
Το Σάββατο τα είπαμε τελευταία φορά από εδώ, εκεί όπου επαληθεύτηκαν δύο από τα τέσσερα σημεία που προτάθηκαν. Η ημέρα έκλεισε ξανά με κέρδος και η στήλη συνεχίζει την πολύ καλή της πορεία. Τα στατιστικά, άλλωστε, μιλάνε από μόνα τους στα προγνωστικά Μουντιάλ 2026.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ
Τα στατιστικά της στήλης στο Μουντιάλ 2026
Λίγες ημέρες πριν ολοκληρωθεί η διοργάνωσης βρισκόμαστε με κέρδος +276.63 καθαρών μονάδων και ROI στο εξαιρετικά υψηλό 163.23%. Αν κάποιος επέλεγε όλα τα προτεινόμενα σημεία ως μονά, θα είχε ένα κέρδος της τάξης των +28.56 μονάδων (με 1 μονάδα ως ποντάρισμα) και ROI στο 163.47%.
- Profit (στήλης): +276.63 μονάδες
- ROI (στήλης): 163.23%
- Profit (ως μονά με 1 μονάδα ποντάρισμα): +28.56 μονάδες
- ROI (ως μονά με 1 μονάδα ποντάρισμα): 163.47%
Νούμερα που δεν υπάρχουν στην αγορά!
Οσοι καταλαβαίνετε τι εστί ROI νομίζω ότι κατανοείτε και τη δουλειά που γίνεται. Πόσο εξαιρετικά δύσκολο είναι να διατηρηθούν τέτοια νούμερα. Μπορεί σε μία χρονιά να συμβεί, αλλά να διατηρείται σε τόσο υψηλά επίπεδα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα είναι σπάνιο – όπως ακριβώς αναφέρει πάνω και η αξιολόγηση: ROI μεγαλύτερο του 115% είναι σπάνιο και συνήθως δύσκολο να διατηρηθεί μακροχρόνια.
Τέτοια νούμερα τουλάχιστον στην ελεύθερη αγορά, είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν. Φτου-φτου θα πω εγώ, να μην μας ματιάσουν και συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο και ποιότητα τη δουλειά μας.
Αργεντινή – Αίγυπτος
Αρχικά σκέφτηκα το Goal/Goal στο 2.35 αλλά η ώρα του αγώνα (12 το μεσημέρι) και η ζέστη με έκαναν να το ξανασκεφτώ. Όπως, επίσης, και η πιθανή τακτική της Αιγύπτου. Εκεί, πάντως, που βρίσκω αξία είναι στα φάουλ της Αιγύπτου και του Μέσι. Η Αίγυπτος είναι ομάδα που κάνει αρκετά φάουλ. Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την αδύναμη Νέα Ζηλανδία, είχε: 15 με Βέλγιο, 14 με Αυστραλία και 16 με Ιράν. Τώρα, που η δυσκολία του αντιπάλου και η ποιότητα ανεβαίνει, θεωρώ πως τα lines στο 11.5 είναι λάθος. Ενδεχομένως να είναι τόσο χαμηλά γιατί η Αργεντινή δεν κερδίζει πολλά φάουλ στα παιχνίδια της. Το ανώτερο είναι τα 13 στα πρώτα 4 αλλά ενδεχομένως σήμερα να είναι μία άλλη ιστορία. Θα το τραβήξω λίγο πιο μακριά, επιλέγοντας το Over14.5 φάουλ της Αιγύπτου σε αποδόσεις κοντά στο 3.50.
Το 3+ κερδισμένα φάουλ του Μέσι σε απόδοση 2.32. Κέρδισε 5 με το Πράσινο Ακρωτήρι. Το 25% των φάουλ της Αργεντινής τα κερδίζει ο μικρός μάγος. Στα 4 παιχνίδια η Αργεντινή έχει κερδίσει συνολικά 44 φάουλ, δηλαδή κατά μέσο όρο 11 ανά παιχνίδι. Το 25% αυτών γίνονται στο Μέσι. Δηλαδή, κατά μέσο όρο κερδίζει 2.75 φάουλ ανά αγώνα.Στο 1.93 τα 3+ κερδισμένα φάουλ από τις στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο.
