Νόμιμες Εταιρείες Κύπρος

 • BetMarket Newsletter

  Εγγραφείτε για αποκλειστικές προσφορές και σημαντικά στοιχηματικά νέα!

  Διεύθυνση Εmail*

Διαγωνισμός Megabet Plus: Πρόβλεψε το σκορ στο ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΟΜΟΝΟΙΑ!

Πρόβλεψε το σκορ του αγώνα ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΟΜΟΝΟΙΑ και κέρδισε FREE BET αξίας €200 στον μεγάλο διαγωνισμό «Predict & Win» που διεξάγει κάθε εβδομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Megabet Plus. Παίξε τώρα αφού κάνεις εγγραφή στο http://bit.ly/Diagonismos_FREE_BET


Νικητής του διαγωνισμού είναι ο χρήστης που:

– Έχει προβλέψει το σκορ του αγώνα μέχρι τις 20/10/2019, η ώρα 18:00.
– ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (90 λεπτά) ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΥΧΩΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ.

O νικητής θα μπορεί να παραλάβει το free bet αφού πρώτα έχει κάνει την απαραίτητη ταυτοποίηση του λογαριασμού που έχει στην megabetplus.com.cy.

Όροι & Προϋποθέσεις:

– Μόνο οι εγεγγραμμένοι χρήστες της megabetplus.com.cy θα συμμετέχουν στην προσφορά Predict & Win.
– Για να παραλάβετε το free bet, θα πρέπει να απαντήσετε σωστά με σχόλιο στην ερώτηση του δημοσιεύματος της Megabet Plus σε ένα από τους λογαρισμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram).
– Μόνο μία (1) απάντηση μπορεί να γίνει αποδεχτεί από κάθε πελάτη. Εάν περισσότερες από μία απαντήσεις δοθούν από τον ίδιο πελάτη, τότε μόνο η πρώτη απάντηση θα θεωρείτε έγκυρη.
– Όσο απαντήσουν σωστά στην ερώτηση θα μοιραστούν ισόποσα το τελικό ποσό που προσφέρει η Megabet Plus πριν και/η μετά την ερώτηση της προσφοράς.
– Το ποσό που θα κερδιθεί θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας στην megabetplus.com.cy  ως μπόνους.
– Το μπόνους θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας μέσα σε 48 ώρες από τη μέρα που έγινε ο έλεγχος ταυτοποίσησης.
– Για να προχωρήσετε σε ανάληψη,θα πρέπει να έχετε στοιχηματίσει 8 φορές την αξία του  δωρεάν στοιχήματος που θα λάβετε, με τουλάχιστον 1 επιλογή σας να έχει  απόδοση ίση ή μεγαλύτερη του 1.50.
– Η εν λόγω προσφορά δεν μπορεί να συνδυάζεται με άλλες προσφορές της εταιρείας.
– Οι νικητές θα ανακοινώνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.
– Όλοι οι λογαριασμοί της Megabet Plus στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram) είναι προσβάσιμοι μόνο σε άτομα που είναι 18 χρονών και άνω.
– Η προωθητική ενέργεια μπορεί να αλλάξει μετά από έγκριση της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων ή να τερματιστεί. Σημειώνεται ότι, η προωθητική ενέργεια τερματίζεται αφού δοθούν τα bonus στους παίχτες που κέρδισαν.

Μπόνους Εγγραφής Στοιχηματικών Εταιρειών

StoiximanBonus 100% έως 100€ και Cash Out*
Bet365Cash Out*
ParimatchBonus 100% έως 100€ + 5€ Bonus και Cash Out*
WinmastersBonus 100% έως 111€ και Cash Out* + 10€ Freebet
FonbetFreebet έως 250€ και Cash Out*
MeridianbetBonus 100% έως 100€ και Cash Out*
BetonalfaBonus 100% έως 100€ και Cash Out*
UbetBonus 100% έως 100€ και Cash Out*
Megabet PlusBonus 100% έως 300€ και Cash Out*

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στοιχηματικά Νέα

Top 5 Εταιριών Στοιχήματος - Επισκέπτες

ΝοΕταιρίαΒαθμολογία
1.
4.24/5 - 102 ψήφοι
2.
4.20/5 - 113 ψήφοι
3.
4.17/5 - 144 ψήφοι
4.
4.12/5 - 143 ψήφοι
5.
4.04/5 - 51 ψήφοι
 • Στοιχηματικές Εταιρείες

  Συγκεντρώσαμε για εσάς, τις στοιχηματικές εταιρείες που λειτουργούν με νόμιμη άδεια στην Κύπρο. Εδώ θα βρείτε αξιολογήσεις και αξιόπιστες πληροφορίες για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες.

 • Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρείες στην Κύπρο

  Στο BetMarket.com.cy μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες. Επειδή τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν πολλές, ξεχωρίσαμε για εσάς, τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Κύπρο, που προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

 • Στοίχημα cy

  Ποιος ελέγχει τον στοιχηματισμό στην Κύπρο και τι γίνεται με τις άδειες στο διακτικτυακό και στο επίγειο στοίχημα; Διαβάστε τα πάντα για την εγχώρια αγορά και το stoixima cy.

 • Επιλογή Στοιχηματικής Εταιρείας

  Ποια είναι τα κριτήρια για την επιλογή της "σωστής" νόμιμης στοιχηματικής εταιρείας; Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις υπηρεσίες που θα πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε μια στοιχηματική εταιρεία.

 • Εγγραφή σε Στοιχηματική Εταιρεία

  Για να κάνει κάποιος εγγραφή σε μια στοιχηματική εταιρεία απαιτείται να ολοκληρώσει μια διαδικασία που δεν διαρκεί παραπάνω από 5 λεπτά. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να έχετε είναι ένας ηλεκτρονικός λογαριασμός (email).

 • Μπόνους Εγγραφής Εταιρίες Στοιχήματος

  Θα πρέπει να διεκδικείτε τα μπόνους εγγραφής που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Διότι το να παίζετε με το διπλάσιο ποσό από αυτό που καταθέσατε, με χρήματα που δεν είχατε, είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Ενημερωθείτε για το μπόνους εγγραφής καθώς και για όλα τα μπόνους που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχήματος.

 • Μπόνους και Προσφορές Στοιχηματικών Εταιρειών

  Οι περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων στη Κύπρο προσφέρουν μπόνους εγγραφής στο στοίχημα καθώς και άλλες προσφορές, για να προσελκύσουν νέους πελάτες. Διαβάστε αναλυτικά σημαντικές πληροφορίες για τα μπόνους και τις προσφορές των στοιχηματικών εταιρειών.

 • Υπηρεσίες Στοιχηματικών Εταιρειών

  Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τις υπηρεσίες (ζωντανό βίντεο, ζωντανή συνομιλία, μεθόδους πληρωμής κτλ) που προσφέρουν οι εταιρείες στοιχήματος. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να στοιχηματίζετε με το λιγότερο δυνατό ρίσκο και κόστος. Δείτε αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιρειών.

 • Εξυπηρέτηση Πελατών Στοιχηματικών Εταιρειών

  Οι περισσότερες εταιρείες στοιχήματος προσφέρουν διάφορες υπηρεσίες για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Οι παίχτες που επιθυμούν να γραφτούν σε μία εταιρεία στοιχήματος παίρνουν πολύ σοβαρά υπ' όψιν τους τις υπηρεσίες αυτές. Διαβάστε για την εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρείες.

 • Στοίχημα live (Ζωντανό Στοίχημα)

  Το στοίχημα live (ζωντανό στοίχημα) είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος παιξίματος για τους παίχτες του στοιχήματος. Οι παίχτες έχουν να επιλέξουν από μια γκάμα αθλητικών γεγονότων μπροστά στην οθόνη τους, παρακολουθώντας παράλληλα το αθλητικό γεγονός που θέλουν να ποντάρουν.

 • Λίστα Φραγής Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων

  Η λίστα φραγής των στοιχηματικών εταιρειών, αφορά την επικαιροποιημένη λίστα φραγής ιστοσελίδων που δεν αιτήθηκαν άδειας κλάσης Β`, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) και περιέχει ιστοσελίδες που δεν είναι αδειοδοτημένες για την διεξαγωγή διαδικτυακού στοιχήματος.