Άλλη μία είδηση που φέρνει κέρδος στην στήλη. Άλλο ένα σετ αποδόσεων που πέφτει κατακόρυφα η απόδοσή του. Είχα γράψει χθες: «Η απίστευτη εξέλιξη που φέρνει… βροχή από γκολ», για την αναμέτρηση της Αλταχ με την Μπισοφσχόφεν λόγω των θεμάτων που προέκυψαν στην τελευταία. Τελικό σκορ; 7-0. Πέρασαν και τα δύο «βαριά» bets των 20 μονάδων πανεύκολα. Από το ημίχρονο που το παιχνίδι ήταν 5-0. Κάποιοι πληρώθηκαν και το Over6.5 σε απόδοση 4.15.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:
Δυάδα Novibet
*Με 15 μονάδες σε απόδοση 3.84
Trixie Bet365
*Με 6 μονάδες σε κάθε δυάδα και 3 στην τριάδα
Η αμεσότητα είναι ένα απαραίτητη στις ημέρες μας. Και η αλήθεια είναι πως μέσα από μία τέτοια στήλη είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Οι αποδόσεις αλλάζουν σε πολύ λίγα λεπτά. Είναι εντελώς διαφορετικό να έχω το στοίχημα και να το δώσω/προτείνω με ένα screenshot και να γράψω 10-20 λέξεις που χρειάζονται 2 λεπτά, παρά να γραφτεί μία ολόκληρη στήλη των 300+ λέξεων. Θέλει πολύ περισσότερο χρόνο. Το έβλεπα (και) χθες, καθώς κατά τη διάρκεια της συγγραφής της στήλης, οι αποδόσεις ολοένα και έπεφταν.
Σκέφτηκα να το δώσω στο Telegram του BetMarket αλλά θα ήταν άδικο για τους υπόλοιπους που δεν έχουν, καθώς ήταν δεδομένο πως με 1.200 μέλη – μέσα σε ελάχιστα λεπτά οι αποδόσεις θα άλλαζαν. Είναι ένα ζήτημα το οποίο απαιτεί επίλυση και πρέπει να το φτιάξουμε.
Ολλανδική δυάδα
Στην Ολλανδία έχει δύο παιχνίδια όπου μπορούν να δώσουν αρκετά τέρματα. Στο Ναϊμέγκεν – Φέγενορντ η πρώτη στάση. H Ναϊμέγκεν έχει επιβεβαιώσει το Over3.5 στα 2 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και ¾ τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Η Φέγενορντ έρχεται από 3 «γεμάτα» ματς, όλα Over3.5. Επιθετική φιλοσοφία και των δύο ομάδων. Το Over3.5 σε απόδοση διπλασιασμού, το Goal/Goal ημιχρόνου στο 3.25.
Δεύτερη στάση στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Αγιαξ – PSV. Ο «Αίαντας» έχει ενισχυθεί σημαντικά και έχει γίνει διεκδικητής του τίτλου. Στο 3.75 είναι μία καλή τιμή για μακροχρόνιο στοίχημα, όπως και το 2.10 για κατάκτηση χωρίς την PSV. Ο Αγιαξ έρχεται από 5 διαδοχικά Over3.5, η PSV από 4 Over3.5 στα 5 πρώτα παιχνίδια (όλα Goal/Goal).Το Over3.5 σε απόδοση 1.83, το Goal/Goal ημιχρόνου σε απόδοση 2.75.
Trixie με Goal/Goal ημιχρόνου
Πέρα από τα δύο Ολλανδικά, κλείνω με το Γιουνγκ Μπόις – Λουκέρνη. Από 7 διαδοχικά Over3.5 η Γιουνγκ Μπόις, με τα 3 τελευταία σκορ να είναι: 4-2, 3-3 και 4-2. Η Λουκέρνη δεν έχει τόσο γεμάτα σκορ, αλλά δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες και τελικές στα παιχνίδια της. Στα Xgoals της στο πρωτάθλημα είναι στο 1.59 υπέρ και 1.89 κατά (6η θέση). Το Goal/Goal ημιχρόνου σε απόδοση 3.00 από τις στοιχηματικές εταιρίες.