• Συμβουλες Στοιχημα

  • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
  • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
  • Μην παίζετε μεθυσμένοι
  • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
  • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
  • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Η Sony φέρνει το Live στοίχημα στο Playstation 5

Η Sony φέρνει το Live στοίχημα στο Playstation 5

Ο κόσμος των esports συνεχίζει να μεγαλώνει με τρομακτικούς ρυθμούς. Και φυσικά, με τόσο έντονη την αύξηση παικτών και θεατών, ήταν βέβαιο πως θα προσελκύσει και τις μεγαλύτερες εταιρίες Παγκοσμίως να ασχοληθούν με αυτόν.

Και δεν μιλάμε μόνο για τις στοιχηματικές, που τα τελευταία χρόνια έχουν επενδύσει πολλά στον χώρο, αλλά και για εταιρίες Κολοσσούς από διάφορους κλάδους, όπως η τεχνολογία αιχμής.

Αφορμή για τον παραπάνω πρόλογο είναι η είδηση που κυκλοφόρησε και θέλει τη Sony να μπαίνει στα μονοπάτια του στοιχήματος και συγκεκριμένα του Live Betting ή αλλιώς ζωντανού στοιχηματισμού.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Η Sony ιδρύθηκε το 1946, έχει έδρα την Ιαπωνία και βρίσκεται μέσα στις κορυφαίες εταιρίες του κόσμου στον κλάδο της τεχνολογίας.  Είναι εκείνη που έκανε την επανάσταση στον χώρο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, όταν το 1994 κυκλοφόρησε το Play Station 1.

Πλέον έχουμε φτάσει στην 5η έκδοση της διάσημης παιχνιδομηχανής, που αποτελεί βασικό… εργαλείο των esports, με μια τεράστια λίστα επιτυχιών όπως Overwatch, Call of Duty, Rocket League, FIFA και άλλα. Και εδώ είναι το σημείο κλειδί της ιστορίας μας, καθώς η Sony θέλει να εκμεταλλευτεί τη ραγδαία άνοδο των esports και να κάνει το Playstation 5 την πρώτη παιχνιδομηχανή που θα συνδεθεί αυτόματα με τον κλάδο του στοιχήματος.

Πως θα γίνει αυτό;

Η ημερομηνία σταθμός είναι η 13η Μαΐου 2021, όταν η Sony Interactive Entertainment κατέθεσε αίτηση για κατοχύρωση πατέντας που θα της επιτρέπει να εισάγει esports στοιχήματα μέσα στις πλατφόρμες της.

Ναι, καλά καταλάβατε, υπάρχει επίσημη διαδικασία που ξεκίνησε η ίδια η Sony για να βάλει live betting μέσα στο Playstation 5! Να υπάρχουν δηλαδή live αποδόσεις στοιχηματισμού μέσα στα live streams. Και η πατέντα, μάλιστα, καλύπτει τόσο μεταδόσεις δορυφορικές όσο και καλωδιακές.

Και φυσικά είναι η πρωτοπόρα, καθώς αποτελεί την πρώτη προσπάθεια μιας κονσόλας ή ενός κατασκευαστή τεχνολογίας να συνδέσει άμεσα το προϊόν του με το live στοιχηματισμό.

Πως θα υπολογίζονται οι αποδόσεις;

Ο σχεδιασμός της Sony θέλει τις αποδόσεις να βγαίνουν από δικό της αλγόριθμό, που θα μετρά δεκάδες παραμέτρους στο ιστορικό και το προφίλ κάθε παίκτη. Μάλιστα θα έχει τη δυνατότητα να μεταβάλλεται και να δίνει βαρύτητα στο πως ανταποκρίνεται ο παίκτης μέσα στον ίδιο τον αγώνα.

ShareΔιαβαστε επισης Newsletter