Site icon betmarket.com.cy

Η Μιραντές ευχαριστεί το κοινό της στο 1,88

Στο χθεσινό σημείο της ημέρας, Σκέιντ και Σάντνες σε ένα ανοιχτό ματς με συνολικά 23 τελικές (4-7 στον στόχο) παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα άστοχες και δεν κατάφεραν να επιβεβαιώσουν το Over 2,5 που είχε προταθεί στην στήλη.

Παρακάτω ακολουθούν οι σημαντικότερες ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζεις πριν ποντάρεις αλλά και το σημείο της ημέρας.

Οι ειδήσεις της Ημέρας

Το σημείο της Ημέρας

Το σημερινό σημείο της ημέρας προκύπτει από τη δεύτερη κατηγορίας της Ισπανίας και είναι το 1 + Over 1,5 της Μιραντές με αντίπαλο την Φουενλαμπράδα σε απόδοση 1,88.

Τελευταία αγωνιστική, με τη Μιραντές να υποδέχεται την Φουενλαμπράδα. Αντίθετα συναισθήματα στα δύο στρατόπεδα, με τη γηπεδούχο να πηγαίνει κόντρα στις προβλέψεις και να παραμένει στην κατηγορία σχετικά εύκολα. Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την έδρα της στο δεύτερο γύρο, τρέχοντας ένα σερί 8-0-2 με τέρματα 21-8.

Η Φουενλαμπράδα υποβιβάστηκε μετά από μία τετραετία, πολύ κακή σεζόν ούσα από τις χειρότερες εκτός έδρας ομάδες της κατηγορίας (2-5-13).

Να κλείσει την σεζόν με μία νίκη στοχεύει η Μιραντές, ευχαριστώντας με αυτόν τον τρόπο και το κοινό της για την στήριξη του. Εκτιμούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει απέναντι σε έναν αντίπαλο απογοητευμένο λόγω του υποβιβασμού, συνδυάζοντας την νίκη της με γκολ, αφού η φιλοξενούμενη ομάδα έχει δεχτεί τουλάχιστον δύο τέρματα σε 8/10 εξόδους της.

Το σημείο της ημέρας

ΏραΑγώναςΣημείοΠοντάρισμαΣτοιχηματική
22:00Μιραντές - Φουενλαμπράδα 1 Over 1,5@1.881 μονάδες
Κάβα15,89ROI106,21