novibet logo
 • Συμβουλες Στοιχημα

  • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
  • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
  • Μην παίζετε μεθυσμένοι
  • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
  • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
  • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Πως να έχω μεγαλύτερο κέρδος στις ισοπαλίες

Πως να έχω μεγαλύτερο κέρδος στις ισοπαλίες

Πολλοί παίκτες του στοιχήματος επιλέγουν για το παιχνίδι τους τις ισοπαλίες. Μπορεί φαινομενικά να είναι το πιο δύσκολο προβλεπτικά σημείο, αλλά ταυτόχρονα έχει καλά κέρδη, αφού σχεδόν πάντα οι ισοπαλίες έχουν υψηλές αποδόσεις.

Στο σημερινό κείμενο το Betmarket.com.cy θα σας παρουσιάσει ένα εύκολο τρικ για να «αγοράζετε» μεγαλύτερη απόδοση σε μερικά από τα Χ που επιλέγετε.

Το τρικ αφορά δύο στοιχηματικά sites και συγκεκριμένα Bet365 και Stoiximan, εκείνους δηλαδή που διαθέτουν τις κατηγορίες «πρώιμη πληρωμή» και «2 και ταμείο». Μέσα από τις συγκεκριμένες υπηρεσίες παρέχουν στους παίκτες την ευκαιρία να κερδίσουν όλη την αξία του δελτίου τους πριν τη λήξη της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, αρκεί η ομάδα που επιλέγουν να προηγηθεί με δύο γκολ.

Επειδή όμως, όπως και στη ζωή έτσι και στο στοίχημα, πάντα κάτι κερδίζεις-κάτι χάνεις, οι στοιχηματικές για να αντισταθμίσουν τις απώλειες από αυτή την ενέργειας «ανέβασαν» την γκανιότα στη συγκεκριμένη αγορά. Δηλαδή, παρέχουν χαμηλότερες αποδόσεις!

Εξετάζοντας όμως καλύτερα τα παιχνίδια, βρίσκουμε πως οι συγκεκριμένες στοιχηματικές παρέχουν δύο διαφορετικά σετ 1Χ2! Ένα που συμμετέχει σε «πρώιμη πληρωμή» και «2 και ταμείο» και ακόμη ένα, που δεν συμμετέχει σε προωθητικές ενέργειες.

Ετσι ο ψαγμένος παίκτης έχει το δικαίωμα να επιλέξει αν θέλει να πάρει την προωθητική ενέργεια σε χαμηλότερη τιμή ή να αγοράσει μεγαλύτερη τιμή και η τελική νίκη του να κριθεί μετά το τέλος του ματς.

Παράδειγμα Bet365

Πάμε να το δούμε με ένα παράδειγμα, εξετάζοντας αρχικά τις αγορές στο Σαουθάμπτον – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ το μεσημέρι της Κυριακής 13 Δεκεμβρίου.

Όπως βλέπεται, αν κάποιος παίκτης αγοράσει τη Σαουθάμπτον στο 1.66, τότε θα πάρει μαζί και την πρώιμη πληρωμή. Δηλαδή το δελτίο του θα κέρδιζε στο 62ο λεπτό, όταν ο Aρμπστρονγκ έκανε το 2-0. Τα κέρδη θα πιστωνόταν άμεσα στον λογαριασμό του και θα ήταν διαθέσιμα για παιχνίδι ή ανάληψη.

Αν κάποιος παίκτης αγόραζε τη Σαουθάμπτον στο 1.71, τότε το δελτίο του θα ήταν κερδισμένο μετά το σφύριγμα της λήξης, με το τελικό 3-0. Θα αγόραζε δηλαδή υψηλότερη απόδοση, άρα και περισσότερα κέρδη, αλλά θα έπρεπε να περιμένει να λήξει το παιχνίδι. Σε περίπτωση που το 2-0 γινόταν 2-2, ο ίδιος θα έχανε το στοίχημα, σε αντίθεση με τον παίκτη που αγόρασε το χαμηλότερο 1.66.

Πως κερδίζω περισσότερο στις ισοπαλίες

Όπως είπαμε, σε κάθε τέτοια διαδικασία κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις. Είτε μεγαλύτερη απόδοση, είτε νίκη νωρίς, χωρίς να άγχος για πιθανές ανατροπές.

Υπάρχει όμως μία περίπτωση που μόνο χαμένος μπορείς να βγεις αν επιλέξεις το ένα σενάριο. Και αυτό αφορά τους παίκτες των ισοπαλιών.

Οι ισοπαλίες, εξ’ ορισμού, δεν συμμετέχουν στην ενέργεια «πρώιμη πληρωμή» και «2 και ταμείο»! Ετσι ο παίκτης δεν έχει κανένα κέρδος «αγοράζοντας» τη χαμηλή απόδοση.

Η ισοπαλία στο Σαουθάμπτον-Σέφιλντ του παραδείγματός μας στις ενισχυμένες αποδόσεις πλήρωνε 4.00 (αντί για 3.90). Οι παίκτες που αγόρασαν το 3.90 έναντι του 4.00 δεν πήραν κανένα πλεονέκτημα. Και στις δύο περιπτώσεις για να πληρωθεί το στοίχημα θα πρέπει το παιχνίδι να λήξει ισοπαλία.

Παράδειγμα Stoiximan

Πάμε να δούμε ακόμη ένα παράδειγμα, στο Μπέτις-Βιγιαρεάλ της Κυριακής 13 Δεκεμβρίου. Ένα παιχνίδι που έληξε ισοπαλία, που κάποιοι την πληρώθηκαν στο 3.73 και άλλοι στο 3.50!

Όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα, άσο και διπλό μπορεί να επιλέξει κάποιος αν θα πάρει τη μεγάλη απόδοση ή τη συμμετοχή στην ενέργεια «2 και ταμείο». Για παράδειγμα αν η Βιγιαρεάλ έπαιρνε προβάδισμα με 2-0 και το ματς έληγε τελικά με 2-2, τότε θα πληρωνόταν το 3.10 του άσου, όχι όμως και το 3.26.

Στο Χ όμως δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάει κάποιος στο 3.50 έναντι του 3.73, αφού δεν υπάρχει «2 και ταμείο» ενέργεια για τις ισοπαλίες.

Όπως βλέπετε στο παρακάτω παράδειγμα του αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν-Λυών, υπάρχουν περιπτώσεις που οι αποκλίσεις στην ισοπαλία μπορεί να φτάσουν και τις 0,40 μονάδες, χωρίς να προσφέρουν κάποιο πλεονέκτημα στον παίκτη που θα αγοράσει τη μικρότερη απόδοση.

Συμπέρασμα

Το αν θα επιλέξει κάποιος να επωφεληθεί από μια ενέργεια όπως η «πρώιμη πληρωμή» και το «2 και ταμείο» αποτελεί αντικείμενο της προσωπικής του μελέτης. Αν πιστεύει δηλαδή στη νίκη της ομάδας ή θέλει να «καθαρίσει» με το στοίχημά του σε προβάδισμα δύο τερμάτων.

Οι παίκτες των Χ όμως μόνο χαμένοι βγαίνουν αν τις χρησιμοποιήσουν, έτσι οφείλουν να ελέγχουν καλύτερα τις επιλογές στις αγορές, για να αγοράζουν την υψηλότερη τιμή και να μεγιστοποιούν το πιθανό κέρδος τους.

ShareΔιαβαστε επισης Newsletter