Νόμιμες Εταιρείες Κύπρος

 • BetMarket Newsletter

Parimatch Αξιολόγηση

Η εταιρεία λειτουργεί με νόμιμη άδεια στην Κύπρο

Η στοιχηματική εταιρεία Parimatch ιδρύθηκε το 1996 και προέρχεται από την Ουκρανία. Ξεκίνησε ως μια μικρή εταιρεία και στα 20 και πλέον χρόνια που δραστηριοποιείται στο διαδικτυακό στοίχημα έχει καταφέρει να γίνει μία αξιόπιστη εταιρεία. Δέχεται πελάτες από όλο τον κόσμο σε περισσότερες από 60 χώρες, σε 20 και πλέον αθλήματα.

Η ιστοσελίδα της είναι φιλική, γρήγορη και καλαίσθητη προς τον αρχάριο ή τον έμπειρο παίχτη του στοιχήματος και πάντα προσπαθεί να συμβαδίζει με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, για να παρέχει την απόλυτη ευχαρίστηση σε όσους την επιλέξουν. Προσφέρει πάνω από 9.500 ζωντανά αθλητικά γεγονότα για live betting ανά μήνα, μπόνους εγγραφής, ζωντανή μετάδοση αγώνων (live streaming), ανταγωνιστικές αποδόσεις, ποικιλία στοιχηματικών επιλογών ανά παιχνίδι, στατιστικά και αναλύσεις, παιχνίδι από κινητό ή ταμπλέτα και φυσικά αγώνες Κυπριακών ομάδων σε Κύπρο και Ευρώπη. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι μέγας χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΠΟΕΛ.

Προς το παρόν δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία στους τρόπους πληρωμής.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Κύπρο

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες – Ποδόσφαιρο – Τένις – Καλαθοσφαίριση – Χόκεϊ επί Πάγου – Πετοσφαίριση – Αυτοκίνητο/Μοτοσυκλέτα – Μπάντμιντον – Δίαθλο – Μπιλιάρδο – Πυγμαχία – Χάντμπολ – Κέρλινγκ – Κρίκετ – Ράγκμπι – Φλόρμπολ – Ποδόσφαιρο Σάλας – Μπάντυ

Μπόνους Εγγραφής Parimatch

Η Parimatch καλωσορίζει όλους τους νέους παίκτες με ένα μεγάλο δώρο! Ανοίξτε σήμερα λογαριασμό και λάβετε μπόνους 100% μέχρι 100€ στην πρώτη σας κατάθεση, ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα:

 1. Ανοίξτε καινούριο λογαριασμό στην Parimatch πατώντας εδώ
 2. Κάντε την πρώτη σας κατάθεση (τουλάχιστον 10€)
 3. To μπόνους θα ενεργοποιηθεί στο λογαριασμό σας εντός 72 ωρών από την πρώτη σας κατάθεση

