Νόμιμες Εταιρείες Κύπρος

 • BetMarket Newsletter

  Εγγραφείτε για αποκλειστικές προσφορές και σημαντικά στοιχηματικά νέα!

  Διεύθυνση Εmail*

Απάντηση στις απαντήσεις του προέδρου

Καλημέρα σας. Ξεκινάω την μέρα μου διαβάζοντας τις απαντήσεις του προέδρου της ΚΟΠ, κύριου Γιώργου Κούμα, παρατηρώντας κάτι πολύ περίεργο από την πρώτη στιγμή, όπως όλοι μας δηλαδή. Στάλθηκαν οι ερωτήσεις από ΜΜΕ, τις διάβασε ο πρόεδρος και απάντησε πίσω γραπτός σε 4 μέρη. Άρα δεν μπορεί να καταλάβει κανείς αν οι απαντήσεις είχαν μέσα αλήθεια και ειλικρίνεια, καθώς το να απαντήσω γραπτός μου δίνει την δυνατότητα να πάρω την «βοήθεια του κοινού», να σκεφτώ, να τα πω όμορφα και όπως οι άλλοι θέλουν να τα ακούσουν και να μην έχω τα βλέμματα και την πίεση του κόσμου.

Είδα και τα 4 μέρη και πλέον έχω κάποιες απορίες που θα ήθελα να καταθέσω εδώ για τις δείτε και εσείς μήπως και μου τις λύσει κάποιος. Πρώτα όμως να πούμε ότι ένα πρωτάθλημα που πήγαινε αρκετά καλά φέτος, όσο αφορά το ενδιαφέρον για πρωτάθλημα και Ευρώπη αλλά και την διαβάθμιση ήταν κρίμα που τέλειωσε τόσο άδοξα λόγο της διαφωνίας της ΚΟΠ και της κυβέρνησης σε θέματα πρωτοκόλλου. Δηλαδή δεν μπορούσε να βρεθεί λύση; Δεν υπήρχε κάποιος συμβιβασμός από κάποια πλευρά; Καμία υποχώρηση; Νομίζω ότι απλά με το πρώτο «όχι» των επιστημόνων η ΚΟΠ είπε «ωραία, το κλείνουμε για φέτος».

Σε μια ερώτηση που τέθηκε στο μέρος 2 των απαντήσεων (νιώθω σαν να μιλάω για σειρά και περιγράφω το επεισόδιο της δεύτερης σαιζόν), ρώτησαν τον πρόεδρο αν «απόφαση που πάρθηκε για διακοπή ήταν προϊόν συνεννόησης και παρασκηνίου με σκοπό να εξυπηρετηθούν συμφέροντα οικονομικά και αγωνιστικά των σωματείων.»

Με τον πρόεδρο να μας λέει ότι «αν ήταν προσυνεννόηση τότε γιατί δεν το διακόψαμε από την αρχή;»

Λέω και εγώ τώρα, ίσως γιατί τότε δεν είχαμε καμιά δικαιολογία να πούμε στην UEFA και έτσι «χτίσαμε» ένα δρόμο που οδηγεί στο προεδρικό;

Στο 3ο μέρος έχουμε ερώτηση σχετικά με την αύξηση των ομάδων για τη νέα χρονιά που λέει «Με ποιο σκεπτικό δεν υπήρξε υποβιβασμός από την Α’ στη Β’ Κατηγορία και την ίδια ώρα, ανήλθαν δύο ομάδες από τη Β’ στην Α’;». Εδώ δεν θέλω να δω μακριά γιατί δεν μου αρέσει.

Ο πρόεδρος είπε ότι «υπήρξε αίτημα από 12 μέλη της γενικής συνέλευσης.»

