Site icon betmarket.com.cy

Meridianbet: Θα καταφέρει ο ΑΠΟΕΛ την ανατροπή;

meridianbet-tha-kataferei-o-apoel-tin-anatropi

Μέρα επαναληπτικού για τον ΑΠΟΕΛ όπου καλείται να ανατρέψει το 3-1 με το οποίο έχασε στον πρώτο αγώνα από τη Σούντουβα στη Λιθουανία. Απόψε στις 20:00 στο ΓΣΠ και οι πρωταθλητές μας καλούνται να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα αν θέλουν να συνεχίσουν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με απόδοση μόλις στο 1.15 η νίκη για τον ΑΠΟΕΛ που παρά την ήττα φαντάζει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί! Η νίκη της Λιθουανικής ομάδας βρίσκεται στο 13.00, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται στο 6.50!

Περισσότερα από δυο γκολ στην αναμέτρηση (Over 2.5) η απόδοση είναι στο 1.45, ενώ το Under 2.5 στο 2.56. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 2.40. Να σκοράρει ο ΑΠΟΕΛ δύο ή περισσότερα γκολ ή απόδοση είναι στο 1.22 ενώ τρία ή περισσότερα στο 1.72.

Επισκεφθείτε την Meridianbet

Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την Meridianbet ή απλά κατεβάστε, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ!

Για τους εγγεγραμμένους παίκτες της meridianbet.com.cy, υπάρχει και η επιλογή του TurboPayout, με την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας πριν την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, επισπεύδοντας τα κέρδη σας!