Όροι και Προϋποθέσεις του Μπόνους

 1. Η προσφορά μπόνους είναι διαθέσιμη μόνο για νέους πελάτες της «Parimatch» που έχουν εγγραφεί στο Parimatch.com.cy και ενεργοποίησαν το μπόνους κατά τη διαδικασίας εγγραφής.
 2. Για να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα μπόνους, θα πρέπει να κάνετε κατάθεση στο λογαριασμό σας τουλάχιστον με το ελάχιστο ποσό των € 10 εντός 7 ημερών από την ημερομηνία εγγραφής.
 3. Το μέγιστο ποσό του μπόνους που μπορείτε να λάβετε είναι 100% μέχρι και €100. Για παράδειγμα, εάν η κατάθεσή σας που πληρεί τους όρους και προϋποθέσεις είναι €50 τότε θα έχετε το δικαίωμα να λάβετε το μπόνους των €50, εάν η κατάθεσή σας είναι €100 τότε θα έχετε το δικαίωμα να λάβετε το μπόνους των €100, εάν η κατάθεσή σας είναι €200 τότε θα έχετε το δικαίωμα να λάβετε το μπόνους των €100.
 4. Η προσφορά ισχύει μόνο για την πρώτη κατάθεση στο λογαριασμό σας.
 5. Το ποσό του μπόνους θα πιστωθεί εντός των 72 ωρών από την πρώτη πραγματοποιημένη κατάθεση.
 6. Για να κάνετε ανάληψη το ποσό του μπόνους (+ 100% για κατάθεση), θα πρέπει να το στοιχηματίσετε δέκα (10) φορές με αποδόσεις όχι λιγότερο από 1,5.
  • Σε περίπτωση υποψίας απάτης ή / και κατάχρησης του μπόνους ποσού, η εταιρεία «Parimatch» διατηρεί το δικαίωμα να εφαρμόσει τους όρους και προϋποθέσεις του συγκεκριμένου μπόνους. Δηλαδή ο πελάτης για να μπορέσει να κάνει ανάληψη του μπόνους εγγραφής θα πρέπει να στοιχηματίσει δέκα φορές το ποσό του μπόνους με αποδόσεις όχι λιγότερο από 1,5.
  • Για να κάνετε ανάληψη το μπόνους ποσό (+ 100% για κατάθεση), πρέπει να τοποθετήσετε δέκα στοιχήματα με αποδόσεις τουλάχιστον 1,50 το καθένα, ίσα με το ποσό του μπόνους, αντίστοιχα.
 7. Ο πελάτης μπορεί να κάνει ανάληψη του μπόνους εάν πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις του μπόνους.
 8. Για να στοιχηματίσετε με το μπόνους ποσό, πρέπει να στοιχηματίσετε το ποσό της κατάθεσής σας μια φορά. Για να κάνετε ανάληψη, πρέπει να έχετε διευθετημένα στοιχήματα αξίας τρεις φορές στο σύνολο του ποσού της κατάθεσής σας και του μπόνους. Νοείται ότι, δεν πραγματοποιείται οποιοδήποτε αίτημα ανάληψης προς τον παίκτη, πριν την επαλήθευση της ταυτότητας, της διεύθυνσης και της ηλικίας του.
 9. Κατά τη διαδικασία ανάληψης από το λογαριασμό, ο παίκτης θα πρέπει να έχει υπόψιν του ότι πρώτα θα χρεώνονται τα πραγματικά χρήματα και στη συνέχεια το μπόνους εγγραφής.
 10. Η επιλογή ανάληψης από το λογαριασμό θα περιοριστεί προσωρινά μέχρις ότου εκπληρωθούν οι όροι του μπόνους.
 11. Η προσφορά μπόνους μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά.
 12. Το μπόνους εγγραφής απονέμεται στον πελάτη βάσει των όρων και προϋποθέσεων μετά από κατάθεση στο λογαριασμό. Για παράδειγμα εάν γίνει ανάληψη της κατάθεσης πριν πιστωθεί το μπόνους εγγραφής, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί να δώσει το μπόνους στον πελάτη.
 13. Τα μπόνους ποσά που πιστώνονται στο λογαριασμό του πελάτη μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για στοιχήματα σε αθλητικά ή άλλα γεγονότα τα οποία συμπεριλαμβάνονται στους Κανονισμούς.
 14. Ο πελάτης συμφωνεί αυτόματα με τους όρους και προϋποθέσεις αυτής της προωθητικής προσφοράς κατά την ενεργοποίηση του μπόνους την ώρα της εγγραφής.
 15. Η δυνατότητα άρνησης του μπόνους ποσού υπάρχει μόνο στο στάδιο της εγγραφής ενώ ενεργοποιείται η προσφορά μπόνους.
 16. Το μπόνους είναι διαθέσιμο μόνο για ένα λογαριασμό στοιχημάτων ανά άτομο, οικογένεια, διαμέρισμα, υπολογιστή ή διεύθυνση IP. Σε περίπτωση υποψίας απάτης που διαπράττεται μέσω πολλαπλών εγγραφών (πλαστός λογαριασμός, ομάδες παιχνιδιών), η Parimatch θα ακυρώσει το μπόνους και τα κέρδη τα οποία οφείλει στον χρήστη. Εάν καταγραφεί δεύτερος λογαριασμός, τότε το μπόνους θα αφαιρεθεί και όλα τα μπόνους και τα κέρδη θα ακυρωθούν.
 17. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει το μπόνους ή / και να αρνηθεί σε έναν πελάτη στην παροχή του, εάν ο παίκτης παραβιάσει τους όρους και προϋποθέσεις της εταιρείας ή η εταιρεία έχει αποδείξεις ότι ο παίκτης προσπάθησε να ξεγελάσει για να επωφεληθεί από το μπόνους εγγραφής.
 18. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διεξάγει τη διαδικασία επαλήθευσης του κατόχου του λογαριασμού, καθώς και να αναστείλει την εγγραφή μπόνους στο λογαριασμό κατά τη στιγμή της διαδικασίας επαλήθευσης.
 19. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη για πελάτες που διαθέτουν μόνο ένα λογαριασμό στοιχημάτων.
 20. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ενδέχεται να αλλάξουν και να τροποποιηθούν κατά την περίοδο της Εκστρατείας ή σε οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή. Νοείται ότι οι παίκτες που έχουν ήδη λάβει την προσφορά θα δεσμεύονται από τους όρους με τους οποίους αποδέχτηκαν την προσφορά, εκτός και αν οι αλλαγές είναι ευνοϊκότερες για τους παίκτες.
parimatch no deposit bonus banner

Bonus και Προσφορές Parimatch cy

Δείτε αναλυτικά την παρουσίαση για τα bonus και τις προσφορές που προσφέρει στους πελάτες της η Parimatch.

Αξιολόγηση Επισκεπτών

Βαθμολογήστε την εταιρεία στοιχήματος σε ότι αφορά, την ποικιλία των αθλημάτων και των στοιχημάτων, την εξυπηρέτηση πελατών και τις προσφορές.

Parimatch Αξιολόγηση
3.5/5 (69.71%) 35 ψήφοι

Γενικές Πληροφορίες

Όνομα:Parimatch
Ιστοσελίδα:https://www.parimatch.com.cy
Τρόποι Παιχνιδιού:Internet, Κινητό, Ταμπλέτα
Μπόνους Εγγραφής:100% έως 100€
Ελάχιστο Στοίχημα:1.00€
Ζωντανή Μετάδοση:Ναι
Ασιατικό Χάντικαπ:Ναι
Τρόποι Πληρωμής:
Ελληνική Γλώσσα:Ναι
Ζωντανή Συνομιλία:Ναι
Ωράριο Επικοινωνίας:24 ώρες
Τηλέφωνο:+357 22007248
Επικοινωνία:support@parimatch.com.cy
Ελάχιστη Κατάθεση:1€
Ελάχιστη Ανάληψη:10€
Χρέωση Αναλήψεων:Όχι

Μπόνους Εγγραφής Στοιχηματικών Εταιρειών

Freebet έως 250€
100% έως 100€
Λεπτομέρειες
100% έως 111€
100% έως 100€
100% έως 100€ + 5€ Δωρεάν Μπόνους
100% έως 100€
100% έως 50€ + 5€ Freebet (Αποκλειστικό)
100% έως 100€

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στοιχηματικά Νέα

Top 5 Εταιριών Στοιχήματος - Επισκέπτες

ΝοΕταιρίαΒαθμολογία
1.
4.3/5 - 69 ψήφοι
2.
4.2/5 - 83 ψήφοι
3.
4/5 - 104 ψήφοι
4.
3.8/5 - 55 ψήφοι
5.
3.7/5 - 44 ψήφοι

Ετικέτες - Tags

 • Στοιχηματικές Εταιρείες

  Συγκεντρώσαμε για εσάς, τις στοιχηματικές εταιρείες που λειτουργούν με νόμιμη άδεια στην Κύπρο. Εδώ θα βρείτε αξιολογήσεις και αξιόπιστες πληροφορίες για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες.

 • Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρείες στην Κύπρο

  Στο BetMarket.com.cy μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες. Επειδή τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν πολλές, ξεχωρίσαμε για εσάς, τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Κύπρο, που προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

 • Επιλογή Στοιχηματικής Εταιρείας

  Ποια είναι τα κριτήρια για την επιλογή της "σωστής" νόμιμης στοιχηματικής εταιρείας; Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις υπηρεσίες που θα πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε μια στοιχηματική εταιρεία.

 • Εγγραφή σε Στοιχηματική Εταιρεία

  Για να κάνει κάποιος εγγραφή σε μια στοιχηματική εταιρεία απαιτείται να ολοκληρώσει μια διαδικασία που δεν διαρκεί παραπάνω από 5 λεπτά. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να έχετε είναι ένας ηλεκτρονικός λογαριασμός (email).

 • Μπόνους Εγγραφής Εταιρίες Στοιχήματος

  Θα πρέπει να διεκδικείτε τα μπόνους εγγραφής που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Διότι το να παίζετε με το διπλάσιο ποσό από αυτό που καταθέσατε, με χρήματα που δεν είχατε, είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Ενημερωθείτε για το μπόνους εγγραφής καθώς και για όλα τα μπόνους που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχήματος.

 • Μπόνους και Προσφορές Στοιχηματικών Εταιρειών

  Οι περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων στη Κύπρο προσφέρουν μπόνους εγγραφής στο στοίχημα καθώς και άλλες προσφορές, για να προσελκύσουν νέους πελάτες. Διαβάστε αναλυτικά σημαντικές πληροφορίες για τα μπόνους και τις προσφορές των στοιχηματικών εταιρειών.

 • Υπηρεσίες Στοιχηματικών Εταιρειών

  Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τις υπηρεσίες (ζωντανό βίντεο, ζωντανή συνομιλία, μεθόδους πληρωμής κτλ) που προσφέρουν οι εταιρείες στοιχήματος. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να στοιχηματίζετε με το λιγότερο δυνατό ρίσκο και κόστος. Δείτε αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιρειών.

 • Εξυπηρέτηση Πελατών Στοιχηματικών Εταιρειών

  Οι περισσότερες εταιρείες στοιχήματος προσφέρουν διάφορες υπηρεσίες για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Οι παίχτες που επιθυμούν να γραφτούν σε μία εταιρεία στοιχήματος παίρνουν πολύ σοβαρά υπ' όψιν τους τις υπηρεσίες αυτές. Διαβάστε για την εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρείες.

 • Στοίχημα live (Ζωντανό Στοίχημα)

  Το στοίχημα live (ζωντανό στοίχημα) είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος παιξίματος για τους παίχτες του στοιχήματος. Οι παίχτες έχουν να επιλέξουν από μια γκάμα αθλητικών γεγονότων μπροστά στην οθόνη τους, παρακολουθώντας παράλληλα το αθλητικό γεγονός που θέλουν να ποντάρουν.

 • Λίστα Φραγής Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων

  Η λίστα φραγής των στοιχηματικών εταιρειών, αφορά την επικαιροποιημένη λίστα φραγής ιστοσελίδων που δεν αιτήθηκαν άδειας κλάσης Β`, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) και περιέχει ιστοσελίδες που δεν είναι αδειοδοτημένες για την διεξαγωγή διαδικτυακού στοιχήματος.