Το 2.75 της Κύπρου και η δυάδα ημιχρόνου

Καλή σας ημέρα φίλες και φίλοι. Σάββατο σήμερα χωρίς ουσιαστικά εγχώρια πρωταθλήματα και την προσοχή να στρέφεται αποκλειστικά στα προκριματικά του Μουντιάλ. Εκεί όπου έχουμε μεγάλα φαβορί με τις εκπλήξεις να καραδοκούν. Στα προγνωστικά στοιχήματος θα πάω με επιλογή από Κύπρο και μία δυάδα με γκολ ημιχρόνου.
Ένα γκολ το μπορεί…
Η Κύπρος έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο. Αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αυστρία και σαφώς είναι το μεγάλο αουτσάιντερ. Με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο της είναι μία ομάδα που δείχνει να έχει μεγαλύτερη οργάνωση αλλά και πίστη στις δυνατότητες της. Μπορεί να βάλει την μπάλα κάτω και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για να σκοράρει ένα γκολ. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό και οι παίκτες δείχνουν να το ευχαριστιούνται που είναι στην Εθνική. Υπάρχουν παίκτες που είναι σε εξαιρετική κατάσταση, κυρίως με τα ματς που έκαναν στην Ευρώπη, και αυτό μόνο θετικό είναι.
Η Αυστρία είναι πολύ πιο ποιοτική ομάδα, όμως η Κύπρος έχει αποκτήσει τσαμπουκά στο παιχνίδι της και δεν θα επιδιώξει μόνο να αμυνθεί αλλά θα κοιτάξει και να βγει μπροστά. Στα προγνωστικά ημέρας θα ρισκάρω και θα πάω με το να σκοράρει έστω ένα γκολ η Κύπρος, κάτι που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.75 στην iN2BET.
Δυάδα με γκολ ημιχρόνου στο 3+
Επόμενη μου επιλογή είναι μία δυάδα. Αρχικά θα πάω με το Αγγλία-Ανδόρα. Οι γηπεδούχοι είναι μακράν ανώτερη ομάδα και η Ανδόρα πάει στο Μπέρμιγχαμ με μοναδικό στόχο μία αξιοπρεπή ήττα. Αν η Αγγλία βρει ένα γκολ νωρίς τότε θα μπορέσει να ανοίξει την ψαλίδα και να μας πληρώσει στα προγνωστικά Σαββάτου 06/09/25 στο να σημειωθούν δυο γκολ και πάνω στο πρώτο μέρος σε απόδοση 1.50.
Δεύτερο μου σημείο είναι από το Αρμενία-Πορτογαλία. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να ξεκινήσουν νικηφόρα στον όμιλο με στόχο να δείξουν από νωρίς ποια ομάδα είναι το αφεντικό και να μην δώσουν δικαιώματα σε κανέναν. Ανώτερη ομάδα οι Πορτογάλοι που αν παίξουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες δεν θα έχουν πρόβλημα. Στα προγνωστικά Σαββάτου 06/09/25 θα πάω με το να σημειωθούν δυο γκολ και πάνω στο πρώτο μέρος. Σημείο το οποίο πληρώνει 2.12 στην Novibet.

ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΜΟΥ
Μονό
06/09/25 – 21:45 – ΠΠΚ – Αυστρία – Κύπρος – Κύπρος Over 0,5 @2.75 επί 10 μονάδες στην iN2BET
Δυάδα Novibet
06/09/25 – 21:45 – ΠΠΚ – Αγγλία – Ανδόρα – HT: Over 1,5 @1.50
05/09/25 – 21:45 – ΠΠΚ –Αρμενία – Πορτογαλία – HT: Over 1,5 @2.12
Απόδοση 3.18 επί 10 μονάδες