Προγνωστικά ημέρας

Νομιμες Εταιρειες Κυπρος

Όλες οι εταιρείες
 • BetMarket Newsletter

  Εγγραφείτε για αποκλειστικές προσφορές και σημαντικά στοιχηματικά νέα!

  Διεύθυνση Εmail*

Parimatch cy: Μπόνους και προσφορές

parimatch-bonus-eggrafis

Μπόνους εγγραφής 100% έως 150€

Η στοιχηματική εταιρεία Parimatch καλωσορίζει όλους τους νέους παίχτες με ένα μεγάλο δώρο! Ανοίξτε σήμερα λογαριασμό και λάβετε μπόνους 100% έως 150€ στην πρώτη σας κατάθεση.

Χρήσιμα σημεία που θα πρέπει να γνωρίζετε για να λάβετε το μπόνους εγγραφής 100% έως 150€ από την Parimatch:

 1. Ανοίξτε καινούριο λογαριασμό στην Parimatch πατώντας εδώ
 2. Για να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα μπόνους, θα πρέπει να κάνετε την πρώτη σας κατάθεση εντός 7 ημερών από την ημερομηνία εγγραφής
 3. Το μέγιστο ποσό του μπόνους που μπορείτε να λάβετε είναι 100% μέχρι και €100. Για παράδειγμα, εάν η κατάθεσή σας που πληρεί τους όρους και προϋποθέσεις είναι €50 τότε θα έχετε το δικαίωμα να λάβετε το μπόνους των €50, εάν η κατάθεσή σας είναι €100 τότε θα έχετε το δικαίωμα να λάβετε το μπόνους των €100, εάν η κατάθεσή σας είναι €200 τότε θα έχετε το δικαίωμα να λάβετε το μπόνους των €150
 4. Το ποσό του μπόνους θα πιστωθεί εντός των 72 ωρών από την πρώτη πραγματοποιημένη κατάθεση
 5. Για να στοιχηματίσετε με το μπόνους ποσό, πρέπει να στοιχηματίσετε το ποσό της κατάθεσής σας μια φορά. Για να κάνετε ανάληψη, πρέπει να έχετε διευθετημένα στοιχήματα αξίας τρεις φορές στο σύνολο του ποσού της κατάθεσής σας και του μπόνους. Νοείται ότι, δεν πραγματοποιείται οποιοδήποτε αίτημα ανάληψης προς τον παίκτη, πριν την επαλήθευση της ταυτότητας, της διεύθυνσης και της ηλικίας του

Όροι και Προϋποθέσεις του Μπόνους

 1. Η προσφορά μπόνους είναι διαθέσιμη μόνο για νέους πελάτες της “Parimatch” που έχουν εγγραφεί στο Parimatch.com.cy και ενεργοποίησαν το μπόνους κατά τη διαδικασίας εγγραφής.
 2. Για να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα μπόνους, θα πρέπει να κάνετε την πρώτη σας κατάθεση εντός 7 ημερών από την ημερομηνία εγγραφής.
 3. Το μέγιστο ποσό του μπόνους που μπορείτε να λάβετε είναι 100% μέχρι και €150. Για παράδειγμα, εάν η κατάθεσή σας που πληρεί τους όρους και προϋποθέσεις είναι €50 τότε θα έχετε το δικαίωμα να λάβετε το μπόνους των €50, εάν η κατάθεσή σας είναι €100 τότε θα έχετε το δικαίωμα να λάβετε το μπόνους των €100, εάν η κατάθεσή σας είναι €200 τότε θα έχετε το δικαίωμα να λάβετε το μπόνους των €150.
 4. Η προσφορά ισχύει μόνο για την πρώτη κατάθεση στο λογαριασμό σας.
 5. Το ποσό του μπόνους θα πιστωθεί εντός των 72 ωρών από την πρώτη πραγματοποιημένη κατάθεση.
 6. Για να κάνετε ανάληψη το ποσό του μπόνους (+ 100% για κατάθεση), θα πρέπει να το στοιχηματίσετε δέκα (10) φορές με αποδόσεις όχι λιγότερο από 1,5.
 7. – Σε περίπτωση υποψίας απάτης ή / και κατάχρησης του μπόνους ποσού, η εταιρεία “Parimatch” διατηρεί το δικαίωμα να εφαρμόσει τους όρους και προϋποθέσεις του συγκεκριμένου μπόνους. Δηλαδή ο πελάτης για να μπορέσει να κάνει ανάληψη του μπόνους εγγραφής θα πρέπει να στοιχηματίσει δέκα φορές το ποσό του μπόνους με αποδόσεις όχι λιγότερο από 1,5.
  – Για να κάνετε ανάληψη το μπόνους ποσό (+ 100% για κατάθεση), πρέπει να τοποθετήσετε δέκα στοιχήματα με αποδόσεις τουλάχιστον 1,50 το καθένα, ίσα με το ποσό του μπόνους, αντίστοιχα.

 8. Ο πελάτης μπορεί να κάνει ανάληψη του μπόνους εάν πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις του μπόνους.
 9. Για να στοιχηματίσετε με το μπόνους ποσό, πρέπει να στοιχηματίσετε το ποσό της κατάθεσής σας μια φορά. Για να κάνετε ανάληψη, πρέπει να έχετε διευθετημένα στοιχήματα αξίας τρεις φορές στο σύνολο του ποσού της κατάθεσής σας και του μπόνους. Νοείται ότι, δεν πραγματοποιείται οποιοδήποτε αίτημα ανάληψης προς τον παίκτη, πριν την επαλήθευση της ταυτότητας, της διεύθυνσης και της ηλικίας του.
 10. Κατά τη διαδικασία ανάληψης από το λογαριασμό, ο παίκτης θα πρέπει να έχει υπόψιν του ότι πρώτα θα χρεώνονται τα πραγματικά χρήματα και στη συνέχεια το μπόνους εγγραφής.
 11. Η επιλογή ανάληψης από το λογαριασμό θα περιοριστεί προσωρινά μέχρις ότου εκπληρωθούν οι όροι του μπόνους.
 12. Η προσφορά μπόνους μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά.
 13. Το μπόνους εγγραφής απονέμεται στον πελάτη βάσει των όρων και προϋποθέσεων μετά από κατάθεση στο λογαριασμό. Για παράδειγμα εάν γίνει ανάληψη της κατάθεσης πριν πιστωθεί το μπόνους εγγραφής, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί να δώσει το μπόνους στον πελάτη.
 14. Τα μπόνους ποσά που πιστώνονται στο λογαριασμό του πελάτη μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για στοιχήματα σε αθλητικά ή άλλα γεγονότα τα οποία συμπεριλαμβάνονται στους Κανονισμούς.
 15. Ο πελάτης συμφωνεί αυτόματα με τους όρους και προϋποθέσεις αυτής της προωθητικής προσφοράς κατά την ενεργοποίηση του μπόνους την ώρα της εγγραφής.
 16. Η δυνατότητα άρνησης του μπόνους ποσού υπάρχει μόνο στο στάδιο της εγγραφής ενώ ενεργοποιείται η προσφορά μπόνους.
 17. Το μπόνους είναι διαθέσιμο μόνο για ένα λογαριασμό στοιχημάτων ανά άτομο, οικογένεια, διαμέρισμα, υπολογιστή ή διεύθυνση IP. Σε περίπτωση υποψίας απάτης που διαπράττεται μέσω πολλαπλών εγγραφών (πλαστός λογαριασμός, ομάδες παιχνιδιών), η Parimatch θα ακυρώσει το μπόνους και τα κέρδη τα οποία οφείλει στον χρήστη. Εάν καταγραφεί δεύτερος λογαριασμός, τότε το μπόνους θα αφαιρεθεί και όλα τα μπόνους και τα κέρδη θα ακυρωθούν.
 18. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει το μπόνους ή / και να αρνηθεί σε έναν πελάτη στην παροχή του, εάν ο παίκτης παραβιάσει τους όρους και προϋποθέσεις της εταιρείας ή η εταιρεία έχει αποδείξεις ότι ο παίκτης προσπάθησε να ξεγελάσει για να επωφεληθεί από το μπόνους εγγραφής.
 19. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διεξάγει τη διαδικασία επαλήθευσης του κατόχου του λογαριασμού, καθώς και να αναστείλει την εγγραφή μπόνους στο λογαριασμό κατά τη στιγμή της διαδικασίας επαλήθευσης.
 20. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη για πελάτες που διαθέτουν μόνο ένα λογαριασμό στοιχημάτων.
 21. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ενδέχεται να αλλάξουν και να τροποποιηθούν κατά την περίοδο της Εκστρατείας ή σε οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή. Νοείται ότι οι παίκτες που έχουν ήδη λάβει την προσφορά θα δεσμεύονται από τους όρους με τους οποίους αποδέχτηκαν την προσφορά, εκτός και αν οι αλλαγές είναι ευνοϊκότερες για τους παίκτες.
parimatch-bonus-series-of-bets

Μπόνους Επιτυχημένων Σερί Στοιχημάτων

Η στοιχηματική εταιρεία Parimatch δίνει μπόνους επιτυχημένων σερί στοιχημάτων για τα παιχνίδια των κατηγοριών Cyber Football, Cyber Basketball, Cyber tennis και Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Χρήσιμα σημεία που θα πρέπει να γνωρίζετε για να λάβετε το μπόνους επιτυχημένων σερί στοιχημάτων:

 1. Η προσφορά ισχύει για όλους τους τύπους στοιχημάτων (pre-match / live, μονά / παρολί) που τοποθετούνται στους ιστότοπους της parimatch.com.cy, m.parimatch.com.cy και στις εφαρμογές για τα κινητά με λειτουργικά συστήματα iOS και Android, σε όλα τα αποτελέσματα των παιχνιδιών Cyber Football, Cyber Basketball, Cyber tennis και Επιτραπέζια Αντισφαίριση.
 2. Για να λάβετε το μπόνους πρέπει να συγκεντρώσετε μια “σειρά” 3 (τριών) ή και περισσοτέρων διαδοχικών επιτυχημένων στοιχημάτων στα παιχνίδια των κατηγοριών Cyber Football, Cyber Basketball, Cyber tennis και Επιτραπέζια Αντισφαίριση
 3. Η σειρά επιτυχημένων στοιχημάτων πρέπει να αποτελείται από στοιχήματα με τελικές αποδόσεις τουλάχιστον 1.50 και με ελάχιστο ποσό πονταρίσματος €5.
 4. Το στοίχημα μπορεί να αποτελείται από ένα παιχνίδι και/ή συνδυασμό παιχνιδιών τύπου “παρολί”, υπό τον όρο ότι όλα τα αποτελέσματα στο παρολί θα προέρχονται αποκλειστικά από τα παιχνίδια των κατηγοριών Cyber Football, Cyber Basketball, Cyber tennis και Επιτραπέζια Αντισφαίριση, με ελάχιστη απόδοση 1.50 το κάθε ένα.

Όροι και Προϋποθέσεις του Μπόνους

 1. Η προσφορά ισχύει για τα παιχνίδια των κατηγοριών Cyber Football, Cyber Basketball, Cyber tennis και Επιτραπέζια Αντισφαίριση για την περίοδο 27/04/2020 έως τις 03/05/2020, 23:59.
 2. Η προσφορά ισχύει για όλους τους τύπους στοιχημάτων (pre-match / live, μονά / παρολί) που τοποθετούνται στους ιστότοπους της parimatch.com.cy, m.parimatch.com.cy και στις εφαρμογές για τα κινητά με λειτουργικά συστήματα iOS και Android, σε όλα τα αποτελέσματα των παιχνιδιών Cyber Football, Cyber Basketball, Cyber tennis και Επιτραπέζια Αντισφαίριση
 3. Για να λάβετε το μπόνους πρέπει να συγκεντρώσετε μια “σειρά” 3 (τριών) ή και περισσοτέρων διαδοχικών επιτυχημένων στοιχημάτων στα παιχνίδια των κατηγοριών Cyber Football, Cyber Basketball, Cyber tennis και Επιτραπέζια Αντισφαίριση
 4. Η σειρά επιτυχημένων στοιχημάτων πρέπει να αποτελείται από στοιχήματα με τελικές αποδόσεις τουλάχιστον 1.50 και με ελάχιστο ποσό πονταρίσματος €5.
 5. Το στοίχημα μπορεί να αποτελείται από ένα παιχνίδι και/ή συνδυασμό παιχνιδιών τύπου “παρολί”, υπό τον όρο ότι όλα τα αποτελέσματα στο παρολί θα προέρχονται αποκλειστικά από τα παιχνίδια των κατηγοριών Cyber Football, Cyber Basketball, Cyber tennis και Επιτραπέζια Αντισφαίριση, με ελάχιστη απόδοση 1.50 το κάθε ένα.
 6. Το σερί στοιχημάτων πρέπει να τοποθετηθεί σε διαφορετικά παιχνίδια των κατηγοριών Cyber Football, Cyber Basketball, Cyber tennis και Επιτραπέζια Αντισφαίριση. Το σερί που αποτελείται εξ ολοκλήρου ή εν μέρει από τα αποτελέσματα ενός παιχνιδιού δεν ικανοποιεί τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτής της προσφοράς μπόνους.
 7. Τα στοιχήματα τύπου “Σύστημα” δεν συμπεριλαμβάνονται στην παρούσα προσφορά μπόνους.
 8. Τα στοιχήματα που έχουν διευθετηθεί με αποδόσεις 1.00 δεν συμπεριλαμβάνονται στην παρούσα προσφορά μπόνους.
 9. Το ποσό του μπόνους εξαρτάται από το ποσό των στοιχημάτων της προσφοράς και τον αριθμό των σερί επιτυχημένων στοιχημάτων αποκλειστικά επί των γεγονότων των κατηγοριών Cyber Football, Cyber Basketball, Cyber tennis και Επιτραπέζια Αντισφαίριση:
  • σερί 1ου επιπέδου που αποτελείται από 3 “επιτυχημένα” στοιχήματα τουλάχιστον από €5 το κάθε ένα προσφέρει μπόνους €10
  • σερί 2ου επιπέδου που αποτελείται από 4 “επιτυχημένα” στοιχήματα τουλάχιστον από €5 το κάθε ένα προσφέρει μπόνους €15
  • σερί 3ου επιπέδου που αποτελείται από 5 “επιτυχημένα” στοιχήματα τουλάχιστον από €5 το κάθε ένα προσφέρει μπόνους €20
  • σερί 4ου επιπέδου που αποτελείται από 6 “επιτυχημένα” στοιχήματα τουλάχιστον από €5 το κάθε ένα προσφέρει μπόνους €25
  • σερί 5ου επιπέδου που αποτελείται από 7 “επιτυχημένα” στοιχήματα τουλάχιστον από €5 το κάθε ένα προσφέρει μπόνους €50
  • σερί 6ου επιπέδου που αποτελείται από 8 “επιτυχημένα” στοιχήματα τουλάχιστον από €5 το κάθε ένα προσφέρει μπόνους €75
  • σερί 7ου επιπέδου που αποτελείται από 10 “επιτυχημένα” στοιχήματα τουλάχιστον από €5 το κάθε ένα – μπόνους €100
 10. Για να λάβετε ένα μπόνους, και εφόσον έχουν εκπληρωθεί όλοι οι όροι και προϋποθέσεις της παρούσας προσφοράς, είναι απαραίτητο να στείλετε ένα μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με θέμα “Σειρά επιτυχημένων στοιχημάτων σε Cybersport & Table Tennis”, αναφέροντας τον αριθμό του λογαριασμού σας, το επίπεδο του σερί και τον αριθμό των επιτυχημένων σερί στοιχημάτων στην ηλεκτρονική διεύθυνση: support@parimatch.com.cy το αργότερο μέχρι τις 29.04.2020.
 11. Νοείται ότι σε περίπτωση όπου κατά την εξέταση του αιτήματος του πελάτη για λήψη του μπόνους, κριθεί ότι δεν πληροί τους όρους και προϋποθέσεις της παρούσας προσφοράς, τότε θα τυγχάνει ανάλογης ενημέρωσης.
 12. Το ποσό του μπόνους θα πιστωθεί στο λογαριασμό του πελάτη εντός 72 ωρών από την ημερομηνία κατά την οποία υποβλήθηκε και επιβεβαιώθηκε η αίτησή σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@parimatch.com.cy, όπως περιγράφεται στην παράγραφο 10.
 13. Η προσφορά μπόνους μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά ανά σειρά επιπέδου στοιχημάτων (παράγραφος 9).
 14. Τα σερί στοιχήματα, για τα οποία το μπόνους έχει ήδη ληφθεί, δεν λαμβάνονται υπόψη κατά τη διαμόρφωση μιας σειράς για ένα νέο επίπεδο, δηλαδή τα στοιχήματα σε διαφορετικές σειρές δεν προσθέτονται και δεν συνδυάζονται με κανέναν τρόπο.
 15. Για τους σκοπούς της παρούσας Προσφοράς τα στοιχήματα σε άλλα αθλητικά παιχνίδια (όχι των παιχνιδιών του των κατηγοριών Cyber Football, Cyber Basketball, Cyber tennis και Επιτραπέζια Αντισφαίριση) δεν θα υπολογίζονται για να διαπιστωθεί εάν μια σειρά στοιχημάτων είναι επιτυχής ή όχι (είτε κερδίσουν είτε χάσουν). Μόνο τα στοιχήματα των παιχνιδιών των κατηγοριών Cyber Football, Cyber Basketball, Cyber tennis και Επιτραπέζια Αντισφαίριση δύναται να λαμβάνουν μέρος στο σερί.
 16. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει το μπόνους ή/και να αρνηθεί σε έναν πελάτη την παροχή του, εάν ο πελάτης παραβιάσει τους όρους και προϋποθέσεις της Εταιρείας ή η Εταιρεία έχει αποδείξεις ότι ο πελάτης προσπάθησε να ξεγελάσει για να επωφεληθεί από την Προσφορά.
 17. Αυτή η Προσφορά είναι διαθέσιμη για πελάτες που διαθέτουν μόνο ένα λογαριασμό στοιχημάτων.
 18. Το μπόνους είναι διαθέσιμο μόνο για ένα λογαριασμό στοιχημάτων ανά άτομο, οικογένεια, διαμέρισμα, υπολογιστή ή διεύθυνση IP. Σε περίπτωση υποψίας απάτης που διαπράττεται μέσω πολλαπλών εγγραφών (πλαστός λογαριασμός, ομάδες παιχνιδιών), η Εταιρεία θα ακυρώσει το μπόνους και τα κέρδη τα οποία οφείλει στον χρήστη. Εάν καταγραφεί δεύτερος λογαριασμός, τότε το μπόνους θα αφαιρεθεί και όλα τα μπόνους και τα κέρδη θα ακυρωθούν.
 19. O πελάτης συμφωνεί αυτόματα με τους όρους και προϋποθέσεις αυτής της προωθητικής προσφοράς κατά την ενεργοποίηση του μπόνους.
 20. Σε περίπτωση παρέκκλισης ή/και παρανόησης όσον αφορά την ερμηνεία των παρόντων κανόνων και όρων, η ερμηνεία της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων θεωρείται οριστική και δεσμευτική.
 21. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ενδέχεται να αλλάξουν και να τροποποιηθούν κατά την περίοδο της Προσφοράς ή σε οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή. Νοείται ότι οι Πελάτες που έχουν ήδη λάβει την προσφορά θα δεσμεύονται από τους όρους με τους οποίους αποδέχτηκαν την προσφορά, εκτός και αν οι αλλαγές είναι ευνοϊκότερες για τους Πελάτες.
 22. Τα δωρεάν στοιχήματα, που στοιχηματίστηκαν από προσφορές και/ή μπόνους, δεν συμπεριλαμβάνονται στην παρούσα Προσφορά.
parimatch-bonus-sigouraki

Μπόνους Σιγουράκι – 10€ Free Bet

Η στοιχηματική εταιρεία Parimatch σας δίνει το μπόνους σιγουράκι με ένα Free Bet αξίας €10, αφού τοποθετείστε 3 στοιχήματα από 10 ευρώ το καθένα για τα παιχνίδια των κατηγοριών Cyber Football, Cyber Basketball, Cyber tennis και Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Χρήσιμα σημεία που θα πρέπει να γνωρίζετε για να λάβετε το Free Bet:

 1. Η Προσφορά ισχύει για τις κατηγορίες Cyber Football, Cyber Basketball, Cyber Tennis και Επιτραπέζια Αντισφαίριση.
 2. Τοποθέτησε 3 στοιχήματα (10 ευρώ το καθένα). Τα στοιχήματατα μπορεί να αποτελούνται από ένα παιχνίδι και/ή συνδυασμό παιχνιδιών τύπου “παρολί”, υπό τον όρο ότι όλα τα αποτελέσματα στο παρολί θα προέρχονται από τις κατηγορίες Cyber Football, Cyber Basketball, Cyber Tennis και Επιτραπέζια Αντισφαίριση στην ιστοσελίδα μας, με ελάχιστη απόδοση 1.50 το κάθε ένα.
 3. Το ελάχιστο ποσό πονταρίσματος είναι €10 ανά δελτίο.
 4. Ανεξαρτήτως από την έκβαση των 3 στοιχημάτων, η Parimatch θα σας προσφέρει ένα Free Bet αξίας €10.

