• Συμβουλες Στοιχημα

  • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
  • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
  • Μην παίζετε μεθυσμένοι
  • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
  • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
  • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Αυξήθηκαν τα κέρδη των παικτών από το online στοίχημα

Αυξήθηκαν τα κέρδη των παικτών από το online στοίχημα

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων εξέδωσε την τριμηνιαία αναφορά Οικονομικών Αποτελεσμάτων και Ποσοτικών Στοιχείων με σκοπό την ενημέρωση του κοινού.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε για το τέταρτο τρίμηνο του 2021, ο τομέας του στοιχήματος συνεχίζει την ανοδική πορεία του, έχοντας καταφέρει να ξεπεράσει τα εμπόδια της Πανδημίας, επιστρέφοντας μάλιστα στα προ Covid επίπεδα.

Το 69% παίζει online στοίχημα

Ειδικότερα, τα μεικτά έσοδα στοιχήματος αποδεκτών Κλάσης Α (επίγειο στοίχημα) και Κλάσης Β (διαδικτυακό στοίχημα) σημείωσαν αύξηση 5% σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2019 και αύξηση 16% συγκριτικά με το τέταρτο τρίμηνο του προηγούμενου έτους

Από το σύνολο των εσόδων των αποδεκτών, το 69% προέρχεται από το διαδικτυακό στοίχημα(Κλάση Β), ενώ μόλις το 31% αφορά το επίγειο στοίχημα (Κλάση Α).

Αυξήθηκαν τα κέρδη των παικτών

Το σημαντικότερο για τους παίκτες είναι πως και τα δικά τους κέρδη έρχονται σε πολύ πιο μεγάλο βαθμό από το online στοίχημα. Συνολικά τα κέρδη των παικτών για το τελευταίο τρίμηνο του 2021 ανήλθαν σε €198.473.099, καταγράφοντας αύξηση της τάξης του 19% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο κατά το 2020. Από αυτά, ποσό της τάξης €142.268.366, δηλαδή το 71% των συνολικών, αφορούσαν παίκτες από το διαδικτυακό στοίχημα(Κλάση Β).

Μελετώντας αντίστοιχες εκθέσεις Οικονομικών Αποτελεσμάτων και Ποσοτικών Στοιχείων της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων της Κύπρου, είναι μόνιμο δεδομένο πως τα περισσότερα κέρδη των παικτών έρχονται από το διαδικτυακό στοίχημα(Κλάση Β), έναντι των παικτών στα επίγεια καταστήματα.

Νέες παράνομες ιστοσελίδες

Όπως είναι γνωστό, για να λειτουργήσει μια στοιχηματική εταιρία Νόμιμα στην Κύπρο απαιτείται να έχει πάρει άδεια από την Εθνική Αρχή στοιχημάτων. Οσες εταιρίες λειτουργούν δίχως άδεια, αργά ή γρήγορα «πιάνονται» και καταλήγουν στη σχετική λίστα παράνομων ιστοσελίδων. Ο αριθμός ιστοσελίδων σε φραγή αυξήθηκε κατά 2% συγκριτικά με το τρίτο τρίμηνο του 2021.

Σε μια τέτοια περίπτωση είναι εξαιρετικά πιθανό να χαθούν και τα κέρδη των παικτών. Συνεπώς για να είναι ο κάθε παίκτης εξασφαλισμένος οφείλει να εμπιστεύεται μόνο τις Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Κύπρο.

Ενας «έξυπνος» τρόπος για να γνωρίζεις αν μια στοιχηματική εταιρία είναι Νόμιμη, είναι να την αναζητάς στο BetMarket. Αν τη βρίσκεις στη λίστα με τις αδειοδοτημένες Νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο, σημαίνει πως έχει λάβει τη Νόμιμη αδειοδότηση.

ShareΔιαβαστε επισης Newsletter