Προγνωστικά ημέρας

Νόμιμες Εταιρείες Κύπρος

 • BetMarket Newsletter

  Εγγραφείτε για αποκλειστικές προσφορές και σημαντικά στοιχηματικά νέα!

  Διεύθυνση Εmail*

Στοιχηματικές Εταιρείες

stoiximatikes-etaireies

Στο ΒetΜarket.com.cy σας παρουσιάζουμε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο και η λειτουργία τους ελέγχεται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ), σύμφωνα με τις διατάξεις του “Περί Στοιχημάτων Νόμος του 2012” και οι οποίες ΔΕΝ βρίσκονται στην λίστα φραγής της. Ο παρακάτω κατάλογος παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε για κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία ξεχωριστά, καθώς επίσης αναλυτικές παρουσιάσεις, με αναφορά στα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα κάθε εταιρίας στοιχήματος.

logo-parimatch

Parimatch

Η στοιχηματική εταιρεία Parimatch ιδρύθηκε το 1996 και προέρχεται από την Ουκρανία. Ξεκίνησε ως μια μικρή εταιρεία και στα 20 και πλέον χρόνια που δραστηριοποιείται στο διαδικτυακό στοίχημα έχει καταφέρει να γίνει μία αξιόπιστη εταιρεία με σοβαρό brand name. Δέχεται πελάτες από όλο τον κόσμο σε περισσότερες από 60 χώρες, σε 20 και πλέον αθλήματα προσφέροντας και cash out*. Φυσικά, προσφέρει τις υπηρεσίες της νόμιμα και στην Κυπριακή διαδικτυακή αγορά όπου μπορείτε να στοιχηματίσετε σε αγώνες των Κυπριακών ομάδων, σε Κύπρο και Ευρώπη.

logo-stoiximan

Stoiximan

Η στοιχηματική εταιρεία Stoiximan είναι η μοναδική εταιρία με την καινοτομία να προσφέρει αγώνες με 0% γκανιότα. Διαθέτει ποικιλία αποδόσεων και ζωντανό βίντεο αγώνων από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ όπως Premier League, Primera Division, Bundesliga, Serie A, Ligue 1, NBA και άλλα, ειδικά στοιχήματα για κυπριακές ή ελληνικές ομάδες που δεν τα βρίσκεις εύκολα σε άλλες στοιχηματικές εταιρείες. Επιπρόσθετα, παρέχει ποικιλία και ταχύτητα στις πληρωμές, σοβαρή υποστήριξη πελατών, αξιοπιστία, cash out* και πολύ καλές προσφορές. Μπορείτε να παίξετε και από το κινητό ή την ταμπλέτα σας.

logo-bet365

Bet365

Η στοιχηματική εταιρεία Bet365 αποτελεί έναν κολοσσό στην παγκόσμια αγορά του διαδικτυακού στοιχήματος. Προσφέρει αμέτρητες υπηρεσίες στον μέγιστο βαθμό ποιότητας που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό παίχτη. Πολύ καλές αποδόσεις με χαμηλή γκανιότα, cash out*, πληθώρα στοιχημάτων και αθλημάτων, τρομερό live στοίχημα, ποικιλία και ταχύτητα στις πληρωμές, πλούσια γκάμα ζωντανού βίντεο με μετάδοση αγώνων από τα κορυφαία πρωταθλήματα και διοργανώσεις σε διαφορετικά αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις κα). Φυσικά, υποστηρίζει παιχνίδι και από κινητό ή ταμπλέτα.

logo-winmasters

Winmasters

Η στοιχηματική εταιρεία Winmasters είναι η ευχάριστη έκπληξη στην διαδικτυακή αγορά της Κύπρου. Πολύ όμορφη και εύχρηστη ιστοσελίδα για γρήγορο παιχνίδι με πολλές επιλογές αθλημάτων και στοιχημάτων, cash out* καθώς και ποικιλία τρόπων κατάθεσης. Το τμήμα της ζωντανή συνομιλίας εξυπηρέτηση πελατών (live chat) που διαθέτει, είναι αρκετά σοβαρό και άμεσο. Επιπρόσθετα, το μενού της υποστηρίζει και την ελληνική γλώσσα κάτι που θα διευκολύνει του Κύπριους παίχτες που δεν γνωρίζουν την αγγλική γλώσσα. Μπορείτε να παίξετε και από το κινητό ή την ταμπλέτα σας.

logo-fonbet

Fonbet

Η στοιχηματική εταιρεία Fonbet προέρχεται από την Ρωσία και δημιουργήθηκε το 1994 μετά την διάσπαση της Σοβιετικής Ένωσης. Αυτό σημαίνει ότι είναι μια εταιρία με τεράστια εμπειρία η οποία εισήλθε και στην αγορά της Κύπρου, με στόχο να ξεχωρίσει. Παρότι, η πλατφόρμα που προσφέρει δεν είναι τόσο χρηστική και γρήγορη σε σχέση με τον διαδικτυακό ανταγωνισμό, δεν λείπουν οι σημαντικές λειτουργίες που χαρακτηρίζουν μια σοβαρή στοιχηματική εταιρία όπως το cash out*. Δίνει μεγάλη βαρύτητα στο στοίχημα και στα μπόνους, στους παίχτες που θα την προτιμήσουν.

logo-betonalfa

Betonalfa

Η στοιχηματική εταιρεία Betonalfa είναι Κυπριακή και ιδρύθηκε το 2009 προσφέροντας στοιχηματικές υπηρεσίες κυρίως με επίγεια καταστήματα Παγκύπρια. Κάνει τα πρώτα της βήματα στο διαδικτυακό στοίχημα και παρότι έχει να βελτιώσει κάποιες βασικές λειτουργίες στην νέα της ιστοσελίδα, το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό. Παρέχει ζωντανή μετάδοση αγώνων με πάνω από 19.000 events τον χρόνο (live streaming), καλή εξυπηρέτηση πελατών, cash out*, αρκετά ανταγωνιστικές αποδόσεις και παιχνίδι από κινητό ή ταμπλέτα. Δείχνει ότι ήρθε για να πλασαριστεί στην αφρόκρεμα των νόμιμων διαδικτυακών στοιχηματικών εταιρειών και περιμένουμε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στο άμεσο μέλλον.

logo-ubet

Ubet

Η στοιχηματική εταιρεία Ubet αποτελεί μια ακόμη νόμιμη επιλογή στο διαδικτυακό στοίχημα. Οι αποδόσεις που προσφέρει είναι αρκετά ανταγωνιστικές και αυτό αποτελεί το μεγάλο της πλεονέκτημα. Η ιστοσελίδα της είναι αρκετά χρηστική, σχετικά γρήγορη, υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα και προσφέρει ποικιλία τρόπων πληρωμής. Η υποστήριξη πελατών που παρέχει είναι ολοκληρωμένη, όπως πρέπει για κάθε σοβαρή στοιχηματική εταιρεία που σέβεται τους πελάτες της, και η οποία παρέχει επικοινωνία μέσω ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου και email. Παρότι υποστηρίζει παιχνίδι από κινητό ή ταμπλέτα, δεν διαθέτει ζωντανό βίντεο μετάδοσης αγώνων.

logo-meridianbet

Meridianbet

Η στοιχηματική εταιρεία Meridianbet αναβάθμισε την ιστοσελίδα της με σκοπό να προσφέρει ταχύτητα και ευκολία πλοήγησης στους πελάτες της. Μερικά από τα πλεονεκτήματα της εταιρίας είναι ότι υποστηρίζει παιχνίδι από κινητό ή ταμπλέτα, παρέχει στατιστικά ανά παιχνίδι, έχει ανταγωνιστικές αποδόσεις σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχήματος, cash out* ενώ διαθέτει και ζωντανή συνομιλία. Σίγουρα ένα από τα κομμάτια που πρέπει να προσθέσει, είναι το ζωντανό βίντεο μετάδοσης αθλητικών γεγονότων αλλά και η πιο άμεση ανταπόκριση στην εξυπηρέτηση πελατών.

logo-megabet-plus

Megabet Plus

Η στοιχηματική εταιρεία Megabet Plus είναι Κυπριακή, και ξεκίνησε σαν L.P. Meridian (Cyprus) LTD, όταν και αγόρασε την Megabet και την μετονόμασε σε Megabet Plus. Στην συνέχεια, τον Ιανουάριο του 2013 ενσωματώθηκε με την Top Sport και τον Δεκέμβριο του 2013, με την ΒΗΤΑ BET και την BETENA. Η CLEVERPATH HOLDINGS Ltd έχει υπογράψει με την MegaBetPlusLtd, σύμφωνα με την οποία θα διαχειρίζεται και θα χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα κατά την δική της κρίση, έχοντας εξασφαλίσει την σχετική άδεια από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου (ΝΒΑ). Αποτέλεσμα όλων αυτών των κινήσεων είναι να θεωρείται από τις σημαντικότερες εταιρίες στοιχημάτων Παγκύπρια, με πάνω από 130 επίγεια καταστήματα. Διαθέτει μια καινοτόμο, ολοκαίνουργια και πρωτοποριακή διαδικτυακή πλατφόρμα, όπου ο παίχτης του στοιχήματος μπορεί να απολαύσει πληθώρα αγώνων και αγορών, με πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις.

