winmasters logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Betonalfa: 14η αγωνιστική στο Κυπριακό πρωτάθλημα (μέρος 2ο)

Betonalfa: 14η αγωνιστική στο Κυπριακό πρωτάθλημα (μέρος 2ο)

Τριάδα φαβορί με απόδοση 3 στην Betonalfa. Με άλλα τρία ματς συνεχίζεται σήμερα η 14η αγωνιστική και πρώτη του Β’ γύρου του πρωταθλήματος και η Bet on Alfa προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές τις οποίες μπορείτε να κάνετε τόσο στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, όσο και online στο www.betonalfa.com.cy. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει στις 16:00 τον αγώνα Άρης-ΑΕΛ, στις 17:00 το Δόξα-Ολυμπιακός και στις 18:00 το βαρωσιώτικο ντέρμπι Ανόρθωση-Νέα Σαλαμίνα.

Άρης Λεμεσού – ΑΕΛ

Στο Τσίρειο με απόδοση 1.50 για το διπλό η ΑΕΛ είναι το φαβορί για τη νίκη. Βρίσκεται στα ψηλά της βαθμολογίας, προέρχεται από σερί θετικών αποτελεσμάτων και έχει τον πρώτο λόγο όπως φαίνεται και από τις στοιχηματικές αποδόσεις. Η νίκη του Άρη έχει απόδοση 6, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται στο 3.85. Το over 2.5 goals είναι στο 1.95, το under 2.5 goals στο 1.70, ενώ στο 2.05 προσφέρεται η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Παίξτε νόμιμα στην Betonalfa

Δόξα – Ολυμπιακός

Με απόδοση 1.60 φαβορί για τη νίκη είναι και η Δόξα στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό. Το διπλό για νίκη των «μαυροπράσινων» είναι στο 5 και το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται με απόδοση 3.75. Απόδοση 1.75 έχει το over 2.5 goals, στο 1.90 προσφέρεται το under 2.5 goals και στο 1.80 είναι η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Ανόρθωση – Νέα Σαλαμίνα

Βαρωσιώτικο ντέρμπι με μεγάλο φαβορί την Ανόρθωση θα γίνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με την απόδοση του άσου να είναι στο 1.25. Στο 11 προσφέρεται η απόδοση για το διπλό της Νέας Σαλαμίνας και στο 5 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.70, το under 2.5 goals 1.95, ενώ στο 2.30 προσφέρεται η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Share Διαβαστε επισης