Προγνωστικά Κύπρου (06/10/24): Ανάλυση και προγνωστικά στοιχήματος από 6η αγωνιστική του στην Cyprus League by Stoiximan.
Ένωση Νέων Παραλιμνίου – Πάφος
Δεν αρέσει σε κανένα το ποδόσφαιρο που παίζει μέχρι σήμερα η Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Εάν συνεχίσει έτσι χωρίς βελτίωση τότε θα γίνει το πρώτο φαβορί για την διαβάθμιση. Σε αντίθεση με την ΕΝΠ, η Πάφος παρουσιάζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και παίρνει αυτό που θέλει στο γήπεδο.
Η κακή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων, σε συνδυασμό με την εκπληκτική επίθεση της Πάφου, προμηνύουν ένα παιχνίδι που θα φέρει αρκετές φάσεις για την φιλοξενούμενη ομάδα. Ο συνδυασμός του διπλού με το over 2.5 γκολ είναι σε απόδοση 2,10 που βρήκαμε στη Novibet.
Άρης Λεμεσού – Ομόνοια
Μετά την ισοπαλία απέναντι στον Απόλλωνα, ο Άρης έφερε και ισοπαλία απέναντι στην Πάφο. Παρουσιάζει αρκετά καλή λειτουργία στην άμυνα αλλά πρέπει να βελτιώσει την επίθεση του. Η Ομόνοια κέρδισε με εμφατικό τρόπο στο Conference League και θέλει να δώσει συνέχεια με μία ακόμη νίκη.
Ο Άρης έχει το πλεονέκτημα στις εκτιμήσεις μας λόγω έδρας αλλά και φρεσκάδας. Ωστόσο η Ομόνοια έχει πολύ καλό σύνολο και δεν μπορούμε εύκολα να της πάμε κόντρα. Μπορούμε να κοιτάξουμε την επιλογή του over 2.5 γκολ σε απόδοση 1,85 από την Bet365.
ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ Λάρνακας
Ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να κερδίσει την Σάμροκ στο Conference League και ας έπαιζε με παίκτη περισσότερο από το 50’. Αυτή ήταν η 2η σερί αποτυχία για την ομάδα του José Dominguez και αυτή έφερε πολλή μουρμούρα. Η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση στο κύπελλο με εμφατικό τρόπο και έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες.
Την δεδομένη στιγμή, η εικόνα του ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να μας πείσει και μας δίνεται η ευκαιρία να επιλέξουμε το διπλό για την ΑΕΚ. Στα 3,65 που βρήκαμε την απόδοση για τη νίκη της ομάδας της Λάρνακας μπορούμε να πούμε ότι έχουμε αξία.
Προγνωστικά Κύπρου (06/10/24)
| Ημ/νία | Παιχνίδι | Σημείο | Εταιρία |
|---|---|---|---|
| 06/10/24 (19:00) | Ένωση Νέων Παραλιμνίου – Πάφος | 2 & Over 2.5 @2.10 |
|
| 06/10/24 (19:00) | Άρης Λεμεσού – Ομόνοια | Over2.5 @1.85 |
|
| 06/10/24 (20:00) | ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ Λάρνακας | 2 @3.65 |
|