novibet logo
 • Συμβουλες Στοιχημα

  • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
  • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
  • Μην παίζετε μεθυσμένοι
  • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
  • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
  • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Live Scores Ποδοσφαίρου

Δείτε τα live scores καθώς και πληροφορίες για σκόρερ, κάρτες κτλ. ανά ημέρα και ανά πρωτάθλημα, για τους σημαντικότερους ποδοσφαιρικούς αγώνες ανά τον κόσμο. Στη σελίδα αποτελεσμάτων μπορείτε να βρείτε την αγωνιστική δράση τεσσάρων ημερών.

Live scores αγώνων στοιχήματος

Για να ξεχωρίζετε τους ολοκληρωμένους αγώνες από όσους εκείνοι τη στιγμή είναι ζωντανοί, μπορείτε να επιλέξετε τα live scores όπου με αυτόματη ανανέωση και χωρίς να χρειαστεί εσείς να κάνετε κάτι άλλο, σας παρέχει ζωντανή ενημέρωση για τους αγώνες στοιχήματος.

Καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες

Ως αυτόματη επιλογή με τη σύνδεσή σας βλέπετε πάντα με τους αγώνες της ημέρας, ενώ με το μενού που βρίσκεται πάνω από την οθόνη των αποτελεσμάτων μπορείτε να μετακινηθείτε στα αποτελέσματα των δύο προηγούμενων ημερών.

Live betting και live scores

Η ζωντανή παρακολούθηση της ροής μιας αναμέτρησης είναι απαραίτητη για το ζωντανό stoixima cy. Το λεγόμενο «live betting» που είναι από τα πλέον αγαπητά στη στοιχηματική αγορά.

Ως Live bet ορίζεται το στοίχημα που ποντάρει ο παίκτης κατά τη διάρκειας μιας αγοράς, δηλαδή σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο από την έναρξη μέχρι τη λήξη αυτής.

Live (ζωντανές) αγορές υπάρχουν σχεδόν σε όλα τα σπορ και προσφέρονται σε διακριτή πλατφόρμα από τις στοιχηματικές. Το ύψος των διαθέσιμων επιλογών για ζωντανό στοιχηματισμό εξαρτάται κατά κύριο λόγο από το πόσο εμπορικό είναι ένα γεγονός και κατά δεύτερον από τη βαρύτητα που δίνει μια στοιχηματική στην ποσοτική ικανοποίηση των πελατών της.

Διαφορές pregame και live betting

Ο χρόνος! Βασικότερη διαφορά είναι ο παράγοντας χρόνος. Πριν την έναρξη μιας αγοράς ο παίκτης μπορεί να μελετήσει και να σκεφτεί το ποντάρισμα του, αντίθετα στον ζωντανό στοιχηματισμό θα πρέπει να δράσει στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

Η γκανιότα*! Σε αρκετές στοιχηματικές ιστοσελίδες η γκανιότα* στις αγορές που δεν έχουν ξεκινήσει είναι πιο χαμηλή, συγκριτικά με εκείνη που υπάρχει στο ζωντανό στοίχημα.

Πληροφορία vs Εικόνας! Πριν τη σέντρα ο παίκτης βασίζεται στη διαθέσιμη πληροφορία που έχει, αφού ξεκινήσει μια αγορά η εικόνα είναι εκείνη που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του πονταρίσματος.

Live Streaming*

Μια από τις πολύ ωραίες αλλαγές που έχει φέρει ο online στοιχηματισμός είναι πως εισήγαγε στις ζωές μας το live streaming*. Μια υπηρεσία που μπορείτε να απολαύσετε σε αρκετές στοιχηματικές και μάλιστα σε πολλές αγορές και από κάθε συσκευή.

Τι είναι το Live streaming* στο στοίχημα;

Ως Live Streaming* ορίζεται η υπηρεσία μέσω της οποίας ένα γεγονός μεταδίδεται με ζωντανή εικόνα από την πλατφόρμα του μπουκ (στοιχηματικό site).

Προσοχή! Για ασφάλεια των στοιχηματικών, πολλές φορές η ζωντανή μετάδοση έχει μια καθυστέρηση 3,4 δευτερολέπτων, ώστε να μην γίνονται πονταρίσματα εις βάρος των μπουκ από παίκτες που «πρόλαβαν» τον trader!

