novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Τριάδα επιλογών από το 3,10 έως το 4,20

Τριάδα επιλογών από το 3,10 έως το 4,20

Χαιρετώ! Καλά μας πάνε οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις γενικότερα, η Σλίγκο επιβεβαίωσε πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ (1-0) τον άσο, ενώ η Ντουντελάντζ θα μπορούσε να δώσει παραπάνω επιστροφές, αφού συνολικά βάση εμφάνισης ήταν καλύτερη από τη Μάλμε.

Αρκετές αναμετρήσεις στο κουπόνι του Σαββάτου, με τα πρωταθλήματα της Ισπανικής Λα Λίγκα και την Σέριε Α να κάνουν την εμφάνιση τους. Έτσι συμπληρώνεται το παζλ του Big-5 πρωταθλημάτων. Προσωπικά θα δω όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια γίνεται, για να έχω μια πρώτη εικόνα από αυτές τις δύο κατηγορίες.

Στην σημερινή στήλη θα ασχοληθώ με Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, κυρίως αυτά που έχουν κάνει ήδη σέντρα και έχω δει τις ομάδες τουλάχιστον μία φορά.

Προγνωστικά Αγγλίας

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Σάουθαμπτον φιλοξενεί την Λιντς, με τους γηπεδούχους να ξεκινάνε τις υποχρεώσεις τους με ήττα – διασυρμό (4-1) από την Τότεναμ. Λογικό, αφού είναι ένα νεανικό ρόστερ του οποίου λείπει η εμπειρία και θα χρειαστεί περαιτέρω ενίσχυση.

Η Λιντς με καλή εμφάνιση γύρισε τούμπα το εις βάρος της 1-0 από την Γουλβς, επικρατώντας με 2-1 και έχει τα φόντα να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους με το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Το διπλό προσφέρεται στο 3,10 από την Bet365 και δείχνει μια αξιόλογη περίπτωση.

Δεύτερο παιχνίδι που με απασχόλησε αυτό ανάμεσα στην Μπρέντφορντ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Για την δεύτερη τα είπαμε και στην πρώτη αγωνιστική που κόντραρα επιτυχώς με την Μπράιτον. Δεν έχουν αλλάξει και πάρα πολλά, το κλίμα είναι κακό με τους οπαδούς να αποδοκιμάζουν παίκτες – διοίκηση.

Η Μπρέντφορντ μου άρεσε το πως αντέδρασε όταν βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Λέστερ, έβγαλε χαρακτήρα φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα και κάλλιστα θα μπορούσε να κλέψει το τρίποντο.

Τη δεδομένη χρονικά στιγμή οι ”μπέμπηδες” είναι μόνο για κόντρα και το 3,75 του άσου στην Bet365 μόνο απαρατήρητο δεν περνά.

Προγνωστικά Πολωνίας

Στην Πολωνία η Πογκόν τίθεται αντιμέτωπη με την πρωτοπόρο Βίσλα Πλοκ, με τους φιλοξενούμενους να τρομάζουν με τις εμφανίσεις τους μετρώντας 4/4 νίκες και γκολ 14-2!

Καλή ομάδα η Πογκόν και δυνατή στην έδρα της αλλά το διπλό σε αποδόσεις πάνω από τον τετραπλασιασμό ξεφεύγει. Στα θετικά και η παράδοση για τους φιλοξενούμενους, όπου στις δύο από τις τρεις τελευταίες επισκέψεις τους έχουν φύγει με το τρίποντο της νίκης.

Το διπλό στο 4,20 της Fonbet αξίζει μια τουφεκιά.

Προγνωστικά Τσεχίας

Κλείνω με την Τσεχία εκεί όπου η νεοφώτιστη Μπρνό αντιμετωπίζει την Μλάντα Μπόλεσλαβ, με τους φιλοξενούμενους να παρουσιάζουν αρκετά προβλήματα στον μεσοαμυντικό τους τομέα σε αυτές τις δύο πρώτες στροφές και να μετράνε δύο σερί ισοπαλίες από τύχη.

Η Μπρνό παίζει αρκετά καλά, έβγαλε τεράστιο διπλό – ψυχολογίας την περασμένη αγωνιστική απέναντι στην Σίγμα Όλομουτς, ενώ στην πρεμιέρα αν ήταν λίγο πιο προσεκτική θα μπορούσε να είχε κερδίσει την Σλοβάτσκο (2-2).

Ο άσος στο 3,10 της Winmasters δείχνει μια αξιόλογη περίπτωση.

Το παιχνίδι μου

Μονά

ΑΓΓΠ – 13/8 – 17:00 – Σαουθάμπτον – Λιντς – 2 (3,10) επί 8 μονάδες. (Bet365) (πρώιμη πληρωμή)

ΑΓΓΠ – 13/8 – 19:30 – Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – 1 (3,75) επί 6 μονάδες. (Bet365) (πρώιμη πληρωμή)

ΠΟΛ1 – 13/8 – 21:30 – Πογκόν – Βίσλα Πλοκ – 2 (4,20) επί 6 μονάδες. (Fonbet)

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+97.554.222093.335.57106.75%

Η ενασχόλησή του με το στοίχημα ξεκινά το μακρινό 2010. Η τριβή του αρχικά ήταν με το Ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά στην συνέχεια έκλεψε την καρδιά του η χώρα της Σάμπα και το Λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο. Στοιχηματικά ασχολείται κυρίως με Λάτιν και Ασιατικά Πρωταθλήματα.

Share Διαβαστε επισης