Site icon betmarket.com.cy

Aσος του 2,52 στα “αστέρια”

Στο χθεσινό σημείο της ημέρας, η Γκρέμιο παρά την καλή εμφάνιση δεν κατάφερε να πάρει την νίκη, μένοντας στο 2-2 με την Φλαμένγκο και πλέον η υπόθεση παραμονή δυσκόλεψε αισθητά.

Παρακάτω ακολουθούν οι σημαντικότερες ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζεις πριν ποντάρεις και η επιλογή της ημέρας.

Οι ειδήσεις της Ημέρας

Το σημείο της Ημέρας

Το σημερινό σημείο της ημέρας θα είναι ο άσσος της Σπόρτινγκ Λισαβώνας απέναντι στην Ντόρτμουντ για την πέμπτη αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Κρίσιμο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες με τον νικητή να αποκτά σοβαρό πλεονέκτημα στην μάχη της δεύτερης θέσης του τρίτου ομίλου.

Η Ντόρτμουντ χωρίς τον Χάαλαντ δείχνει άλλη ομάδα επιθετικά, ενώ αμυντικά δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Σε μέτρια κατάσταση με μόλις μία νίκη στα τελευταία 3 παιχνίδια της, ενώ στο Τσάμπιονς Λίγκ έρχεται από δύο διαδοχικές βαριές ήττες από τον Άγιαξ (4-0,1-3).

Αντίθετα η Σπόρτινγκ καλπάζει, βρίσκεται στο πικ της φόρμας της μετρώντας 9 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, δημιουργεί και σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, έχοντας πετύχει 22 (!) τέρματα στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις της!

Στα θετικά και το γεγονός ότι η Σπόρτινγκ αγωνίστηκε την προηγούμενη Πέμπτη για τον θεσμό του Κυπέλλου στην Πορτογαλία ενώ οι Γερμανοί έπαιζαν το Σάββατο, έτσι τα Λιοντάρια είχαν περισσότερο χρόνο ξεκούρασης από τον αντίπαλο τους.

Το σημείο της ημέρας

ΏραΑγώναςΣημείοΠοντάρισμαΣτοιχηματική
22:00Σπόρτινγκ Λισαβώνας-Ντόρτμουντ1 @2.521 μονάδες
Κάβα7,74ROI107,74