winmasters logo
  • ΙΤΑ1Τζένοα19:30Λάτσιο
    X @ 3.15
  • ΙΤΑ1Κάλιαρι21:45Γιουβέντους
    1X @ 2.10
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Διπλό στην Πορτογαλία άσσος στην Ρουμανία

Διπλό στην Πορτογαλία άσσος στην Ρουμανία

Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε! Σαν ένα warm up για το Σαββατοκύριακο είναι το κουπόνι της Παρασκευής, με αρκετές αναμετρήσεις αλλά υφίσταται προσοχή καθώς είμαστε πριν την τελευταία αγωνιστικών των ομίλων στο Ευρωπαϊκό στερέωμα και ακολουθούν για πολλές ομάδες παιχνίδια μεσοβδόμαδα.

Η διαλογή έβγαλε αρκετά σημεία κάνοντας ουσιαστικά και την επιλογή για τελικό παιχνίδι αρκετά δύσκολη, παρακάτω όλα αναλυτικά.

Προγνωστικά Γερμανίας

Στην Μπουντενσλίγκα η Ουνιόν Βερολίνου υποδέχεται την Λειψία, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν γευτεί ακόμα το νέκταρ της νίκης μακριά από την έδρα τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Παρόλα αυτά προσφέρονται φαβορί απέναντι σε μία ομάδα που στην έδρα της έχει ηττηθεί μόνο από την Μπάγερν Μονάχου, ενώ δεν έχει δεχτεί γκολ στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της.

Ο άσσος στο 4,00 αν μη τι άλλο τσιμπημένος στα μάτια μου και σηκώνει μια τουφεκιά.

Προγνωστικά Γαλλίας

Στην Γαλλία η Σοσό δείχνει να έχει βυθιστεί στην εσωστρέφεια της, είχαν χτυπήσει τα καμπανάκια αρκετές φορές αλλά δεν τα άκουγε και πλέον έρχεται από δύο σερί ήττες. Απέναντι της έχει την Πο η οποία μπορεί εκτός έδρας να μην είναι τίποτα το ιδιαίτερο (1-1-3) αλλά μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι με το ταμπούρι που παίζει συνήθως.

Καθαρά βάση ενστίκτου μπαίνει το συγκεκριμένο στην διαλογή, πιστεύω ότι το παιχνίδι αν πάει στο όριο του γκολ τότε η φιλοξενούμενη έχει περισσότερες πιθανότητες από αυτό το τεσσάρι που προσφέρεται η νίκη της.

Προγνωστικά Πορτογαλίας

Εδώ έχουμε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Μπενφίκα με την Σπόρτινγκ, με τους φιλοξενούμενους να σπάνε τα κοντέρ μετρώντας 12 σερί νίκες και μόλις σε δύο παιχνίδια δεν κατάφερα να σκοράρουν δύο φορές.

Η Μπενφίκα μπορεί να έρχεται από δύο σερί νίκες μέσα στο σπίτι της αλλά δεν είναι και η επιτομή της σταθερότητας φέτος στο Ντα Λουζ (2-0-2 τα 4 πιο πρόσφατα).

Τα ντέρμπι κρύβουν πάντα ιδιαιτερότητες, η κατάσταση των ομάδων συνήθως πάει περίπατο και πολλές φορές το κερδίζει αυτός που το θέλει περισσότερο. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν δέχομαι τόσο μεγάλες αποκλίσεις στα σετ, με το διπλό παρά την καλή κατάσταση της Σπόρτινγκ και την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ να πληρώνει 4 φορές τα λεφτά μας.

Προγνωστικά Ρουμανίας

Εδώ έχουμε κόντρα ίσως των χειρότερων ομάδων της κατηγορίας, η Κλιτσένι υποδέχεται την Ντιναμό Βουκουρεστίου, με τους φιλοξενούμενους να είναι η χαρά του εκάστοτε γηπεδούχου μετρώντας 8 (!) σερί εκτός έδρας ήττες! Όχι ότι η Κλιτσένι είναι καλύτερη εντός έδρας (0-2-5) αλλά από πού και ως που ο άσσος στο 4,50;

Αγωνιστικά τώρα η γηπεδούχος προσπαθεί στο σπίτι της ενώ συχνά πυκνά βρίσκει δίχτυα, αντίθετα η φιλοξενούμενη δυσκολεύεται αισθητά στην δημιουργία τελικών προσπαθειών αλλά και στο σκοράρισμα εκτός έδρας.

Με βάση τα παραπάνω θεωρώ ότι η Κλιτσένι αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα.

Το παιχνίδι μου

Μονά (Bet365)

3/12 – 21:00 – Ακαντέμικα Κλιτσένι-Ντιναμό Βουκουρεστίου – 1 (4,50) επί 6 μονάδες.

3/12 – 23:15 – Μπενφίκα=Σπόρτινγκ Λισαβόνας – 2 (4,75) επί 8 μονάδες.

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+121.144.452116.695.62108.65%

Η ενασχόλησή του με το στοίχημα ξεκινά το μακρινό 2010. Η τριβή του αρχικά ήταν με το Ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά στην συνέχεια έκλεψε την καρδιά του η χώρα της Σάμπα και το Λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο. Στοιχηματικά ασχολείται κυρίως με Λάτιν και Ασιατικά Πρωταθλήματα.

Share Διαβαστε επισης