Είναι δωρεάν το Live streaming* στο στοίχημα;

Η πολιτική της κάθε στοιχηματικής διαφέρει, αλλά καμία δεν χρεώνει επιπλέον την υπηρεσία. Λίγες την παρέχουν δωρεάν μόνο με την εγγραφή σας σε αυτές. Οι περισσότερες απαιτούν να υπάρχει και ένα χρηματικό υπόλοιπο στον λογαριασμό σας.

Προσοχή! Δεν πληρώνετε για την υπηρεσία. Το υπόλοιπό σας μένει αναλλοίωτο όσες ώρες και αν παρακολουθείτε ζωντανές μεταδόσεις στην ιστοσελίδα.

Γιατί οι στοιχηματικές έχουν live streaming*;

Για δύο λόγους. Αρχικά γιατί είναι ένα ακόμη όπλο προσέλκυσης πελατών, ενέργεια μάρκετινγκ δηλαδή.

Αφετέρου και σημαντικότερο, γιατί θεωρούν πως η εικόνα θα προσελκύσει μεγαλύτερο αριθμό στοιχημάτων. Αν βλέπετε το ματς, θα… σας ερεθίσουν να ποντάρετε. Ο κάθε μπουκ δεν «φοβάται» τα πολλά πονταρίσματα, ίσα ίσα που τα αποζητά ώστε μέσω της γκανιότας να εξασφαλίσει το μέγιστο δυνατό κέρδος.

Προσοχή! Το γεγονός πως οι μπουκ δίνουν στους παίκτες εικόνα για να κερδίσουν παραπάνω τζίρο, δεν είναι απαραίτητα κακό. Ο κάθε παίκτης μπορεί επίσης να χρησιμοποίηση το όπλο του live streaming* συνετά και προς δικό του όφελος.

Live scores και στοίχημα από το κινητό

Στην εποχή των smartphones είναι φυσιολογικό και οι στοιχηματικές να ακολουθούν την τάση και να προσαρμόζουν το πλάνο ανάπτυξής τους δίνοντας βάρος στις νέες τεχνολογίες.

Σήμερα σπάνια βρίσκει κανείς έναν μπουκ που να μην έχει προνοήσει ώστε η πλατφόρμα του να είναι πλήρως ανταποκρίσιμη σε κάθε κινητή συσκευή.

Πολλοί από αυτούς έχουν μάλιστα και εφαρμογές για iOS και Android λογισμικά, ώστε να κάνουν ακόμη ευκολότερο το παιχνίδι μέσω εναλλακτικών συσκευών στους παίκτες.

Στις αξιολογήσεις του BetMarket.gr έχουμε συμπεριλάβει σε ειδική παράγραφο για κάθε νόμιμη στοιχηματική στην Ελλάδα τις δυνατότητές της στο mobile betting.

Η επιλογή cash out*

Η υπηρεσία του cash out* υπάρχει εδώ και λίγα χρόνια στην αγορά και προσφέρει την ευκαιρία στον παίκτη να αποσύρει το στοίχημα του πριν την οριστική λήξη του γεγονότος, με μικρότερο όμως κέρδος.

Τα υπέρ του cash out*:

 • Ο παίκτης μπορεί να πληρωθεί πριν τη λήξη της αναμέτρησης.
 • Με την επιλογή μερικό cash out*, υπάρχει δυνατότητα να αποσύρει ο παίκτης το κεφάλαιό του και να «παίζει» με μηδενικό ρίσκο.
 • Μπορεί να αποσυρθεί στοίχημα πριν την έναρξη του γεγονός, με ελάχιστη ή μηδενική «χασούρα».

Τα κατά του cash out*:

 • Τα κέρδη μετά το cash out* είναι αισθητά μειωμένα
 • Η στοιχηματική αποφασίζει το ποσό που θα εισπράξει ο παίκτης, κάνοντας χρήση της υπηρεσίας.
 • Εξαιρετικά πιθανό με πρόωρο cash out* να χαθεί η αξία (value) της αρχικής απόδοσης του σημείου.
Διαβαστε επισης

Οι καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρείες με νόμιμη άδεια στην Κύπρο

Bet365

bet365 logoΕγγραφή
 • Bonus: Freebet έως 50€
 • Cash Out*
 • Live Streaming*
4.25/5 - 120 ψήφοι

Stoiximan

stoiximan logoΕγγραφή
 • Bonus: 100% έως 100€
 • Cash Out*
 • Live Streaming*
4.21/5 - 152 ψήφοι

Novibet

novibet logoΕγγραφή
 • Bonus: 100% έως 100€
 • Cash Out*
 • Live Streaming*
4.28/5 - 29 ψήφοι

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις