Site icon betmarket.com.cy

Μαρσέιγ vs Ατλέτικο: Ποντάρετε στην Megabet Plus για τον τελικό

marseig-vs-atletiko-pontarete-stin-megabet-plus-gia-ton-teliko

Ο μεγάλος τελικός του Γιουρόπα Λιγκ, Μαρσέιγ – Ατλέτικο Μαδρίτης, ξεχωρίζει από το αποψινό πρόγραμμα.

Η Μαρσέιγ επιστρέφει σε ευρωπαϊκό τελικό μετά από 14 χρόνια και υπάρχει μεγάλη δίψα να σηκώσει το τρόπαιο επί γαλλικού εδάφους. H Ατλέτικο συμμετέχει σε πέμπτο ευρωπαϊκό τελικό τα τελευταία χρόνια, και θέλει να συμπληρώσει τρεις κατακτήσεις τροπαίων Γιουρόπα Λιγκ.

Oι αποδόσεις της Megabet Plus δίνουν φαβορί την Ατλέτικο καθώς η επιλογή του διπλού προσφέρει 1.92, ενώ ο άσος για νίκη της Μαρσέιγ δίνει 4.26. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.13.

Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.35, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.55. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 2.12.

Η Megabet Plus προσφέρει πολλές επιλογές πονταρίσματος για όλους τους σημερινούς αγώνες στην ιστοσελίδα της, www.megabetplus.com.

Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τα δημοφιλή ηλεκτρονικά πορτοφόλια Skrill και Neteller. Επιπλέον, οι πελάτες της ιστοσελίδας www.megabetplus.com μπορούν να κάνουν κατάθεση με τραπεζικό έμβασμα, τη πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com και λάβετε 100 % μπόνους εγγραφής μέχρι €100. Κάντε κλικ στην ιστοσελίδα μας, όπου θα έχετε την δυνατότητα να ποντάρετε άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών.