in2bet banner
copybet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Δύσκολο ντεμπούτο για την ΤΣΣΚΑ

Δύσκολο ντεμπούτο για την ΤΣΣΚΑ

Δύο σημεία έχουμε ξεχωρίσει στα προγνωστικά ποδοσφαίρου σήμερα από όχι και τόσο προβεβλημένες αγορές.

Η αλήθεια είναι ότι η Δευτέρα είναι πάντα δύσκολη στοιχηματικά. Συνήθως είναι η μέρα που οι περισσότερες ομάδες έχουν το ρεπό τους πριν την προετοιμασία της επόμενης αγωνιστικής. Πόσω δε μάλλον όταν μιλάμε για καλοκαιρινή περίοδο που δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα.

Παρόλα αυτά, έχουμε ξεχωρίσει δύο σημεία από την Ρωσία και την Ρουμανία και έχουμε την ανάλυση και τα προγνωστικά ημέρας.

Μετάβαση σε νέο πλάνο

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την Ρωσία και την αναμέτρηση της Έρενμπουργκ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι γηπεδούχοι προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους με σκοπό να ξεχάσουν άμεσα την περσινή κάκιστη πορεία τους που τους έφερε και στην προ-τελευταία θέση της βαθμολογίας. Διατήρησαν βέβαια τον ίδιο προπονητή, ενώ παρελθόν αποτελεί η αριστερή πλευρά τους, με τον Μανσίγια να αποχωρεί (5 γκολ και 4 ασίστ σε 27 αγώνες) και τον Σιντόροφ να μετακομίζει στην Αχμάτ.

Περισσότερο βέβαια μένουμε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μία ομάδα που απασχόλησε το ελληνικό κοινό, λόγω του Μάρκο Νίκολιτς, ο οποίος άφησε τους Ρώσους στα… κρύα του λουτρού για να αναλάβει την ΑΕΚ. Η ομάδα της πρωτεύουσας δεν προχώρησε σε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της, ενώ κατέκτησε και τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, επικρατώντας της Κρασνοντάρ στο ρωσικό σούπερ καπ.

Το ζήτημα για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι η μετάβαση σε μία νέα εποχή με τον Φάμπιο Σελεστίνι στον πάγκο. Έναν προπονητή που θήτευσε αρχικά στην Ισπανία και από το 2015 μέχρι και το καλοκαίρι ήταν σε ομάδες της Ελβετίας. Σίγουρα η κατάκτηση του πρωταθλήματος πέρυσι με την Βασιλεία δεν είναι αμελητέα επιτυχία. Δεδομένα, όμως, μιλάμε για έναν νέο προπονητή, με διαφορετικό στιλ παιχνιδιού σε σχέση με τον Νίκολιτς. Αν βάλουμε στην εξίσωση και το γεγονός πως η ΤΣΣΚΑ είχε παθητικό ρόλο στον τελικό του σούπερ καπ με την Κρασνοντάρ, περιμένουμε ένα δύσκολο ξεκίνημα σήμερα στο πρωτάθλημα. Γι’ αυτό και αξίζει το ρίσκο του 1Χ στο 2.35 στην Fonbet.

30€ Δωρεάν Στοίχημα χωρίς κατάθεση* στη Fonbet
Εγγραφή*οροι και προυποθεσεις

Αλλιώς στην έδρα της

Συνεχίζουμε τα μελετημένα προγνωστικά με την αναμέτρηση της Ντινάμο Βουκουρετσίου με την Μποτοσάνι. 2η αγωνιστική στην Ρουμανία και ήδη έχουμε μια πρώτη εικόνα των ομάδων, έστω και αναγνωριστική. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στην πρεμιέρα, έχοντας 17 τελικές προσπάθειες και 10 σουτ εντός εστίας, τα οποία ισοδυναμούν με 1.34 xGoals και 73% κατοχή, όμως έμειναν στο 2-2. Βέβαια, παίζει ρόλο σε αυτή την εμφάνιση και το γεγονός ότι ήταν πίσω στο σκορ με 0-2. Μιλάμε, όμως, για μια ομάδα έδρας που αλλάζει τελείως πρόσωπο όταν παίζει μπροστά στο κοινό της.

Η Μποτοσάνι πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Φαρούλ Κοστάντσα και τώρα πάει σε μία δύσκολη έδρα. Η αλήθεια είναι πως είχε θέματα, ειδικά στην άμυνα, δεχόμενη και αρκετές φάσεις και περισσότερα xGoals, όμως την βοήθησε το γεγονός ότι έπαιξε με παίκτη περισσότερο στο φινάλε του αγώνα. Εκτός έδρας έχει δεδομένα ζητήματα τα τελευταία χρόνια, ούσα μία από τις ομάδες με τους λιγότερους βαθμούς μακριά από το γήπεδο της την τελευταία διετία. Το γεγονός δε πως άλλαξε εντελώς την επίθεση της φέτος, δεν βοηθά για να μπει άμεσα στο κλίμα της σεζόν.

Ανοδική είναι η πορεία της Ντινάμο τα τελευταία χρόνια, μετά την επιστροφή της από την 2η κατηγορία της Ρουμανίας. Η έδρα αποτελεί το ισχυρό της όπλο και περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να κερδίσει. Πάμε, λοιπόν, στον άσο σε απόδοση 1.78 στην Stoiximan. Σημείο που μπορείτε να συνδυάσετε με την Νέα προσφορά γνωριμίας με έως 50ευρώ Free Bet & Bonus 1ης Κατάθεσης έως 300ευρώ!

Για όσους θέλουν να πάρουν ένα μεγαλύτερο ρίσκο, ο άσος με το Goal/Goal παίζει στο 4.10 στην Stoiximan. Το Goal/Goal το επιβεβαίωσαν και στις τρεις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ενώ το είδαμε και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από αμφότερα τα σύνολα.

Νέα προσφορά γνωριμίας με έως 50€ Free Bet & Bonus 1ης Κατάθεσης έως 300€
Πάρε το Freebet*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις
Ημ/νιαΑγώναςΣημείο & ΑπόδοσηΕταιρία
21/07, 17:00Έρενμπουργκ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας1Χ @ 2.35
21/07, 20:00Ντ. Βουκουρεστίου – Μποτοσάνι1 @ 1.78
21/07, 20:00Ντ. Βουκουρεστίου – Μποτοσάνι1 και Goal/Goal @ 4.10
Share Διαβαστε επισης