copybet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Τένις: Οι άσοι και στο χώμα έχουν αξία

Τένις: Οι άσοι και στο χώμα έχουν αξία

Προγνωστικά τένις με τα τουρνουά σε Αμβούργο και Γενεύη να συνεχίζονται, την εβδομάδα πριν το Roland Garros.

Η χθεσινή ατυχία είναι ένα δείγμα του πόσο στραβά μπορεί να πάει κάτι. Το σημείο μας με το under του Ζβέρεφ θα περνούσε εύκολα, όπως έδειξε το 6-1 του 1ου σετ, αλλά στο δεύτερο πήγε ως το tiebreak και έτσι χάσαμε για ένα game το όριο.

Δεν πειράζει όμως, καλύτερα να συμβούν τώρα αυτά, παρά στο Roland Garros. Εκεί όπου θα ρίξουμε μεγάλο βάρος από τις επόμενες ημέρες. Πάμε όμως να δούμε τι θα ποντάρουμε σήμερα.

Συνετά όπως είπαμε, μιας και τα τουρνουά έχουν μεν το ενδιαφέρον τους, αλλά πρόκειται για το τελευταίο βήμα των παικτών πριν το Roland Garros. Οπότε δεν υπάρχει λόγος για υπερβολές.

Για αυτό θα ψάξουμε ένα και καλό σημείο, πηγαίνοντας σε μία ενισχυμένη απόδοση που μπορεί αν περάσει να μας πληρώσει πάρα πολύ καλά. Ο λόγος για το παιχνίδι του Μπέτσι Περικάρ με τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ.

Δύο τενίστες που δε λατρεύουν να παίζουν στο χώμα. Το αντίθετο μάλιστα. Αφού το κυριότερο κομμάτι του παιχνιδιού τους είναι το σερβίς. Σε αυτό ποντάρουν αμφότεροι.

Κάτι που αναμένεται να γίνει και στο μεταξύ τους παιχνίδι. Με τον Μπούμπλικ να προσφέρεται ως φαβορί αλλά για τον συγκεκριμένο έχουμε μιλήσει πολλές φορές. Δεν εμπνέει την παραμικρή εμπιστοσύνη. Αν όμως οι δυο τους τραβήξουν αρκετά και φύγει το παιχνίδι στα τρία σετ, τότε το σερβίς και οι άσοι θα ανέβουν επίσης.

Ακόμα και αν μιλάμε για μια επιφάνεια που δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο, οι συγκεκριμένοι δύο θα δώσουν βάση στο σερβίς. Και η ενισχυμένη* απόδοση της Stoiximan στους 26+ άσους έχει την αξία της σε απόδοση 2.67.

Μιλάμε για δύο τενίστες που παίζουν σε διψήφιο αριθμό άσων ακόμα και σε δύο σετ. Έτσι σε ένα ντέρμπι μεταξύ τους που μπορεί να τραβήξει αρκετά, οι 26+ άσοι μπορεί να μοιάζουν μεγάλο νούμερο αλλά δεν είναι τόσο.

Για αυτό και αποτελεί το μοναδικό μας σημείο στα προγνωστικά ημέρας.

Νέα προσφορά γνωριμίας με έως 50€ Free Bet & Bonus 1ης Κατάθεσης έως 300€
Πάρε το Freebet*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις

Προγνωστικά Τένις – Betmarket Επιλογές

Αμβούργο – 15:30 – Μπέτσι Περικάρ – Μπούμπλικ: 26+ άσοι (2.67) στη Stoiximan

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Share Διαβαστε επισης