Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε φίλες και φίλοι. Μπόλικες οι επιλογές μας, μπόλικα τα σημαντικά ματς και μετά από ευρωπαϊκές μάχες που είχαμε για πολλές ομάδες πρέπει να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί στο τι επιλέγουμε. Για σήμερα Σάββατο στα προγνωστικά στοιχήματος θα πάω σε δυο επιλογές με τη μία να εμπεριέχει αρκετό ρίσκο, αλλά θεωρώ αξίζει..
Το ποντάρισμα μου
Bonus έως 500€ και Freebets έως 70€ χωρίς κατάθεση
Λιντς – Τότεναμ
Αντίθετη πορεία χαράζουν στα τελευταία παιχνίδια οι δυο ομάδες. Η Λιντς που ξεκίνησε καλύτερα το πρωτάθλημα αγνοεί τη νίκη εδώ και ένα μήνα, ενώ η Τότεναμ προέρχεται από τρεις σερί νίκες που την ανέβασαν βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά και θα πάει στο «Έλαν Ρόουντ» με στόχο να πάρει το «διπλό» και να πάει στη διακοπή με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.
Η Λιντς έχει σκοράρει μόλις δυο γκολ στα τελευταία πέντε της παιχνίδια και δείχνει να έχει θέμα στη δημιουργία και στο σκοράρισμα. Η Τότεναμ με 10 κερδισμένους βαθμούς στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της, είναι σε ανοδική πορεία και με την καλή παράδοση που έχει στην έδρα της Λιντς τα τελευταία χρόνια μπορεί να πάρει μία ακόμη μεγάλη νίκη. Θα πάω στο «διπλό» το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.72 στη Stoiximan.
Παίξε το σημείο εδώ με Bonus 1ης κατάθεσης έως 300€ΑΕΛ – Ύψωνας
Η ΑΕΛ δεν πατάει καλά στα τελευταία της παιχνίδια. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δυο ήττες και είναι υπό πίεση μιας και σήμερα είναι το φαβορί. Είχε και παιχνίδι κυπέλλου με τον Ηρακλή Γερολάκκου μεσοβδόμαδα όπου έστω και με το στενό 2-1 πήρε το ζητούμενο. Απ’ την άλλη η ομάδα του Ύψωνα είναι σε ανοδική πορεία από την ημέρα που ανέλαβε ο Ισπανός Ρομό.
Μάλιστα στα πρώτα ημίχρονα των αγώνων του δείχνει αρκετά απαιτητικός, σκοράρει και δημιουργεί φάσεις. Θα προσπαθήσει και απέναντι στην ΑΕΛ να αιφνιδιάσει και να κάνει τη ζημιά κόντρα στα προγνωστικά. Το ίδιο έκανε και με την ΑΕΚ όταν βρέθηκε να προηγείται 2-0 αλλά στο δεύτερο μέρος δέχθηκε την ισοφάριση. Η ΑΕΛ δέχεται γκολ και ο Ύψωνας είναι ομάδα που μπορεί να βρει χώρους και να κάνει τη ζημιά αν έχει και λίγο την τύχη με το μέρος του. Στα τελευταία του τρία ματς σκόραρε πέντε γκολ, εκ των οποίων και τα πέντε στο πρώτο μέρος των αγώνων του. Θα πάρω το ρίσκο και θα πάω στο να προηγείται στο ημίχρονο ο Ύψωνας, κάτι που βρίσκουμε σε απόδοση 6.20 στην Fonbet.