Site icon betmarket.com.cy

Meridianbet: Ποιά τα φαβορί για τον τίτλο; (Δείτε τιμές)

meridianbet-poia-ta-favori-gia-ton-titlo-deite-times

Αντίστροφα πλέον μετράμε για την έναρξη του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 και η Meridianbet προσφέρει αποδόσεις για τον πρωταθλητή της νέας σεζόν.

Πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι και πάλι ο ΑΠΟΕΛ με απόδοση 1.70. Ακολουθεί ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ με 3.00 η ΑΕΚ Λάρνακας με απόδοση στο 6.00 ενώ για ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ και ΟΜΟΝΟΙΑ η τιμή για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα της νέας περιόδου βρίσκεται στο 7.00. Την εξάδα των φαβορί συμπληρώνει η ΑΕΛ με 20.00.

Επισκεφθείτε την Meridianbet

Αναλυτικά οι αποδόσεις για τον πρωταθλητή της περιόδου 2018-2019 έχουν ως εξής:

Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ!

Για τους εγγεγραμμένους παίκτες της meridianbet.com.cy, υπάρχει και η επιλογή του TurboPayout, με την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας πριν την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, επισπεύδοντας τα κέρδη σας!