Νόμιμες Εταιρείες Κύπρος

 • BetMarket Newsletter

Τέλος η Sportingbet από την Κύπρο

telos-i-sportingbet-apo-tin-kypro

Η στοιχηματική εταιρία Sportingbet.com.cy με ανακοίνωση προς τους παίχτες της, ενημερώνει ότι σταματάει την λειτουργία της στην Κύπρο, παρότι η άδεια της ήταν σε ισχύ για 2 χρόνια και έληγε στις 18/09/2019.

Παρακαλούνται, οι παίχτες που έχουν λογαριασμό σε αυτήν, να κάνουν ανάληψη, εφόσον έχουν κάποιο υπόλοιπο. Η Sportingbet cy θα παραμείνει προσβάσιμη μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2018 (χωρίς να είναι απολύτως ξεκάθαρο) για να ολοκληρωθούν οι αναλήψεις των παιχτών της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που «αλίευσε» η ομάδα του BetMarket.com.cy, την θέση της θα πάρει γνωστή στοιχηματική εταιρία που ανήκει σε μεγάλο ξένο όμιλο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρίας:

«Ευχαριστούμε πολύ που επέλεξες τις υπηρεσίες της Sportingbet. Δυστυχώς, θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι στις 28 Φεβρουαρίου 2018, η ιστοσελίδα www.sportingbet.com.cy θα σταματήσει να λειτουργεί. Παρακαλούμε πολύ να συνδεθείς στον λογαριασμό σου το αργότερο μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2018, και είτε να χρησιμοποιήσεις το, όποιο, υπόλοιπο έχεις, ή να κάνεις ανάληψη.

Ανοιχτά στοιχήματα

Εάν έχεις ήδη ανοιχτά στοιχήματα, τα οποία θα διευθετηθούν έως τις 28 Φεβρουαρίου 2018, η διευθέτηση τους θα προχωρήσει κανονικά. Τα κέρδη από αυτά τα στοιχήματα θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν, ή να προχωρήσεις σε ανάληψη πριν κλείσει η ιστοσελίδα. Στην περίπτωση που έχεις ήδη ανοιχτά στοιχήματα, τα οποία θα διευθετηθούν μετά τις 28 Φεβρουαρίου 2018, η διευθέτηση τους θα προχωρήσει κανονικά και εφόσον υπάρξουν κέρδη, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου. Στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στο εξής, και η διευθέτηση τους δεν θα ολοκληρωθεί μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου 2018, θα ακυρωθούν.

Για οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με τον λογαριασμό σου στην Sportingbet, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσεις με την Εξυπηρέτηση Πελατών .

Με εκτίμηση,
Η ομάδα της Sportingbet»

Δείτε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες που έχουν άδεια λειτουργίας στην Κύπρο.

Μπόνους Εγγραφής Στοιχηματικών Εταιρειών

StoiximanΤo Cash Out* επέστρεψε στον Stoiximan
Bet365Λεπτομέρειες
Parimatch100% έως 100€ + 5€ Δωρεάν Μπόνους
Winmasters100% έως 111€
FonbetFreebet έως 250€
Meridianbet100% έως 100€
BetonalfaΤo Cash Out* είναι εδώ
Ubet100% έως 200€ + 5€ Freebet (Αποκλειστικό)
Megabet Plus100% έως 300€

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στοιχηματικά Νέα

Top 5 Εταιριών Στοιχήματος - Επισκέπτες

ΝοΕταιρίαΒαθμολογία
1.
4.28/5 - 96 ψήφοι
2.
4.23/5 - 110 ψήφοι
3.
4.18/5 - 141 ψήφοι
4.
4.15/5 - 136 ψήφοι
5.
4.07/5 - 45 ψήφοι

Ετικέτες - Tags

 • Στοιχηματικές Εταιρείες

  Συγκεντρώσαμε για εσάς, τις στοιχηματικές εταιρείες που λειτουργούν με νόμιμη άδεια στην Κύπρο. Εδώ θα βρείτε αξιολογήσεις και αξιόπιστες πληροφορίες για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες.

 • Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρείες στην Κύπρο

  Στο BetMarket.com.cy μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες. Επειδή τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν πολλές, ξεχωρίσαμε για εσάς, τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Κύπρο, που προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

 • Επιλογή Στοιχηματικής Εταιρείας

  Ποια είναι τα κριτήρια για την επιλογή της "σωστής" νόμιμης στοιχηματικής εταιρείας; Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις υπηρεσίες που θα πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε μια στοιχηματική εταιρεία.

 • Εγγραφή σε Στοιχηματική Εταιρεία

  Για να κάνει κάποιος εγγραφή σε μια στοιχηματική εταιρεία απαιτείται να ολοκληρώσει μια διαδικασία που δεν διαρκεί παραπάνω από 5 λεπτά. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να έχετε είναι ένας ηλεκτρονικός λογαριασμός (email).

 • Μπόνους Εγγραφής Εταιρίες Στοιχήματος

  Θα πρέπει να διεκδικείτε τα μπόνους εγγραφής που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Διότι το να παίζετε με το διπλάσιο ποσό από αυτό που καταθέσατε, με χρήματα που δεν είχατε, είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Ενημερωθείτε για το μπόνους εγγραφής καθώς και για όλα τα μπόνους που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχήματος.

 • Μπόνους και Προσφορές Στοιχηματικών Εταιρειών

  Οι περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων στη Κύπρο προσφέρουν μπόνους εγγραφής στο στοίχημα καθώς και άλλες προσφορές, για να προσελκύσουν νέους πελάτες. Διαβάστε αναλυτικά σημαντικές πληροφορίες για τα μπόνους και τις προσφορές των στοιχηματικών εταιρειών.

 • Υπηρεσίες Στοιχηματικών Εταιρειών

  Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τις υπηρεσίες (ζωντανό βίντεο, ζωντανή συνομιλία, μεθόδους πληρωμής κτλ) που προσφέρουν οι εταιρείες στοιχήματος. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να στοιχηματίζετε με το λιγότερο δυνατό ρίσκο και κόστος. Δείτε αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιρειών.

 • Εξυπηρέτηση Πελατών Στοιχηματικών Εταιρειών

  Οι περισσότερες εταιρείες στοιχήματος προσφέρουν διάφορες υπηρεσίες για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Οι παίχτες που επιθυμούν να γραφτούν σε μία εταιρεία στοιχήματος παίρνουν πολύ σοβαρά υπ' όψιν τους τις υπηρεσίες αυτές. Διαβάστε για την εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρείες.

 • Στοίχημα live (Ζωντανό Στοίχημα)

  Το στοίχημα live (ζωντανό στοίχημα) είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος παιξίματος για τους παίχτες του στοιχήματος. Οι παίχτες έχουν να επιλέξουν από μια γκάμα αθλητικών γεγονότων μπροστά στην οθόνη τους, παρακολουθώντας παράλληλα το αθλητικό γεγονός που θέλουν να ποντάρουν.

 • Λίστα Φραγής Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων

  Η λίστα φραγής των στοιχηματικών εταιρειών, αφορά την επικαιροποιημένη λίστα φραγής ιστοσελίδων που δεν αιτήθηκαν άδειας κλάσης Β`, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) και περιέχει ιστοσελίδες που δεν είναι αδειοδοτημένες για την διεξαγωγή διαδικτυακού στοιχήματος.