Site icon betmarket.com.cy

Meridianbet: Ο Β’ προκριματικός περιμένει Ανόρθωση και Απόλλωνα!

meridianbet-o-v-prokrimatikos-perimenei-anorthosi-kai-apollona

Μέρα επαναληπτικών αγώνων του Α’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λίγκ και οι δύο Κυπριακές ομάδες που συμμετέχουν καλούνται να πάρουν την πρόκριση και να συνεχίσουν στον θεσμό! Η Ανόρθωση και ο Απόλλωνας απέναντι στην Αλβανική Λάτσι εκτός έδρας στις 18:00 και την Λιθουανική Στούμπρας στο ΓΣΠ στις 20:00 έχουν ως μεγάλο στόχο το εισιτήριων για τον Β’ προκριματικό του θεσμού.

Μετά και τη νίκη στο «Αντώνης Παπαδόπουλους» με 2-1 η Ανόρθωση προβάλλει σαν φαβορί για την πρόκριση κόντρα στην Λάτσι. Η νίκη της Ανόρθωσης στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι προσφέρεται στο 2.00, η νίκη των Αλβανών έχει απόδοση 3.60, ενώ η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος βρίσκεται στο 3.40. Περισσότερα από δυο γκολ στην αναμέτρηση (Over 2.5) η απόδοση είναι στο 1.82, ενώ το Under 2.5 στο 1.94. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 1.68.

Τη νίκη-ανατροπή και την πρόκριση θα επιδιώξει ο Απόλλωνας μετά την ήττα με 1-0 του πρώτου αγώνα στην Λιθουανία. Παρά την ήττα η ομάδα της Λεμεσού είναι το πολύ μεγάλο φαβορί για τη νίκη η οποία στοιχηματικά βρίσκεται προσφέρεται στο 1.12, η νίκη της Στούμπρας στο 16.00 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 7.00. Περισσότερα από δυο γκολ στην αναμέτρηση (Over 2.5) η απόδοση είναι στο 1.44, ενώ το Under 2.5 στο 2.62. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 2.35.

Επισκεφθείτε την Meridianbet

Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την Meridianbet ή απλά κατεβάστε, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ!

Για τους εγγεγραμμένους παίκτες της meridianbet.com.cy, υπάρχει και η επιλογή του TurboPayout, με την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας πριν την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, επισπεύδοντας τα κέρδη σας!