Νόμιμες Εταιρείες Κύπρος

 • BetMarket Newsletter

Winmasters cy: Χορηγός του επάθλου Προπονητής του Μήνα

winmasters-cy-chorigos-tou-epathlou-proponitis-tou-mina

Ο Σύνδεσμος Προπονητών θα αναδεικνύει για τρίτη συνεχή σεζόν τον Προπονητή του Μήνα, έπαθλο που στο εξής θα φέρει την υπογραφή της Winmasters!

Το έπαθλο που έγινε θεσμός αναδεικνύοντας το αθέατο αλλά σημαντικό έργο του προπονητή, εισέρχεται στον τρίτο χρόνο ζωής του και μετονομάζεται σε έπαθλο «winmasters Προπονητής του Μήνα». Σε συνέντευξη Τύπου στη Λευκωσία, ο Σύνδεσμος Προπονητών και η winmasters ανακοίνωσαν τη μεταξύ τους συνεργασία, βάσει της οποίας θα επιβραβεύεται η προσπάθεια και οι κόποι των προπονητών στον μέγιστο δυνατό βαθμό και ο Σύνδεσμος Κύπριων Προπονητών θα αποκτήσει ένα συνεργάτη που θα στηρίζει αξιέπαινες ενέργειες όπως το έπαθλο Προπονητής του Μήνα.

Παράλληλα, η winmasters βάζει στο παιχνίδι και τους φιλάθλους, οι οποίοι μέσω του www.winmasters.com.cy/coach-of-the-month θα έχουν την ευκαιρία να προβλέψουν τον επόμενο winmasters Προπονητή του Μήνα, διεκδικώντας ένα μερίδιο από τα 1.000 ευρώ μπόνους που θα μοιράζονται σε όσους προβλέψουν σωστά. Όσοι προβλέψουν σωστά τον winmasters Προπονητή του Μήνα τέσσερις φορές, θα μπουν στην κλήρωση για ένα μεγάλο δώρο – έκπληξη, που θα ανακοινωθεί αργότερα.

Παίξτε νόμιμα στην Winmasters

Ο διαγωνισμός πρόβλεψης του ονόματος του winmasters Προπονητή Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμος για τους χρήστες του winmasters.com.cy, από τις 10 Οκτωβρίου έως και το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν 2017-18.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών κ. Άντρος Κουλουμπρής σημείωσε πως «το έπαθλο μετράει ήδη δύο χρόνια ζωής, αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας το έργο του προπονητή» ενώ υπογράμμισε πως «πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Συνδέσμου που αγκαλιάστηκε από τους συναδέλφους, οι οποίοι συμμετέχουν καθολικά στη ψηφοφορία». Επίσης, ο κ. Κουλουμπρής ευχαρίστησε την winmasters για τη στήριξη και δήλωσε βέβαιος πως το έπαθλο winmasters Προπονητής του Μήνα θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τη σεζόν 2017-18.

Από τη μεριά του ο Country Manager της winmasters στην Κύπρο κ. Βασίλης Κούννος είπε πως «Φέτος αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στην πολύ ενδιαφέρουσα ενέργεια του Συνδέσμου Προπονητών να βραβεύει κάθε μήνα τον προπονητή που οι συνάδελφοι του ψηφίζουν ως τον καλύτερο. Μια ενέργεια που προβάλει και προωθεί τον ευγενή ανταγωνισμό και επιβραβεύει τις προσπάθειες που καταβάλουν οι προπονητές για επιτυχία της ομάδας τους».

Μπόνους και προσφορές Winmasters

Ο winmasters Προπονητής του Μήνα αναδεικνύεται με τη ψήφο των πιο αξιόπιστων κριτών, που δεν είναι άλλοι από τους συναδέλφους του, προπονητές ομάδων Α’ Κατηγορίας. Κάθε προπονητής δίνει 1, 3 και 5 πόντους, στους τρεις συναδέλφους του που θεωρεί πως δικαιούνται επαίνου για το μήνα που πέρασε. Όποιος συγκεντρώσει τους πιο πολλούς πόντους, αναδεικνύεται winmasters Προπονητής του Μήνα, ενώ εκείνος που θα κερδίσει το έπαθλο τις περισσότερες φορές είναι ο winmasters Προπονητής της Χρονιάς και θα βραβευτεί στο πλαίσιο των Ετήσιων Βραβεύσεων του Συνδέσμου Προπονητών.

Ο Winmasters Προπονητής του Μήνα θα έχει τη ευκαιρία να δει τον εαυτό του από μια άλλη οπτική γωνία, αφού το βραβείο θα είναι μια καρικατούρα του ιδίου.

