Site icon betmarket.com.cy

Καρέ επιλογών από την Αγγλία μέχρι την Τσεχία

Καλημέρα! Πλούσιο σε αναμετρήσεις το σημερινό κουπόνι και να πω την αλήθεια μου αρέσει περισσότερο από το χθεσινό. Όπως θα δείτε και αναλυτικότερα παρακάτω προκύπτουν αρκετές επιλογές.

Θα ξεκινήσω από την Πρέμιερ Λιγκ, εκεί όπου η Γουέστ Χαμ τίθεται αντιμέτωπη με την Άστον Βίλα.

Η Γουέστ Χαμ είναι… σκασμένη από τα σερί ματς, αφού εδώ και δύο βδομάδες αγωνίζεται… ασταμάτητα. Μεσοβδόμαδα κέρδισε την ΑΕΚ Λάρνακας με 2-0 για το Κόνφερενς Λιγκ, όμως η εμφάνιση της δεν έπεισε, ενώ έχει ηττηθεί σε 3 από τα 5 πιο πρόσφατα ματς της.

Η Άστον Βίλα δείχνει να έχει γυρίσει… τον διακόπτη, έχοντας πετύχει δύο σερί νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ, ενώ εκτός έδρας μετρά 4/5 τρίποντα με μοναδική ήττα αυτή από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Προφανώς και δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τη Γουέστ Χαμ εντός έδρας, αλλά η Βίλα είναι σκληροτράχηλο σύνολο και μέσω του pressing που εφαρμόζει ψηλά είναι ικανή να δημιουργήσει ζητήματα στα «Σφυριά». Το διπλό στο 3,40 από την Bet365 αξίζει την προσοχή μας.

Προγνωστικά Ισπανίας

Στην Ισπανική Λα Λίγκα η Μαγιόρκα φιλοξενεί τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, με τους Βάσκους να έχουν μπει σε περίοδο ντεφορμαρίσματος, αφού δεν κερδίζουν στην πρόσφατη τετράδα αγώνων τους (0-2-2), ενώ σκοράρουν με το σταγονόμετρο (μόλις ένα γκολ έχουν πετύχει).

Η Μαγιόρκα αντλεί μεγάλο μέρος της δυναμικής εντός έδρας (5-1-1) και παρά το γεγονός ότι δεν θα έχει στη διάθεση της τον πρώτο σκόρερ Μουρίτσι (τιμωρημένος), θεωρώ ότι αδικείται από το σετ αποδόσεων, ειδικά όταν η φιλοξενούμενη έχει να σκέφτεται και τον επαναληπτικό με τη Ρόμα μεσοβδόμαδα για το Γιουρόπα Λιγκ (2-0 έχασε στο πρώτο ματς).

Ο άσος του 3,45 από την Stoiximan αξίζει μια τουφεκιά.

Προγνωστικά Πορτογαλίας

Στην 1η κατηγορία της Πορτογαλίας μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες είναι η Ζιλ Βισέντε, η οποία διατηρεί αήττητο στα τελευταία πέντε παιχνίδια της (3-2-0), ενώ εκτός έδρας μετρά δύο διαδοχικές νίκες, κερδίζοντας μάλιστα τη 2η Πόρτο στο «Ντραγκάο»!

Τώρα αντιμετωπίζει τη Ρίο Άβε, η οποία δεν είναι σε καλό φεγγάρι, αφού έχει ηττηθεί σε 4/6 πιο πρόσφατα ματς της (2-0-4). Παράλληλα σκοράρει με δυσκολία, καθώς δεν κατάφερε να πετύχει γκολ σε 3/5 αναμετρήσεις της.

Πιο ισορροπημένο το περίμενα το συγκεκριμένο και το διπλό σε τιμές τριπλασιασμού από την Stoiximan, δείχνει μια αξιόλογη περίπτωση.

Προγνωστικά Τσεχίας

Κλείνω με την Τσεχία και το Μποέμιανς – Παρντούμπιτσε.

Η Μποέμιανς είναι από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, όμως φέτος δίνει… πατήματα εντός έδρας, αφού έχει πετύχει μόλις δύο νίκες σε 11 ματς πρωταθλήματος (2-4-5). Παράλληλα κατάφερε να κρατήσει μόλις σε ένα από αυτά τα παιχνίδια ανέπαφη την εστία της, δείγμα και των μέτριων αμυντικών επιδόσεων της.

Στην αντίπερα όχθη, η Παρντούμπιτσε έχει βρει φόρμα και διατηρεί αήττητο στους τελευταίους 4 αγώνες της (2-2-0), ενώ μακριά από το σπίτι της έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στην πρόσφατη πεντάδα αγώνων της (2-2-1).

Τόσο το διπλό του 4,50 από τη Fonbet, όσο και το Over 1,5 γκολ της φιλοξενούμενης στο 3,25 από την ίδια στοιχηματική εταιρία εμπεριέχουν αξία.

Το παιχνίδι μου

Μονά

ΙΣΠ1 – 12/3 – 15:00 – Μαγιόρκα – Ρεάλ Σοσιεδάδ – 1 σε απόδοση 3,45 από την Stoiximan επί 5,78 μονάδες. (2 και… ταμείο!)

ΑΓΓΠ – 12/3 – 16:00 – Γουέστ Χαμ – Άστον Βίλα – 2 σε απόδοση 3,40 από την Bet365 επί 5,89 μονάδες. (πρώιμη πληρωμή)

ΤΣΕΧ1 – 12/3 – 19:00 – Μποέμιανς – Παρντούμπιτσε – 2 σε απόδοση 4,50 από τη Fonbet επί 4,45 μονάδες.

ΤΣΕΧ1 – 12/3 – 19:00 – Μποέμιανς – Παρντουμπίτσε – Over 1,5 γκολ Παρντουμπίτσε σε απόδοση 3,25 από τη Fonbet επί 6,15 μονάδες.