copybet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Βρέθηκε λάθος 200% στις αποδόσεις και το ποντάρουμε

Βρέθηκε λάθος 200% στις αποδόσεις και το ποντάρουμε

Όταν ένα αουτσάιντερ, το οποίο είναι σε απόδοση 4+, προηγείται δύο φορές αλλά δεν το πληρώνεσαι, τότε αυτό είναι και ατυχία. Η Χάρογκεϊτ κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ δυο φορές, είχε και περισσότερα expected goals και απέδειξε ότι στην απόδοση της υπήρχε αξία. Η συγκεκριμένη στήλη στερείτε τύχης την φετινή στοιχηματική μας χρονιά. Αυτό μου «καρφώθηκε» στο μυαλό από την ημέρα που χάθηκε το τεράστιο ταμείο στον αγώνα της Μπλάκμπερν που διακόπηκε για βροχή στο 81’. Κοιτάζουμε όμως να αλλάξουμε τρόπο σκέψης και να βρούμε θετική ενέργεια με την ελπίδα να επιστρέψουμε στο κέρδος από σήμερα. Πάμε λοιπόν στα προγνωστικά ημέρας.

Σαν Μαρίνο – Κύπρος

Για το ότι η Κύπρος σήμερα οφείλει να εξαργυρώσει τις προηγούμενες καλές εμφανίσεις με ένα τρίποντο, δεν χρειάζεται να το πω και να το γράψω. Εάν δούμε τα παιδιά να παίξουν επιθετικά και απελευθερωμένα, τότε θα κερδίσουμε και με καλό σκορ.

Στο στοιχηματικό κομμάτι του αγώνα έχω ξεχωρίσει δύο σημεία. Το ένα το θεωρώ φυσιολογικό ενώ το άλλο είναι λάθος της στοιχηματικής εταιρείας και μάλιστα μεγάλο. Ας ξεκινήσουμε από το απλό. Να σκοράρει η Κύπρος over 2.5 γκολ σε απόδοση 2,15 από την iN2BET. Δεν χρειάζεται ανάλυση εδώ για να εξηγήσει κάποιος ότι το Σαν Μαρίνο μπορεί να δεχτεί 3+ γκολ.

Πάμε τώρα στο λάθος που εντόπισα. Περιμένω ο Ιωάννης Πίττας ότι θα είναι βασικός. Είναι ο πρώτος μας σκόρερ και μάλιστα είναι και πολύ καλός με το κεφάλι. Από τις 21 τελικές του και τα 3 γκολ του, μετράει 4 κεφαλιές και 1 γκολ με το κεφάλι. Τώρα όμως πάμε σε παιχνίδι που είμαστε το φαβορί και ο Ιωάννης δεν θα τρέχει στον χώρο για να παίρνει κάθετες πάσες για αντεπίθεση. Σήμερα θα είναι μέσα στο κουτί και πολύ πιθανό να πάρει αρκετές σέντρες. Στα 10,00 το να σκοράρει με κεφαλιά είναι το σημερινό μεγάλο λάθος των μπουκ και συγκεκριμένα της Bet365. Στη Novibet είναι στο φυσιολογικό 4,50.

Δανία – Ελλάδα

Κρίμα για την Ελλάδα το ότι δεν κέρδισε μέσα στην Σκωτία. Η ομάδα του Ivan Jovanovic ήταν πάρα πολύ καλή και όσοι είδαν το παιχνίδι μπορούν να καταλάβουν το πόσο άδικο ήταν το σκορ. Πάμε στο σήμερα όμως που η ψυχή του Έλληνα και το ταλέντο των ποδοσφαιριστών πρέπει να συνυπάρξουν. Θέλουμε μόνο νίκες και θέλω να πιστεύω ότι μπορούμε.

Απόψε περιμένω βασικό τον Κωνσταντίνο Καρέτσα. Σην Σκωτία μπήκε στο 72’ και είχε και ένα σουτ στον στόχο το οποίο μάλιστα ήταν και πολύ καλό. Μπορεί να βρει φάσεις, θα τις ψάξει και μου αρέσει πάρα πολύ το 11,00 στις αποδόσεις τις Bet365 για να έχει 2+ σουτ στον στόχο και μάλιστα εάν γίνει αλλαγή θα «κουβαλάει» το στοίχημα μας αυτός που θα τον αλλάξει.

Η άλλη μου επιλογή για τα προγνωστικά του αγώνα είναι το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η Δανία είναι εκπληκτική και η Ελλάδα το ίδιο εάν παίξει όπως ξέρει χωρίς τα ατομικά λάθη. Στα 1,90 το βρήκα στην iN2BET.

Το Παιχνίδι μου

Μονά & Δυάδα στην Bet365:

12/10, 16:00 – Σαν Μαρίνο – Κύπρος:

  • Πίττας, γκολ με το κεφάλι @10.00 *9 μονάδες

12/10, 21:45 – Δανία – Ελλάδα:

  • Καρέτσας, 2+ σουτ στον στόχο @11.00 *9 μονάδες

Συνολική απόδοση 110,00 *4 μονάδες

Δυάδα στην iN2BET:

12/10, 16:00 – Σαν Μαρίνο – Κύπρος:

  • Κύπρος, Over 2.5 @2.15

12/10, 21:45 – Δανία – Ελλάδα:

  • GG @1.90

Συνολική απόδοση 4.09 *17 μονάδες

Σήφης

Σήφης

WLLWLWWLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-294.54391666.464.1576.83%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης