novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ποντάρισμα σε δύο συστήματα

Ποντάρισμα σε δύο συστήματα

Χαιρετώ. Τέλειωσε η πρώτη διακοπή για το Nations League και πλέον μπαίνουμε σε φουλ ρυθμούς με όλα τα πρωταθλήματα που ασχολούμαστε να είναι σε πλήρη αγωνιστική δράση. Έχουμε πάντα κατά νου όμως τις παγίδες που κρύβονται μετά από κάθε διακοπή. Είναι πολύ πιθανό οι ομάδες που ήταν φορμαρισμένες πριν την διακοπή να χάσουν τον ρυθμό τους και ακόμα οι ομάδες που δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά να βρουν τα πατήματα τους. Προσοχή λοιπόν στο τι ποντάρει και τι επιλέγει ο καθένας.

Κύπρος

Με τρία ματς ξαναρχίζει το πρωτάθλημα σήμερα. Είναι κάπως γελοία η απόδοση του άσσου της Δόξας απέναντι στην Αλκή. Δύο ομάδες που έχουν δεχτεί από 3 γκολ η κάθε μία χωρίς να σκοράρουν μετρώντας 2 ήττες σε 2 αγώνες. Οι Δόξα σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να πληρώνει 1,45 ούτε η Αλκή αυτό το εξωπραγματικό 7,25. Οι λογικές αποδόσεις για το διπλό σε αυτό το παιχνίδι είναι κάπου στο 4,00. Ακόμα και το DNB είναι στα 5,40. Υπάρχει αξία, υπάρχει λάθος και θα το ποντάρω. Η Αλκή μπορεί να ήταν κακή με τον Ερμή και να έχασε με κατεβασμένα τα χέρια αλλά εδώ μετά την διακοπή τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Στο ματς του Απόλλωνα με την Πάφο αλλά και της Σαλαμίνας με την ΑΕΚ δεν έχω να ποντάρω κάτι. Απόλλων και ΑΕΚ τώρα ξεκινάνε το πρωτάθλημα, με την εικόνα τους όμως στην Ευρώπη μας έδειξαν ότι δεν είναι για κόντρα αυτή την στιγμή.

Πρέμιερ Λιγκ

Σπουδαίο ματς αναμένεται ανάμεσα σε Τότεναμ και Λίβερπουλ αλλά είναι μόνο για απόλαυση και όχι για ποντάρισμα.

Για ποντάρισμα μπορώ να σταθώ στον άσσο της Γουότφορντ απέναντι στην Γιουνάιτετ του Μουρίνιο. Εδώ είναι από τις περιπτώσεις που η διακοπή μπορεί να είναι εναντίων μας αλλά και πάλι έχω τα δεδομένα υπέρ μου. Είδα όλα τα ματς της Γιουνάιτετ και σε όλα βαρέθηκα πριν το 60’. Δεν έχει φαντασία στο παιχνίδι της, δεν έχει αυτοματισμούς ενώ αυτό το αργό αμυντικό στυλ του Μουρίνιο έχει πλέον φθαρεί και οι ποδοσφαιριστές του το βαριούνται πολύ και αυτό φαίνεται. Η Γουότφορντ έχει 4 στα 4 και δείχνει αρκετά καλά στοιχεία. Δεν γίνεται να το πάει τρένο αλλά όπως είναι τώρα μπορώ στα 4,33 να πάρω τον άσσο.

Τσάμπιονσιπ

Το 2,80 της Λιντς μέσα στην έδρα της Μίλγουολ έχει μικρή αξία και μπορώ να το κρατήσω ως ένα καλό σημείο. Ότι έχει κάνει η Λιντς μέχρι τώρα είναι καλό και νομίζω πως είναι το φαβορί στην σημερινή αναμέτρηση. Εκτός έδρας σκόραρε 9 γκολ σε τρεις αγώνες. Η Μίλγουολ τα βρίσκει σκούρα στα αμυντικά της καθήκοντα μέσα στο σπίτι της και νομίζω σήμερα θα τα βρει πολύ σκούρα.

