novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
2020: Τι ζήσαμε Θεέ μου

2020: Τι ζήσαμε Θεέ μου

Η πιο αλλόκοτη, περίεργη, ιδιαίτερη και με μπόλικες άσχημες ειδήσεις χρονιά του αθλητισμού φτάνει στο τέλος της. Στο BetMarket θυμόμαστε τις πιο «δυνατές» στιγμές κάθε μήνα της χρονιάς που μας αφήνει.

Ιανουάριος

Τα άσχημα άρχισαν νωρίς το 2020, με την 26η Ιανουαρίου να έρχεται το Παγκόσμιο σοκ του θανάτου του Κόμπε Μπράιαντ. Ενα δάκρυ πάνω από το “24” ήταν ο τίτλος του κεντρικού κειμένου του BetMarket την επόμενη ημέρα.

Φεβρουάριος

Το πιο εμπορικό γεγονός του πλανήτη είναι ο αμερικάνικος τελικός του  Super Bowl. Οι Οι Κάνσας Σίτι Τσιφς κατέκτησαν το Super Bowl LIV, φτάνοντας στο τρόπαιο για δεύτερη φορά στην Ιστορία τους και πρώτη μετά το 1970.

Μάρτιος

Η αρχή του κακού! Η πανδημία εξαπλώνεται, ο κόσμος το αντιλαμβάνεται και τα πάντα οδηγούνται στο κλείσιμο. Τα πρωταθλήματα μπαίνουν στον πάγο το ένα μετά το άλλο. Το euro 2020 αναβάλετε, όπως και οι Ολυμπιακοί αγώνες. Στα 124 χρόνια ιστορίας τους είναι η πρώτη φορά που οι Ολυμπιακοί Αγώνες αναβάλλονται σε καιρό Ειρήνης.

Απρίλιος

Επίσημη αναβολή σε όλες τις διοργανώσεις της UEFA. Ο απόλυτος εγκλεισμός, με το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη να είναι κλεισμένο στο σπίτι του. Το Netflix κερδίζει το κοινό με την προβολή του Last Dance, με τον Μάικλ Τζόρνταν. Το BetMarket ακολουθεί με το Last Bucket!

Μάιος

Δειλά δειλά το ποδόσφαιρο επιστρέφει. Εχει λείψει τόσο πολύ που ετοιμάσαμε μέχρι και αφιέρωμα στο πρωτάθλημα των Νησιών Φερόε, που ήταν από τα πρώτα που έκανε σέντρα. Η Ν. Κορέα αποτέλεσε το πρώτο επαγγελματικό πρωτάθλημα που είδαμε ποδόσφαιρο μετά την έξαρση της Πανδημίας και η Μπουντεσλίγκα εκείνη που πρώτη από τις μεγάλες Λίγκες πήρε την απόφαση να αρχίσει.

Ιούνιος

Χωρίς κόσμο στις κερκίδες, αλλά το ποδόσφαιρο άρχισε ξανά. Στα τέλη του Ιουνίου η Λίβερπουλ κατακτά το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια. Λίγες ημέρες αργότερες επισημοποιείται η επιστροφή της Λιντς στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 16 χρόνια απουσίας.

Ιούλιος

Ένα διαφορετικό καλοκαίρι. Χωρίς προκριματικά Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, χωρίς euro, χωρίς Ολυμπιακούς αγώνες, στίβο και τουρνουά τένις. Το 2020 χαρακτηρίστηκε ως η μικρότερη αγωνιστική σεζόν στο τένις μετά τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και η πρώτη εν καιρώ Ειρήνης χωρίς το αρχαιότερο grand slam, το Γουίμπλετον.

Αύγουστος

Το Final 8 του Τσάμπιονς Λιγκ με τα νοκ άουτ παιχνίδια κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού. Ειδική μνεία στην τρομερή Μπάγερν Μονάχου, που κατέκτησε το τρίποντο μετά από ένα σερί νικών, με κερασάκι στην τούρτα τα 8 γκολ στην Μπαρσελόνα.

Σεπτέμβριος

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο ήταν ο πρώτος Έλληνας αθλητής που κατακτά τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη στο NBA. Το 2020 το κατάφερε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Μάλιστα είναι ο μόλις τρίτος ξένος στην ιστορία του NBA που πετυχαίνει κάτι τέτοιο.

Οκτώβριος

Στη «φούσκα» του Ορλάντο ολοκληρώνεται η σεζόν του ΝΒΑ. Ο Λε Μπρον Τζέιμς κατακτά δαχτυλίδι με τρίτη διαφορετική ομάδα. Οι Λέικερς επιστρέφουν στους τίτλους μετά το 2010 και φυσικά το αφιερώνουν στον Κόμπε Μπράιαντ.

Το ποδόσφαιρο επιστρέφει με ένα «τρελό» καλεντάρι. Ομάδες βρίσκονται σε σοκ και το βλέπουμε και στα αποτελέσματα, με παιχνίδια όπως το Αστον Βίλα-Λιβερπουλ 7-2.

Νοέμβριος

Παγκόσμια θλίψη σκορπά ο χαμός του Ντιέγκο Μαραντονα στα 60 του χρόνια. Ο «Θεός» που λατρεύτικε όσο λίγοι και άλλαξε το ποδόσφαιρο όσο ελάχιστοι.

Ο Λουίς Χάμιλτον γίνεται για 7η φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής στη Φόρμουλα 1, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Μίκαελ Σουμάχερ.

Δεκέμβριος

Ο Λιονέλ Μέσι φτάνει τα 644 γκολ με τη φανέλα της Μπαρσελόνα, ξεπερνώντας το ρεκόρ των περισσότερων τερμάτων με μια ομάδα που είχε ο Πελέ με τη Σάντος.

Το NBA γεμίζει το Χριστουγεννιάτικο αθλητικό πρόγραμμα με την επιστροφή του. Η μικρότερη preseason στην ιστορία είναι γεγονός, ενώ οι αγώνες από 82 φέτος θα είναι 72.

Share Διαβαστε επισης Newsletter