Νόμιμες Εταιρείες Κύπρος

 • BetMarket Newsletter

Στοίχημα Κυπριακές Εκλογές 2018

stoixima-kypriakes-ekloges-2018

Οι Κυπριακές προεδρικές Εκλογές 2018 θα διεξαχθούν στις 28 Ιανουαρίου ενώ εάν χρειαστεί δεύτερος γύρος αυτός θα γίνει μια εβδομάδα αργότερα δηλαδή στις 04 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τις εταιρίες που προσφέρεουν στοίχημα στις κυπριακές εκλογές, αλλά και τις δημοσκοπήσεις, φαβορί είναι ο νυν πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ενώ μικρό προβάδισμα για την 2η θέση έχει ο Νικόλας Παπαδόπουλος έναντι του Σταύρου Μαλά με την ύπαρξη του δεύτερου γύρου να είναι σχεδόν δεδομένη.

Υπενθυμίζεται ότι για να εκλεγεί Πρόεδρος της Κύπρου από τον πρώτο γύρο πρέπει να συγκεντρώσει περισσότερο από το 50% των ψήφων. Εάν κανείς από τους υποψηφίους δε συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων θα γίνει νέα ψηφοφορία μεταξύ των δύο επικρατέστερων υποψηφίων του πρώτου γύρου, μια εβδομάδα αργότερα.

Στοίχημα Επόμενος Πρόεδρος

Στοίχημα στις Προεδρικές Εκλογές προσφέρουν μέχρι στιγμής ο Stoiximan, η Winmasters και η Betonalfa με τον Stoiximan να προσφέρει αρκετές αγορές γύρω από την εκλογή προέδρου και τα ποσοστά που μπορεί να λάβει.

Οι στοιχηματικές εταιρίες χρήζουν ξεκάθαρο φαβορί τον Νίκο Αναστασιάδη στο να είναι ο επόμενος πρόεδρος της Κύπρου με το μεγάλο ντέρμπι να υπάρχει στην κατάληψη της 2ης θέσης.

Πρόεδρος
Νίκος Αναστασιάδης1.251.271.25
Νικόλας Παπαδόπουλος4.504.506.00
Σταύρος Μαλάς7.007.256.00
Χρίστος Χρίστου100.0098.001000.00
Γιώργος Λιλλήκας150.00155.00500.00
ΕπίσκεψηΕπίσκεψηΕπίσκεψη

Ζευγάρι Δεύτερου Γύρου

Στην περίπτωση που υπάρξει δεύτερος Γύρος εκλογών οι εταιρείες έχουν βγάλει αποδόσεις για τα ζευγάρια που μπορεί να προκριθούν στις εκλογές της 4ης Φεβρουαρίου.

Πρόεδρος
Νίκος Αναστασιάδης – Νικόλας Παπαδόπουλος1.801.862.40
Νίκος Αναστασιάδης – Σταύρος Μαλάς1.951.901.55
Οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι50.0050.0050.00
ΕπίσκεψηΕπίσκεψηΕπίσκεψη

Άλλες αγορές από τον Stoiximan.com.cy

Τέλος ο Stoiximan cy προσφέρει αρκετές ακόμα αγορές γύρω από τα ποσοστά που μπορεί να λάβει κάθε υποψήφιος καθώς ακόμα και το εύρος της διαφοράς μεταξύ:

 • Νίκου Αναστασιάδη και Νικόλα Παπαδόπουλου
 • Νίκου Αναστασιάδη και Σταύρου Μαλά

για τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών. Δείτε εδώ τις αγορές του Stoiximan.com.cy!

