copybet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Προγνωστικά Premier League: Δύο κεφαλιές σε μία δυάδα «όνειρο»

Προγνωστικά Premier League: Δύο κεφαλιές σε μία δυάδα «όνειρο»

Απόψε το πρόγραμμα περιλαμβάνει εμβόλιμη αγωνιστική από την Premier League και κάποια «σκόρπια» παιχνίδια από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Πάμε να δούμε τις επιλογές για τα προγνωστικά ημέρας.

Μπόρνμουθ – Έβερτον

Θέλουν και οι δύο ομάδες να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Η  Μπόρνμουθ θα προσπαθήσει να βάλει την μπάλα κάτω και να κάνει το παιχνίδι της. Από την άλλη η Έβερτον θέλει να περιορίσει τους χώρους και την ταχύτητα των γηπεδούχων. Στη συνέχεια θα θελήσει να βγάλει αντεπιθέσεις αλλά και στημένες φάσεις. Εκεί μπαίνει στο σημειωματάριο μου ο James Tarkowski.

Η ομάδα του David Moyes στηρίζεται πολύ στις στατικές φάσεις, γεμίζει συχνά και στην περιοχή και έχει έναν από τους πιο επικίνδυνους στόπερ της Premier League στον αέρα, τον James Tarkowski. Μπορεί φέτος να μετράει μόνο 2 τελικές προσπάθειες, ωστόσο αυτό δεν δικαιολογεί την τόσο υψηλή απόδοση που τον προσφέρει η Stoiximan. Στα 55,00 τον βρήκα εκεί και δεν μπορώ να μην τον επιλέξω. Στα 15,00 τον προσφέρει η Bet365 και κάπου εκεί είναι η δίκαιη απόδοση του.

Φούλαμ – Μάντσεστερ Σίτι

Στο Φούλαμ – Μάντσεστερ Σίτι θα πάω ξανά σε ένα ειδικό με λογική πίσω του. Η Φούλαμ δέχεται συχνά φάσεις από ψηλά, ειδικά απέναντι σε ομάδες που φορτώνουν την περιοχή και παίζουν σταθερά με σέντρες από τα άκρα. Η άμυνα της ομάδας του Σίλβα χάνει αρκετές εναέριες μονομαχίες μέσα στη μικρή περιοχή και αυτό είναι ακριβώς το «πεδίο» όπου ο Erling Haaland μπορεί να κάνει ζημιά.

Στα 6,30 η απόδοση για να σκοράρει ο Νορβηγός με κεφαλιά και αυτή θα είναι η επιλογή μου για τα προγνωστικά στοιχήματος. Μετράει 51 τελικές φέτος ο Haaland και από αυτές οι 18 είναι με το κεφάλι οι οποίες έχουν αξία 2,54 expected goals και οι 2 έγιναν γκολ. Κάπου στα 5,26 υπολόγισα την δίκαιη του απόδοση, συνεπώς έχουμε και μια μικρή αξία.

Αυτά για σήμερα. Μονά και δυάδα οι δύο κεφαλιές. Εμείς θα τα πούμε και πάλι αύριο με νέα σημεία από την Premier League.

Το Παιχνίδι μου

Μονά – Δυάδα στην Stoiximan:

02/12, 21:30 – Μπόρνμουθ – Έβερτον:

02/12, 21:30 – Φούλαμ – Μάντσεστερ Σίτι:

*1 μονάδα στην δυάδα με απόδοση 346,50

Σήφης

Σήφης

LWLLWLLLWLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+58.89142044.894.18102.57%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης