Site icon betmarket.com.cy

Meridianbet: Να αποχαιρετήσει με νίκη!

*Στην «Τούμπα» η Ελλάδα υποδέχεται το Κόσοβο σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

**Την πρόκριση στην επόμενη φάση παίρνει η πρώτη ομάδα από κάθε όμιλο, ενώ η δεύτερη θα αγωνιστεί στα πλέι οφ (24-29 Μαρτίου 2022).

***Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση και τα μεταξύ τους παιχνίδια (βαθμοί, διαφορά τερμάτων, καλύτερη επίθεση, καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στο σενάριο που εμπλέκονται μόνο δύο ομάδες).

Ελλάδα - Κόσοβο με αυξημένες στοιχηματικές επιλογές!
Ελλάδα - Κόσοβο με αυξημένες στοιχηματικές επιλογές!Πάτησε εδώ

Ελλάδα:

Η Γεωργία της έδωσε το δώρο με τη νίκη της 2-0 επί της Σουηδίας, όμως η Ελλάδα δεν το άνοιξε, αφού την Πέμπτη (11/11) δέχθηκε την ήττα με 1-0 στο ΟΑΚΑ και έπαψε πια να ελπίζει σε πρόκριση. Έτσι ο σημερινός αγώνας με το Κόσοβο θα είναι τυπικής διαδικασίας.

Η αποστολή της Ελλάδας

Τερματοφύλακες: Οδ. Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Αλ. Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ), Γ. Αθανασιάδης (Σέριφ).

Αμυντικοί:Θαν. Ανδρούτσος (Ολυμπιακός), Μαν. Σάλιακας (ΠΑΣ Γιάννινα), Γ. Τζαβέλλας (ΑΕΚ), Δ. Γούτας (Σίβασπορ), Δ. Γιαννούλης (Νόριτς), Κ. Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Γ. Κυριακόπουλος (Σασσουόλο), Γ. Μήτογλου (ΑΕΚ).

Μέσοι: Δ. Πέλκας (Φενερμπαχτσέ), Γ. Μασούρας (Ολυμπιακός), Σωτ. Αλεξανδρόπουλος (Παναθηναϊκός), Αν. Μπουχάλακης (Ολυμπιακός), Μ. Σιώπης (Τραμπζονσπόρ), Μ. Βρουσάι (Ολυμπιακός), Δ. Λημνιός (Τβέντε), Χρ. Τζόλης (Νόριτς), Π. Μάνταλος (ΑΕΚ).

Επιθετικοί: Β. Παυλίδης (ΑΖ), Τ. Δουβίκας (Ουτρέχτη).

Προπονητής: Τζον βαν’τΣχιπ.

Κόσοβο:

Από την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Γεωργία προέρχεται το Κόσοβο. Έτσι έγινε πλέον οριστικό ότι οι Κοσοβάροι θα αποχαιρετήσουν τη φάση των ομίλων από την πέμπτη και τελευταία θέση.

1 &2-5 γκολ στο Ελλάδα - Κόσοβο με απόδοση 2,36!
1 &2-5 γκολ στο Ελλάδα - Κόσοβο με απόδοση 2,36!Πάτησε εδώ

Η αποστολή του Κοσόβου

Τερματοφύλακες: ΣαμίρΟυικάνι (Έμπολι), ΑρζανέτΜούριτς (ΑδαναΝτεμπιρσπόρ), ΒίσαρΜπεκιάι (Τίρανα).

Αμυντικοί: ΑμίρΡαχμάνι (Νάπολι), ΜερτζίμΒοϊβόντα (Τορίνο), ΦιντάνΑλίτι (Ζυρίχη), ΦλορέντΧαντεργκιονάι (Κασίμπασα), Ιμπραήμ Ντρέσεβιτς (Χίρενφεϊν), ΜπετίμΦαζλίτζι (Σεν Γκάλεν), Λιρίμ Ρ. Καστράτι (Ούιπεστ), ΝτέιβιντΝτομγκιόνι (Λουκέρνη), ΜιρλίντΚριεζιού (Ζυρίχη).

Μέσοι: ΜιλότΡάσικα (Νόριτς), ΜπεσάρΧαλίμι (Ρίγα), ΜπερσάντΤσελίνα (Ντιζόν), Χερολίντ Σάλα (Ερζούρουμσπορ), Φλοριάν Λοσκάι (Κρακοβία), ΤσίμερΜπιτίκι (Κόνιασπορ), ΦλορέντΜουσλίγια (Αννόβερο), Τόνι Ντομγκιόνι (Φίτεσε).

Επιθετικοί: ΒεντάτΜουρίκι (Λάτσιο), ΕλμπασάνΡασάνι (Κλερμόντ), Λιρίμ Μ. Καστράτι (Λέγκια Βαρσοβίας), ΑστρίτΣελμάνι (Χάμαρμπι).

Προπονητής: ΜπερνάρντΧάλαντες.

****Η προσπάθεια της Ελλάδας για πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ ήταν εξ’ αρχής δύσκολη. Εκεί που αναπτέρωσε τις ελπίδες της ήρθε η ήττα από την Ισπανία για να τη θέσει και μαθηματικά νοκ άουτ. Παρά την απογοήτευση της, τουλάχιστον θέλει τη νίκη σήμερα για να ολοκληρώσει με τρίποντο τις υποχρεώσεις της.