Το μηδέν της Νάπολι, το γκολ της Σαλαμίνας και η γερμανική δυάδα

Το μηδέν της Νάπολι, το γκολ της Σαλαμίνας και η γερμανική δυάδα

Σάββατο με ένα πολύ ενδιαφέρον κουπόνι μέσα από το οποίο προκύπτουν πολλές επιλογές. Η προσοχή μου πάει για το βράδυ στις 22:00 στο Clasico. Παιχνίδι το οποίο περιμένω πως και πως και με τρώει να ρισκάρω στο να σκοράρει με πέναλτι η Μπαρτσελόνα αλλά επειδή μπαίνει και το συναίσθημα στη μέση θα το αποφύγω. Πάμε να δούμε τι έχω ξεχωρίσει στα προγνωστικά στοιχήματος.

Κερδίζει με μηδέν παθητικό…

Σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Νάπολι η οποία υποδέχεται την Λέτσε και θέλει να προσθέσει μία ακόμη νίκη η οποία θα τη διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Έχει ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων όπου έχει δεχθεί σε αυτά τα ματς μόλις δυο τέρματα. Μέσα στην έδρα της και απέναντι σε μία απογοητευτική Λέτσε που έχει την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος και την χειρότερη άμυνα περιμένω εύκολα ή δύσκολα να πάρει το ματς. Στα προγνωστικά Σαββάτου θα πάω με το σκορ πολλαπλών επιλογών με 1-0, 2-0 ή 3-0 που αφήνει 2.40 στην Novibet.

Μπορεί να βρει γκολ η Νέα Σαλαμίνα…

Ο Άρης υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα σε ένα παιχνίδι όπου υπάρχει φαβορί και δεν είναι άλλο από την ομάδα της Λεμεσού. Η Νέα Σαλαμίνα ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα και μία καλή εμφάνιση. Κόντρα στον Άρη θα προσπαθήσει να γίνει πιο αποτελεσματική και με λίγη τύχη μπορεί να βρει ένα γκολ (είχε δυο δοκάρια σε δυο λεπτά με την ΑΕΛ). Ο Άρης διαθέτει τρομερή ποιότητα, έχει στρώσει την άμυνα του αλλά ο Νάρσινγκ και ο Βέλλιος είναι παίκτες που μπορούν να δώσουν έστω ένα γκολ. Δύσκολο να φύγει με κέρδος η ομάδα του Γιανέφσκι γι’ αυτό και με μικρό ρίσκο στα προγνωστικά Σαββάτου θα πάω με τη νίκη του Άρη και να σκοράρουν και οι δυο ομάδες κάτι που το βρίσκουμε σε απόδοση 3.05 στην Meridianbet.

Δυο γκολ απ’ το ημίχρονο!

Γερμανία και γκολ τις πλείστες φορές πάνε μαζί. Όταν παίζουν και δυο ομάδες που συνηθίζουν στα παιχνίδια τους και να σκοράρουν και να δέχονται γκολ από τα πρώτα ημίχρονα, τότε θα τιμήσουμε κάποιες «ευκαιρίες». Θα πάω σε μία δυάδα αγώνων στην Bundesliga με Over 1,5 απ’ το ημίχρονο. Η μία επιλογή στα προγνωστικά Σαββάτου 26/10/24 είναι το Άουγκσμπουργκ-Ντόρτμουντ σε απόδοση 2,12 και η άλλη το Βέρντερ-Λεβερκούζεν σε απόδοση 2.05 στην Stoiximan.

Το παιχνίδι μου

Μονά

26/10 – 16:00 – ΙΤΑ – Νάπολι-Λέτσε 1-0, 2-0 ή 3-0 @ 2.40 επί 10 μονάδες στην Novibet

26/10 – 19:00 – ΚΥΠ – Άρης-Νέα Σαλαμίνα 1 & Goal/Goal @ 3.05 επί 10 μονάδες στην Meridianbet

Δυάδα Stoiximan

26/10 – 16:30 – ΓΕΡ – Άουγκσμπουργκ-Ντόρτμουντ – HT: Over 1,5@ 2.12

26/10 – 19:30 – ΓΕΡ – Βέρντερ Βρέμης-Λεβερκούζεν – HT: Over 1,5@ 2.05

Δυάδα απόδοσης 4.34 επί 10 μονάδες

Στην Stoiximan μπορείς να βρεις ένα Free Bet 10 Ευρώ χωρίς κατάθεση για όλα τα νέα μέλη

Top 3 Προσφορές*

Πάνος Λάρκος

Πάνος Λάρκος

W L L L L L L L L L

ΦΟΡΜΑ

Ο Πάνος Λάρκος ασχολείται πάνω από 20 χρόνια επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία ασκώντας το επάγγελμα από το 2004 όταν ταυτόχρονα με τις σπουδές του στο «Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ» εργαζόταν στην ιστοσελίδα balla.gr. Επαγγελματικά συνεργάζεται με το ΡΙΚ από το 2006 και κάνει διάφορες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές μεταδόσεις, διατηρώντας συνεργασία και με την Cytavision. Διετέλεσε αρχισυντάκτης στις ιστοσελίδες protathlima, shootandgoal και themasports. Για 11 χρόνια ήταν ρεπόρτερ Ανόρθωσης, ΑΕΚ και Ερμή στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος». Το 2006 ήταν εκ των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας betland.com.cy που είχε αναλύσεις και προβλέψεις και συνεργάστηκε και με την στοιχηματική εφημερίδα «Match Money» για μία διετία.

Αρχική Κάβα Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα Νέο Υπόλοιπο Μ.Ο. Αποδόσεων R.O.I.
2000 -179.95 30 1790.05 3.34 88.46%