Εγώ λέω, ωραία του χρόνου που θα έχουμε 4 ομάδες για υποβιβασμό, λογικά αν κάνουν αίτηση τα μέλη τότε ίσως τις αφήσουμε στην Α’ Κατηγορία και ανεβάσουμε ακόμα 2 ομάδες, τις κάνουμε σύνολο 16 και όλοι ευτυχισμένοι. Η δική μου ανταπάντηση προς τον πρόεδρο εδώ είναι ότι με τις ομάδες να είναι αυξημένες ίσως αυξηθούν και τα κρούσματα του φακελοιού; Συγνώμη μπερδεύτηκα με τον κορωνοϊό. Τα κρούσματα των κόκκινων φακέλων ήθελα να πω.

Μια παρόμοια ερώτηση στο 4ο μέρος με βάση την αύξηση των ομάδων το πάει και λίγο παραπέρα ερωτώντας «Διευκρινίστε μας επίσης το εξής. Οι ομάδες που ανεβαίνουν από την β΄ στην α΄ κατηγορία και ήταν χρεωμένες με εμπλοκή τους σε αγώνες με παράξενη στοιχηματική δραστηριότητα θα κουβαλάνε τις ποινές τους ή θα τις διαγράψετε;»

Ο πρόεδρος μας είπε ότι «Παρά το γεγονός ότι οι Πειθαρχικοί κανονισμοί της ΚΟΠ για αγώνες με έντονη στοιχηματική δραστηριότητα στην Α’ Κατηγορία είναι ήδη αποτρεπτικοί και μάλιστα, έχουν χαρακτηριστεί στο παρελθόν από την UEFA ως παράδειγμα προς μίμηση, είναι στα πλάνα μας κάποιες διαφοροποιήσεις προκειμένου να γίνουν ακόμη πιο αυστηροί. Το ίδιο ισχύει και για τη Β’ Κατηγορία. Όσον αφορά τις ποινές που μεταφέρονται, καμιά ποινή δεν πρόκειται να διαγραφεί. Εκεί όπου ο κανονισμός προβλέπει να μεταφέρονται οι ποινές, θα μεταφέρονται. Οι κανονισμοί είναι γραμμένοι και είναι ξεκάθαροι.»

Επειδή εγώ δεν θυμάμαι καλά, θα ήθελα να ρωτήσω εάν οι δύο ομάδες που θα ανέβουν στην Α’ κατηγορία έχουν εμπλοκή σε στημένους αγώνες με βάση τους κόκκινους φακέλους της UEFA;

Κλείνοντας θέλω να αναφέρω ότι πολλές από τις ερωτήσεις είχαν να κάνουν με το «γιατί διακόπηκε» και πολλές από τις απαντήσεις έστελναν στην κυβέρνηση. Αν θυμάμαι καλά η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι έδωσε το πράσινο φως στην ΚΟΠ να πράξει όπως θέλει. Η ΚΟΠ είδε λογικό το μεγάλο κακό της πανδημίας μιας και είχαμε ανακοινώσει 2 ολόκληρα νέα κρούσματα εκείνη την ημέρα και αποφάσισε να διαφυλάξει την υγεία των ποδοσφαιριστών.

Δεν έχω να πω κάτι άλλο, την επόμενη φορά θα μιλήσουμε για στοίχημα και κανονικό ποδόσφαιρο. Να είστε όλοι καλά.

Τα στατιστικά μου

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-57451898.006.1198.45%
Σήφης

Μπόνους Εγγραφής Στοιχηματικών Εταιρειών

ParimatchBonus 100% έως 100€ + 5€ Bonus και Cash Out*
StoiximanBonus 100% έως 100€ και Cash Out*
Bet365Cash Out*
WinmastersBonus 100% έως 111€ και Cash Out* + 10€ Freebet
FonbetFreebet έως 250€ και Cash Out*
BetonalfaBonus 100% έως 100€ και Cash Out*
UbetBonus 100% έως 100€ και Cash Out* + 5€ Freebet
MeridianbetBonus 100% έως 100€ και Cash Out*

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στοιχηματικά Νέα

Top 5 Εταιριών Στοιχήματος - Επισκέπτες

ΝοΕταιρίαΒαθμολογία
1.
4.24/5 - 106 ψήφοι
2.
4.16/5 - 118 ψήφοι
3.
4.15/5 - 159 ψήφοι
4.
4.14/5 - 151 ψήφοι
5.
4.02/5 - 55 ψήφοι
 • Στοιχηματικές Εταιρείες

  Συγκεντρώσαμε για εσάς, τις στοιχηματικές εταιρείες που λειτουργούν με νόμιμη άδεια στην Κύπρο. Εδώ θα βρείτε αξιολογήσεις και αξιόπιστες πληροφορίες για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες.

 • Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρείες στην Κύπρο

  Στο BetMarket.com.cy μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες. Επειδή τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν πολλές, ξεχωρίσαμε για εσάς, τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Κύπρο, που προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

 • Στοίχημα cy

  Ποιος ελέγχει τον στοιχηματισμό στην Κύπρο και τι γίνεται με τις άδειες στο διακτικτυακό και στο επίγειο στοίχημα; Διαβάστε τα πάντα για την εγχώρια αγορά και το stoixima cy.

 • Επιλογή Στοιχηματικής Εταιρείας

  Ποια είναι τα κριτήρια για την επιλογή της "σωστής" νόμιμης στοιχηματικής εταιρείας; Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις υπηρεσίες που θα πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε μια στοιχηματική εταιρεία.

 • Εγγραφή σε Στοιχηματική Εταιρεία

  Για να κάνει κάποιος εγγραφή σε μια στοιχηματική εταιρεία απαιτείται να ολοκληρώσει μια διαδικασία που δεν διαρκεί παραπάνω από 5 λεπτά. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να έχετε είναι ένας ηλεκτρονικός λογαριασμός (email).

 • Μπόνους Εγγραφής Εταιρίες Στοιχήματος

  Θα πρέπει να διεκδικείτε τα μπόνους εγγραφής που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Διότι το να παίζετε με το διπλάσιο ποσό από αυτό που καταθέσατε, με χρήματα που δεν είχατε, είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Ενημερωθείτε για το μπόνους εγγραφής καθώς και για όλα τα μπόνους που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχήματος.

 • Μπόνους και Προσφορές Στοιχηματικών Εταιρειών

  Οι περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων στη Κύπρο προσφέρουν μπόνους εγγραφής στο στοίχημα καθώς και άλλες προσφορές, για να προσελκύσουν νέους πελάτες. Διαβάστε αναλυτικά σημαντικές πληροφορίες για τα μπόνους και τις προσφορές των στοιχηματικών εταιρειών.

 • Υπηρεσίες Στοιχηματικών Εταιρειών

  Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τις υπηρεσίες (ζωντανό βίντεο, ζωντανή συνομιλία, μεθόδους πληρωμής κτλ) που προσφέρουν οι εταιρείες στοιχήματος. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να στοιχηματίζετε με το λιγότερο δυνατό ρίσκο και κόστος. Δείτε αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιρειών.

 • Εξυπηρέτηση Πελατών Στοιχηματικών Εταιρειών

  Οι περισσότερες εταιρείες στοιχήματος προσφέρουν διάφορες υπηρεσίες για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Οι παίχτες που επιθυμούν να γραφτούν σε μία εταιρεία στοιχήματος παίρνουν πολύ σοβαρά υπ' όψιν τους τις υπηρεσίες αυτές. Διαβάστε για την εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρείες.

 • Στοίχημα live (Ζωντανό Στοίχημα)

  Το στοίχημα live (ζωντανό στοίχημα) είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος παιξίματος για τους παίχτες του στοιχήματος. Οι παίχτες έχουν να επιλέξουν από μια γκάμα αθλητικών γεγονότων μπροστά στην οθόνη τους, παρακολουθώντας παράλληλα το αθλητικό γεγονός που θέλουν να ποντάρουν.

 • Λίστα Φραγής Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων

  Η λίστα φραγής των στοιχηματικών εταιρειών, αφορά την επικαιροποιημένη λίστα φραγής ιστοσελίδων που δεν αιτήθηκαν άδειας κλάσης Β`, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) και περιέχει ιστοσελίδες που δεν είναι αδειοδοτημένες για την διεξαγωγή διαδικτυακού στοιχήματος.