Site icon betmarket.com.cy

Σε ρυθμούς Γιουρόπα Λιγκ με 2 επιλογές για στοίχημα

cork-aek-uel

Πριν πούμε το οτιδήποτε για ποδόσφαιρο και στοίχημα θέλω να ευχηθώ κουράγιο και δύναμη στους αδερφούς μας στην Ελλάδα που πέρασαν και περνάνε τόσα πολλά από τις φονικές πυρκαγιές. Ας ελπίσουμε όμως ότι οι υπεύθυνοι να πληρώσουν το τίμημα.

Στα ποδοσφαιρικά τώρα. Μπαίνουμε σε ρυθμούς Γιουρόπα Λιγκ σήμερα καθώς οι ομάδες μας, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και ΑΕΚ δίνουν την δική τους μάχη για πρόκριση από τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ στον 3ο προκριματικό γύρο.

ΑΠΟΕΛ – Φλόρα Ταλίν

Στον ΑΠΟΕΛ υπάρχει ακόμα η απογοήτευση από τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα της Λευκωσίας όμως πρέπει να συνέλθει εάν δεν θέλει να πάθει ξανά τα ίδια. Αυτή τη φορά πιστεύω ότι στον ΑΠΟΕΛ θα είναι πιο έτοιμοι και πως θα μπουν στο γήπεδο και θα δείξουν στους Εσθονούς ποιος είναι το αφεντικό. Στοιχηματικά τώρα δεν αξίζει τίποτα που να σχετίζεται με τη νίκη του ΑΠΟΕΛ ενώ ούτε το ποντάρισμα στα γκολ έχει κάποια αξία καθώς οι αποδόσεις είναι στα πατώματα. Παρακολουθώντας το περασμένο ματς του ΑΠΟΕΛ στο «ΓΣΠ» κράτησα μια σημείωση. Ο Γιώργος Εφραίμ είχε μια πολύ καλή παρουσία, έφτιαχνε φάσεις και δημιουργούσε ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Το να σκοράρει ο Εφραίμ πληρώνει 3,40 και θεωρώ πως αξίζει ποντάρισμα.

Ζελέζνιτσαρ – Απόλλων Λεμεσού

Από τις τρεις ομάδες μας που έπαιξαν στο προηγούμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ μόνο ο Απόλλων άφησε θετικές εντυπώσεις. Είμαι σίγουρος πως απόψε η ομάδα της Λεμεσού θα είναι ακόμα καλύτερη και πιο έτοιμη. ο προπονητής της Ζελέζνιτσαρ Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς ήταν επί τρία χρόνια προπονητής στον Απόλλων. Η αντίπαλος του Απόλλωνα έιναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να φτάσει τα στάνταρ της Κυπριακής ομάδας. Στοιχηματικά δεν βρίσκω καμία απόδοση που να μου αρέσει.

Ντάνταλκ – AEK Λάρνακας

Δύσκολο ματς περιμένει την ΑΕΚ στην πρεμιέρα της στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Ντάνταλκ είναι πολύ πιο έτοιμη καθώς το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας τρέχει και είναι και φορμαρισμένη μετρώντας σερί νίκες. Παρόλα αυτά η ΑΕΚ είναι καλύτερη ομάδα και μπορεί να πάρει ακόμα και το διπλό, φτάνει να το πιστέψει. Η ομάδα της Λάρνακας έχει τον τρόπο, το έκανε και πέρσι απέναντι στην Κορκ και ελπίζουμε ότι θα κάνει το ίδιο και φέτος. Το διπλό είναι στα 3,20 και αποτελεί μια καλή επιλογή με το ανάλογο ρίσκο.

Ελπίζω ότι οι ομάδες μας θα παρουσιαστούν σοβαρές και έτοιμες αυτή την φορά για να μην δούμε τα ίδια όπως την περασμένη αγωνιστική με ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση.