Το πάνω χέρι η Μονακό και η ισορροπία στην Ιταλία

Το πάνω χέρι η Μονακό και η ισορροπία στην Ιταλία

Μπαίνουμε σε ρυθμούς Σαββατοκύριακου με κάποια πρωταθλήματα να παίρνουν μπρος. Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές αλλά θα πάμε σε κάποια σημεία που ξεχωρίσαμε στα προγνωστικά στοιχήματος από Γαλλία και Ιταλία. Πάμε να δούμε ποιες είναι οι επιλογές μας για σήμερα.

Όρθια η Μονακό με… γκολ

Να παραμείνει σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ θέλει η Μονακό η οποία ταξιδεύει για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Τουλούζ και ψάχνει μόνο τη νίκη. Πηγαίνει σε μία έδρα που στις τελευταίες της επισκέψεις φεύγει αήττητη και τώρα θέλει να πάρει το τρίποντο με το οποίο θα πιάσει, έστω και προσωρινά, την Νις στην 3η θέση. Η Τουλούζ προέρχεται από δυο σερί νίκες εκτός έδρας και θα παλέψει και αυτή για το αποτέλεσμα για να έχει ελπίδες… Ευρώπης, όμως η Μονακό είναι αυτή που έχει το πάνω χέρι.

Δεν είναι εύκολο παιχνίδι όμως θεωρώ θα δούμε γκολ εκατέρωθεν. Έτσι, στα προγνωστικά Παρασκευής 07/03/25 θα πάω με τη διπλή ευκαιρία του Χ2 και να σκοράρουν και οι δυο ομάδες. Συνδυασμός ο οποίος πληρώνει 2.20 Meridianbet.

Δεν θα πουν «όχι» στην ισοπαλία

Παιχνίδι που μοιάζει να είναι πολύ κλειστό. Ματς απ’ αυτά που αρχίζουν από την ισοπαλία και ελπίζουμε να τελειώσει στην ισοπαλία. Η Κάλιαρι υποδέχεται την Τζένοα με τις δυο ομάδες να θέλουν να αποφύγουν τις περιπέτειες. Οι γηπεδούχοι είναι στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού και η Τζένοα στο +9. Επομένως μία ισοπαλία, ειδικά αν δεν σημειωθεί κάποιο γκολ νωρίς, πολύ πιθανόν να οδηγήσει το ματς εκεί.

Το να μοιραστούν από ένα βαθμό Κάλιαρι και Τζένοα δεν θα αφήσει κανένα με το παράπονο. Με τα δεδομένα που αναλύσαμε θα πάμε στην ισοπαλίαη οποία πληρώνει 3.25 στην Stoiximan.

ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΜΟΥ

Μονό

07/03/25 – 21:45 – ΓΑΛ – Τουλούζ-Μονακό – X2 & Goal/Goal @ 2.20 επί 10 μονάδες στην Meridianbet

Μονό

07/03/25 – 21:45 – ΙΤΑ – Κάλιαρι-Τζένοα – Χ @ 3.25 επί 10 μονάδες στην Novibet

Top 3 Προσφορές*

Πάνος Λάρκος

Πάνος Λάρκος

L L L L L L L L L W

ΦΟΡΜΑ

Ο Πάνος Λάρκος ασχολείται πάνω από 20 χρόνια επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία ασκώντας το επάγγελμα από το 2004 όταν ταυτόχρονα με τις σπουδές του στο «Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ» εργαζόταν στην ιστοσελίδα balla.gr. Επαγγελματικά συνεργάζεται με το ΡΙΚ από το 2006 και κάνει διάφορες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές μεταδόσεις, διατηρώντας συνεργασία και με την Cytavision. Διετέλεσε αρχισυντάκτης στις ιστοσελίδες protathlima, shootandgoal και themasports. Για 11 χρόνια ήταν ρεπόρτερ Ανόρθωσης, ΑΕΚ και Ερμή στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος». Το 2006 ήταν εκ των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας betland.com.cy που είχε αναλύσεις και προβλέψεις και συνεργάστηκε και με την στοιχηματική εφημερίδα «Match Money» για μία διετία.

Αρχική Κάβα Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα Νέο Υπόλοιπο Μ.Ο. Αποδόσεων R.O.I.
2000 -239.35 30 1730.65 3.29 85.40%