Site icon betmarket.com.cy

Winmasters: Κάθε λεπτό και μία αναμέτρηση στα Esport

Για τα E-sports και την δυναμική που αποκτούν με το πέρασμα του χρόνου έχουμε μιλήσει αρκετές φορές αλλά και το γεγονός ότι τα επόμενα χρόνια θα μας απασχολήσουν έντονα σε στοιχηματικό επίπεδο.

Οι στοιχηματικές εταιρίες φαίνεται να υπολογίζουν ιδιαίτερα τη νέα τάση και να δημιουργούν ολοένα και περισσότερες υπηρεσίες πάνω στα E-sports.

Κάθε λεπτό και μία αναμέτρηση στα E-SPORTS
Κάθε λεπτό και μία αναμέτρηση στα E-SPORTSΠάτησε εδώ

Στόχος είναι να ικανοποιήσουν τις υπηρεσίες των μελών τους ή και να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για το νέο είδος παικτών που δημιουργείται και ασχολείται αποκλειστικά με τα E-sports.

Τι είναι τα στοιχήματα Esports

Τα E-Sports ή ηλεκτρονικά αθλήματα είναι παιχνίδια που παίζονται από ανθρώπους σε υπολογιστή ή άλλες παιχνιδομηχανές σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Υπάρχουν παιχνίδια που παίζονται ανάμεσα δύο παίκτες ή και ολόκληρες ομάδες.

Οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν αποδόσεις σε μια σειρά από αγορές στοιχημάτων και δίνουν στους παίκτες την ευκαιρία να προβλέψουν και να στοιχηματίσουν, είτε αυτοί έχουν να κάνουν με head to head (1vs1) αγώνα ή και σε αγώνες πρωταθλήματος καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Παρότι ο κόσμος του gaming είναι ιδιαίτερα μεγάλος, αυτήν την στιγμή υπάρχουν κάποια E-Sports που έχουν μεγαλύτερη απήχηση στους παίκτες του στοιχήματος.

Το δημοφιλέστερα Ε-Sports

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε το top-5 των E–Sports

E-Sports: Οι διαθέσιμες διοργανώσεις στην Winmasters

Προς αυτήν την κατεύθυνση έχει κινηθεί η Winmasters έχοντας εδώ και λίγο καιρό στην πλατφόρμα της παιχνίδια E-sports ανά λεπτό. Παιχνίδια βασισμένα πάνω στο ποδόσφαιρο που αποτελεί και τον άρχοντα των αθλημάτων.

Οι επιλογές που είναι διαθέσιμες είναι οι εξής:

Esports: Τα 5 πιο δημοφιλή παιχνίδια του 2022