Ακόμα ένα αουτσάιντερ που για μένα είναι φαβορί, είναι η Μπόλτον. Ξεκάθαρα οι μπουκ παίζουν με την φανέλα. Η ΚΠΡ ως τώρα δεν έχει δείξει κάτι το σημαντικό. Στην Μπόλτον πέρασαν δύσκολη εβδομάδα καθώς ο σύλλογος βρέθηκε αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη με κίνδυνο για εμπάργκο μεταγραφών για 2 χρόνια και την αφαίρεση 12 βαθμών. Πριν τρεις ημέρες όμως η διοίκηση ανακοίνωσε ότι η ομάδα έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Ελπίζω πως αυτό έδωσε σε όλους στο κλαμπ μια καλή ώθηση και ψυχολογία για την συνέχεια. Άσσος στα 2,87 με ψυχολογία και φόρμα να είναι υπέρ μας.

Λιγκ 2

Ματς μεταξύ των δύο αήττητων ομάδων της κατηγορίας. Το σετ στις αποδόσεις αδικεί ξεκάθαρα την φιλοξενούμενη ομάδα. ΜΚ Ντος και Φόρεστ Γκριν είναι οι μόνες ομάδες που είναι ακόμα αήττητες. Η Φόρεστ όμως αγωνίστηκε σε 7 αγώνες και οι Ντονς σε 6 ενώ είναι σε αγωνιστική απραξία για 2 εβδομάδες. Αυτό μπορεί να είναι υπέρ των φιλοξενουμένων και σε συνδυασμό με το μεγάλο διπλό (4,20) μπορώ να πάρω το ρίσκο. Η Φόρεστ εκτός έδρας σκόραρε τα 8 από τα 11 της γκολ και αυτό δείχνει πόσο της πάει το στυλ παιχνιδιού στο να περιμένει και μετά να σε… «σκοτώνει».

Η Κατηφόρα της Νοτς Κάουντι δεν ξέρω που θα σταματήσει και δεν ξέρω αν θα σταματήσει σήμερα. Πρέπει όμως να ακολουθήσω την φόρμα των δύο ομάδες και να δω τα δεδομένα. Τι εννοώ; Ξέρω ότι η Νοτς Κάουντι ήταν από τα φαβορί για άνοδο και πως ακόμα και έτσι όπως είναι τώρα πως μπορεί να ξεκινήσει ένα σερί και να μπει στις θέσεις ανόδου. Η φιλοσοφία μου όμως με οδηγεί στο να ποντάρω στο διπλό της Στίβενεϊτζ. Η Κάουντι έχει τα χάλια της, η Στίβενεϊτζ είναι σαφώς καλύτερη αυτή την στιγμή και έρχεται και από νίκη. Αν κάτι στραβώσει στο ματς για την Κάουντι τότε θα της πάνε όλα χάλια και εγώ ποντάρω και σε αυτό. Το διπλό στα 3,25 κρύβει αξία!

Αυτά είναι για σήμερα συμπαίκτες. Με τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δεν θα ασχοληθώ σήμερα, θέλω να δω πως θα επανεκκινήσουν οι ομάδες και μετά να ποντάρω. Στη σούμα τώρα. Έχω αναφέρει 6 σημεία. Έχω αποφασίσει να ποντάρω και στα 6 γι’ αυτό θα πάω με δύο συστήματα, ένα τρίξι και ένα πατεντ. Οι μεγάλες αποδόσεις πάνε στο πατεντ και οι μικρές στο τρίξι.

Το παιχνίδι μου

Patent (1-2-3)
15/9, 17:00 – MK Ντονς – Φόρεστ Γκριν: -2- 4,20 *9,6 μονάδες
15/9, 18:00 – Δόξα Κατωκοπιάς – Αλκή: -DNB 2- 5.40 *7.5 μονάδες
15/9, 19:30 – Γουότφορντ – Μάντσεστερ Γ: -1- 4.33 *9.3 μονάδες
Επί 4,4 μονάδες στην κάθε δυάδα
Επί 0,4 μονάδες στην τριάδα
Συν. Ποντάρισμα: 40 μονάδες

Trixie (2-3)
15/9, 17:00 – Μίλγουολ – Λιντς: -2- 2,80
15/9, 17:00 – Μπόλτον – ΚΠΡ: -1- 2,87
15/9, 17:00 – Νοτς Κάουντι – Στιβενέιτζ: -2- 3,25
Επί 6 μονάδες στην κάθε δυάδα
Επί 2 μονάδες στην τριάδα
Συν. Ποντάρισμα: 20 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2000,00 μονάδες
Επιστροφές: 0,00 μονάδες
Υπόλοιπο: 2061,65 μονάδες
Ανοιχτά πονταρίσματα: 60,00 μονάδες

Σήφης

Σήφης

WWWLLLLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-728.40841187.605.2983.66%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης