφέρουν διάφορες υπηρεσίες για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Οι παίχτες που επιθυμούν να γραφτούν σε μία εταιρεία στοιχήματος παίρνουν πολύ σοβαρά υπ' όψιν τους τις υπηρεσίες αυτές. Διαβάστε για την εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρείες.

 • Στοίχημα live (Ζωντανό Στοίχημα)

  Το στοίχημα live (ζωντανό στοίχημα) είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος παιξίματος για τους παίχτες του στοιχήματος. Οι παίχτες έχουν να επιλέξουν από μια γκάμα αθλητικών γεγονότων μπροστά στην οθόνη τους, παρακολουθώντας παράλληλα το αθλητικό γεγονός που θέλουν να ποντάρουν.

 • Λίστα Φραγής Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων

  Η λίστα φραγής των στοιχηματικών εταιρειών, αφορά την επικαιροποιημένη λίστα φραγής ιστοσελίδων που δεν αιτήθηκαν άδειας κλάσης Β`, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) και περιέχει ιστοσελίδες που δεν είναι αδειοδοτημένες για την διεξαγωγή διαδικτυακού στοιχήματος.