Όροι και Προϋποθέσεις του Μπόνους

 1. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη για ενεργοποίηση από τις 27/04/2020 έως τις 28/04/2020, 23:59 για όλα τα αθλήματα και μόνο για τους Πελάτες της Parimatch (εν τοις εφεξής αποκαλούμενη ως η “Εταιρεία”) οι οποίοι έχουν λάβει ξεχωριστό προσωπικό μήνυμα από την Εταιρεία, και τους οποίους ο λογαριασμός τους είναι επαληθευμένος.
 2. Η προσφορά ισχύει μόνο για στοιχήματα που τοποθετούνται στην ιστοσελίδα parimatch.com.cy, m.parimatch.com.cy και στις επίσημες εφαρμογές για κινητά λειτουργικά συστήματα iOS και Android.
 3. Για να συμμετάσχετε στην Προσφορά, πρέπει να στείλετε γραπτό αίτημα μέσω live chat ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@parimatch.com.cy ή από WhatsApp/Viber στο τηλέφωνο +35797604444, μέχρι τις 28/04/2020 και ώρα 23:59.
 4. Για να συμμετάσχετε στο Σιγουράκι τοποθέτησε 3 στοιχήματα (10 ευρώ το καθένα). Τα στοιχήματατα μπορεί να αποτελούνται από ένα παιχνίδι και/ή συνδυασμό παιχνιδιών τύπου “παρολί”, υπό τον όρο ότι όλα τα αποτελέσματα στο παρολί θα προέρχονται από τις κατηγορίες Cyber Football, Cyber Basketball, Cybertennis και Επιτραπέζια Αντισφαίριση στην ιστοσελίδα μας, με ελάχιστη απόδοση 1.50 το κάθε ένα. Η επιλογή του τρόπου συμμετοχής υπόκειται στην αποκλειστική και απόλυτη κρίση της Εταιρείας όπως θα ορίζεται στους ειδικούς στους όρους του εκάστοτε Σιγουράκι. H ώρα υπολογισμού και/ή συμμετοχής ενός στοιχήματος στο Σιγουράκι είναι η ώρα κατά την οποία το στοίχημα καταχωρείται στη βάση δεδομένων της Εταιρείας.
 5. Η ανταμοιβή στο Σιγουράκι μπορεί να γίνει σε μετρητά, δωρεάν στοιχήματα (Free Bet), μπόνους με απαιτούμενο τζίρο ή ακόμα και μη χρηματικά έπαθλα (ταξιδιωτικά εισιτήρια, εισιτήρια για αγώνες, προωθητικά προϊόντα κτλ). Αυτή την εβδομάδα, προσφέρουμε FREE BET των 10 ευρώ.
 6. Η πίστωση και/ή παροχή της ανταμοιβής θα πραγματοποιείται το αργότερο εντός 48 ωρών από την ολοκλήρωση του Σιγουράκι.
 7. Εάν πραγματοποιηθεί Cash Out σε οποιοδήποτε στοίχημα το οποίο έχει προστεθεί στο Σιγουράκι, αυτομάτως το Σιγουράκι θεωρείται ως αποτυχημένο.
 8. Για να θεωρηθεί ολοκληρωμένο ένα Σιγουράκι θα πρέπει όλοι οι Όροι και Προϋποθέσεις να έχουν εκπληρωθεί εντός του εκάστοτε καθορισμένου χρονικού διαστήματος.
 9. Τα στοιχήματα που έχουν διευθετηθεί με αποδόσεις 1.0 και / ή με CashOut δεν συμμετέχουν στην παρούσα προσφορά. Σε τέτοιες περιπτώσεις, το Σιγουράκι δεν θα ολοκληρώνεται και θα απαιτείται η τοποθέτηση νέου στοιχήματος προκειμένου να εκπληρωθούν οι απαιτήσεις της παρούσας Προσφοράς.
 10. Στοιχήματα τύπου “Σύστημα” και/ή στοιχήματα με αντίθετα και/ή αλληλοεξαρτώμενα αποτελέσματα δεν θα υπολογίζονται στον τελικό υπολογισμό που γίνεται για τις ανάγκες του Σιγουράκι.
 11. Στοιχήματα που τοποθετήθηκαν με τη χρήση Free Bet δεν καλύπτουν τους όρους του Σιγουράκι.
 12. Οι όροι και/ή η ανταμοιβή και/ή η διαθεσιμότητα του Σιγουράκι ενδέχεται να είναι διαφορετικά από λογαριασμό σε λογαριασμό κατά την αποκλειστική και απόλυτη κρίση της Εταιρείας.
 13. Στις περιπτώσεις ανταμοιβής στην προσφορά μέσω δωρεάν στοιχημάτων (Free Bets), ισχύουν οι Όροι χρήσης Free Bet.
 14. Για την Προσφορά ισχύουν οι γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις της Εταιρείας.
 15. Για να συμμετάσχετε σε αυτή την προσφορά, θα πρέπει να έχετε έναν πλήρως επαληθευμένο λογαριασμό, στέλνοντας τα σχετικά έγγραφα για να επαληθεύσετε την ταυτότητα και τη διεύθυνσή σας.
 16. Αυτή η Προσφορά είναι διαθέσιμη για πελάτες που διαθέτουν μόνο ένα λογαριασμό στοιχημάτων.
 17. Σε περίπτωση παρέκκλισης ή/και παρανόησης όσον αφορά την ερμηνεία των παρόντων κανόνων και όρων, η ερμηνεία της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων θεωρείται οριστική και δεσμευτική.
 18. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ενδέχεται να αλλάξουν και να τροποποιηθούν κατά την περίοδο της Προσφοράς ή σε οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή. Νοείται ότι οι Πελάτες που έχουν ήδη λάβει την προσφορά θα δεσμεύονται από τους όρους με τους οποίους αποδέχτηκαν την προσφορά, εκτός και αν οι αλλαγές είναι ευνοϊκότερες για τους Πελάτες.
 19. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει το μπόνους ή/και το Σιγουράκι και/ή να αρνηθεί σε έναν πελάτη την παροχή του, εάν ο πελάτης παραβιάσει τους όρους και προϋποθέσεις της Εταιρείας ή η Εταιρεία έχει αποδείξεις ότι ο πελάτης προσπάθησε να ξεγελάσει για να επωφεληθεί από την Προσφορά.
 20. H παρούσα Προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά.