Μπόνους Εγγραφής Στοιχηματικών Εταιρειών

Stoiximan100% έως 100€
Bet365Λεπτομέρειες
Winmasters100% έως 111€
Meridianbet100% έως 100€
FonbetFreebet έως 250€
Parimatch100% έως 100€ + 5€ Δωρεάν Μπόνους
Betonalfa100% έως 100€
Ubet100% έως 200€ + 5€ Freebet (Αποκλειστικό)
Megabet Plus100% έως 100€

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στοιχηματικά Νέα

Top 5 Εταιριών Στοιχήματος - Επισκέπτες

ΝοΕταιρίαΒαθμολογία
1.
4.3/5 - 85 ψήφοι
2.
4.3/5 - 96 ψήφοι
3.
4.1/5 - 115 ψήφοι
4.
4.1/5 - 31 ψήφοι
5.
4/5 - 67 ψήφοι

Ετικέτες - Tags

 • Στοιχηματικές Εταιρείες

  Συγκεντρώσαμε για εσάς, τις στοιχηματικές εταιρείες που λειτουργούν με νόμιμη άδεια στην Κύπρο. Εδώ θα βρείτε αξιολογήσεις και αξιόπιστες πληροφορίες για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες.

 • Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρείες στην Κύπρο

  Στο BetMarket.com.cy μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες. Επειδή τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν πολλές, ξεχωρίσαμε για εσάς, τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Κύπρο, που προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

 • Επιλογή Στοιχηματικής Εταιρείας

  Ποια είναι τα κριτήρια για την επιλογή της "σωστής" νόμιμης στοιχηματικής εταιρείας; Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις υπηρεσίες που θα πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε μια στοιχηματική εταιρεία.

 • Εγγραφή σε Στοιχηματική Εταιρεία

  Για να κάνει κάποιος εγγραφή σε μια στοιχηματική εταιρεία απαιτείται να ολοκληρώσει μια διαδικασία που δεν διαρκεί παραπάνω από 5 λεπτά. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να έχετε είναι ένας ηλεκτρονικός λογαριασμός (email).

 • Μπόνους Εγγραφής Εταιρίες Στοιχήματος

  Θα πρέπει να διεκδικείτε τα μπόνους εγγραφής που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Διότι το να παίζετε με το διπλάσιο ποσό από αυτό που καταθέσατε, με χρήματα που δεν είχατε, είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Ενημερωθείτε για το μπόνους εγγραφής καθώς και για όλα τα μπόνους που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχήματος.

 • Μπόνους και Προσφορές Στοιχηματικών Εταιρειών

  Οι περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων στη Κύπρο προσφέρουν μπόνους εγγραφής στο στοίχημα καθώς και άλλες προσφορές, για να προσελκύσουν νέους πελάτες. Διαβάστε αναλυτικά σημαντικές πληροφορίες για τα μπόνους και τις προσφορές των στοιχηματικών εταιρειών.

 • Υπηρεσίες Στοιχηματικών Εταιρειών

  Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τις υπηρεσίες (ζωντανό βίντεο, ζωντανή συνομιλία, μεθόδους πληρωμής κτλ) που προσφέρουν οι εταιρείες στοιχήματος. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να στοιχηματίζετε με το λιγότερο δυνατό ρίσκο και κόστος. Δείτε αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιρειών.

 • Εξυπηρέτηση Πελατών Στοιχηματικών Εταιρειών

  Οι περισσότερες εταιρείες στοιχήματος προσφέρουν διάφορες υπηρεσίες για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Οι παίχτες που επιθυμούν να γραφτούν σε μία εταιρεία στοιχήματος παίρνουν πολύ σοβαρά υπ' όψιν τους τις υπηρεσίες αυτές. Διαβάστε για την εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρείες.

 • Στοίχημα live (Ζωντανό Στοίχημα)

  Το στοίχημα live (ζωντανό στοίχημα) είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος παιξίματος για τους παίχτες του στοιχήματος. Οι παίχτες έχουν να επιλέξουν από μια γκάμα αθλητικών γεγονότων μπροστά στην οθόνη τους, παρακολουθώντας παράλληλα το αθλητικό γεγονός που θέλουν να ποντάρουν.

 • Λίστα Φραγής Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων

  Η λίστα φραγής των στοιχηματικών εταιρειών, αφορά την επικαιροποιημένη λίστα φραγής ιστοσελίδων που δεν αιτήθηκαν άδειας κλάσης Β`, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) και περιέχει ιστοσελίδες που δεν είναι αδειοδοτημένες για την διεξαγωγή διαδικτυακού στοιχήματος.