novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Σε τρομερό μομέντουμ η Ράγιο Βαγιεκάνο

Σε τρομερό μομέντουμ η Ράγιο Βαγιεκάνο

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του ΟΦΗ και επιβεβαίωσε την χθεσινή μας επιλογή, η οποία ήταν να σκοράρει μόνο η «Ένωση» στο παιχνίδι. Σε καλό φεγγάρι η στήλη το τελευταίο διάστημα, καθώς μετρά 4/4 επιτυχημένες προβλέψεις.

Παρακάτω ακολουθούν οι σημαντικότερες ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζεις πριν ποντάρεις αλλά και το σημείο της ημέρας.

Οι ειδήσεις της Ημέρας

  1. Επιστρέφει ο ηγετικός φορ Ιμόμπιλε! Στην Ιταλική Σέριε Α η Λάτσιο υποδέχεται τη νεοφώτιστη Μόντσα, με τους «Λατσιάλι» να έχουν την επιστροφή του ηγετικού φορ Ιμόμπιλε, ο οποίος αποτελεί και τον πρώτο σκόρερ τους φέτος (14 εμφανίσεις, 7 τέρματα). Στα θετικά και η επάνοδος του κομβικού μέσου Μιλίνκοβιτς Σάβιτς (18 εμφανίσεις, 5 γκολ, 7 ασίστ).
  2. Εκ νέου χωρίς Μπενζεμά η Ρεάλ Μαδρίτης! Στην Ισπανική Λα Λίγκα η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί την Κάντιθ, με τη «Βασίλισσα» να μην μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες του ηγετικού φορ Καρίμ Μπενζεμά, καθώς είναι τραυματίας.
  3. Εξαιρετικά αμφίβολος ο Ιάγκο Άσπας! Ράγιο Βαγιεκάνο και Θέλτα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην 14 αγωνιστική της Λα Λίγκα, με τον παικτάρα Ιάγκο Άσπας (Θέλτα) να δίνεται εξαιρετικά αμφίβολος, αφού υπέστη μια διάταση στην προπόνηση.
  4. Η χειρότερη άμυνα της Ιταλικής Σέριε Α απέναντι στην καλύτερη! Στην Ιταλική Σέριε Α η Βερόνα τίθεται αντιμέτωπη με τη Γιουβέντους, με τους γηπεδούχους να έχουν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας (26 γκολ παθητικό). Αντίθετα η «Γηραιά Κυρία» διαθέτει την καλύτερη καθώς έχει δεχτεί μόλις 7 γκολ.

Η πρόταση της Ημέρας

Μετά από διάλειμμα μιας ημέρας η στήλη επιστρέφει σε Ισπανικά λημέρια και κάνει παιχνίδι στο Ράγιο Βαγιεκάνο – Θέλτα!

Όπως αναφέραμε και στις ειδήσεις ο Ιάγκο Άσπας δίνεται εξαιρετικά αμφίβολος για τη Θέλτα. Ακόμα και αν ξεκινήσει βέβαια δεν θα έχει τον ίδιο βαθμό ετοιμότητας αναφορικά με τους συμπαίκτες του. Ο συγκεκριμένος παίκτης αποτελεί τον κινητήριο μοχλό επιθετικά της ομάδας του «Βίγκο» (13 εμφανίσεις, 7 τέρματα, 2 ασίστ). Πέρα από αυτό το σύνολο του Καρβαχάλ νοσεί, αφού μετρά 5/6 ήττες ενώ εκτός έδρας έχει ηττηθεί και στις πέντε τελευταίες εξόδους του.

Η Ράγιο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση (3 διαδοχικές νίκες), ενώ στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση της κέρδισε τη Ρεάλ Μαδρίτης και η ψυχολογία της είναι στα ύψη! Μπροστά στο κοινό της αντλεί μεγάλο μέρος της δυναμικής της (4-1-0 το σερί) και έχει σημαντικό προβάδισμα νίκης.

Επιλογή μας ο άσος σε απόδοση 2,18 από τη Fonbet.

Το σημείο της ημέρας

ΏραΑγώναςΣημείοΠοντάρισμαΣτοιχηματική
20:00Ράγιο Βαγιεκάνο - Θέλτα1 @2.181 μονάδες
Κάβα2,03ROI101.99%

Ιστορικό προτάσεων

Δείτε το ιστορικό των 5 πιο πρόσφατων προτάσεων του σημείου της ημέρας. Με ✓ τα κερδισμένα στοιχήματα και ✕ τα χαμένα.

ΗΜ.ΑΓΩΝΑΣΣΗΜΕΙΟW/L
9/11ΑΕΚ – ΟΦΗΝα σκοράρει μόνο η ΑΕΚ @1.98
08/11Έλτσε – ΧιρόναGoal/Goal @1.87
7/11Ράγιο Βαγιεκάνο – Ρεάλ ΜαδρίτηςGoal/Goal@1,80
4/11Χιρόνα – Αθλέτικ ΜπιλμπάοGoal/Goal @1.75
3/11Παρτιζάν – Σλοβάτσκο1 και Over 1,5 γκολ @1.85

 

Share Διαβαστε επισης