Οι καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρείες με νόμιμη άδεια στην Κύπρο

Bet365

Βίντεο
Ναι
Live Chat
Ναι
Τηλέφωνο
Ναι

logo-bet365
Stoiximan
100 Μπόνους

Βίντεο
Ναι
Live Chat
Ναι
Τηλέφωνο
Ναι

logo-stoiximan
Parimatch
100 Μπόνους

Βίντεο
Ναι
Live Chat
Ναι
Τηλέφωνο
Ναι

logo-parimatch

Μπόνους Εγγραφής Στοιχηματικών Εταιρειών

ParimatchBonus 100% έως 100€ + 5€ Bonus και Cash Out*
StoiximanBonus 100% έως 100€ και Cash Out*
Bet365Cash Out*
WinmastersBonus 100% έως 111€ και Cash Out* + 10€ Freebet
FonbetFreebet έως 250€ και Cash Out*
BetonalfaBonus 100% έως 100€ και Cash Out*
UbetBonus 100% έως 100€ και Cash Out* + 5€ Freebet
MeridianbetBonus 100% έως 100€ και Cash Out*

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στοιχηματικά Νέα

Top 5 Εταιριών Στοιχήματος - Επισκέπτες

ΝοΕταιρίαΒαθμολογία
1.
4.24/5 - 106 ψήφοι
2.
4.16/5 - 118 ψήφοι
3.
4.15/5 - 159 ψήφοι
4.
4.14/5 - 151 ψήφοι
5.
4.02/5 - 55 ψήφοι
 • Στοιχηματικές Εταιρείες

  Συγκεντρώσαμε για εσάς, τις στοιχηματικές εταιρείες που λειτουργούν με νόμιμη άδεια στην Κύπρο. Εδώ θα βρείτε αξιολογήσεις και αξιόπιστες πληροφορίες για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες.

 • Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρείες στην Κύπρο

  Στο BetMarket.com.cy μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες. Επειδή τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν πολλές, ξεχωρίσαμε για εσάς, τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Κύπρο, που προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

 • Στοίχημα cy

  Ποιος ελέγχει τον στοιχηματισμό στην Κύπρο και τι γίνεται με τις άδειες στο διακτικτυακό και στο επίγειο στοίχημα; Διαβάστε τα πάντα για την εγχώρια αγορά και το stoixima cy.

 • Επιλογή Στοιχηματικής Εταιρείας

  Ποια είναι τα κριτήρια για την επιλογή της "σωστής" νόμιμης στοιχηματικής εταιρείας; Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις υπηρεσίες που θα πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε μια στοιχηματική εταιρεία.

 • Εγγραφή σε Στοιχηματική Εταιρεία

  Για να κάνει κάποιος εγγραφή σε μια στοιχηματική εταιρεία απαιτείται να ολοκληρώσει μια διαδικασία που δεν διαρκεί παραπάνω από 5 λεπτά. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να έχετε είναι ένας ηλεκτρονικός λογαριασμός (email).

 • Μπόνους Εγγραφής Εταιρίες Στοιχήματος

  Θα πρέπει να διεκδικείτε τα μπόνους εγγραφής που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Διότι το να παίζετε με το διπλάσιο ποσό από αυτό που καταθέσατε, με χρήματα που δεν είχατε, είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Ενημερωθείτε για το μπόνους εγγραφής καθώς και για όλα τα μπόνους που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχήματος.

 • Μπόνους και Προσφορές Στοιχηματικών Εταιρειών

  Οι περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων στη Κύπρο προσφέρουν μπόνους εγγραφής στο στοίχημα καθώς και άλλες προσφορές, για να προσελκύσουν νέους πελάτες. Διαβάστε αναλυτικά σημαντικές πληροφορίες για τα μπόνους και τις προσφορές των στοιχηματικών εταιρειών.

 • Υπηρεσίες Στοιχηματικών Εταιρειών

  Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τις υπηρεσίες (ζωντανό βίντεο, ζωντανή συνομιλία, μεθόδους πληρωμής κτλ) που προσφέρουν οι εταιρείες στοιχήματος. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να στοιχηματίζετε με το λιγότερο δυνατό ρίσκο και κόστος. Δείτε αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιρειών.

 • Εξυπηρέτηση Πελατών Στοιχηματικών Εταιρειών

  Οι περισσότερες εταιρείες στοιχήματος προσφέρουν διάφορες υπηρεσίες για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Οι παίχτες που επιθυμούν να γραφτούν σε μία εταιρεία στοιχήματος παίρνουν πολύ σοβαρά υπ' όψιν τους τις υπηρεσίες αυτές. Διαβάστε για την εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρείες.

 • Στοίχημα live (Ζωντανό Στοίχημα)

  Το στοίχημα live (ζωντανό στοίχημα) είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος παιξίματος για τους παίχτες του στοιχήματος. Οι παίχτες έχουν να επιλέξουν από μια γκάμα αθλητικών γεγονότων μπροστά στην οθόνη τους, παρακολουθώντας παράλληλα το αθλητικό γεγονός που θέλουν να ποντάρουν.

 • Λίστα Φραγής Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων

  Η λίστα φραγής των στοιχηματικών εταιρειών, αφορά την επικαιροποιημένη λίστα φραγής ιστοσελίδων που δεν αιτήθηκαν άδειας κλάσης Β`, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) και περιέχει ιστοσελίδες που δεν είναι αδειοδοτημένες για την διεξαγωγή διαδικτυακού στοιχήματος.