Site icon betmarket.com.cy

Πρωτάθλημα Cyta (17/02): Αντί για 1,85 ποντάρουμε στα 2,10

Ανοίγει η αυλαία της 24ης αγωνιστικής με το παιχνίδι της Καρμιώτισσας με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Η αγωνιστική είναι γεμάτη σημαντικούς αγώνες και από την στιγμή που μπαίνουμε στις 3 τελευταίες αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, τότε το ενδιαφέρον μεγαλώνει και ουδείς είναι αδιάφορος.

Εμείς εδώ, μπαίνουμε σε αυτή την αγωνιστική με πολύ καλό κέρδος καθώς στις επιλογές της περασμένης εβδομάδας αγγίξαμε σχεδόν το τέλειο. Πλέον το ROI μας από το Κυπριακό Πρωτάθλημα έφτασε στα 122.20% και το κέρδος είναι στις +29.08 μονάδες.

Καρμιώτισσα

  • ΙΙΝΗΗ
43%
19:00

Παραλίμνι

  • ΝΙΗΙΗ
44%
Στατιστικά

Η Καρμιώτισσα στο τελευταίο της παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα πέτυχε μια επική ανατροπή. Εκεί που έχανε με 3-1 μέχρι το 69’ κατάφερε να σκοράρει 3 γκολ και να γυρίσει το παιχνίδι. Ένα στοιχείο που κατόρθωσε να βελτιώσει αρκετά είναι η επιθετική της λειτουργία. Στα τρία τελευταία παιχνίδια της σκόραρε 7 γκολ συνολικά. Στον βαθμολογικά πίνακα έχει ξεφύγει κατά 8 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού.

Το Παραλίμνι είναι ομάδα που δίνει μάχη σε όλα τα παιχνίδια του. Μπορεί στους τελευταίους 8 αγώνες πρωταθλήματος που έδωσε να έχει κερδίσει τους 2 και να έχασε τους 6 αλλά έχει καλές παρουσίες. Η Ένωση οφείλει να γίνει πιο αποτελεσματική στην επιθετική της λειτουργία και ο Μαρίνος Σατσιάς ξέρει τα προβλήματα της σημερινής του αντιπάλου. Περιμένουμε να δούμε έμφαση στην μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση, κάτι που ίσως φέρει έξτρα ρυθμό στις κλεμμένες μπάλες.

Παιχνίδι που συγκεντρώνει καλές πιθανότητες ώστε να έχει ρυθμό. Καμία από τις δύο ομάδες δεν θα παίξει για την ισοπαλία. Σε τέτοιο σενάριο, έχουμε δύο ομάδες που έχουν δεχτεί 34 γκολ φέτος γενικά και δύσκολα θα βρουν σταθερότητα στην άμυνα. Έτσι περιμένουμε λάθη, αστάθειες και στιγμές αδράνειας. Δεδομένα που οδηγούν συνήθως γκολ. Ένα ζευγάρι που η δική μας εκτίμηση δείχνει την απόδοση του over2.5 στα 1,85. Από την στιγμή που το βρίσκουμε στα 2,10 τότε θα το ποντάρουμε καθώς υπάρχει στοιχηματική αξία.

BetMarket Επιλογές

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΜονάδεςΕταιρία
17/02, 19:00Καρμιώτισσα – Ένωση Νέων ΠαραλιμνίουOver2.5 @2.103
Kάβα Πρωταθλήματος+29.08ROI122.2%

Επιμέλεια Κειμένου: Σήφης