novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Τριπλό στοίχημα σε ΑΕΛ – Ανόρθωση και «Μακάρειο»

Τριπλό στοίχημα σε ΑΕΛ – Ανόρθωση και «Μακάρειο»

Δύο αγώνες για τα play out στο Κυπριακό Πρωτάθλημα σήμερα. Ψάξαμε αρκετά και τους δύο και εντοπίσαμε τα λάθη από τις στοιχηματικές εταιρείες. Όταν εντοπίζουμε λάθη πάει να πει πως υπάρχει αξία για να πάμε στοίχημα. Πάμε λοιπόν στο Ολυμπιακός – ΕΝΠ και ΑΕΛ – Ανόρθωση για να δούμε τι έχουμε επιλέξει για στοίχημα.

Ολυμπιακός – ΕΝΠ: Αξία στα γκολ

Ολυμπιακός Λευκωσίας logo

Ολυμπιακός Λευκωσίας

  • ΝΝΙΙΗ
65%
16:00
Παραλίμνι

Παραλίμνι

  • ΝΙΗΙΗ
44%
Στατιστικά

Είδαν την Δόξα να ανατρέπει το σκορ χθες, να παίρνει τη νίκη και να ανοίγει την ψαλίδα, άπο την ζώνη του υποβιβασμού, στους 8 βαθμούς. Επομένως, Ολυμπιακός και ΕΝΠ θέλουν μόνο τους 3 βαθμούς σήμερα αλλιώς το έργο της παραμονής θα γίνει αρκετά δύσκολο.

Ο Ολυμπιακός έδωσε αγώνα μεσοβδόμαδα για τον ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΛ. Σήμερα το παιχνίδι έχει περισσότερη σημασία για την ομάδα λόγω του ότι παίζεται η κατηγορία. Ο Μάκης Σεργίδης θα αλλάξει το αμυντικό πλάνο της ομάδας και θα βγει μπροστά να κάνει παιχνίδι σήμερα.

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου δεν πήρε ακόμη τρίποντο στα play out. Δέχεται σταθερά 2 γκολ στους 3 αγώνες που έδωσε στην β’ φάση του Κυπριακού Πρωταθλήματος. Ο Μαρίνος Σατσιάς πρέπει να βρει λύσεις για ισορροπία μεταξύ άμυνας και κέντρου, να βελτιώσει την διαχείριση του ρόστερ αλλά και να αυξήσει την επιθετικότητα της ομάδας του.

Εμείς βλέπουμε το over2.5 να φτάνει μέχρι και σε 2,17 απόδοση. Δύο φορές βρέθηκαν αντιμέτωπες φέτος οι δύο ομάδες, δύο over2.5 είχαμε καθώς κέρδισε με 2-1 και στα δύο παιχνίδια η ομάδα από το Παραλίμνι. Τις πιθανότητες του over, στα δικά μας μάτια, ενισχύει η χθεσινή νίκη της Δόξας που αναγκάζει τις δύο ομάδες σήμερα να παίξουν μόνο για τη νίκη.

ΑΕΛ – Ανόρθωση: Διπλό στοίχημα

ΑΕ Λεμεσού logo

ΑΕ Λεμεσού

  • ΗΗΗΝΗ
18%
18:00
Ανόρθωση

Ανόρθωση

  • ΙΝΝΗΙ
62%
Στατιστικά

Δεν κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο ημιτελικό η ΑΕΛ και έτσι όλη η προσοχή στρέφεται στον επαναληπτικό. Το επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό είναι στις 26 του μήνα. Ο Cedomir Janevski μπορεί να ξεκουράσει κάπως την ομάδα του σήμερα με κάποιες αλλαγές ενώ στα επόμενα παιχνίδια θα αρχίσει να χτίζει στην ενδεκάδα του επαναληπτικού.

Η Ανόρθωση διασκεδάζει τα παιχνίδια της, βάζει και δέχεται γκολ και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Η ομάδα της Αμμοχώστου δεν έχει κανένα άγχος στους αγώνες της και αυτό φαίνεται στην άνεση με την οποία παίζει. Είδαμε 3 σερί over2.5 στους αγώνες της στην β’ φάση του πρωταθλήματος, με το σύνολο των γκολ να φτάνει στα 15.

Δεν είναι αουτσάιντερ το over2.5 στο σημερινό παιχνίδι αλλά ούτε και η Ανόρθωση. Αντιθέτως, στα παιχνίδια της “Μεγάλης Κυρίας” το over2.5 είναι το ιδανικό σημείο για στοίχημα. Η χρονική στιγμή, δεν επιτρέπει στην ΑΕΛ να είναι στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας και επειδή η Ανόρθωση έχει όρεξη, τότε το διπλό αλλά και τα γκολ θα μπουν στις επιλογές μας. Καταρχάς να πούμε ότι περιμέναμε το over2.5 σε απόδοση 1,80 και το βρήκαμε στα 2,22.

Επίσης, η νίκη της Ανόρθωσης πληρώνει 3,10 και από την στιγμή που η δική μας εκτίμηση δείχνει 2,60 συν το γεγονός ότι η ΑΕΛ κοιτάζει αλλού, μας δίνουν αξία και επιλέγουμε και αυτό το σημείο.

BetMarket Επιλογές

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΜονάδεςΕταιρία
09/04, 17:00Ολυμπιακός Λευκωσίας – ΠαραλίμνιOver2.5 @2.172
09/04, 19:00ΑΕ Λεμεσού – ΑνόρθωσηOver2.5 @2..223
09/04, 19:00ΑΕ Λεμεσού – Ανόρθωση2 @3.101
Kάβα Πρωταθλήματος+53.25ROI124.20%

Επιμέλεια Κειμένου: Σήφης

Share Διαβαστε επισης