Μπόνους Εγγραφής Στοιχηματικών Εταιρειών

100% έως 100€
Λεπτομέρειες
100% έως 111€
100% έως 100€
100% έως 100€ + 5€ Δωρεάν Μπόνους
100% έως 100€
100% έως 50€ + 5€ Freebet (Αποκλειστικό)
100% έως 100€

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στοιχηματικά Νέα

Top 5 Εταιριών Στοιχήματος - Επισκέπτες

ΝοΕταιρίαΒαθμολογία
1.
4.3/5 - 64 ψήφοι
2.
4.1/5 - 77 ψήφοι
3.
4/5 - 96 ψήφοι
4.
3.8/5 - 40 ψήφοι
5.
3.7/5 - 50 ψήφοι

Ετικέτες - Tags

 • Στοιχηματικές Εταιρείες

  Συγκεντρώσαμε για εσάς, τις στοιχηματικές εταιρείες που λειτουργούν με νόμιμη άδεια στην Κύπρο. Εδώ θα βρείτε αξιολογήσεις και αξιόπιστες πληροφορίες για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες.

 • Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρείες στην Κύπρο

  Στο BetMarket.com.cy μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες. Επειδή τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν πολλές, ξεχωρίσαμε για εσάς, τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Κύπρο, που προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

 • Επιλογή Στοιχηματικής Εταιρείας

  Ποια είναι τα κριτήρια για την επιλογή της "σωστής" νόμιμης στοιχηματικής εταιρείας; Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις υπηρεσίες που θα πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε μια στοιχηματική εταιρεία.

 • Εγγραφή σε Στοιχηματική Εταιρεία

  Για να κάνει κάποιος εγγραφή σε μια στοιχηματική εταιρεία απαιτείται να ολοκληρώσει μια διαδικασία που δεν διαρκεί παραπάνω από 5 λεπτά. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να έχετε είναι ένας ηλεκτρονικός λογαριασμός (email).

 • Μπόνους Εγγραφής Εταιρίες Στοιχήματος

  Θα πρέπει να διεκδικείτε τα μπόνους εγγραφής που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Διότι το να παίζετε με το διπλάσιο ποσό από αυτό που καταθέσατε, με χρήματα που δεν είχατε, είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Ενημερωθείτε για το μπόνους εγγραφής καθώς και για όλα τα μπόνους που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχήματος.

 • Μπόνους και Προσφορές Στοιχηματικών Εταιρειών

  Οι περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων στη Κύπρο προσφέρουν μπόνους εγγραφής στο στοίχημα καθώς και άλλες προσφορές, για να προσελκύσουν νέους πελάτες. Διαβάστε αναλυτικά σημαντικές πληροφορίες για τα μπόνους και τις προσφορές των στοιχηματικών εταιρειών.

 • Υπηρεσίες Στοιχηματικών Εταιρειών

  Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τις υπηρεσίες (ζωντανό βίντεο, ζωντανή συνομιλία, μεθόδους πληρωμής κτλ) που προσφέρουν οι εταιρείες στοιχήματος. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να στοιχηματίζετε με το λιγότερο δυνατό ρίσκο και κόστος. Δείτε αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιρειών.

 • Εξυπηρέτηση Πελατών Στοιχηματικών Εταιρειών

  Οι περισσότερες εταιρείες στοιχήματος προσφέρουν διάφορες υπηρεσίες για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Οι παίχτες που επιθυμούν να γραφτούν σε μία εταιρεία στοιχήματος παίρνουν πολύ σοβαρά υπ' όψιν τους τις υπηρεσίες αυτές. Διαβάστε για την εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρείες.

 • Στοίχημα live (Ζωντανό Στοίχημα)

  Το στοίχημα live (ζωντανό στοίχημα) είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος παιξίματος για τους παίχτες του στοιχήματος. Οι παίχτες έχουν να επιλέξουν από μια γκάμα αθλητικών γεγονότων μπροστά στην οθόνη τους, παρακολουθώντας παράλληλα το αθλητικό γεγονός που θέλουν να ποντάρουν.

 • Λίστα Φραγής Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων

  Η λίστα φραγής των στοιχηματικών εταιρειών, αφορά την επικαιροποιημένη λίστα φραγής ιστοσελίδων που δεν αιτήθηκαν άδειας κλάσης Β`, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) και περιέχει ιστοσελίδες που δεν είναι αδειοδοτημένες για την διεξαγωγή διαδικτυακού στοιχήματος.