«Πληρώνουν» τα Goal/Goal!

«Πληρώνουν» τα Goal/Goal!
Κάντε το BetMarket.com.cy προτιμώμενη πηγή

«Ορεκτικό» για όσα θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες αποτελεί το αποψινό στοιχηματικό πρόγραμμα, το οποίο όμως δεν μας ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Από τα αποψινά ματς (03/09) καταλήξαμε σε δύο Goal/Goal από το Κύπελλο Πολωνίας και το πρωτάθλημα Βελγίου!

Ημ/νία Αγώνας Προγνωστικό Απόδοση
03/09 21:30
Σλασκ Σλασκ
Στσζέτσιν Στσζέτσιν
Goal/Goal 1.80winmasters logo
03/09 21:30
Γάνδη Γάνδη
Λέουβεν Λέουβεν
Goal/Goal 1.70bet365 logo

*Δυάδα σε απόδοση 3.06.

Σλάσκ – Πόγκον

Ειδικεύεται στα Goal/Goal η Σλασκ έχοντας φέρει πέντε στα έξι πρώτα παιχνίδια της στην Ekstraklasa. Από την άλλη πλευρά, η Πόγκον με τον, άλλοτε τεχνικό του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρσία στον πάγκο της, έχει «δέσει» αμυντικά, ωστόσο μακριά από το Στσέτσιν δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική. Οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα τον θεσμό του Κυπέλλου ψάχνοντας για την διάκριση. Πάντως στάθηκαν άτυχοι, καθώς από τον 1ο κιόλας γύρο καλούνται να αντιμετωπίζουν μια ανταγωνιστική ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο αναμετρήσεις στην περυσινή σεζόν ανέδειξαν Goal/Goal. Αναμένουμε ένα ματς με ρυθμό, το οποίο δύναται να συνδυαστεί με γκολ και από τις δύο πλευρές από τη στιγμή που το Κύπελλο συγκινεί και τις δύο ομάδες.Το αμφίσκορο στο 1.80.

Γάνδη – Λέουβεν

Η Γάνδη έχει μπει με το πόδι πατημένο στο γκάζι και μέχρι στιγμής κάνει το 3/3, βρίσκοντας μάλιστα δύο φορές δίχτυα σε κάθε παιχνίδι. Η μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Κλαμπ Μπριζ ήταν το καλύτερο δείγμα της επιθετικής ποιότητας που διαθέτει η ομάδα του Ρικ ντε Μιλ, η οποία δείχνει ικανή να βρει γκολ απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Η Λέουβεν, από την άλλη, παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα στα μετόπισθεν, έχοντας ήδη δεχθεί 8 γκολ σε τρεις αγωνιστικές. Ωστόσο, επιθετικά δεν είναι ακίνδυνη. Έχει σκοράρει στα 2 από τα 3 παιχνίδια της και μοναδική φορά που έμεινε στο μηδέν ήταν απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ.

Η Γάνδη λογικά θα βρει ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα, όμως η Λέουβεν έχει τα στοιχεία για να της δημιουργήσει προβλήματα και να συνεισφέρει στο σκορ. Επιλογή και εδώ το Goal/Goal σε απόδοση 1.70.