Site icon betmarket.com.cy

Αιγυπτιακό Bet διπλασιασμού

Εύκολο… ταμείο από την Αγγλική Νασιονάλ Λιγκ σε απόδοση 1.75 την Τρίτη. Η στήλη ξεκινά να βρίσκει ξανά την φόρμα της, έχοντας καταγράψει 4 σωστές προβλέψεις τις τελευταίες 5 ημέρες!

Παρακάτω ακολουθούν οι σημαντικότερες ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζεις πριν ποντάρεις αλλά και το δυνατό σημείο της ημέρας.

Οι ειδήσεις της Ημέρας:

  1. Με απουσίες σημαντικών παικτών Λειψία και Μάντσεστερ Σίτι. Στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, Γερμανοί και Αγγλοι είναι υποχρεωμένοι να παραταχθούν χωρίς βασικά «γρανάζια» τους. Στην Λειψία θα λείψει ο μεσοεπιθετικός Ντάνι Ολμο, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο πρώτος σκόρερ Ενκουκού (12 γκολ στην Bundesliga & 3 στο Champions League). Από την Μάντσεστερ Σίτι θα απουσιάσει ο μαέστρος και κορυφαίος ασίστμαν της Πρέμιερ Λιγκ (12 σε 23 συμμετοχές), Κέβιν Ντε Μπρόινε.
  2. Με πέντε κομβικές αμφιβολίες στην αποστολή της ταξίδεψε η Πόρτο στην Ιταλία για τον αγώνα με την Ιντερ. Πιο συγκεκριμένα, αμφίβολοι είναι η συμμετοχή των Οτάβιο (μέσος), Ουρίμπε (μέσος), Γκαλένο (εξτρέμ), Καρντόσο (στόπερ) και Εβανίλσον (φορ). Ολοι τους είναι στην αποστολή, αλλά το θέμα έγκειται στο κατά πόσο είναι 100% έτοιμοι.

Η επιλογή της Ημέρας

Στις ημέρες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων τα παιχνίδια των μεγάλων ομάδων έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όμως στο σημερινό πρόγραμμα στοιχηματικα ξεχωρίζει ένα παιχνίδι από το πρωτάθλημα της Αιγύπτου.

Η Αλ Μασρί είναι μια ομάδα που διατηρεί μια καλή απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη και μεγάλη ευθύνη γι’ αυτό έχει η πολύ καλή της επιθετική λειτουργία. Αντίθετα αμυντικά είναι αρκετά ασταθής και αδυνατεί να κρατήσει το μηδέν. Όσον αφορά τα στατιστικά, έρχεται από πέντε συνεχόμενα goal/goal εντός και τέσσερα από αυτά συνδυάστηκαν και με over 2.5

Οι Πίραμιντς ξεκίνησαν τη φετινή σεζόν με στόχο την πρωτιά και τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκονται στην δεύτερη θέση. Πρόκειται για μια ομάδα που διαθέτει εξαιρετικές μονάδες, ειδικά επιθετικά, καταφέρνοντας συχνά να βρίσκει αυτό που λέμε το… εύκολο γκολ. Μακριά από την έδρα της βέβαια έχει την έκτη χειρότερη σύγκριση βαθμών και γι’ αυτό ευθύνεται σημαντικά το γεγονός πως έχει δεχθεί 10 γκολ σε 9 παιχνίδια. Συνολικά, μέτρα πέντε goal/goal στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις της.

Σχετικά με την μεταξύ τους προϊστορία στην έδρα της Αλ Μασρί, υπάρχουν έξι συνεχόμενα goal/goal. Πρόκειται για δυο ομάδες που έχουν αρκετά αποτελεσματικές επιθέσεις και συχνά βρίσκουν δίχτυα, ενώ αμυντικά δεν έχουν και τις καλύτερες επιδόσεις. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μεγάλη ανάγκη για βαθμούς, όποτε σίγουρα θα διεκδικήσουν τη νίκη και θα ρισκάρουν, ενώ οι γηπεδούχοι δεν παρουσιάζουν αμυντική προσέγγιση. Όλα αυτά μας οδηγούν στο αμφίτερμα, το οποίο βρίσκεται σε απόδοση διπλασιασμού.

Free Bet 10 ευρώ χωρίς κατάθεση! 

Κάντε την εγγραφή σας στην Opapbet, με κορυφαία αξιοπιστία και άδεια νόμιμης λειτουργίας στην Κύπρο και λάβετε το μπόνους! 

Το σημείο της ημέρας

ΏραΑγώναςΣημείοΠοντάρισμαΣτοιχηματική
19:00Αλ Μάσρι - ΠίραμιντςGoal/Goal @2.001 μονάδες
Κάβα-11.52ROI93.12%
All in (0%)
Ούτε μισό ευρώ (0%)

Το ιστορικό του σημείου της Ημέρας

ΗΜ.ΑΓΩΝΑΣΣΗΜΕΙΟW/L
21/02Γουόκινγκ – ΜπρόμλεϊGoal/Goal @1.75
20/02Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα 1948 – Βολουντάρι1 @1.85
17/02Μόρτον – ΝταντίGoal/Goal @1.75
16/02Μπάγερ Λεβερκούζεν – ΜονακόΧ2 @1.75
15/02Κλαμπ Μπριζ – Μπενφίκα2 @1.87