FREE BET:
Προϋποθέσεις Συμμετοχής:

 1. Η Προσφορά ισχύει για τις κατηγορίες Cyber Football, Cyber Basketball, Cyber Tennis και Επιτραπέζια Αντισφαίριση.
 2. Τοποθέτησε 3 στοιχήματα (10 ευρώ το καθένα). Τα στοιχήματατα μπορεί να αποτελούνται από ένα παιχνίδι και/ή συνδυασμό παιχνιδιών τύπου “παρολί”, υπό τον όρο ότι όλα τα αποτελέσματα στο παρολί θα προέρχονται από τις κατηγορίες Cyber Football, Cyber Basketball, Cyber Tennis και Επιτραπέζια Αντισφαίριση στην ιστοσελίδα μας, με ελάχιστη απόδοση 1.50 το κάθε ένα.
 3. Το ελάχιστο ποσό πονταρίσματος είναι €10 ανά δελτίο.
 4. Ανεξαρτήτως από την έκβαση των 3 στοιχημάτων, η Parimatch θα σας προσφέρει ένα Free Bet αξίας €10.

Όροι Συμμετοχής:

 1. Η προσφορά ισχύει μόνο για τα παιχνίδια στις κατηγορίες Cyber Football, Cyber Basketball και Επιτραπέζια Αντισφαίριση μεταξύ 27/04/2020 έως τις 28/04/2020, 23:59
 2. Η προσφορά ισχύει για όλους τους τύπους στοιχημάτων (pre-match / live, μονά / παρολί) που τοποθετούνται στους ιστότοπους της parimatch.com.cy, m.parimatch.com.cy και στις εφαρμογές για τα κινητά με λειτουργικά συστήματα iOS και Android, σε όλα τα αποτελέσματα των αθλημάτων που είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα μας.
 3. Για να συμμετάσχετε στην Προσφορά, πρέπει να στείλετε γραπτό αίτημα μέσω live chat ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@parimatch.com.cy ή από Whats App/Viber στο τηλέφωνο +35797604444, μέχρι τις 28/04/2020 και ώρα 23:59.
 4. Το Free Bet θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι τις 5 Μαΐου 2020 στις 23:59.
 5. Στην παρούσα Προσφορά δεν συμμετέχουν στοιχήματα τύπου συστήματος.
 6. Για να πιστωθεί το μπόνους θα πρέπει όλα τα στοιχήματα να έχουν διευθετηθεί το αργότερο μέχρι τις 28/04/2020, στις 23:59.
 7. Στοιχήματα με αντίθετα και/ή αλληλοεξαρτώμενα αποτελέσματα δεν συμμετέχουν στην παρούσα Προσφορά.
 8. Για την Προσφορά ισχύουν οι γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις της Εταιρείας.
 9. Για να συμμετάσχετε σε αυτή την προσφορά, θα πρέπει να έχετε έναν πλήρως επαληθευμένο λογαριασμό, στέλνοντας τα σχετικά έγγραφα για να επαληθεύσετε την ταυτότητα και τη διεύθυνσή σας.
 10. Αυτή η Προσφορά είναι διαθέσιμη για πελάτες που διαθέτουν μόνο ένα λογαριασμό στοιχημάτων.
 11. Σε περίπτωση παρέκκλισης ή/και παρανόησης όσον αφορά την ερμηνεία των παρόντων κανόνων και όρων, η ερμηνεία της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων θεωρείται οριστική και δεσμευτική.
 12. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ενδέχεται να αλλάξουν και να τροποποιηθούν κατά την περίοδο της Προσφοράς ή σε οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή. Νοείται ότι οι Πελάτες που έχουν ήδη λάβει την προσφορά θα δεσμεύονται από τους όρους με τους οποίους αποδέχτηκαν την προσφορά, εκτός και αν οι αλλαγές είναι ευνοϊκότερες για τους Πελάτες.
 13. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει το μπόνους ή/και το FREE BET και/ή να αρνηθεί σε έναν πελάτη την παροχή του, εάν ο πελάτης παραβιάσει τους όρους και προϋποθέσεις της Εταιρείας ή η Εταιρεία έχει αποδείξεις ότι ο πελάτης προσπάθησε να ξεγελάσει για να επωφεληθεί από την Προσφορά.
 14. Η παρούσα Προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά.

Μπονους Εγγραφης Στοιχηματικων Εταιρειων

fonbet logoFonbetFreebet έως 250€ και Cash Out* + 15€ Freebet
stoiximan logoStoiximanBonus 100% έως 100€ και Cash Out*
bet365 logoBet365Cash Out*
winmasters logoWinmastersBonus 100% έως 150€ και Cash Out* + 31€ Freebet
parimatch logoParimatchBonus 100% έως 150€
betonalfa logoBetonalfaBonus 100% έως 100€ και Cash Out*
ubet logoUbetBonus 100% έως 100€ και Cash Out* + 5€ Freebet
meridianbet logoMeridianbetBonus 20€ και Cash Out*
megabet-plus logoMegabet PlusBonus 100% έως 300€ και Cash Out*

Προγνωστικα Στοιχηματος

Στοιχηματικα Νεα

Top 5 Εταιριων Στοιχηματος - Επισκεπτες

ΝοΕταιρίαΒαθμολογία
1.bet365 logo
4.28/5 - 113 ψήφοι
2.stoiximan logo
4.23/5 - 128 ψήφοι
3.winmasters logo
4.15/5 - 164 ψήφοι
4.parimatch logo
4.11/5 - 173 ψήφοι
5.betonalfa logo
4.01/5 - 82 ψήφοι
 • Στοιχηματικες Εταιρειες

  Συγκεντρώσαμε για εσάς, τις στοιχηματικές εταιρείες που λειτουργούν με νόμιμη άδεια στην Κύπρο. Εδώ θα βρείτε αξιολογήσεις και αξιόπιστες πληροφορίες για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες.

 • Καλυτερες Στοιχηματικες Εταιρειες στην Κυπρο

  Στο BetMarket.com.cy μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες. Επειδή τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν πολλές, ξεχωρίσαμε για εσάς, τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Κύπρο, που προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

 • Stoixima cy

  Ποιος ελέγχει τον στοιχηματισμό στην Κύπρο και τι γίνεται με τις άδειες στο διαδικτυακό και στο επίγειο στοίχημα cy; Διαβάστε τα πάντα για την εγχώρια αγορά και το stoixima cy.

 • Επιλογη Στοιχηματικης Εταιρειας

  Ποια είναι τα κριτήρια για την επιλογή της "σωστής" νόμιμης στοιχηματικής εταιρείας; Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις υπηρεσίες που θα πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε μια στοιχηματική εταιρεία.

 • Εγγραφη σε Στοιχηματικη Εταιρεια

  Για να κάνει κάποιος εγγραφή σε μια στοιχηματική εταιρεία απαιτείται να ολοκληρώσει μια διαδικασία που δεν διαρκεί παραπάνω από 5 λεπτά. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να έχετε είναι ένας ηλεκτρονικός λογαριασμός (email).

 • Στοιχηματικες Εταιριες Μπόνους

  Θα πρέπει να διεκδικείτε τα μπόνους εγγραφής που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Διότι το να παίζετε με το διπλάσιο ποσό από αυτό που καταθέσατε, με χρήματα που δεν είχατε, είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Ενημερωθείτε για το μπόνους εγγραφής καθώς και για όλα τα μπόνους που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχήματος.

 • Μπονους και Προσφορες Στοιχηματικων Εταιρειων

  Οι περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων στη Κύπρο προσφέρουν μπόνους εγγραφής στο στοίχημα καθώς και άλλες προσφορές, για να προσελκύσουν νέους πελάτες. Διαβάστε αναλυτικά σημαντικές πληροφορίες για τα μπόνους και τις προσφορές των στοιχηματικών εταιρειών.

 • Στοιχημα Live

  Το στοίχημα live είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος παιξίματος για τους παίχτες του στοιχήματος. Οι παίχτες έχουν να επιλέξουν από μια γκάμα αθλητικών γεγονότων μπροστά στην οθόνη τους, παρακολουθώντας παράλληλα το αθλητικό γεγονός που θέλουν να ποντάρουν.

 • Υπηρεσιες Στοιχηματικων Εταιριων

  Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τις υπηρεσίες (ζωντανό βίντεο, ζωντανή συνομιλία, μεθόδους πληρωμής κτλ) που προσφέρουν οι εταιρείες στοιχήματος. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να στοιχηματίζετε με το λιγότερο δυνατό ρίσκο και κόστος. Δείτε αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιριών.

 • Εξυπηρετηση Πελατων Στοιχηματικων Εταιριων

  Οι περισσότερες εταιρίες στοιχήματος προσφέρουν διάφορες υπηρεσίες για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Οι παίχτες που επιθυμούν να γραφτούν σε μία εταιρεία στοιχήματος παίρνουν πολύ σοβαρά υπ' όψιν τους τις υπηρεσίες αυτές. Διαβάστε για την εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες.

 • Λιστα Φραγης Εθνικης Αρχης Στοιχηματων (ΕΑΣ)

  Η λίστα φραγής των στοιχηματικών εταιρειών, αφορά την επικαιροποιημένη λίστα φραγής ιστοσελίδων που δεν αιτήθηκαν άδειας κλάσης Β`, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) και περιέχει ιστοσελίδες που δεν είναι αδειοδοτημένες για την διεξαγωγή διαδικτυακού στοιχήματος.